Dodaj do ulubionych

RACHELCIA !!!!!!

IP: *.broadband.actcom.net.il 20.10.04, 21:03
ty na dziennym sprincie czy szukasz tej beczki??? bo mi nie odpowiedzialas na
watku tego tamtego nic, czy zgadzasz sie zabrac kropke z nami? to nie szukaj
beczki for two tylko beczki for three....
Obserwuj wątek
    • Gość: Beczka RACHELKA W SPOKOJU (gra półsłówek) IP: *.dockout.org.uk / *.dsl.pipex.com 20.10.04, 21:19
    • wojcd Gabcia w beczce 20.10.04, 21:53
      godz 7:00
      poranny pomiar IQ

godz 13:00
      popoludniowy pomiar IQ

godz 19:00
      wieczorny pomiar IQ
      • Gość: rachelka Re: Gabcia w beczce IP: *.twcny.rr.com 20.10.04, 22:44
        wojcd napisał:

> godz 7:00
        > poranny pomiar IQ
        >
        > godz 13:00
        > popoludniowy pomiar IQ
        >
        > godz 19:00
        > wieczorny pomiar IQ
        nu jak pamietam to o godzinie 12 stan gabci IQ utrzymywal sie na poziomie stanow
        srednich i wynosil: w oxford-shire (pleasure)- 78. jest nadzieja na wieczorna
        poprawe.
        • Gość: . Glupia cipo - wiesz, ze szans ze mna nie masz... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.10.04, 00:02
          A wiec przesyan sie dowartosciowywac glupio przydzielajac mi swoj wlasny
          rachelkowy iloraz inteligencji...
          • Gość: Cep Kadź IP: *.aster.pl 21.10.04, 04:23
            Dla Gabi musicie mieć oddzielną beczkę. Kadź.

Do żadnej innej się nie zmieści.
    • Gość: rachelka Re: RACHELCIA !!!!!! IP: *.twcny.rr.com 20.10.04, 22:42
      Gość portalu: dana33 napisał(a):

> ty na dziennym sprincie czy szukasz tej beczki??? bo mi nie odpowiedzialas na
      > watku tego tamtego nic, czy zgadzasz sie zabrac kropke z nami? to nie szukaj
      > beczki for two tylko beczki for three....
      nu dana teraz sprint odstawilam,bo zimno i mokro, ale o beczki sie nie martw.
      dla ciebie juz jest XXXXXL po cabernecie,ktory spilam w towarzystwie, dla mnie
      juz prawie beczka gotowa pare wieczorow i keg parties i juz lecim.
      • Gość: dana33 Re: RACHELCIA !!!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 21.10.04, 00:32
        rachelciu, ty najpierw dojdz do siebie, bo cos tu ci sie kreci. firstly, nie
        odpowiedzialas co z kropka, czy gotowa jestes ja wziac. zweitens, to co ty tu
        wypisujesz? beczka dla mnie i beczka dla ciebie???? rachelcia!!!!! ja byla ganc
        sicher, ze jedna beczka dla ciebie i dla mnie!!! ja sama w beczce niagare w dol
        mam leciec? tys meszigge auf de gance kopp!! sama???? to ja mam gadac do
        beczki??????? neeee, jedna beczka, duza (dodaj jeszze pare xxxx dla ciebie i
        dla mnie. WSPOLNA, TY FARSZTEJST??? git. i my tam w tej beczce obgadamy cale
        forum, tak en deux, a jak wezmiemy kropke, nu, to juz wogole party bedzie first
        class!!!
        • wojcd Re: RACHELCIA !!!!!! 21.10.04, 02:01
          to ja mam gadac do beczki??????? neeee, jedna beczka, duza (dodaj jeszze pare
          xxxx dla ciebie i dla mnie. WSPOLNA, TY FARSZTEJST??? git. i my tam w tej
          beczce obgadamy cale forum, tak en deux, a jak wezmiemy kropke, nu, to juz
          wogole party bedzie first class!!!
        • Gość: rachelka Re: RACHELCIA !!!!!! IP: *.twcny.rr.com 21.10.04, 03:28

> rachelciu, ty najpierw dojdz do siebie, bo cos tu ci sie kreci. firstly, nie
          > odpowiedzialas co z kropka, czy gotowa jestes ja wziac. zweitens, to co ty tu
          > wypisujesz? beczka dla mnie i beczka dla ciebie???? rachelcia!!!!! ja byla ganc
          >
          > sicher, ze jedna beczka dla ciebie i dla mnie!!! ja sama w beczce niagare w dol
          >
          > mam leciec? tys meszigge auf de gance kopp!! sama???? to ja mam gadac do
          > beczki??????? neeee, jedna beczka, duza (dodaj jeszze pare xxxx dla ciebie i
          > dla mnie. WSPOLNA, TY FARSZTEJST??? git. i my tam w tej beczce obgadamy cale
          > forum, tak en deux, a jak wezmiemy kropke, nu, to juz wogole party bedzie first
          >
          > class!!!
          danus na boga zywego 3 to za duzo do tanga, wystarczy dwie zbzikowane,na trzecia
          nie ma juz miejsca. dobra wypije wiecej wina i powieksze te oryginalna beczke.
          mysle,ze w te 3 sekundy spadku bedziemy mogly cale nasze zycie zobaczyc i
          obgadac w mig:) kropa nie jedzie,tylko bylaby party pooper.
          • Gość: dana33 Re: RACHELCIA !!!!!! IP: *.jazo.org.il 21.10.04, 08:50
            nu, nie jestem taka pewna, ja mysle, ze jak ona, kropka znaczy sie, zobaczylaby
            ciebie i mnie, to co ty, bylaby taka mila, nic by nie ciela.... ale jak to
            tylko 3 sekundy.... ty, rachelcia, ale przeciez jak wyladujemy, to nie musimy
            od razu z beczki wylazic, nie? mozna sobie posiedziec jeszcze ciut i dalej
            konwersowac, mam racje??? co ty, w 3 sekundy, to nie zdaze ci nic opowiedziec,
            a ty tez musisz zabrac glos, mam racje? pewno ze mam racje... :)
            • Gość: rachelka Re: RACHELCIA !!!!!! IP: *.twcny.rr.com 21.10.04, 15:28

> nu, nie jestem taka pewna, ja mysle, ze jak ona, kropka znaczy sie, zobaczylaby
              >
              > ciebie i mnie, to co ty, bylaby taka mila, nic by nie ciela.... ale jak to
              > tylko 3 sekundy.... ty, rachelcia, ale przeciez jak wyladujemy, to nie musimy
              > od razu z beczki wylazic, nie? mozna sobie posiedziec jeszcze ciut i dalej
              > konwersowac, mam racje??? co ty, w 3 sekundy, to nie zdaze ci nic opowiedziec,
              > a ty tez musisz zabrac glos, mam racje? pewno ze mam racje... :)
              nu danus powracajac do tematu, kropek nie lubie-ta gazetowa to nic tylko tnie i
              cepie z kwasna mina,ta brytyjska to juz jest lost case i tak, wiec lepiej
              zostanmy dwie,cuzamen do kupy. co do siedzenia w beczce to klapa,homeland
              security i canadian airforce zaraz nam tylki wyciagna z wody i ciupasem na
              spowiedz, wiec lepiej obgadaj z mossadem,zebys jakas znizke miala. potem mozemy
              balowac po stronie kanadyjskiej w "hard rock cafe","beleive it or not museum"
              albo w muzeum figur woskowych. wszystko dobre dla nas.

• Gość: dana33 Re: RACHELCIA !!!!!! IP: *.jazo.org.il 21.10.04, 15:55
                jak razem to razem, rachelciu. pogadam z mossadnikami, albo znizka dla nas obu,
                ale dla zadnej, ja jestem z toba. a wogole, to co ty zadawalasz sie byle czym?
                znizka? ja ich uprzedze, niech sobie pokonwersuja ciut z kolegam w usa i niech
                nam tylkow lub czegos innego z wody i beczki nie wyciagaja. mozemy to zrobic
                same. kiedy najlepsza pora na ta przejazdzke??? wiesz, zeby nie bylo za zimno i
                widoczki jasne, bez mgly...
                • Gość: rachelka Re: RACHELCIA !!!!!! IP: *.twcny.rr.com 21.10.04, 16:04

> jak razem to razem, rachelciu. pogadam z mossadnikami, albo znizka dla nas obu,
                  >
                  > ale dla zadnej, ja jestem z toba. a wogole, to co ty zadawalasz sie byle czym?
                  > znizka? ja ich uprzedze, niech sobie pokonwersuja ciut z kolegam w usa i niech
                  > nam tylkow lub czegos innego z wody i beczki nie wyciagaja. mozemy to zrobic
                  > same. kiedy najlepsza pora na ta przejazdzke??? wiesz, zeby nie bylo za zimno i
                  >
                  > widoczki jasne, bez mgly...

he,he mossad to tylko znizke by za gucia wynegocjowal,ja sie nie licze dla nich.
                  ale moja obawa jest o wage beczki jak we dwie tam cupniemy to sie na dnie rzeki
                  znajdziemy nie na wodospadzie i ktos nam musi dac dobrego kopa,aby dalej
                  plynac(moze gucio):) co do pogody,nie wiem,czy kiedys bylas w niagara,pod
                  wodospadem to zawsze czarno,zima,czy latem:)
    • krolowa_bona Wyslalam ci odpowiedz, rachelko n.t 21.10.04, 00:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka