Gość: Semper Fi IP: *.alico01.fl.comcast.net 16.10.04, 17:47 buahahahaha!!! a jeszcze wczoraj ten lewak Zapatero wlazil Fidelowi w d... belkoczac cos o zniesieniu embarga... az mi zajady popekaly! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krok Re: Kuba nie wpuściła zachodnich polityków IP: *.sympatico.ca 16.10.04, 17:56 ...durny przywodca Hiszpanow juz sie niczego nie nauczy..za pozno..zapozno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio [...] IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 16.10.04, 18:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he [...] IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 16.10.04, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski + ZAMIAST SLONCA POKAZALA SIE DUPA IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.04, 18:43 Dzisiaj na Kubie zamiast slonca pokazala sie olbrzymia dupa.W kregach koscielnych powiadaja jak Kuba Bogu tak Bog Kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmieniam nick Re: Kuba wyspa jak wulkan goronca IP: *.nyc.rr.com 16.10.04, 18:48 I dobrze rze niefpuscila. Naslali prawicofcuf rzeby potem naszczekali na towazysza Fidela. To on im zrobil kolo piora. Niech wyslom jakichs pozadznych deputowanych z lewicy albo ze parti komunistycznej to towarzysz Fidel ich z otfartymy raminamy pszywita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musi byc luzik Zydzi robia podobnie z politykami UE i nikogo to IP: *.tnt8.nyc9.da.uu.net 16.10.04, 19:51 nie rusza. Tutaj tez musi byc luzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Zydzi robia podobnie z politykami UE i nikogo IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 16.10.04, 19:59 Moze ich w ten sposob chronia przed zamachowcami-samobojcami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarl Re: Kuba nie wpuściła zachodnich polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:05 Castro to ma jaja - pokazał tym socjalistycznym dupkom z ich ugodowym premierem gdzie ich ma - no i co Unioniści - poznaliści co to samba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka/Rzeszów Dzwoniła do mnie córka IP: *.chello.pl 16.10.04, 21:43 ... która w tej chwili znajduje się na 'research trip' na Kubie i mówi, że cała sprawa to prowokacja hiszpańskiej Partii Ludowej. Są cięci na otwartą, pełną humanizmu i zwyczajnego, ludzkiego ciepła politykę premiera Zapatero, zazdroszcząc mu sukcesów wyborczych, legislacyjnych, a przede wszystkim idealnego porozumienia z Fidelem. Niestety, wybory dopiero za 4 lata i konserwatyści nie mogą dać o sobie zapomnieć, stąd te wszystkie szopki z wpuszczaniem i niewpuszczaniem posłów na Kubę. A Holendrzy zostali po prostu podpuszczeni przez deputowanych z Hiszpanii. Dali im parę działek i stracili świadomość, dając się oszukać amerykańskiej propagandzie. Nie wierzcie mediom, czytajcie La Granmę i Sowiecką Białoruś! -- za zwodność z oryginałem - emerytka z Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Re: Dzwoniła do mnie córka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:58 dziekuje za ta informacje - to troche zmienia obraz całej sprawy - ale Castro jet jednym z ostatnich ktoremu bym podal rekę - niezałeżnie od wszelkich niuansów. Z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Oj, kto tu sie daje oszukac propagandzie? IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 17.10.04, 00:22 To hiszpanska Partia Ludowa decyduje o tym kogo wpuscic a kogo nie wpuscic na Kube? Zali to sie kupy trzyma? PS Sowiecka Bialorus to niech sobie towarzyszka babcia sama czyta. Mnie wystarczyla Trybuna Ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Kuba nie wpuściła zachodnich polityków IP: *.pool.mediaWays.net 16.10.04, 21:56 W zeszlym miesiacu USA nie wpuscily Ramadana ze Szwajcarii. I co, i nic. Takie widac czasy, ze ciagle ktos zatrzaskuje drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Choroba Semper Fi IP: *.gdynia.mm.pl 17.10.04, 00:12 Gość portalu: Semper Fi napisał(a): > buahahahaha!!! > a jeszcze wczoraj ten lewak Zapatero wlazil Fidelowi w d... belkoczac cos o > zniesieniu embarga... > az mi zajady popekaly! ****************************** ZAJADY, pęknięcia lub nadżerki w kącikach ust, często z przewlekłym stanem zapalnym; czynniki usposabiające: drażnienie błon śluzowych jamy ustnej przez protezy, niedobór wit. z grupy B, cukrzyca, przewlekłe stosowanie antybiotyków. Współczuję... protezy. Co do zniesienia embarga, to Zapatero wczoraj nic nie mówił o Castro, a tym bardziej nie wchodził mu w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Choroba Semper Fi IP: *.alico01.fl.comcast.net 17.10.04, 01:14 maruda, przedstawiciel handlowy, tzw. rep znanego koncernu farmaceutycznego... to jaki mi lek kolega rep dzisiaj zaproponuje? jak tam z 'prezentami' dla lekarzy, aptek? jak z uczciwoscia u repmarudy? mozesz spojrzec w lustro, repmarudo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Choroba Semper Fi IP: *.gdynia.mm.pl 17.10.04, 01:30 Gość portalu: Semper Fi napisał(a): > maruda, > przedstawiciel handlowy, tzw. rep znanego koncernu farmaceutycznego... > to jaki mi lek kolega rep dzisiaj zaproponuje? > jak tam z 'prezentami' dla lekarzy, aptek? > jak z uczciwoscia u repmarudy? > mozesz spojrzec w lustro, repmarudo? ************************** Jesteś w błędzie. I to poważnym. Nie mam nic wspólnego z farmacją. A moja znajomość zagadnienie wiąże się z normalnymi kontaktami handlowymi z przedstawicielami znanych koncernów farmaceutycznych - jednak nie dotyczy farmaceutyków. Co do Twojego problemu, to mogę Ci jedynie zasugerowac większa dbałość o higienę jamy ustnej i prawidłowe odżywianie. Zazwyczaj działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Choroba Semper Fi IP: *.alico01.fl.comcast.net 17.10.04, 01:55 dzieki maruda... uratowales mi zycie... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . B6 i B-complex - lekarz mi zalecil, gdy tez ze IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.10.04, 05:04 smiechu nad bredniami lewactwa zajadow dostalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: B6 i B-complex - lekarz mi zalecil, gdy tez z IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 15:22 a mozew pijesz za duzo i za malo spisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: B6 i B-complex - lekarz mi zalecil, gdy tez z IP: *.gdynia.mm.pl 17.10.04, 16:03 Gość portalu: Eva napisał(a): > a mozew pijesz za duzo i za malo spisz? ************************ Raczej za dużo toczy piany i za rzadko ją wyciera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista [...] IP: *.85.63.81.cust.bluewin.ch 17.10.04, 00:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durak Pasyf ubolewa na losem okrutnym. IP: 210.254.109.* 17.10.04, 19:36 Gość portalu: pacyfista napisał(a): >> Do kogo jechali ci parlamentarzysci ? Pewnie na dziwki z Varadero, durny pasyfie. Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong A kiedy amerykanie 17.10.04, 05:00 wpuszcza zachodnich politykow na Kube (mam na mysli ta czesc Kuby ktora do dzisaj kontroluja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus przeciez tam zywych desydentow nie ma.... IP: *.fastres.net 17.10.04, 16:24 Odpowiedz Link Zgłoś