Dodaj do ulubionych

Walka z teroryzmem-likwidacja Chameneiego

03.03.26, 10:24
Ciekawy i wydaje sie dosc rozsadny art. dziwi troche,ze ominal cenzure

Celowane zabójstwa nie rozwiążą również "irańskiego problemu". Śmierć Alego Chameneiego jest symboliczna, a on sam był bardziej ikoną niż kimś, kto realnie zarządza państwem.

wiadomosci.wp.pl/kaddafi-husajn-bin-laden-i-reszta-odciecie-glowy-nie-zabija-hydry-7260091503732832a
Obserwuj wątek
    • j-k nie zamierzam placic i odrzucam zgode. 04.03.26, 16:56
      jezeli juz dajesz link, ktory za darmo sie nie otwiera - to kopiuj wybrane fragmenty i wrzuc je osobno.
      • 1.melord Re: nie zamierzam placic i odrzucam zgode. 04.03.26, 23:36
        j-k napisał:

> jezeli juz dajesz link, ktory za darmo sie nie otwiera - to kopiuj wybrane frag
        > menty i wrzuc je osobno.

dziwne...
        na moim laptopie link otwiera sie bez problemu i brak jakiejkolwiek wzmianki ,ze nalezy zaplacic
        • j-k mozliwe 04.03.26, 23:50
          1.melord napisał(a):

> j-k napisał:

> dziwne...
          > na moim laptopie link otwiera sie bez problemu i brak jakiejkolwiek wzmianki ,z
          > e nalezy zaplacic

mozliwe, ze to jest tylko u nas na terenie UE...
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: mozliwe 05.03.26, 09:46
            j-k napisał:

> mozliwe, ze to jest tylko u nas na terenie UE...

Doktorze, chyba BND zablokowała ci konkretne linki. Mi otwiera się ten link bez problemów. 😎🤪
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Walka z teroryzmem-likwidacja Chameneiego 04.03.26, 17:07
      > Śmierć Alego Chameneiego jest symboliczna,

Iwański reżim był przygotowany na ewentualność proby zamordowania przywódcy. Mieli przygotowane listy zastępców na wszystkie ważne stanowiska.
      • j-k dziecie... 04.03.26, 23:52
        to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> Iwański reżim był przygotowany na ewentualność proby zamordowania przywódcy. Mi
        > eli przygotowane listy zastępców na wszystkie ważne stanowiska.

dziecie, poczekaj jeszcze troche...

we make it for you :)
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Walka z teroryzmem-likwidacja Chameneiego 05.03.26, 09:42
        > Mieli przygotowane listy zastępców na wszystkie ważne stanowiska.

Zapomniałem dodać, ze mieli listy kilku zastępców na wszystkie ważne stanowiska.
    • hordol Re: Walka z teroryzmem-likwidacja Chameneiego 04.03.26, 17:27
      Większość aktów terroru to nie szyici

• hordol Ciekawe 04.03.26, 17:55
      Toż to fanatyzm
      wydarzenia.interia.pl/bliski-wschod
    • boavista4 Re: Walka z teroryzmem-likwidacja Chameneiego 05.03.26, 05:18
      Stal sie meczennikiem, zjednoczyl muzulmanow i wszystkich wrogow Deep State na swiecie. To jeste nJWAZNIEJSZE WYDARZENIE PO 2WS. TO JEST POCZATKIEM ALBO 3WS , ALBO KONCEM ISTNIEJACEGO PORZADKU SWIATA.
      Ta napasc na Iran zakonczy prezydentury Trumpa, oslabi Ameryke. Wzmocni wszytkich wrogow Ameryki.
      To jest albo powtorzenie zabojstwa arcyksiecia Ferdynanda, albo koniec naszej cywilizacji, obalenie obecnej ekonomi, zachodniej kultury i globalnej elity.
      • hordol baza musi być czyli rakiety 05.03.26, 08:45
        ale i nadbudowa również jest konieczna.
        a mówią ,że iran to fanatycy( warto przeczytać i się pośmiać albo zapłakać)

wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-boski-plan-oburzenie-na-slowa-dowodcow-usa-posypaly-sie-skar,nId,22615640
        • monalisa2016 Re: baza musi być czyli rakiety 05.03.26, 10:12
          Jeszcze niedawno nazywano to teoria spiskowa dzis pisza o tym media glownego nurtu.
          • monalisa2016 Re: baza musi być czyli rakiety 05.03.26, 22:57
            Polecam wywiad pana Tuckera Carsona z panem US-ambasadorem w Izraelu, Niemieckojezyczni moga sobie przestawic wideo na niemiecka wersje.

www.youtube.com/watch?v=XS7itdfgNnU&t=13s

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka