Dodaj do ulubionych

Kompleksy narodowosciowe

IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 00:11
Slyszalam o "self-hating Jews". To ponoc nawet dosyc popularne wsrod
zsekularyzowanych Zydow w USA. Nawet w The Simpsons o tym bylo ;oDDD
Ale po raz pierwszy natknelam sie na "self-hating Poles". Jeden Pole - Kropka
Wyspiarska, a.k.a Gabryska. No chlop po prostu nie jest w stanie matce
wlasnej wybaczyc, ze go Polakiem uczynila. Wszystko co polskie go osobiscie w
oczy razi bo un by tak strasznie byc Anglikiem, i tweed i oxfordy nosic, i
wreszcie zgubic ten znienawidzony slowianski akcent. A tu nic tylko wciaz ta
sloma z tych oxfodow wylazi.
Obserwuj wątek
    • Gość: rachelka Re: Kompleksy narodowosciowe IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 00:19
      Gość portalu: ABE napisał(a):

> Slyszalam o "self-hating Jews". To ponoc nawet dosyc popularne wsrod
      > zsekularyzowanych Zydow w USA. Nawet w The Simpsons o tym bylo ;oDDD
      > Ale po raz pierwszy natknelam sie na "self-hating Poles". Jeden Pole - Kropka
      > Wyspiarska, a.k.a Gabryska. No chlop po prostu nie jest w stanie matce
      > wlasnej wybaczyc, ze go Polakiem uczynila. Wszystko co polskie go osobiscie w
      > oczy razi bo un by tak strasznie byc Anglikiem, i tweed i oxfordy nosic, i
      > wreszcie zgubic ten znienawidzony slowianski akcent. A tu nic tylko wciaz ta
      > sloma z tych oxfodow wylazi.
      zeby tylko sloma i zeby tylko z oxfordow i zeby tylko chlop z tego byl, ale z
      tym koniem to ci sie udalo ABE. nic tylko starzy kawalerzysci stesknieni kobit
      tu pisuja,stad to radosne rzenie koni slyszysz:)
      • Gość: ABE Re: Kompleksy narodowosciowe IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 00:26
        Tu masz racje, rachelko, bo wyglada na to,ze co tu sie spodziewac od kropki
        zeby sie uczciwie narodowosciowo samookreslila jak ona nawet do plci wlasnej
        przyznac sie nie moze. Samo-nienawistna ta nasza gabrysia jest na wskros!
        • Gość: rachelka Re: Kompleksy narodowosciowe IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 00:52
          nu moze operacja plastyczna nie wyszla a na poprawke nie ma pieniedzy. malo to takich
          nieszczesliwych:)
        • Gość: totyle Re: Kompleksy narodowosciowe IP: *.176.3.205.Dial1.Phoenix1.Level3.net 26.10.04, 00:53
          Niesie ci toto kompleksy wszystkich Polakow na swych szczudlich nogach i z
          meczenska misja tu na forum blaznujac "meaculpuje"i o zgrozo na dodatek
          wspolzrozumienie od innej nacji dostaje.Co za rozdarcie z rozdwojeniem jazni.To
          gorsze od choroby sw.wita.A wiecie co to za choroba?To sraczka zsynchronizowana
          z bolem zebow.

• Gość: rachelka Re: Kompleksy narodowosciowe IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 01:03
            totyle jak ty cus palniesz, tozto nasza kropa typowe objawy bioplar disorder wykazuje,gdzie masz pare
            osobowosci a kazda z nich jest rozna. taniec sw.wita to ja mam jak obiad serwuje,prosze mi nie
            zabierac mojej choroby i oddawac jej innym,bo sie zmienie w jewhater albo polakohater i ABE mnie
            nie zobaczy w nz.
            • Gość: ABE Re: Kompleksy narodowosciowe IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 01:07
              Wogle nie nasmiewajmy sie z tych schorzen bo bol zebow, bipolar disorder czy
              common srachka to przeciez powazne schorzenia sa. A jak juz ktus na wszystkie
              trzy cierpi to czeba mu wspulczoc.
        • Gość: chala twe uprzedzenia lepiej niz akcent cie opisuja IP: 68.214.177.* 26.10.04, 01:34
          polska choroba zydofobii cie zdeadza, szmato mala.
          • Gość: ABE Chala, gdziezes ty bywala IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 01:49
            To ty jeszcze nie wiesz, ze ja juz zydofilka jestem????? :O )
            • Gość: rachelka Re: Chala, gdziezes ty bywala IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 01:54
              no wiesz wraz z twoim powrotem na forum,te wszystkie robaki zaczynaja z nor
              wychodzic. zachodzi tu cudowna metamorfoza nickow,ktore mnoza sie i same ze soba
              rozmawiaja,gdyz co innego im pozostalo. jak widzisz poziom forum osiagnal
              zenitu, a i nam pozostalo chyba sie pozegnac,bo jak dlugo mozna z tymi stulbiami
              rozmawiac o rozmnazaniu:) pozdr
              • Gość: ABE Juz mnie tak calkiem na pozarcie sforze nie IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 02:03
                zostaw, Rachelko. Bo mnie tu zywcem ten blob wchlonie.
                • Gość: rachelka Re: Juz mnie tak calkiem na pozarcie sforze nie IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 02:05
                  Gość portalu: ABE napisał(a):

> zostaw, Rachelko. Bo mnie tu zywcem ten blob wchlonie.
                  jeszcze mi zoslalo pare minut a potem odpoczynek,rzekl przecinek, po dniu
                  uciazliwej pracy i meczrni gymow. czeguj to sie robi,aby kropom nie zostac,nie
                  mowiac juz o tych chalowatych chalach, bo to flaki siem wywracajom.
    • Gość: . Kropka brytyjska NIE JEST "gabryska". ADMIN!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 26.10.04, 00:54
      Kolejna zawistna baba, co gabrysce widac meza i forsy zazdrosci, te dziewczyne
      za moje im dogryzanie "zaocznie" wini. CHCESZ, KROPO CZERWONA, POWTORKI AFERY Z
      ZONA CEESA I GINI? Naprawde tego chcesz?
      PS: Z opluskwiania "gabryski" mi wychodzi, ze to znana polskim mediom Monika
      R. - prawie wszystko, co te zawistne baby + hamerykanska sfora tej "gabryscie"
      zarzucaja pasuje do Moniki jak ulal, poczawszy od meza - brytyjskiego wyzszego
      oficera. Poczytaj posty tej trzody z 2-3 ostatnich dni to sama zobaczysz:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17033122&a=17034568
      No? Hahahaha... Kolejna aferka sie nam na forum szykuje, jeszcze lepsza niz z
      ceesowa zona...
      • Gość: ABE Zrelaksuj sie durnoto do kwadratu IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 01:04
        My zawsze mozemy ci dac takie nicknames w zacisznym gronie naszej forumowej
        grupki pod wyzwaniem jakie sobie zyczymy, a tobie "Gabrysia" w zaden sposob nie
        uwlacza. Jak bysmy cie np "wypluczyna" nazwali to moglabys sie kropczyno
        pienic. ALe i tak moglabys nas co najwyzej w zadki nasze zacne pocalowac.
        PS A tak wogole to skad sie wziela "gabrysia" bo mi sie to z pieskiem brysiem
        kojarzy? NIe wiem dlaczego zaraz mi ten czworonog przyszedl do glowy jak
        pierwszy raz ten tytalarny zwrot "Gabrysia" przeczytalam w jakims poscie.
        • Gość: . Nick mi mozecie nadac, ale nie opluskwiac Monike R IP: *.range81-156.btcentralplus.com 26.10.04, 01:07
          I admini GW maja mozliwosc sprawdzic, kto logowal sie - sadzac po waszych
          opluskwiajacych donosach - jako "gabrielacasey".
          • Gość: ABE Ty Moniki R czy Gabrieli Casey imion IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 01:12
            nie wzywaj nadaremnie bo to grzech. Ja ich nawet nie znam i nigdy nie znalam,
            RIP my girls, it's got nothing to do with u.
            Tu siem tylko kropczyna zapienia az oczoplasu mozna dostac i nic tylko
            wielokropki przed oczami skacza jak te wsciekle brysie (pieski, ktore nie wiem
            dlaczego mi zaraz do glowy przychodza).
            • Gość: . ADMIN !!! Zrob cos z tymi opluskwiaczami Moniki.. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 26.10.04, 01:16
              Bo bedzie zle...Nawet i ta publicystyka pasuje do niej jak w pysk strzelil.
              Ja pisze, sam o tym mowilem, ale...powiesci sensacyjne.
              • Gość: ABE Brysia, ty przestan bo siem cala obsikam IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 01:22
                ... ze smiechu.
                Teraz padam na ziemie, glowa wale w sciane, zeby zaciskam i kurczowo trzymam
                sie nogi u fotela,zeby nie popuscic. Ojejeczku, no nie moge, nie da rady...
                SIKAM PO NOGACH
                • Gość: rachelka Re: Brysia, ty przestan bo siem cala obsikam IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 01:25
                  nu nu zaraz ci wytkna ABE zes stara i mnie juz tu zalatwili. co do powiesci to jesli juz toto pisze to
                  chyba trgikomedie w trzech aktach,pierwszy jak walilem koze,drugi jak mnie koza walila a trzeci jak sie
                  kropkom zrobile-am?
                  • Gość: ABE Toz ja pamietam - bryska ma slabosc do IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 01:45
                    koz! Kiedys w kolko o kozach to-to pisywalo. Teraz juz mniej. CHyba sporo tych
                    koz nawalilo (i vice versa)i spowszednialo jej to.
            • Gość: rachelka Re: Ty Moniki R czy Gabrieli Casey imion IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 01:19
              z gabryska to dluga historia,kiedys wyszperam rozmowe twoja z kropa,gdzie sie chwalila fragmentem
              ksiazki.cep odnalazl ten fragment ksiazki,ktory to firmowany byl przez KKK. na innych watkach
              gabriela-casey uzywa tych samych slow i zwrotw co nasz kropuszek,aby opowiedziedziec o
              ksiazce,ktora jej pan irlanczyk wlasnie wydaje. co za zbieg okolicznosci,ksiazka sie zgadza,tresc ta
              sama ,KKK ja firmuje,a nasz kropek ja cytuje a teraz sie pieni. niech sie pieni,bylo nie chlapac.a kto to
              monika to niech ci kropek powie,nic o tym tworze nie wiem,moze to imie gabryski.
              • Gość: . Boicie sie, opluskwiacze? I dobrze - tak ma byc! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 26.10.04, 01:24
                GW ma mozliwosc skontaktowania sie prywatnie z Monika R. I jej "generalem"...
                • Gość: ABE Sky is the limit IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 01:48
                  mowa o mozliwosciach GW.
                  Ja siem tylko zastanawiam nad twoimi mozliwosciami, brysiek
              • Gość: ABE To moze Monika to jakis pseudonim IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 01:47
                pseudo-literacki?
    • polak_nie_polaczek_ni_polactwo Re: Kompleksy narodowosciowe? Nie posiadam 26.10.04, 01:30
      Jak sie jest Polakiem nie Polaczkiem
      ani Polactwem to miec nie ma powodu.

• Gość: ABE To jest swieta prawda. n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 01:50
    • Gość: chala Polak hating polish ABE IP: 68.214.177.* 26.10.04, 01:33
      nie mozesz sobie darowac ze masz takich debilow za rodakow? jestes w dobrej
      kompanii ty tez. Zeby te polaczki jeszcze tak godne byly jak te angole z
      oxfordu, to bys sie lepiej czula w swym tepawym POLSKIM antysemityzmie? Ale jak
      pomyslisz, to polack wychodzi z mlekiem antysemickiej matki.
      • Gość: rachelka Re: Polak hating polish ABE IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 01:38
        spadaj chala z twoja chala na inny watek,pieprzsz jak stary dziadek po
        niestrawnym obiedzie.wez krope ze soba,bedziecie razem sie bawic.
        • Gość: . A ty sie zabawiaj z Abe...COZ innego wam pozostalo IP: *.range81-156.btcentralplus.com 26.10.04, 01:51
          www.anyfun.net/show.phtml?type=comics&name=oops
        • Gość: chala Re: Polak hating polish ABE IP: 68.214.177.* 26.10.04, 01:58
          masz slaby zoladek, idz gdzie indziej , albo kup Zantac. ja twoich
          polaczkowatych problemow nie musze rozwiazywac. nie prosze o to bys dbal o
          moje.
          • Gość: rachelka Re: Polak hating polish ABE IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 02:01
            Gość portalu: chala napisał(a):

> masz slaby zoladek, idz gdzie indziej , albo kup Zantac. ja twoich
            > polaczkowatych problemow nie musze rozwiazywac. nie prosze o to bys dbal o
            > moje.
            a ty jak jestes przyslepy to wloz okulary i poczytaj o czym watek,zebys nie
            wyskakiwal jak filip z konopii. rozumiem te niestrawnosci stad te nazwy lekow
            znasz,zmien tryb zycia i rozmowcow, wyjdzie ci to na zdrowie,z zydowskimi
            problemami nie placz sie gdzie cie nie prosza o zdanie.
            • Gość: chala twoje forum? IP: 68.214.177.* 26.10.04, 02:14
              moze wies ci dala je? kto ci nadal prawa wlasn=osci lub glosu? wies twoja?
              • Gość: rachelka Re: twoje forum? IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 02:16

> moze wies ci dala je? kto ci nadal prawa wlasn=osci lub glosu? wies twoja?
                ciucius nie podniecaj sie bo przedwczesnie w kalendarz kopniesz, to
                niezdrowe,wez ten zantac i spadaj.
                • Gość: chala Re: twoje forum? IP: 68.214.177.* 26.10.04, 02:25
                  polski belkot ze wsi, zalosna nadwislanska krowo.
                  • Gość: rachelka Re: twoje forum? IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 02:27

> polski belkot ze wsi, zalosna nadwislanska krowo.
                    bye bye polski byku,zamknij drzwi za soba,zeby ci przciag nie przycial dlugiego
                    nosa, bo sie splaczesz.
      • Gość: ABE NU, chala juz ci raz pisalam o moim IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 01:52
        stosunku do Zydow w ogolnosci. W szczegolnosci natomiast - jak np moim
        ustosunkowaniu do ciebie i tobie podobnych - pisac tu nie beda bo to NIE o
        tobie (ani tobie-podobnym) watek jest. Fersztejt?
        • Gość: chala Re: NU, chala juz ci raz pisalam o moim IP: 68.214.177.* 26.10.04, 02:27
          wyjasnij ten polaczkowaty jezyk, bo nie fersztejt. i czy ty masz udzialy
          finansowe tutaj? jestes squatter; wasze ulice...
    • polak_nie_polaczek_ni_polactwo Re: Kompleksy narodowosciowe 26.10.04, 01:43
      Przepraszam, ze zapytam
      Jestem tu nowy
      Czy ten pan ktory sie tu nazywa
      nierzyd cierpi na jakis kompleks
      ze go biora za zyda?
      Ja bynm w takim wypadku mowil
      zem katolik, a nie, zem nie zyd
      (albo, zem agnostyk co chyba
      teraz jest blizsze prawdzie).
      No ale kazdy robi jak uwaza.

Gorzej, nota bene, jest
      byc wzietym za Polaczka
      albo za Polactwo
      niz za zyda.
      • Gość: rachelka Re: Kompleksy narodowosciowe IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 01:46
        spadaj gabryska bo nudzisz. wez se chlapnij jednego i wylacz kompa, bo i tak
        dostajesz juz ku ku ku ku ku ku. niedlugo bedziesz nam albo beczec jak baran
        albo piac.
        • polak_nie_polaczek_ni_polactwo Chyba to nie do mnie? 26.10.04, 01:50
          Ja jestem mezczyzna
          choc zona mowi
          ze bardszo zniewiescialym.
          • Gość: ABE Re: Chyba to nie do mnie? IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 01:57
            Jak sie nie poczuwasz ze to do ciebie to po co siem pytasz. Ze to pytajacy niby
            nie bladzi? Ne, ney, nie! Blad! Ty bladzisz i to sporo. Jak ten zagubiony na
            pustyni. NO wiesz, ten sam co to droga mu sie zgubila. Diaspora w tyle
            zostawila bez mapy??? Biedulinka!
            • polak_nie_polaczek_ni_polactwo Tu sie chyba jakims szyfrem mowi. Nic nie wkaszam 26.10.04, 02:04
              • Gość: rachelka Re: Tu sie chyba jakims szyfrem mowi. Nic nie wka IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 02:05
                bos nacpana juz od rana
              • Gość: ABE Nu, to jaki tam z ciebie Polak IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 02:07
                jak miedzy linijkami jeszcze nie nauczyles sie czytac. Moze sprobuj gdzies
                indziej sobie pobladzic? Np jest jakies rozrywkowe forum w GW. ALe togdzies
                indziej jest
                • polak_nie_polaczek_ni_polactwo Czy Pan ABE jest tutaj osoba zarzadzajaca? 26.10.04, 02:18
                  • Gość: rachelka Re: Czy Pan ABE jest tutaj osoba zarzadzajaca? IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 02:20
                    na pewno nie ty gabrys wiec dobranoc i czas na sen.
                    • polak_nie_polaczek_ni_polactwo O, Pani Rachelka pewnie jest w Europie? 26.10.04, 02:27
                      U mnie dopiero
                      pol do osmej wieczorem.
                      Jeszcze nawet obiadu
                      nie zdazylem zjesc.
                      • Gość: rachelka Re: O, Pani Rachelka pewnie jest w Europie? IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 02:29
                        polak_nie_polaczek_ni_polactwo napisała:

> U mnie dopiero
                        > pol do osmej wieczorem.
                        > Jeszcze nawet obiadu
                        > nie zdazylem zjesc.
                        czas isc gabryska,ales sie znowu nacpala jak ges. zostawiam cie w dobrym
                        towarzystwie ponurej jak grob chaly, chlop cierpi na niestrwnosc bedziesz miala
                        fajnego kompana do rozmow nocnych na temat.
                        • Gość: . Co te lesbije tak na te gabryske leca...Widac, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 26.10.04, 02:38
                          jest na co! A im zal...
                          www.filthycartoons.com/cartoons/83.html
        • Gość: . Mowilem, ze to wariatka. Albo lesbijka: wszedzie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 26.10.04, 01:54
          te swoja "gabryske" widzi... Porzucona przez mlodsza kochanke czy co?
          • Gość: ABE Brysia, ale ja tyz ciem widzem. Jak ty to nazwiesz IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 02:01
            zbiorowa halucynacja?
            A moze "zbiorowa odpowiedzialnosc"? Juz chyba o tym pisalas gdzies tu... he he,
            tyz sie wtedy po nogach polalam. vicarious liability, he he.... po anglicyjnemu
            to napisalam, zeby ci siem bardziej przypodobac bo ty stasnie lubisz wsytko
            anglicyjskie.
            • Gość: PP Re: Brysia, ale ja tyz ciem widzem. Jak ty to naz IP: 207.7.203.* 26.10.04, 02:56
              Fascynujacy watek. Opowiesc pod tytulem:-" O tym, jak ABE i rachelka podrzynaly
              gardla forumowym smokom"

Czy wysta sobie dziewuchy nie chlapnely po kropelce? Tak gladko zaszlachtowac
              tyle smokow na raz nawet sw. jurek by nie potrafil. No tak, ale sw. jurek byl na
              ambrozji i innych nektarach, a do takiej roboty bez wyborowej nie podchodz.
              • Gość: ABE he he, co ty PP, toz to tylko deratyzacja byla n.t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 26.10.04, 03:34
              • Gość: rachelka Re: Brysia, ale ja tyz ciem widzem. Jak ty to naz IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 15:36
                Gość portalu: PP napisał(a):

> Fascynujacy watek. Opowiesc pod tytulem:-" O tym, jak ABE i rachelka podrzynaly
                > gardla forumowym smokom"
                >
                > Czy wysta sobie dziewuchy nie chlapnely po kropelce? Tak gladko zaszlachtowac
                > tyle smokow na raz nawet sw. jurek by nie potrafil. No tak, ale sw. jurek byl n
                > a
                > ambrozji i innych nektarach, a do takiej roboty bez wyborowej nie podchodz.

no prosze i znowu posadzenia o chlapanie sobie.czy to juz nie mozna smokow
                smiechem zalatwiac,tylko czysta i to wyborowa je zabija jeno? jesli ja juz cos
                chlapie to tylko wino,rozpilam sie juz strasznie w australii,gdzie wino bylo
                tansze niz woda i taaaaaaaaaaakie dobre,ale smoki to najlepiej humorem walic bo
                tych ziejacych smoczych pyskach, wtedy buchna raz,czy dwa ogniem i siem same
                spalom. jak ta la paloma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka