Dodaj do ulubionych

Po prostu...swietne2

• senioryta13 Re: Engelbert Humperdinck 28.06.26, 13:22
        senioryta13 napisał:
        > sluchac, sluchac, sluchac i .... marzyc.

Engelbert Humperdinck, ma juz 90 lat, 2 lata temu mial jeszcze występ, mieszka w Kalifornii, uciekl z Europy, Anglii, przed podatkami.
        Ponizej video z jego zlotymi przebojami, z boku text piosenek, mozna sobie sluchac, nucic, kiedy tu prowadzicie zazarte dyskusje. milej niedziele dla wszystkich

• boomerang Re: Engelbert Humperdinck 15.07.26, 08:22
          please, release me, let me go
      • boomerang Re: Po prostu...swietne2 15.07.26, 09:07
        ci co przeżyli dyskontują dziś niegdysiejszy sukces... oryginalny wokalista, z "polskim" wąsem, już wącha kwiatki od spodu

dziś oni są już age pensioners, a za młodu chodzili w obcisłych spodniach w których rysowały im się charakterystyczne narządy między nogami - tu się narażam, bo jorłow, który za młodu chadzał, zgodnie z radzieckim prikazem, w t.zw. dupozwisach znowu zwyzywa mnie od pedałów

www.youtube.com/watch?v=Mb3iPP-tHdA
        • boomerang Re: Po prostu...swietne2 15.07.26, 09:15
          język angielski to trudna język, jeśli chodzi o wymowę - wystarczy popatrzeć jak sobie z tym poradziła sztuczna inteligencja
        • j0rl.1 Re: Po prostu...swietne2 15.07.26, 12:29
          boomerang napisał:

> dziś oni są już age pensioners, a za młodu chodzili w obcisłych spodniach w któ
          > rych rysowały im się charakterystyczne narządy między nogami - tu się narażam,
          > bo jorłow, który za młodu chadzał, zgodnie z radzieckim prikazem, w t.zw. dupoz
          > wisach znowu zwyzywa mnie od pedałów

Ja nie wyzywam Ciebie od pedalow a stwierdzam ze takim jestes. Tzn jakos tam pomiedzy ale napewno nie jestes taki 100% heter jak ja.

I sie zgadza z tymi spodniami u facetow. ja w zyciu nigdy sie facetom tam nie przygladalem, jako dzecko czy juz dorosly napewno nie. I nie moge nic powiedziec o tym jak wygladalo bo mnie to nie interesowalo. Ty mozesz bo sie przygladales.
          Co mne interesowalo to kobiety. Kobietom sie przygladalem, ich cyce i dalej. Ale wiem od kobiet ze one sie tak przygladaly facetom, spodniom w kroku ich, jak ja cycom itd u kobiet. Tzn kobiety hetero oczywiscie.
          • boomerang Re: Po prostu...swietne2 16.07.26, 02:09
            > Ale wiem od kobiet ze one sie tak przygladaly facetom, spodniom w kroku ich

To prawda. Niejedną na tym przyłapałem, gdy zgodnie z modą chodziłem w obcisłych spodniach. Ty 100% heter radziecki chodziłeś wtedy w dupozwisach, które były luźne w kroku żeby drugiemu mężczyźnie ułatwić wsadzenie tam ręki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka