Dodaj do ulubionych

Podboje, mordy .... w genach.

30.03.17, 16:55

Nie wiem skąd wytrzasnął mi się w sieci ruskij sałdat ze swoją przemową , podbudowaną obrazami śmiertelnych rosyjskich rakiet. Odebrałem to video jako ostrzeżenie i jednocześnie wyjaśnienie dlaczego ruskie walczą i giną, dlaczego wojowanie mają w genach ?
Przy czym cały czas mówił/ kłamał, że wszystko to robią dla obrony ojczyzny.
www.youtube.com/watch?v=EmczaTgm79g
Ostrzeżenie przyjmuję.... bo jest na "czasie." Ale propagandową mowę niech autor zachowa dla ruskich, bo ich trzeba ciągle indoktrynować, przygotowywać do wojny "na śmierć", za ojczyznę", za Putina". My, Polacy takie gadki odbieramy bardzo negatywnie. Kilka wieków naród polski, Polska padała ofiarą najazdów rosyjskich, rosyjskiej niewoli. To Rosja zgładziła
setki tysięcy polskich istnień. A teraz facet mi mówi .... że ruskie zawsze bronią swoją ziemię.
Chamstwo i kłamstwa,..... nie z tej ziemi.

Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Podboje, mordy .... w genach. 30.03.17, 17:14
      Co ty człowieku mówisz ? www.youtube.com/watch?v=EmczaTgm79g
      Kto ma ochotę pobić Ruskich i to na ruskiej ziemi ???!
      Nie ma narodu który jest tak prymitywny i uzurpuje sobie prawo "obrony" ludzi swojego narodu, żyjących na terenie innych państw, jedynym sposobem, wyzwalając swoich przy pomocy czołgów, bomb i rakiet. Wyzwalacie ich i tam gdzie oni - z własnej woli - żyją (na obcej ziemi) , zajmujecie zbrojnie teren obcego państwa, następnie to suwerenne państwo ( teren zamieszkania ruskich i ich samych) włączacie do swojego imperium. Słucham , że to wasz święty obowiązek. !!!! ....
      Zbrodniarze zamilczcie, zaprzestańcie podbojów i mordów, żyjecie w cywilizowanym świecie, zachowajcie się jak ludzie - nie jak nierozumne zwierzęta. Tylko pod tym warunkiem możecie być liczyć na wzajemność... ze strony świata.

www.youtube.com/watch?v=EmczaTgm79g
    • kylax4 Nie przesadzaj. Zwykły filmik, jakich wiele w neci 30.03.17, 17:14
      e. Amerykanie, Chińczycy i inni też takie filmiki robią. Jest tego cała masa.
      • czuk1 Re: Nie przesadzaj. Zwykły filmik, jakich wiele w 30.03.17, 18:46
        kylax4 napisał(a): Nie przesadzaj. Zwykły filmik, jakich wiele w sieci . Amerykanie, Chińczycy i inni też takie filmiki robią. Jest tego cała masa.

Mnie nie chodzi o autora filmiku. On dobrze prezentuje patriotyzm i mentalność Rosjan. I stanowisko/poglądy jego ojczyzny - Rosji. Mnie wkurza jego treść. Opisałem swoje odczucia.
        1. Rosjanie wychowywani są w duchu/w stanie jakoby zagrożenia ich państwa atakiem NATO,
        sąsiadów,...
        2. Psychicznie i fizycznie przygotowuje się obywateli Rosji do obrony terytorium Rosji... choć
        żadnego zagrożenia nie ma - przeciwnie, to Rosja zbroi się, zagraża i napada na inne
        państwa; zawiera sojusze z państwami będącymi w stanie wojny, włącza się do takich wojen.
        • kylax4 Z perspektywy sąsiadów Rosji masz rację. 31.03.17, 14:21
          Ale główną przyczyną, że z Rosją ciągle liczą się na świecie, pomimo nędznej gospodarki, jest tylko i wyłącznie siła militarna.

Oni nic innego nie mają, więc kultywują to, w czym są dobrzy.
    • pijatyka Standardowe propagandowe ruskie gowno 30.03.17, 17:19

Po co w ogóle otwierać wątek?
    • wiktor_jerofiejew Re: Podboje, mordy .... w genach. 30.03.17, 17:31
      " Nie narod a bydlo, cham dzika orda mordercow, zloczyncow "

Michail Bulhakow- rosyjski pisarz
      • bywszy2 Re: Podboje, mordy .... w genach.+ 31.03.17, 13:47
        wiktor_jerofiejew napisał(a):

> " Nie narod a bydlo, cham dzika orda mordercow, zloczyncow "
        >
        > Michail Bulhakow- rosyjski pisarz
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
        Polacy osiedlali sie w Szwecji w roznych etapach.
        W moim miescie mieli az piec roznych klubow polskich - konkurencyjnych - o roznych podlozach.
        Spotykalem tyc "lepszych" Polakow,ktorzy innych nie inaczej jak tylko bydlem nazywali
    • bywszy2 Re:stwierdzic nalezy+ 31.03.17, 13:41
      ze film jest jak zawsze chamowato propagandowy.
      Czego swiadectwem moze byc nawet zdarzenia drugiej wojny swiatowej.
      Natomiast co do genow,to zachodzi przypuszczenie ze
      ma pan w posiadaniu geny glupoty i to w nadmiarze.
      Nie histeryzuj pan.
      Wez pan pigulki na przeczyszczenie.
      • czuk1 Re:stwierdzic nalezy+ 01.04.17, 12:20
        bywszy2 napisał: ze film jest jak zawsze chamowato propagandowy.
        Szanowny Panie Żydzie ... nie pouczaj. Odniosłeś się do treści (wyżej) to zapewniam Cię,że
        filmy nie są chamowate , bo kto by je kupił ?!) i nie są propagandowe (bo takie nazywamy - reklamami). Mają cele - edukacyjne, literackie, rozrywkowe,....

> Czego swiadectwem moze byc nawet zdarzenia drugiej wojny swiatowej.
        (gramatyka jez. polskiego ..... prosi trolla o litość). A propos - jakie to zdarzenia ostatniej wojny światowej są świadectwem propagandowego chamstwa ? W jakim filmie ?

> Natomiast co do genow,to zachodzi przypusztczenie ze ma pan w posiadaniu geny glupoty i to w nadmiarze. Nie histeryzuj pan. Wez pan pigulki na przeczyszczenie.
        Jeśli ktoś mnie ocenia. To ja chyba mogę !!!
        Żydowska obłuda...też jest w genach. Wkurzyły trolla te "rosyjskie geny" ? Dodam więc o genach Żydów. W genach Żydów dostrzegam sprzedajność (mogę to zrobić w Hyde Parku - prawda ?) Mamy przykłady z ostatniej wojny światowej : dziś diaspora kwiatami wita Niemców wkraczających do Polski, za dwa tygodnie podobnie Armię Czerwoną, po wojnie obejmuje władzę w Polsce i "najbardziej aktywni "z NKWD, z diaspory, zabijają Polaków w katowniach.
        Czy to nie jest w genach... do dziś. Czytaj więc uważnie swoje posty, nim zaczniesz grzebać w czyichś genach. A swoją drogą mówi się przecież, że Francuzi kulturę wynoszą w genach, ludzie Zachodu jazdę samochodem mają genach. Tak samo nasz naród wiele niedobrych cech
        przejął po Ruskich a także zwyczaje przez życie w systemie komunistycznym, wcześniej pod zaborem rosyjskim. Tak mówi się powszechnie.... ale wiadomo, że w przenośni.

Bywszy2. Mily nie jesteś, a więc nie oczekuj nic dobrego ode mnie.
        Nie jestem na przesłuchaniu u Żyda z NKWD. Dlatego nie wyrokuj. Czasy takich Ży... dawno się skończyły. Teraz dla waszej diaspory liczy się geld a nie panowanie na forum....
        Ze tymi , swoimi trzymaj sztamę.

A co Ży.. pisze na temat treści filmiku i moich merytorycznych spostrzeżeń ? Nic nie pisze. Tylko ocenia piszącego.... co jest niezgodne z netykietą forum !!!!
        .

• ola.z.opola Re:stwierdzic nalezy+ 01.04.17, 12:39
        Bywszy, zwroc uwage, ze jestes na gazecianym scieku wylacznie dla debili.
        Osobnik, ktory zalozyl ten watek, jest takim samym debilem jak "administracja" tego gazecianego scieku... wlacznie z gazecianym cenzorem.
        • czuk1 Re:stwierdzic nalezy+ 01.04.17, 12:56
          Żyjesz ?! Ściek macie robić i ... robicie.
          A cha.... masz dyżur. ?
          Bywszy2 też przejął się poleceniem igora.
          Każdy najemny , wrogi Polsce stwór ....powinien być stąd wywożony na taczkach.
          Niestety moderatorzy waszą brygadę tolerują /
    • karbat Re: Podboje, mordy .... w genach. 01.04.17, 10:08
      czuk1 napisał:

> Nie wiem skąd wytrzasnął mi się w sieci ruskij sałdat ze swoją przemową , podbu
      > dowaną obrazami śmiertelnych rosyjskich rakiet.

dlugo szukaja i ... wygrzebuja... , a potem udaja zaskoczonych
      i nie wiedza skad im sie to wzielo . to jest jednoznacznie okreslony stan umyslu .
      • bywszy2 Re: Podboje, mordy .... w genach.+ 01.04.17, 11:19
        Skad sie wytrzasnal?
        I to po russki?
        Ten pan w lotto powinien zagrac.
      • czuk1 Podboje, mordy ? Nie ma ich. Jest OBRONA 01.04.17, 12:35
        karbat napisał:
        > dlugo szukaja i ... wygrzebuja... , a potem udaja zaskoczonych
        -
    • lont12 Re: Podboje, mordy .... w genach. 01.04.17, 11:26
      prima aprilis
    • marklen Chiński cywil 01.04.17, 11:43
      static.prsa.pl/images/7a68a22f-8875-4b86-9f69-b799916a1be4.jpg
      Cywil stoi i nie boi się czołgów. Chiny Plac Tiananmen..
      A Rosjanin był uzbrojony, a z tyłu miał kolegów też uzbrojonych. Normalny posterunek.
      • czuk1 Re: Chiński cywil 01.04.17, 12:23
        marklen napisał(a): Cywil stoi i nie boi się czołgów. Chiny Plac Tiananmen.. A Rosjanin był uzbrojony, a z tyłu miał kolegów też uzbrojonych. Normalny posterunek.

Dlatego żal mi Rosjan. Otumaniani są przez wieki propagandą carów, sekretarzu partii komunistycznej, watażków nowej Rosji. Trudno będzie im dojść do standardów Zachodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka