Dodaj do ulubionych

Kolejne popisy historyczno-etnograficzne ABE

08.11.04, 03:18
ZAPRASZAMY do nastepyjacych watkow:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16651089&a=16678785
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17431727&a=17432739
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17431727&a=17434624
I jak sie tuman wsciela, jak kreci, gdy sie toto na przetazajacej niewiedzu
zlapie...
Obserwuj wątek
    • Gość: ABE Gabrysiu, IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.11.04, 03:21
      idz sie wyzyj na psie jak posiadasz. Nienawidzisz wlasnej polskiej narodowosci,
      nienawidzisz wlasnej zenskiej plci. Rozmowa z toba jest bolesna, i dlategotez
      niniejszym zakonczona.
      • kropekuk Nie jestem Gabrysia, a nienawidze tylko GLUPOTY 08.11.04, 03:27
        Glownie niejakiej ABE, ktora zreszta za Polke uznac trudno - przy mezu z-
        arabiala... Nie utozsamiaj sie z Polska, zarozumiale ZERO...
        • agendaforamerica Gabi no nie maż się już, NU! 08.11.04, 03:29
          • Gość: ABE Gabi mysli, ze jak una musi juz byc Polka to IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.11.04, 03:36
            kazden inny musi byc arab, albo 'zarabialy'. Gabryska razem z jarkiem ne
            telusem na obywateli donosili w stanie wojennym, to siem im jakos poglondy
            wymienszaly.
    • Gość: Alfred. kropekuk. Nie szkoda Ci czasu na tego walacha IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 08.11.04, 03:42
      umyslowego?
      • kropekuk Ale zobacz jak sie wscieka, jak pluje, jak sie 08.11.04, 04:08
        nickowo rozmnaza, gdy ja na jej ZENUJACEJ NIEWIEDZY zlapac. Mysli tuman, ze
        wrzaskiem i opluskwianiem ludzi zastraszy i nikt jej nigdy bledow nie wytknie -
        jakas prymitywna chamka z prowincji, ktora chce przed elita szpanowac, jak we
        wlasnej wiosze. I opluwa sie z wscielkosci, gdy jej sie na to nie pozwala. To
        typowqe dla tych polskich dolow spolecznych: malo, ze gyzik wie, to i nayczyc
        sie nie da.
        • Gość: Alfred To sa bezsilnie ludzie, nic naprawde nie moga IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 08.11.04, 04:36
          zrobic. Oni zyja z negatywnej sily innych. Wdawanie sie z nimi w rozgrywki
          personalne jest tylko strata czasu. Lepiej podyskutowac z madrzejszymi.
          Przeciez idiotow nie mozesz zmienic. A krzywde to oni samo sobie robia dzieki
          wlasnej niudolnosci. Ja nieraz sie wtrace ale ani nie zamierzam nikogo tu
          zmieniac lub uswiadamiac.
        • Gość: ABE Ostatnie slowko do ciebie Gabi IP: *.dialup.xtra.co.nz 08.11.04, 07:51
          Jestes malym, zazdrosnym czlowieczkiem i bedziesz jak ten pies ludziom wokol
          dupy wachal,az na ciebie nie tupna. Wiec tupnac trzeba.
          Jezeli chodzi o moj stosunek do ciebie to jest on po prostu POGARDLIWY - mam
          tylko pogarda dla takich Polakow, ktorzy wstydza sie swojej polskosci i na nia
          nieustannie pluja. Mam rowniez pogarde dla ludzi, ktorzy usilnie probuja byc
          tym kim nie sa i byc nie moga bo cierpia na kompleks nizszosci i
          samonienawisci. Dlatego mam pogarde dla ciebie. NIC TYLKO POGARDE dla twoich
          kompleksow, zaklamania, niedowartosciowania i typowego ukrywania prawdy o tym
          kim naprawde cie bozia stworzyla. Zaloze sie ze jak slyszysz Polakow
          rozmawiajacym w autobusie to udajesz, ze nie rozumiesz tak jak "prawdziwy"
          Anglik. Zaloze sie,ze pieczolowicie studujesz angielski akcent kazdego wieczoru
          przed lustrem. Zaloze sie, ze oklamujesz tak samo ludzi z ktorymi sie ocierasz
          w pracy czy w sasiedzctwie co to twojej tozsamosci jak oklamujesz ludzi na tym
          forum. JESTES DLA MNIE KOMPLETNYM OSOBOWYM ZEREM.

PS Nie mam pojecia kto kryje sie za nickiem z agenda,ale to nie ja. Moze wiecej
          ludzi cie jest w stanie odczytac niz ci sie w twojej malostkowej zadufalosci
          zaszczutego psa wydaje.
          • Gość: Cep Re: Gabi IP: *.aster.pl 08.11.04, 08:17
            Gabi jest ostatnio <deaply> <ashemed>, że jest z Polski. W zeszłym roku jeszcze nie miała takich napadów. Ciekawa z niej była dziewuszka.

Szkoda.

I tego.
            • Gość: ABE Re: Gabi IP: *.dialup.xtra.co.nz 08.11.04, 08:26
              Tak sie w tym polskim rozkochala, ze jej sie angielski zaczal mylic i polska
              fonetyke zaczela instynktownie uskuteczniac. "ashemed" typowy przyklad. Anglik,
              nawet z dysleksja, nigdy by tak tego slowa nieprzespelowal. "deaply" podobnie -
              Anglik dostrzeze roznice miedzy "seem" i "seam" ("seem" dluzsze i mieksze) ale
              dla cudoziemca "deaply" i "deeply" to przeciez wsio ryba. Oj ta gabrycha!
              Czlowiek by jej wybaczyl jakby takiego to zlosliwe nie bylo. No, ale ze to
              zlosliwe to keyi yey v'okoh, he he
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka