Dodaj do ulubionych

poszedł się modlić

01.11.16, 17:45
Kierowca-muzułmanin, w godzinach szczytu, wiózł ok. 50-osobową grupę dzieci do szkoły.

W pewnym momencie zatrzymał pojazd na środku drogi, a sam poszedł na pobliskie łąki, gdzie umył nogi i poszedł się modlić.

telewizjarepublika.pl/anglia-kierowca-muzulmanin-wiozl-dzieci-do-szkoly-zatrzymal-autobus-na-srodku-drogi-i-poszedl-sie-modlic,40111.html
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: poszedł się modlić Duda 01.11.16, 18:31
      wojciechu.2349 a ty mi tu o pie...ch z telewizji swirow,masz tam etat?
      • mara571 a Merkel mowila/ostrzegala, ze trzeba 01.11.16, 19:40
        sie przygotowac na zmiany w zyciu codziennym w Niemczech.
        Czy tego typu podejscie do obowiazkow sluzbowych nalezy do tych zmian nadal nie wiem.
        • szwampuch58 Re: a Merkel mowila/ostrzegala, ze trzeba 01.11.16, 20:11
          To ta wstretna Merkelowa teraz niespodziewanie nie jest beeee,pisowski cynglu?
      • wojciech.2349 Re: poszedł się modlić Duda 01.11.16, 21:02
        szwampuch58 napisał:

> wojciechu.2349 a ty mi tu o pie...ch z telewizji swirow,masz tam etat?
        -----------------
        Pa Szwam,
        za 6 wiosenek w krasnoj armii będzie więcej wyznawców Allaha niż Kacapów.

A teraz pogłówkuj, jeśli potrafisz.
      • czuk1 Re: poszedł się modlić Duda 01.11.16, 21:04
        szwampuch58 napisał: wojciechu.2349 a ty mi tu o pie...ch z telewizji swirow,masz tam etat?

Trzeba mieć dziś jakieś uduchowienie , by z treści wpisu Wojciecha znaleźć mu etat w TVPINFO. Albo uprzedzenie do osoby Wojciecha ? ;)
        • szwampuch58 Re: poszedł się modlić Duda 01.11.16, 21:12
          o TV Republika idzie,trzeba miec troche rozumu czuk1,potem szukaj ducha
          • czuk1 Re: poszedł się modlić Duda 01.11.16, 21:53
            szwampuch58 napisał: o TV Republika idzie,trzeba miec troche rozumu czuk1,potem szukaj ducha

Najpierw trzeba samemu mieć rozum po to choćby by trafnie oceniać ludzi, pisać jasno (wtedy czytelnik nie musi wybierać np. o którą tv chodzi) , potem trochę taktu przy ocenie innych.
            • szwampuch58 Re: poszedł się modlić Duda 01.11.16, 21:55
              ani rozumu ani ducha u ciebie....ulanek nadwislanski i wszystko jasne
            • wasyl_szuja Re: poszedł się modlić Duda 01.11.16, 21:59
              Czuk z kim ty rozmawiasz? Toż to żałosny troll Putasa, tłumaczenie temu czemuś to jak rzucanie pereł przed wieprze. Mam nadzieję, że moderator wróci po świętach i posprząta ten syf.
              • czuk1 Re: poszedł się modlić Duda 01.11.16, 22:13
                wasyl_szuja napisał: Czuk z kim ty rozmawiasz? Toż to żałosny troll Putasa, tłumaczenie temu czemuś to jak rzucanie pereł przed wieprze. Mam nadzieję, że moderator wróci po świętach i posprząta ten syf.

Masz rację. Chyba za długo mam swoje fora - i tu też nie wytrzymuję gdy ktoś rozrabia, delikatnie wcinam się (mając dobre intencje) a wiadomo - jak trafi się na chama to na standardowe wpisy/odpowiedzi nie ma co liczyć.
                • wasyl_szuja Re: poszedł się modlić Duda 01.11.16, 22:17
                  Ten kolo jeszcze nie napisał ani jednego merytorycznego postu. Sugeruję ban, bo po co obniżać wartość merytoryczną forum?
    • karbat Re: poszedł się modlić 01.11.16, 21:10
      wojciech.2349 napisał(a):
      > szwampuch58 napisał:
      > > wojciechu.2349 a ty mi tu o pie...ch z telewizji swirow,masz tam etat?
      > -----------------
      > Pa Szwam,
      > za 6 wiosenek w krasnoj armii będzie więcej wyznawców Allaha niż Kacapów.

wklad muzulmanow w krasnoj armii byl istotny , duzy , zaczelo sie od Stalingradu ,
      potem Waraszawa , przyczynili sie do wyzwolenia katolandu , potem Berlin .

setki tysiecy, gesto poleglych muzulman na na terytorium Polski .
      gdyby nie ich wklad w wyzwolenie Polski od niemieckiego faszyzmu ...
      niewykluczone ... faszysci dluzej mordowaliby Polakow .

jak sie cos nie zgadza . prosze skorygowac .
      • wasyl_szuja Wkład Stalina rękami Mołotowa w wojnę był istotny. 01.11.16, 21:24
        I nie mylę się w tym temacie.
        A o Warszawie to nawet kacap nie wspominaj. Tzw. "wyzwolenie":
        dzieje.pl/aktualnosci/17-stycznia-1945-wkroczenie-1-armii-wp-do-zrujnowanej-warszawy
        Wcześniej już chcieli "wyzwalać", ale nie udało się:

• amg10 Nic w tym dziwnego, ze 01.11.16, 21:14
      poszedl sie modlic w czasie pracy skoro jego pracodawcy wiedzieli o jego zapale do modlow.

A jesli nie wiedzieli to bedzie sie on modlil juz w innej pracy.
    • karbat Re: poszedł się modlić 01.11.16, 22:22
      wasyl_szuja napisał:

> I nie mylę się w tym temacie.

banderowiec ty sie nie wpieprzaj w sprawy polsko - rosyjskie .
      zajmij sie swoim gnojem . swoja ideologia bandrowska .

Polak potrafi rozroznic Rosjan, od ideologii komunistycznej, czy od Gruzina Stalina .
      • wasyl_szuja Re: poszedł się modlić 01.11.16, 22:26
        Tutaj własowcu dzieło twoich dziadów Ruskijów:

pl.wikipedia.org/wiki/Rze%C5%BA_Ochoty
        Nawet Jugosławii nie dali spokoju:

historia.org.pl/2015/02/26/rosyjski-korpus-na-balkanach-podczas-ii-wojny-swiatowej/
      • czuk1 Re: poszedł się modlić 01.11.16, 22:58
        karbat napisał: Polak potrafi rozroznic Rosjan, od ideologii komunistycznej, czy od Gruzina Stalina .

Jestem Polakiem i na nic twoje działanie pod przykryciem. Zdrajców Polski - za judaszowe srebrniki - jest tu wielu . Każdy twój wpis jest dowodem w twojej (niebawem) sprawie.

• wasyl_szuja Re: poszedł się modlić 01.11.16, 23:00
          Niekoniecznie zdrajcy. Jest wielu Rosjan znających język polski:

• szwampuch58 Re: no widzisz Karbat... 01.11.16, 23:08
          .... jak te ciule opanowali Polske,banderowiec nas banderowcu wspierany poprzez banderowska -amerykanska moderacje Rulez....smutne to cholernie,ze tez takich czasow doczekalem ,gnoje panosza sie w mojej ojczyznie
          • wasyl_szuja Re: no widzisz Karbat... 01.11.16, 23:11
            Niech ktoś już tego ruskiego trolla zbanuje no...
            Już Polacy nie mogą wypowiadać się o swoim interesie by zauralska swołocz nie zaczęła swej mantry.
        • karbat Re: poszedł się modlić 01.11.16, 23:14
          czuk1 napisał:

> karbat napisał: Polak potrafi rozroznic Rosjan, od ideologii komunistycznej,
          > czy od Gruzina Stalina .

> Jestem Polakiem i na nic twoje działanie pod przykryciem. Zdrajców Polski - za
          > judaszowe srebrniki - jest tu wielu . Każdy twój wpis jest dowodem w twojej
          > (niebawem) sprawie.

gnido ... straszysz . opamietaj sie .

co ci nie pasuje, ze Polska miala przez wieki swoj Drang nach Osten ...
          inni mieli pozniej parcie na Zachod .
          Dogadali sie z cywilizacja Zachodnia - chrzescijanami i Polske wymazali na 120 lat .

Potem opanowal ich amok, uzdrowienia, uszczesliwiania pol swiata , -
          chcieli wprowadzic komunizm .
          Polska wpadla pod te kola historii , tak, tak Zachod ,
          demokracje zachodnie ten deal przyklepaly . normalna polityka cywilzacji zachodnich .

historie trzeba troche znac, ale szukanie wroga, wroga non stop ,
          bo oni nam cos kiedys ... (mi im nigdy NIC) doprowadza do paranoji ,
          zwlaszcza gnidy uwazajace sie za cos lepszego .

idz szukaj ruska pod lozkiem i nie zawracaj doopy .
          • wasyl_szuja Re: poszedł się modlić 01.11.16, 23:15
            Kolejny kacap do kasacji. Kosz.
          • czuk1 poszedł won , z tą propagandą... 02.11.16, 06:29

Karbat ....... co piszesz ...ja to olewam. Mam takie swoje zdanie. Nie uważam się za coś lepszego, nie szukam ruska pod łóżkiem.
            Czytam tylko tę beznadziejnie głupią prorosyjską propagandę i pokazuję gdzie ona się pojawia. . Potwierdzam tym jedynie ogólną opinię UE, z mediów. Podaję źródła.
    • yurek11111 A co wazniejsze wojciechu : nauka czy wiara? 01.11.16, 23:12
      Odwieczny problem powstania swiata : kreator czy wielki wybuch ?
      Chociaz gdzies ostatnio czytalem jakiegos profesora ,ze jedno drugiemu nie przeczy ....☺
      W ogole to sie go czepiaja ,tylko umyl nogi, ile przerwa by trwala gdyby tak przed modlitwa musial brac prysznic,ba kapiel...
      Potem sie dziwia ze wyznawcow Allacha nie chca w europejskich panstwach zatrudniac ,jak tu takiego zatrudnic na jakims odpowiedzialnym stanowisku, jak on musi kilka razy dziennie myc nogi i glowa o glebe walic ,niezaleznie od radzaju pracy....
      • 5magna Re: A co wazniejsze wojciechu : nauka czy wiara? 01.11.16, 23:21
        Wielki wybuch to juz sie szykuje. Gdzie wolisz do Boga czy do Allaha ?
        • czuk1 Re: A co wazniejsze wojciechu : nauka czy wiara? 02.11.16, 06:18
          5magna napisał(a): Wielki wybuch to już się szykuje. Gdzie wolisz do Boga czy do Allaha ? I daje taki tytuł swojemu wpisowi - A co ważniejsze wojciechu : nauka czy wiara?

..... Ograniczasz nasze myślenie i wybory ?. Nauka i religie nie ograniczają wyboru naszych iluzji . Rozsądni mówią o drodze do nikąd i nicości.
      • kylax1 No to chyba dobrze, że się myje, w przeciwieństwie 02.11.16, 01:59
        do przeciętnego Rosjanina. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka