Dodaj do ulubionych

Ajsesmani -- wynocha!

13.02.26, 17:12
Z Minnesoty się już wycofują, gubernator Tim Walz pyta tylko, kiedy mordercy z ICE zostaną ujawnieni i pociągnięci do odpowiedzialności. W innych stanach protesty przeciwko trumpowemu bezprawiu są coraz żywsze i wygląda na to, że powszechna nienawiść do ICE wzbiera, a sondaże Trumpa spadają.

Wielu Usawców pamięta, że jeszcze do niedawna mieszkali w wolnym kraju, w którym działało prawo.

- Stefan
Obserwuj wątek
    • obrotowy Nielegalni -- wynocha! 13.02.26, 17:20
      stefan4 napisał:
      > Wielu Usawców pamięta, że jeszcze do niedawna mieszkali w wolnym kraju, w którym działało prawo.

I nielegalni mogli wpadac do USA - kiedy i jak chcieli prawda ?

Znajomi mi pisza, ze skonczyly sie naruszenia predkosci przez nielegalnych Latynosow na autostradach.

a policja zlapie takiego i won... w kajdankach do Meksyku.
      • perla.roztocza Re: Nielegalni -- wynocha! 13.02.26, 17:28
        obrotowy napisał:

> I nielegalni mogli wpadac do USA - kiedy i jak chcieli prawda ?

no tak, bo dla komunisty stefana4 prawo obowiązuje takie jak on je rozumie właśnie.
        • obrotowy stefcio to nie komunista - to pieknoduch... 13.02.26, 17:45
          perla.roztocza napisał(a):

> obrotowy napisał:
          >
          > > I nielegalni mogli wpadac do USA - kiedy i jak chcieli prawda ?
          >
          > no tak, bo dla komunisty stefana4 prawo obowiązuje takie jak on je rozumie właś
          > nie.

Stefcio to nie komunista - to cieple gacie vel pieknoduch.

Komunista - to Twardy Gosc.

• perla.roztocza Re: stefcio to nie komunista - to pieknoduch... 13.02.26, 17:50
            obrotowy napisał:

> Stefcio to nie komunista - to cieple gacie vel pieknoduch.

a to może on z tych rezerwowych właśnie.
    • senioryta13 Re: nie masz pojecia... 13.02.26, 17:29
      Zebys mial chociaz pojecie o tym, o czym piszesz, to mozna byloby podyskutowac, a tak to sie tylko osmieszasz.
    • felusiak1 Re: Ajsesmani -- wynocha! 13.02.26, 17:54
      W tym wolnym kraju w 2021 ludzie byli zmuszani pod groźbą utraty pracy do wstrzyknięcia sobie "szczepinki".
      Ludzie tracili pracę za nieprawomyślne poglady. Teraz jest jeszcze gorzej. Nie zmuszają i nie wyrzucają.

sztyfyk wyobraża sobie jaka jest Ameryka i jaka była. Odpowiadam, nie była taka i nie jest.
      • dunajec1 Re: Ajsesmani -- wynocha! 13.02.26, 20:54
        Kiedys pracowalem z mezem mojej kuzynki, no i tak mi lepiej bylo po nazwisku go wolac, a on na to, "czy ty nie wiesz ze ja sie tu nie nazywam? Mow mi po imieniu, Jasiow tu od cholery." A tych czarnych w Minnesocie od cholery i to nielegalnych, a ze oni w kupie i z tymi co legalnie to sila.
        Jak to powiedzial niejaki Lenin, w jednosci sila. No!
        A ten chce wywalic nielegalnych i ti sila, jak to rozwiazac? Ot pytanie.
    • pijatyka Re: z Minnesoty się już wycofują 14.02.26, 13:29

Bo rzekomo już wykonali wszystkie zadania ;-D

• stefan4 Re: z Minnesoty się już wycofują 14.02.26, 18:53
        pijatyka:
        > Bo rzekomo już wykonali wszystkie zadania ;-D

Nie wykonali. Po głośnym zamordowaniu dwojga Usawców sondaże Trumpa poleciały na łeb na szyję. Więc wycofał swoje gestapo z Minnesoty.

Opór w USA narasta, republikanie mogą kompletnie przerżnąć midterms  w listopadzie. O ile się odbędą.

- Stefan
        • pijatyka Re: O ile midterms się odbędą 02.04.26, 04:15

W tym cały sęk...

• obrotowy Putin by sie nie certolil. 02.04.26, 06:15
          stefan4 napisał:
          > Opór w USA narasta, republikanie mogą kompletnie przerżnąć [i]midterms [
          > /i] w listopadzie. O ile się odbędą.

Putin by sie nie cetolil i te wybory zawiesil - ze wzgledu na toczaca sie wojne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka