Dodaj do ulubionych

Monolog trampka u muska

13.08.24, 08:38
Trafnie określony jako nocne debili bajanie.
Zaczęło się od tego, że dwóch narcyzów nie potrafiło uruchomić transmisji 😜
Potem było coraz gorzej.
Zrobię skrót dla tych co nie oglądali: bełkot
I teraz już wszystko jasne.
Trampek znów oskarżył USA o wywołanie wojen na bliskim wschodzie i Ukrainie i zachwycał się putinami, kimami i innymi dyktatorami. Zapowiedział też, że jak wygra to skończy ze związkami zawodowymi, tak aby oligarchii nie przeszkadzały. Jednym słowem Amerykanie mają u oligarchów z Pay mafii zasuwać za miskę ryżu i być z tego zadowoleni 😂
Trampkarze wniebowzięci 😜
Obserwuj wątek
    • prze.nick Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 08:52
      A mógł zrobić to demokratycznie i pluralistycznie jak jego dużo słynniejszy imiennik
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/14,114884,30590218.html
      • szwampuch58 Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 09:04
        Czubek twoja choroba“Tusk“cie kompletnie pokonala
        • prze.nick Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 10:07
          Już widzę że lowca i szwampuch to ta sama osoba
          • szwampuch58 Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 10:13
            Kretynie ja i chory czlowiek!!!
            Na dekiel ci wali okropicznie
            • prze.nick Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 14:46
              sam fakt że lowca cię za chamstwo tutaj nie wyciął świadczy że to lowca i szwampuch to jedno
      • lowca_ruskich_trolli Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 09:10
        prze.nick napisał:

> A mógł zrobić to demokratycznie i pluralistycznie jak jego dużo słynniejszy imi
        > ennik

No sam przyznałeś, że wyszła trampkowi wielka klapa 😜
        Zastanawiałem się skąd u muska ta nagła miłość do faszysty trampka i teraz już jasne
        trampek obiecał mu, że będzie mógł bezkarnie zrobić z amerykańskich pracowników niewolników, którzy będą tyrać na oligarchów 😜
        Ty przenick już zainwestowałeś w odpowiednie kajdany i miskę na ryż?
        • prze.nick Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 09:27
          A niby po co miałbym to robić. Donald wprowadza prawo, sprawiedliwość i dobrobyt jakiego Polska jeszcze nigdy nie widziała poza jego kadencjami 2007-14. To ty przeżywasz sytuację w swoim kraju najprawdopodobniej mieszkając na południu USA i będąc prześladowantm przez trampkokorków.
          • lowca_ruskich_trolli Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 09:39
            prze.nick napisał:

> A niby po co miałbym to robić..

Myślisz, że unikniesz konieczności zakupu kajdanów i miski na ryż z własnych pieniędzy?
            Nie po to trampek wszedł w układy z oligarchami, żeby oni musieli finansować te akcesoria. Zapłacisz za nie dostaniesz je na kredyt na preferencyjnych warunkach i spokojnie je spłacisz po 70 latach na niskim procencie 90% rocznie 😜
            • prze.nick Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 09:52
              Nasz niemiecki Donek pogoni amerykańską podróbkę gdzie pieprz rośnie. Na Twitterze pokazał co z nim zrobi.
              Wracaj do Polski.
              • lowca_ruskich_trolli Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 10:01
                prze.nick napisał:

> Nasz niemiecki Donek pogoni amerykańską podróbkę gdzie pieprz rośnie. Na Twitte
                > rze pokazał co z nim zrobi.
                > Wracaj do Polski.

Widzę, że tradycyjnie dla trampkarzy i ruskich trolli skręcasz temat wątku i nie odpowiadasz na niewygodne pytania.
                • prze.nick Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 10:06
                  Jakie znowu pytania? Przesłuchanie chcesz mi robić?
                  Odpowiedzi ci się nie podobają to tradycyjnie dla moderatorów nożyczki pójdą w ruch?
    • de_oakville Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 11:16
      To co mówi Trump i Musk
      jest jak w kiblu gøvnå plusk.
    • engine8t Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 20:09
      E przyznaj sie ze chciales napisac ze Lewactwo wkur ale to by cenzorzy wykasowali wiec napisales ze trampkarze wniebowzieci - co na jedno wychodzi?

O wlasnie.
      Dobrze i prawde gada.
      Nie zapominaj tez ze najlepszy ryz to jest ten z Kaliforni a wiec bedzie "buy american" :)
    • felusiak1 Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 20:51
      Kamala nie udzielila do tej pory ani jednego wywiadu. Ona może czytać ale nie potrafi samodzielnie.
      Powtarza po 100 razy to czego nauczyła się na pamięć.

• bmc3i Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 06:17
        felusiak1 napisał:

> Kamala nie udzielila do tej pory ani jednego wywiadu. Ona może czytać ale nie p
        > otrafi samodzielnie.
        > Powtarza po 100 razy to czego nauczyła się na pamięć.

No patrz, tymczasem dla NPR udzieliła.
        • felusiak1 Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 06:24
          Kiedy udzieliła? Co ty pjerdolisz.
          • bmc3i Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 21:04
            felusiak1 napisał:

> Kiedy udzieliła? Co ty pjerdolisz.
            >

Spowiadała sie ze swoich słów w Meksyku na poczatku kadecji Bidena "Don't come, don't come illigaly, don't brak our law! Don't come!"
            Że Ty wiesz tylko co Ci Trump powie, nie znaczy że to prawda. A raczej trzeba brać pod uwagę jego historię ze 130 kłamstwami w jednej 5 minutowej wypowiedzi.
            • felusiak1 Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 22:25
              Po co zamulasz? Kamala nie udzielila ani jednego wywiadu od momentu wyrzucenia Bidena.
              Nie mowila w Meksyku lecz w Guatemali. Yebie ci sie pod sufitem.
              • bmc3i Re: Monolog trampka u muska 15.08.24, 01:36
                felusiak1 napisał:

> Po co zamulasz? Kamala nie udzielila ani jednego wywiadu od momentu wyrzucenia
                > Bidena.
                > Nie mowila w Meksyku lecz w Guatemali. Yebie ci sie pod sufitem.

Twoim bliscy nie odxuwają się do Ciebie. Wstyd im przyznawać się do kogoś takiego.
                • felusiak1 Re: Monolog trampka u muska 15.08.24, 05:58
                  To ja się nie odxuwam
      • lowca_ruskich_trolli Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 09:56
        felusiak1 napisał:

> Kamala nie udzielila do tej pory ani jednego wywiadu. Ona może czytać ale nie p
        > otrafi samodzielnie.
        > Powtarza po 100 razy to czego nauczyła się na pamięć.
        >

Ty sierioża lepiej powiedz kiedy ostatnio trampek udzielił wywiadu
        tylko mi chodzi o wywiady a nie monologi starego kłamcy co to powtarza 100 razy co mu wtłoczyła do pustego łba ruska propaganda
        Nu dawaj sierioża 😜

A przy okazji niezły łomot dostajecie pod kurskiem co? 😂
        • felusiak1 Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 20:40
          Ty lepiej pójdź na spacer albo do lazienki.
    • engine8t Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 21:00
      Swoich sluchajcie
      youtu.be/_wji5kjWaY0
      • melikles Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 21:35
        Masz problem pampersdziadku :)

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31220993,trump-teskni-za-bidenem.html#do_w=46&do_v=1118&do_st=N&do_sid=1014&do_a=1014&s=BoxNewsLink&do_upid=1118_t&do_utid=31220993&do_uvid=1723519960536
        • engine8t Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 18:59
          melikles napisał(a):

> Masz problem pampersdziadku :)
          >
          > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31220993,trump-teskni-za-bidenem.html#do_w=46&do_v=1118&do_st=N&do_sid=1014&do_a=1014&s=BoxNewsLink&do_upid=1118_t&do_utid=31220993&do_uvid=1723519960536

Marta Nowak z Gazeta.pl.?? 20 paro letnia Felietonistka z wysokich obcasow nagle stala sie ekspetem od polityki amerykanskiej?
          ROTFLMAO
          www.wysokieobcasy.pl/akcje-specjalne/7,174513,27539772,marta-nowak-kiedy-zaczelam-pisac-w-aszdzienniku-pojawily.html
          • melikles Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 22:50
            Lepiej się orientuje w temacie od 70+ dziadersa z kalifornijskiego azbestu.
            • bmc3i Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 23:03
              melikles napisał(a):

> Lepiej się orientuje w temacie od 70+ dziadersa z kalifornijskiego azbestu.

On nie zna takich pojęć jak "dziaders".
            • engine8t Re: Monolog trampka u muska 15.08.24, 19:15
              melikles napisał(a):

> Lepiej się orientuje w temacie od 70+ dziadersa z kalifornijskiego azbestu.
              >
              A skd ty to mozesz wiedziec skoro pokazujesz ze tez nie masz pojecia w temacie?
      • felusiak1 Re: Monolog trampka u muska 13.08.24, 21:43
        Thierry Bretto otrzyma taka oto odpowiedź od Muska
    • pies.na.czarnych Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 10:25
      Jeszcze jedno bardzo mi się podobało w tym bełkocie Trumpa. W pewnym momencie zaczął swoim zwyczajem pieprzyc pod nosem na temat imigrantów. Powiedział cos takiego "nie tylko ci imigranci z Meksyku są niebezpieczni, ale również ci z Afryki". Czyżby pił do Elona, który emigrował z Afryki :)
      • senioryta13 Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 16:33
        pies.na.czarnych napisała:

> Jeszcze jedno bardzo mi się podobało w tym bełkocie Trumpa. W pewnym momencie z
        > aczął swoim zwyczajem pieprzyc pod nosem na temat imigrantów. Powiedział cos ta
        > kiego "nie tylko ci imigranci z Meksyku są niebezpieczni, ale również ci z Afry
        > ki". Czyżby pił do Elona, który emigrował z Afryki :)

Szkoda , że nie odróżniasz legalnych od nielegalnych.
        • pies.na.czarnych Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 18:10
          Emigrant to jest emigrant. Przenosi choroby i robactwo.

Aby zostać legalnym wystarczy zgłosić podczas zatrzymania, że prosisz o ochronę. Takie jest międzynarodowe prawo.
          Elon kupił sobie papiery i dlatego tam może siedzieć, podobnie jak wielu milionerów no. sportowców. W USA to jest możliwe.
          U mnie kiedyś opowiadano taki dowcip:
          - Jak najłatwiej jest uzyskać belgijskie obywatelstwo?
          - Wystarczy grac w piłkę nożną.
          • senioryta13 Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 18:21
            > Aby zostać legalnym wystarczy zgłosić podczas zatrzymania, że prosisz o ochronę

Czyżby wszyscy kwalifikowali się do zostania legalnym emigrantem? z twojej pisaniny tak wyglada, a wiesz przecież że to bzdura.

> Elon kupił sobie papiery i dlatego tam może siedzieć, podobnie jak wielu milion
            > erów no. sportowców. W USA to jest możliwe.

No widzisz, czyli jest legalnie i Trump do niego nie pił jak to chciales zasugerować.

• pies.na.czarnych Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 19:36
              > Czyżby wszyscy kwalifikowali się do zostania legalnym emigrantem?

O tym decydują odpowiednie instancje. Nie ja, nie ty.

> No widzisz, czyli jest legalnie

No jest:)

> i Trump do niego nie pił jak to chciales zasugerować.

Kompletnie brak ci jest poczucia humoru. Załączyłem po tym zdaniu emotkę z nadzieją, ze nawet forumowicze z IQ 60 skumają o co mi chodzi :)

BTW - żona Trumpa również jest emigrantką. Co ty na to? :)
              • senioryta13 Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 20:12

> > Czyżby wszyscy kwalifikowali się do zostania legalnym emigrantem?
                >
                > O tym decydują odpowiednie instancje. Nie ja, nie ty.

Dobrze, że chociaż o tym wiesz.

S
                > > i Trump do niego nie pił jak to chciales zasugerować.
                >
                > Kompletnie brak ci jest poczucia humoru. Załączyłem po tym zdaniu emotkę z nadz
                > ieją, ze nawet forumowicze z IQ 60 skumają o co mi chodzi :)

Najpierw piszesz o belkocie, a potem raptem przeskakujesz na humor? Nie tedy droga.

> BTW - żona Trumpa również jest emigrantką. Co ty na to? :)

Amerykę odkryłeś? Wizy załatwiała legalnie.
                • bmc3i Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 21:20
                  senioryta13 napisał:

> > BTW - żona Trumpa również jest emigrantką. Co ty na to? :)
                  >
                  > Amerykę odkryłeś? Wizy załatwiała legalnie.

Słowo klucz "załatwiała". Przyjrchała do USA w 1996 roku jako Melania Knauss na wizie B2, czyli niemimigracyjnej, turystycznej inaczej mówiąc. I bedac na tej wizie turystycznej nielegalnie pracowała jako modelka, przez co łamała amerykańskie ptawo imigracyjne, bo to nie daje turystom prawa do podejmowania żadnej pracy na terytorium USA. Poznała wówczas Trumpa i wystapiła o legalizację swojego pobytu na podstawie wizy EB-1 - zwanej Einstain Visą, przeznaczoną dla noblistów, wybitnych sportowców czy artystów klasy światowej.

Tymczasem jej prawnik odmówił udzielenia informacji jakie niezwykłe osiągmięcia zawodowe uzasatniające przyznanie jej wizy Einsteina przedstawiła w swojej aplikacji. Może to że zdołała uwieść Trumpa?
                  • szwampuch58 Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 21:47
                    Stary kotlet
                  • felusiak1 Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 22:31
                    Tymczasem znowu lzesz jak bura suka. Przestań słuchać Trevora.
                    Melania Knavs została sprowadzona do USA przez Agencję Zampoli na wizie turystycznej i po kilku tygodniach otrzymala wiże HB-1 pozwalajacą na pracę. O taką wizę wystepuje pracodawca.
                    • bmc3i Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 22:45
                      felusiak1 napisał:

> Tymczasem znowu lzesz jak bura suka. Przestań słuchać Trevora.
                      > Melania Knavs została sprowadzona do USA przez Agencję Zampoli na wizie turysty
                      > cznej i po kilku tygodniach otrzymala wiże HB-1 pozwalajacą na pracę. O taką wi
                      > zę wystepuje pracodawca.
                      >

www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/world-us-canada-43256318.amp

BBC ma na ten temat inne od Ciebie zdanie

Mrs Trump came to the US in 1996, first on a tourist visa then later a string of working visas for skilled immigrants, according to her lawyer. She was working as a model in New York when she met Mr Trump at a party in 1998, a relationship that considerably raised her celebrity profile.
                      • felusiak1 Re: Monolog trampka u muska 15.08.24, 00:27
                        Nieuważnie czytasz. BBC przepisuje z WaPo a tam stoi napisane, ze Melania Knavs wjechala na wizie turystycznej i po kilku tygodniach otrzymała wizę HB-1 a dopiero w 2001 otrzymala wizę imigracyjną EB-1 czyli zieloną kartę. Plus zieloną kartę w kategorii EB-1 (Employment-Based Immigration: First Preference EB-1) otrzymuje rocznie prawie 20 tysiecy ludzi. I nie pjerdol o Einstein visa bo bokserzy takie otrzymują. EB-1B to preferencja dla uczonych. Melania miala EB-1A. Jest Jeszcze EB-1C dla managerow i CEOs. Weź wreszcie coś doczytaj.
                        Lubisz grzebać się we wszystkim co ma cokolwiek wspólnego z twoim wrogiem numer 1.
                  • senioryta13 Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 22:32
                    bmc3i napisał:
                    > Słowo klucz "załatwiała". Przyjrchała do USA w 1996 roku jako Melania Knauss n
                    > a wizie B2, czyli niemimigracyjnej, turystycznej inaczej mówiąc. I bedac na tej
                    > wizie turystycznej nielegalnie pracowała jako modelka, przez co łamała ameryka
                    > ńskie ptawo imigracyjne, bo to nie daje turystom prawa do podejmowania żadnej p
                    > racy na terytorium USA. Poznała wówczas Trumpa i wystapiła o legalizację swojeg
                    > o pobytu na podstawie wizy EB-1 - zwanej Einstain Visą, przeznaczoną dla noblis
                    > tów, wybitnych sportowców czy artystów klasy światowej.
                    >
                    > Tymczasem jej prawnik odmówił udzielenia informacji jakie niezwykłe osiągmięcia
                    > zawodowe uzasatniające przyznanie jej wizy Einsteina przedstawiła w swojej apl
                    > ikacji. Może to że zdołała uwieść Trumpa?

W 1996r przyjechała do NYC na turystycznej wizie.
                    W 1997 załatwiła sobie wizę H1B, mogła wtedy już pracowac, co roku musiała jednak ja odnawiać, aż do uzyskania zielonej karty.
                    Na ślub państwa Trumpow, zostali zaproszeni państwo Clintonowie.
                    • jorl11 Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 22:46
                      senioryta13 napisał:

> W 1996r przyjechała do NYC na turystycznej wizie.
                      > W 1997 załatwiła sobie wizę H1B, mogła wtedy już pracowac, co roku musiała jedn
                      > ak ja odnawiać, aż do uzyskania zielonej karty.

Tak, byla modelka. I szukala modelarza. Modelarze to sa tacy co maja sporo kasy i szukaja do bzykania modelki. A one chca wyjsc za maz i sa do tego kluby z takim targowiskiem.
                      Bo modelka byc ma krotki czas polowicznego rozpadu ze uzyje inzynierskiej terminologii.

> Na ślub państwa Trumpow, zostali zaproszeni państwo Clintonowie.

A byli Cliitonowie na tym slubie czy nie skorzystali z zaproszenia?

Zawsze mi sie smiac chcialo jak widzialem Pierwsza Dame USA osteuropejska qrwe.
                      No bo przeciez nie wyszla za maz za Trumpa z milosci. A wiec z qrestwa, to oczywiste.

Napewno ma podpisane z nia intercyzy ale i tak mu fochy strzela, widac. Ciekawe czy wbrew intercyzie? Moze nie ujmuje za dokladnie to intercyza, taka szara strefa zapewne. Ze fochy.

Tak, Trump sie musial ozenc aby ja bzykac, to juz ma do tylu. Ja mam lepiej, bo u mnie jak co wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym. SMS starczy. No i moja jest sporo mlodsza jak ta Trumpowka, duzo wieksza roznica wieku.
                      • melikles Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 22:52
                        Twoja? Co dziadek 70+ może mieć swojego? Fiolkę viagry?
                      • senioryta13 Re: Monolog trampka u muska 15.08.24, 06:51
                        jorl11 napisał:
                        > A byli Cliitonowie na tym slubie czy nie skorzystali z zaproszenia?

Oczywiście, że byli. Wtedy Trump był bardzo popularny, do dobrego tonu należało pokazywać się u jego boku. Przestał być popularny, kiedy ogłosił, że zamierza ubiegać się o fotel prezydencki. Hilary ogłosiła go rosyjskim szpiegiem.

> No bo przeciez nie wyszla za maz za Trumpa z milosci. A wiec z qrestwa, to oczywiste.

Gdyby tak było, Trump puścił by ją z torbami, tak jak to zrobił drugiej żonie.

> Tak, Trump sie musial ozenc aby ja bzykac, to juz ma do tylu. Ja mam lepiej, bo
                        > u mnie jak co wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym. SMS starczy.

Gdybyś był tak naprawdę zadowolony, nie wciskał byś tu chłopakom tego kitu.
                        Melania jest dama na salonach, czego nie możesz powiedzieć o swojej, tzn. że to ty nisko już upadłeś.
                      • pies.na.czarnych Re: Monolog trampka u muska 15.08.24, 18:11
                        > Tak, Trump sie musial ozenc aby ja bzykac,

Wróć! Trump musiał się ożenić aby móc ją lansować :)
                    • bmc3i Re: Monolog trampka u muska 14.08.24, 22:55
                      senioryta13 napisał:

>zyjrchała do USA w 1996 roku
                      > W 1996r przyjechała do NYC na turystycznej wizie.
                      > W 1997 załatwiła sobie wizę H1B, mogła wtedy już pracowac, co roku musiała jedn
                      > ak ja odnawiać, aż do uzyskania zielonej karty.
                      > Na ślub państwa Trumpow, zostali zaproszeni państwo Clintonowie.

apnews.com/article/lifestyle-travel-immigration-migration-election-2020-37dc7aef0ce44077930b7436be7bfd0d

WASHINGTON (AP) — Melania Trump was paid for 10 modeling jobs in the United States worth $20,056 that occurred in the seven weeks before she had legal permission to work in the country, according to detailed accounting ledgers, contracts and related documents from 20 years ago provided to The Associated Press.

A później jako noblista, wybitny sportowiec i światowej klasy artysta zalatwiła sobie wizę Einsteina EB-1
                      • felusiak1 Re: Monolog trampka u muska 15.08.24, 00:32
                        Naprawdę uderzylo cię w dekiel. Każdego roku 20 tysiecy einsteinow imigruje do USA.
                        • 1.melord co ma wspolnego troll gw z wyborami w US 15.08.24, 18:30
                          nawet jak lowi...
    • lowca_ruskich_trolli musk na smyczy putinowskich oligarchów 30.08.24, 10:13
      Tymczasem okazało się, że musk jest na smyczy putinowskich oligarchów, co chciał ukryć ale sąd kazał ujawnić powiązania tego polglowka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka