Dodaj do ulubionych

Odpowiedzialny "przed Bogiem, historią i narodem"

28.12.21, 08:57
Tak rolę Dudy w jego veto w sprawie likwidacji TVN ocenia jeden z pisowskich hunwejbinów.

Powiedzmy jasno - Anżej zavetował Jarkowi i postawił powstałych z kolan w głupiej sytuacji:
Już witali się z kurką, a tu nie !
I nie można nawet pisim obyczajem twierdzić że czarne nie jest czarne, że może białe, a może i nie białe.
Bo Anżej przecież swój jest!

Więc pisi albo zamilkli, albo czekają na przekaz dnia, albo leją krokodyle łzy, co szczególnie wesołe.

Pan prezydent pojedzie nad Potomak?
Obserwuj wątek
    • tuttifrutti1234 Re: Odpowiedzialny "przed Bogiem, historią i naro 28.12.21, 10:48
      po najbliższych wyborach nikt nie powie, że opozycja nie miała dostępu do mediów i dlatego przegrała

ten się śmieje, kto się śmieje ostatni, wnuczek oficera sanacyjnego zdaje się nie wiedzieć o tym
    • lubat Re: Odpowiedzialny "przed Bogiem, historią i naro 28.12.21, 10:53
      Mój zachwyt nad wetem pana prezydęta jest bardzo umiarkowany, wręcz nicztożnyj, jak by powiedzieli nasi wschodni przyjaciele. Bo niby fajnie jest, że będzie telewizornia anty-PiS, ale czy to powód do radości, że będzie g*vno takie sami jak TV INFO, tylko ze znakiem przeciwnym? Pewnym plusem w tym nieszczęściu medialnym jest to, że będzie jakaś równowaga między tymi g*vnami, ale one dalej pozostaną tym, czym są.

Tragizm naszej sytuacji polega na tym, że musieliśmy bronić amerykańskiego giganta medialnego, przypisując mu cechy, których nie miał, nie ma i nigdy mieć nie będzie - prawda, obiektywizm, niezależność dziennikarska, itp. dyrdymały dla ciemnego luda.
      Do tego sami z wielką radością zapisujemy się do klubu państw III Świata, gdzie reguły pierwszego świata nie obowiązują. Mam na myśli procentowy udział nadawców zagranicznych.
      • borrrka Bliska ideału jest jedynie TV TRWAM 28.12.21, 11:18
        Bo to święte dzieło jest.
    • pijatyka Re: Już witali się z kurką 28.12.21, 11:35

Z gąską, mistrzu ;)

• borrrka Drób jest drób 28.12.21, 12:14
        A gęś to prawie kaczka i brzmi aluzyjnie!
    • pijatyka Re: ty byś chciał mieć więcej sputnika i RT 28.12.21, 11:48

Chyba idą gorsze czasy dla kacapofilów - nawet w Niemczech coraz mniej rozumiejących Rosję
    • herr7 Re: towarzyszu sowiecki 28.12.21, 11:58

> ty byś chciał mieć więcej sputnika i russia today, bo to g...no jest twoje swoj
      > skie, sowieckie

Łapaj ruskiego agenta!
      Lubat miał coś innego na myśli. Inna sprawa, że jest to jedynie marzenie, gdyż nie ma na świecie mediów zajmujących się jedynie informowaniem społeczeństwa. Wszędzie dominuje propaganda.
    • de_oakville Wysłuchalem już komentarza pani Elizy na ten temat 28.12.21, 12:50
      www.youtube.com/watch?v=bN26DCiO5FE
    • j-k Smiech na sali, borrka, 28.12.21, 14:12
      przecie to wszystko od poczatku - miedzy Prezesem, a Duda - bylo ukartowane.
      • szwampuch58 Re: Smiech na sali, borrka, 28.12.21, 14:36
        Ano,Wolska to kupa smiechu oraz obciachu Helga
        • j-k Re: Smiech na sali, borrka, 28.12.21, 14:45
          szwampuch58 napisał:
          > Ano,Wolska to kupa smiechu oraz obciachu Helga

wez, k... nie cuduj - takie numery - to robi sie wszedzie.

PS. Putin moze znowu postawi Miedwiediewa ?
          • szwampuch58 Re: Smiech na sali, borrka, 28.12.21, 14:49
            Wszedzie gdzie demokracja nie funkcjonuje,Helga
            • j-k i ty wez nie cuduj 28.12.21, 15:17
              szwampuch58 napisał:
              > Wszedzie gdzie demokracja nie funkcjonuje,

i ty wez nie cuduj.

16 lat rzadow CDU-SPD - to nie byla zadna demokracja - tylko "Scheindemokratie".

bo decyzje nie zapadaly tam w Rzadzie, czy Parlamencie - tylko na nieoficjalnym spotkaniu liderow partii.
              • szwampuch58 Re: i ty wez nie cuduj 28.12.21, 15:45
                Ja ja naturlisz Helga,wszyscy beeeee,hehehe tylko Wolska jest cacy...nudzisz pisowski cynglu
                • j-k i ty nadal wez nie cuduj 28.12.21, 15:58
                  nudzisz, pro-niemiecki belkocie, bo tfoja "Wolska" mnie nie interesuje.

smieszne sa tylko tfoje PeOviecki - plujace na wlasny kraj.

i te dostaja ode mnie po d...
    • pijatyka To już się raczej powoli pruje... 28.12.21, 16:15

Różnica polega na tym, że pomylony dziad stoi już raczej nad grobem i po nim choćby potop - a pyzaty pajac próbuje sobie wyobrazić jeszcze jakąś przyszłość dla siebie i swojej rodziny.
      • borrrka To naiwny jest 28.12.21, 16:26
        Z tą przyszłością.
        Jakaś część seweryna zachowa sekciarski podziw dla Jarka, ale Anżej zdradził.
        Nie podniesie się w żadnym wariancie.
        • j-k Bzdury... 28.12.21, 16:56
          borrrka napisał(a):
          , ale Anżej zdradził.Nie podniesie się w żadnym wariancie.

bzdury.
          Andzej zostaje w roku 2025 Premierem. i zamieni sie na fotej z Morawieckim.
      • j-k juz dawno sobie wyobrazili :) 28.12.21, 16:54
        pijatyka napisała:
        - a pyzaty pajac próbuje sobie wyobrazić jeszcze jakąś przyszłość dla siebie i swojej rodziny.

juz dawno sobie to w PiSie wyobrazili:

Morawiecki zostaje w roku 2025 Prezydentem, a Duda obejmuje fotel Premiera.
    • borrrka Nie byłem szaleńczym miłośnikiem TVN 28.12.21, 16:22
      Ale widzę, że przynajmniej TVN24 wart jest zainteresowania.
      Bo to już mecz się zrobił - ludzie myślący przeciw osobnikom pisim.

I przez Anżeja PiS dał mocno odwłoka, co nawet ostatni seweryn zrozumie.
      Taki akcent miły:)
    • jorl9 Re: Odpowiedzialny "przed Bogiem, historią i naro 28.12.21, 20:57
      pijatyka napisała:

>
      > Chyba idą gorsze czasy dla kacapofilów - nawet w Niemczech coraz mniej htt> ps://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/niemcy-wy%C5%82%C4%85czyli-kana%C5%82-> telewizyjny-russia-today/ar-AAS3mXR

I znowu moj ulubiony pisowiec dal glos. i jak zwykle glupio.

Bo przeciez zablokowanie rosyjskiej TV w Niemczech swiadczy o za duzym wplywie, wg rzadu niemieckiego, na spoleczenstwo niemieckie. Niezablokowanie tej TV by zwiekszalo "rozumiejacych Rosje" .

Gdyby wplyw byl maly to olewac taka ruska TV, niech nadaja, przeciez niemiecki ludek i tak nie rozumie Rosji, tzn taka pijaczyna uwaza przeciez.
      A tak to trzeba sie narazac na sluszne zarzuty ograniczania dostepu do mediow, cos w rodzaju cenzury. Poza tym jakies retorsje np. na niemieckie media w Rosji? Widac warto.

Skad sie takie logiki biora u Polakow jak u pisiora pijaczyny? Tzn psedologiki naturalnie. Moze przez rusofobie? Taki skutek na mozg? Niszczacy?
      • bmc3i Re: Odpowiedzialny 29.12.21, 14:29

>
        > Skad sie takie logiki biora u Polakow jak u pisiora pijaczyny? Tzn psedologiki
        > naturalnie. Moze przez rusofobie? Taki skutek na mozg? Niszczacy?

Jorl, nie ujawnileś w koncu, czy udales sie w końcu do Rosji wziąć tą ruską szczepionkę, jak zapowiadałeś.
    • jorl9 Re: Odpowiedzialny "przed Bogiem, historią i naro 29.12.21, 15:59
      bmc3i napisał:

> Jorl, nie ujawnileś w koncu, czy udales sie w końcu do Rosji wziąć tą ruską szc
      > zepionkę, jak zapowiadałeś.

Klamiesz jak zwykle bmc.

w tym watku 26.10.21, 18:14:

forum.gazeta.pl/forum/w,50,172575326,172575326,Paranoja_.html#p172578017

Napisalem w odpowiedzi na Twoj wpis:

bmc3i napisał:

> A ja mam Jorl wrażenie, ze tak mało Rosjan jest zaszczepionych, bo nie ufają Sp
      > utnikowi V i innym rosyjskim szczepionkom - o ile wiem są jeszcze również inne,
      > które nie uzyskały jakichkolwiek certyfikatów bezpieczeństwa poza rosyjskim.

Napisalem co nastepuje:

jorl9 napisał(a):

> Ja sam na wiosne zastanawialem sie nad pojechaniem do Rosji aby sie Sputnikiem
      > V zaszczepic, bylem blisko tego ale wtedy dostalem mozliwosc zaszczepic sie u m
      > nie Biontechkiem/pfizerem i to tu zrobilem. Nawet jak gorszy i niebezpieczniejs
      > zy ale za to mam zaswiadczenie dajace mi wolnosc. ze Sputnikiem bym niedostal j
      > ego, to wiedzialem.

A wiec dokladnie napisalem ze nie bylem w Rosji sie zaszczepic i dlaczego.

I klamiesz dlatego ze nawet jak tego mojego postu w sprawie zaszczepienia sie Sputnikiem V nie przeczytales mimo ze byl napisana w bezposredniej odpowiedzi na Twoj post to jak juz powinienes napisac:

bmc3i napisał:

> Jorl, nie ujawnileś w koncu, czy udales sie w końcu do Rosji wziąć tą ruską szc

powinienes napisac:

bmc3i napisał:

> Jorl, nie ujawnileś w koncu, nie czytalem co najmniej tego, czy udales sie w końcu do Rosji wziąć tą ruską szc

A ze napisales jak napisales to znaczy ze klamales.
      Ale klamac to u Ciebie normalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka