senioryta13 Re: Po prostu...swietne2 25.05.26, 21:32 piosenka wszechczasow, tylko nie piszcie, ze nie znacie Righteous Brothers Bobby Hatfield - Unchained Melody Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Po prostu...swietne2 27.06.26, 04:57 Dance Group Make HISTORY on America's Got Talent! Dziewczyny zgarnely $1 000 000 w 2022r. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Po prostu...swietne2 28.06.26, 01:15 Love Me With All Of Your Heart by Engelbert Humperdinck ( Live In Hawaii 2018 ) sluchac, sluchac, sluchac i .... marzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Engelbert Humperdinck 28.06.26, 13:22 senioryta13 napisał: > sluchac, sluchac, sluchac i .... marzyc. Engelbert Humperdinck, ma juz 90 lat, 2 lata temu mial jeszcze występ, mieszka w Kalifornii, uciekl z Europy, Anglii, przed podatkami. Ponizej video z jego zlotymi przebojami, z boku text piosenek, mozna sobie sluchac, nucic, kiedy tu prowadzicie zazarte dyskusje. milej niedziele dla wszystkich Engelbert Humperdinck: Legacy of Love - 26 Timeless Hits Recorded with the Prague Symphony Orchestra Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Engelbert Humperdinck 15.07.26, 08:22 please, release me, let me go Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Po prostu...swietne2 15.07.26, 01:21 Procol Harum - A Whiter Shade Of Pale Procol Harum - A Whiter Shade Of Pale 'Live at the Union Chapel' HQ Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Po prostu...swietne2 15.07.26, 09:07 ci co przeżyli dyskontują dziś niegdysiejszy sukces... oryginalny wokalista, z "polskim" wąsem, już wącha kwiatki od spodu dziś oni są już age pensioners, a za młodu chodzili w obcisłych spodniach w których rysowały im się charakterystyczne narządy między nogami - tu się narażam, bo jorłow, który za młodu chadzał, zgodnie z radzieckim prikazem, w t.zw. dupozwisach znowu zwyzywa mnie od pedałów 𝕬 𝖂𝖍𝖎𝖙𝖊𝖗 𝕾𝖍𝖆𝖉𝖊 𝕺𝖋 𝕻𝖆𝖑𝖊 - 𝕻𝖗𝖔𝖈𝖔𝖑 𝕳𝖆𝖗𝖚𝖒 www.youtube.com/watch?v=Mb3iPP-tHdA Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Po prostu...swietne2 15.07.26, 09:15 język angielski to trudna język, jeśli chodzi o wymowę - wystarczy popatrzeć jak sobie z tym poradziła sztuczna inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
j0rl.1 Re: Po prostu...swietne2 15.07.26, 12:29 boomerang napisał: > dziś oni są już age pensioners, a za młodu chodzili w obcisłych spodniach w któ > rych rysowały im się charakterystyczne narządy między nogami - tu się narażam, > bo jorłow, który za młodu chadzał, zgodnie z radzieckim prikazem, w t.zw. dupoz > wisach znowu zwyzywa mnie od pedałów Ja nie wyzywam Ciebie od pedalow a stwierdzam ze takim jestes. Tzn jakos tam pomiedzy ale napewno nie jestes taki 100% heter jak ja. I sie zgadza z tymi spodniami u facetow. ja w zyciu nigdy sie facetom tam nie przygladalem, jako dzecko czy juz dorosly napewno nie. I nie moge nic powiedziec o tym jak wygladalo bo mnie to nie interesowalo. Ty mozesz bo sie przygladales. Co mne interesowalo to kobiety. Kobietom sie przygladalem, ich cyce i dalej. Ale wiem od kobiet ze one sie tak przygladaly facetom, spodniom w kroku ich, jak ja cycom itd u kobiet. Tzn kobiety hetero oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Po prostu...swietne2 16.07.26, 02:09 > Ale wiem od kobiet ze one sie tak przygladaly facetom, spodniom w kroku ich To prawda. Niejedną na tym przyłapałem, gdy zgodnie z modą chodziłem w obcisłych spodniach. Ty 100% heter radziecki chodziłeś wtedy w dupozwisach, które były luźne w kroku żeby drugiemu mężczyźnie ułatwić wsadzenie tam ręki. Odpowiedz Link Zgłoś