Dodaj do ulubionych

Polacy a Rosjanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:18
Polacy uwazaja sie za wyjatkowo madrych.
Wierza,ze swiat jest dobry bo tak im wmawiaja papiez,Wyborcza i wszyscy tzw.
ludzie kultury.
Wlasnie dlatego Polacy sa glupi!
Sa smieszni bo potwornie naiwni!
Nie wiem co jest wstanie wyzwolic w tym narodzie idiotow jakas glebsza
refleksje!
Po rzeziach nazistowskich,mordach na Wolyniu Polacy wciaz wierza w dobroc
niemiecka i milosc ukrainska!

Normalny,przecietny czlowiek kiedy dostanie kilka razy od kogos w dupe
zaczyna tego agresora postrzegac jako swojego wroga.
Polacy tak nigdy nie pomysla!
Ten narod pułgłupków nie mysli bo myslec nie potrafi!
Oni dopiero opowiedza sie za tymi ktorzy powiedza im co dobre!

Ruscy pozornie wygladaja na duzo glupszych od Polakow.
Nie wierza w demokracje,wolnosc na Zachodzie i tym podobne 'madrosci'!
To jest ich sila!
Wiedza,ze sa otoczeni przez wrogow i sami musza ich pokonac bo inaczej ci
wrogowie rozszarpia Rosje na strzepy!
Maja w dupie co mowi papa,Bush i Szaron!

To kto tu jest niewolnikiem kolesie!!!???
Obserwuj wątek
    • Gość: SLAW Re: Polacy a Rosjanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:22
      Nie uwazam sie za Polaka bo to jest ponizej godnosci.

Jestem Slowianinem Polskim.
      • Gość: el matador Re: Polacy a Rosjanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 15:14
        pobyt w Rosji nauczył mnie jednego-poziom ogólny rosyjskiego społeczeństwa jest
        dużo,dużo wyższy niż prymitywnego,chłopskiego,chamskiego społeczeństwa
        polskiego.Jedną z najwspanialszych rzeczy jaką nauczają tam ,właśnie,w szkołach
        rosyjskich jest umiejętność prowadzenia postawionej na bardzo wysokim
        poziomie,co prawda opartej o wy[pracowane wzorce leninowsko-marksistowskie,ale
        zawsze, retoryki.To jescze stara carska szkołą...Nasze szkolnictwo z jego
        chamstwem, o jakim świat nawet nie widział i nie słyszał i długoletnią
        zapaścią nawet nie umywa się do stojącego na najwyższym na świecie poziomie -
        szkolnictwa średniego i wyższego w Rosji.
        Do swidanija polskije duraki i połoumnyje...
    • Gość: Wszechoświat Re: Polacy a Rosjanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:45
      Mnie najbardziej zlosci polska bezradnosc.
      Oni ciagle musza kogos wysluchiwac!
      Przytakna a potem sie zbuntuja.
      No ale sami nie pomysla!!!
      Przenigdy!
      • Gość: Borek Re: Polacy a Rosjanie IP: *.h.pppool.de 27.11.04, 20:35
        aag40.neoplus.adsl.tpnet.pl

hydra:~# traceroute 83.27.246.40
        traceroute to 83.27.246.40 (83.27.246.40), 30 hops max, 38 byte packets
        [...]
        10 de-cix-1.telia.net (80.81.192.35) 10.228 ms 10.024 ms 9.684 ms
        11 213.248.65.57 (213.248.65.57) 9.680 ms 10.356 ms 9.814 ms
        12 war-b2-pos0-0.telia.net (213.248.64.206) 43.307 ms 43.633 ms 43.662 ms
        13 war-b1-pos1-0.telia.net (213.248.76.25) 44.197 ms 44.419 ms 43.708 ms
        14 tpsa-01622-war-b1.c.telia.net (213.248.79.1 58.537 ms 57.351 ms 57.068 ms
        15 do-war-r4.tptransit.pl (195.149.232.138) 47.901 ms 49.410 ms 47.720 ms
        16 z.war-r4.do.byd-r1.tpnet.pl (194.204.175.144) 53.887 ms 52.451 ms 52.824 ms
        17 z.byd-r2.do.byd-r1.tpnet.pl (194.204.175.193) 52.314 ms 53.543 ms 52.053 ms
        18 z.poz-r1.do.byd-r2.tpnet.pl (194.204.175.156) 53.782 ms 57.135 ms 53.485 ms
        19 do.poz_ru3.z.poz_r1.tpnet.pl (213.25.5.198) 56.835 ms 55.368 ms 55.284 ms
        20 aag40.neoplus.adsl.tpnet.pl (83.27.246.40) 114.019 ms 90.033 ms 71.259 ms

inetnum: 83.27.128.0 - 83.27.255.255
        netname: NEOSTRADA-ADSL
        descr: Neostrada Plus
        descr: Poznan
        country: PL
        remarks: ! - ! - ! - ! - ! - !
        remarks: Contact to ABUSE TP S.A. :
        remarks: abuse@tpnet.pl
        remarks: ! - ! - ! - ! - ! - !
        admin-c: TPHT
        tech-c: HT2189-RIPE
        status: ASSIGNED PA
        mnt-by: TPNET
        changed: hostmaster@tpnet.pl 20031211
        source: RIPE

route: 83.0.0.0/11
        descr: TPNET
        descr: for abuse: abuse@tpnet.pl
        origin: AS5617
        mnt-by: AS5617-MNT
        changed: nabn@tpnet.pl 20031202
        source: RIPE
        • Gość: el matador Re: Polacy a Rosjanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 15:17
          odpowiedz co ta telia.de i te szyfry mają znaczyć...
    • wesola04 BO POLACY SA KATOLIKAMI I POTRAFIA WYBACZYC ...... 27.11.04, 20:06
      >>""Wlasnie dlatego Polacy sa glupi!
      Sa smieszni bo potwornie naiwni!
      Nie wiem co jest wstanie wyzwolic w tym narodzie idiotow jakas glebsza
      refleksje!
      Po rzeziach nazistowskich,mordach na Wolyniu Polacy wciaz wierza w dobroc
      niemiecka i milosc ukrainska!""
      ===========================================
      BO POLACY SA KATOLIKAMI I POTRAFIA
      WYBACZYC W PRZECIWIENSTWIE DO WAS ZYDOW:

WIDZICIE WY ZYDZI, WY NIE MACIE SERCA, WY NIE MACIE
      UCZUCIA, WY NIE MACIE WSPOLCZUCIA, WY NIE MACIE
      ZROZUMIENIA DLA INNYCH LUDZI.

JEDYNE CO WY MACIE W SOBIE TO CHSCIWOSC,
      ZACHLANNOSC, CHYTROSC, OSZUSTWO, NIENAWISC
      I OKRUCIENSTWO.

WIDZICIE ZYDZI, TO DLATEGO WAS TRAKTOWALI JAK
      ZWIERZECE SCIERWO, INNYMI SLOWY JAK SMIERDZACA
      PADLINE, KTORA TRZEBA BYLO SPALIC W GAZOWYCH
      PIECYKACH, ABY ZARAZA SIE NIE ROZPRZESTRZENIALA.

MYSLAL BY KTOS ZE TO WAS CZEGOS NAUCZY, NIESTETY
      PADLINA POZOZTALA PADLINA, I ZARAZA PO SWIECIE SIE
      ROZPRZESTRZENIA.
      • Gość: . Re: !+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 27.11.04, 20:34
        Uderz w stol-nozyce sie odezwa.
        Tu mowa jest o Polakach i Rosjanach.
        A tu padlina wesola i to pod nr.4,sie odezwala.
        I od rzeczy rzecze.
        • moskowit Re: !+ 28.11.04, 17:35
          Nu Ty "." z Szwecji prosto nie ponial ta z numerem 4....

On/a pisal/a o milosci chrzescian i umiejetnosci przebaczania.... I to sie 4-ce
          doskonale udalo. Prawda wied'?

Nu on/a pisal/a o Polakach (niektorych, bo przeciez nie wszyscy duraki) i
          opisal/a dokladnie ich charakter....

Praw wied' ja? Nu wot!

• Gość: el matador Re: !+ IP: *.aster.pl 28.11.04, 17:46
            ty praw kak vsiegda,rabota otliczna
      • Gość: buldi Re: BO POLACY SA KATOLIKAMI I POTRAFIA WYBACZYC . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:29
        katolicy to tez wpolzydzi.
        modla sie do zydowskich ubostwionych postaci.
        to jest religia-prymityw.
        taki ze mnie zyd jak z koziej dupy traba ale judaizm jest wyzej rozwinieta
        doktryna i przynajmniej zydzi potrafia dzieki niemu niezle prosperowac.
        a katolicy to stado baranow.

Polacy mysla,ze patriotyzm to katolicyzm.

Nic bledniejszego.

Pelno jest wybitnych Polakow obcych wyznan.

Jestem za Slowianszczyzna a nie sluzalstwem!
    • Gość: elle Re: Polacy a Rosjanie IP: *.inet.biz.pl / 195.116.149.* 27.11.04, 20:34
      a ja, buldi, mam w...to co gadasz
    • kocibrzuch Re: Polacy a Rosjanie 27.11.04, 20:39
      Siedzi sobie taki ubol przy kompie i monologizuje za pieniądze z Moskwy.
      Gdybyśmy byli głupi, to byśmy tyle nie przetrwali.
      Gdybyśmy byli głupi, to byśmy szli na pasku Kremla.
      Gdybyśmy byli głupi, to byśmy generalizowali, jak ty.
      • Gość: ch..ciwdupe Re: Polacy a Rosjanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:24
        jestesmy glupi.
        zniemczyli nam polabie,slask,pomorze.

a ruscy w tym czasie podbili pol swiata.
        kto jest madrzejszy?

nie idziecie na pasku kremla ale zydowskim dziadu.
        • kocibrzuch Re: Polacy a Rosjanie 27.11.04, 23:39
          nawzajem, jołopie
        • debesciako nie podbili 28.11.04, 13:52
          raczej zajeli bezludną syberie - ale mi podbój he he
    • Gość: Anglik To jeden nierozdzielny narod. IP: *.fastres.net 27.11.04, 21:39
      • Gość: sarmata Re: To jeden nierozdzielny narod. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:06

To jeden narod ale kto o tym wie?
        Dla idiotow modlacych sie do zydowskich balwanow na pewno nie!

Polakow trudno uznac za Slowian.
        To byl lud dzielny i odwazny.
        Slowianie nikogo sie nie lekali.
        Podbijali ziemie bizantyjskie,ganiali Germanów(między Słowianami Połabskimi a
        Niemcami wyrosla puszcza i to Słowianie pierwsi tam sie pokazali !),wdzierali
        się w ziemie bałtyjskie i ugrofińskie.

A nasza halastra słucha co ma im jakis kastrat z Watykanu do powiedzenia albo
        kowboj z Ameryki.

Kosi kosi lapci,pojedziem do babci.

Przeciez nie mozemy sie narazic,musimy byc grzeczni-tak mysla niewolnicy!!!

Nie mowcie mi o Polakach bo to mnie poniza!!!
        • Gość: elle Re: To jeden nierozdzielny narod. IP: *.inet.biz.pl / 195.116.149.* 28.11.04, 10:34
          Sarmato,Polaków trudno uznać za Słowian? Na szczęście nie do Pana zwrócono sie
          w tej sprawie. A kimże, wg pańskiej opinii, są Polacy? To właśnie Słowianie,
          jak i Rosjanie, Czesi, Słowacy, Bułgarzy, narody byłej Jugosławii. Nie dzieli
          się plemion wg cech charakteru ich przedstawicieli. Gdyby tym kryterium
          kierować się, do czego, kogo ,zaliczylibyśmy niektórych ludzi?
          • Gość: Tomson My Polacy zdradziliśmy swoje Słowiańskie korzenie, IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 18:00
            poparliśmy mordowanie słowiańskich "braci" Serbów w 1999, wciąż najeżdżamy na
            słowiańską Rosję w imię anglosaskich interesów. Pod hasłami walki z komuną
            doprowadziliśmy do upadku najpotężniejszy sojusz narodów słowiańskich (plus
            jeszcze parę bratnich mniejszych grup narodowościowych) jaki kiedykolwiek
            istniał (RWPG,UW). Nie zrozum mnie źle, nie chodzi mi o krytykę samego obalenia
            komuny (choć co do tego też mam własne zdanie), lecz o przyczynienie się do
            rozpizenia potężnego związku krajów o podobnej gospodarce,kulturze i
            mentalności które mogły w świecie wiele znaczyć i po obaleniu (lub co lepsze
            zreformowaniu) komuny być dla Zachodu partnerem a nie niewolnikami.
            Polacy potrafią nawet własnę ojczyznę przechandlować (Targowica), czy w
            mgnieniu zdradzić swych wyzwolicieli i sprzymierzyć się przeciw nim ze swymi
            niedawnymi oprawcami (NSZ tuż po IIWŚ).
            Takie są niestety przykre fakty :o(
            • Gość: elle Re: My Polacy zdradziliśmy swoje Słowiańskie korz IP: *.inet.biz.pl / 195.116.149.* 28.11.04, 20:03
              przykro mi, Tomson, ale muszę stwierdzić ,że z historii powinieneś mieć
              jedynkę. Opowiasz, niestety, brednie. Ktoś ,raczej coś, ukierunkowało twój
              umysł.Mam nadzieję, że nie na zawsze.
              • Gość: Tomson Ja miałem szczęście uczyć się w szkole historii IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 23:52
                na początku lat 90-ych, kiedy to był krótki okres bez zakłamania ani
                komunistycznego, ani jeszcze bardziej zakłamanego antykumunistycznego. Wtedy
                nikt nie stawiał jedynek za własną interpretację faktów historycznych. Z tego
                co mówisz dziś się tak robi i jest to bardzo przykre. :o(
                • Gość: elle Re: Ja miałem szczęście uczyć się w szkole histor IP: *.inet.biz.pl / 195.116.149.* 29.11.04, 14:44
                  ty miałeś szczęście, współczuję jednak z powodu nauczyciela. Gdzież to nauczyli
                  cie, człowiecze takiej historii? Mam nadzieje, że tacy ludzie już nie pracują
                  w szkole i nie ogłupiają tworząc kolejnych Tomsonów. A poza tym - "własna
                  interpretacja faktów historycznych".Ładnie to ująłeś, ale co to znaczy?
            • kocibrzuch Re: My Polacy zdradziliśmy swoje Słowiańskie korz 29.11.04, 18:46
              Polonistę też miał kiepskiego. Najwyraźniej pozwalał mu na własną interpretację ortografii.
        • Gość: el matador Re: To jeden nierozdzielny narod. IP: *.aster.pl 28.11.04, 15:27
          Polacy zgodnie z ostatnimi badaniami antropogenetycznymi są bardziej celtami
          aniżeli Słowianami-może stąd ich wrodzona dzikość...
          • kropekuk Polacy maja niewiele cech celtyckich - 1) sa 28.11.04, 20:14
            krotkoglowi... 2) nie dominuja szatyni z blekitnymi oczami, co jest typowe dla
            Celtow (poza owa dlugoglowoscia - to cecha najistotniejsza), po 3) wasze
            niebieskie oczy sa golebio-szare, nie blekitne jak Irish Sea w pogodny poranek.
            Wiem, bo babka byla Irlandka...
            • Gość: elle Re: Polacy maja niewiele cech celtyckich - 1) sa IP: *.inet.biz.pl / 195.116.149.* 28.11.04, 20:19
              nie patrz na cechy zewnętrzne, nie one decydują. Czy widziałeś Murzyna -
              albinosa? A gdyby ktos widział tylko takiego?
            • Gość: słowianin Re: Polacy maja niewiele cech celtyckich i dobrze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.04, 23:05
              uff, Bogu dzięki, bo wdzięki angoli są że głowa boli (długa a jakże!)
    • Gość: Tomson Z bólem muszę przyznać tobie rację :o( IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 17:40
    • Gość: Aneta Re: Polacy a Rosjanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.04, 18:24
      I co z tego że Ruscy widzą wokoło wrogów (prawdziwych lub wyimaginowanych)? Czy
      przez to mają lepiej?. Czy przez to zwykłemu rosyjskiemu człowiekowi żyje się
      lepiej?. Wydają ogromne kwoty na zbrojenia a przeciętny szary człowiek dalej
      żyje w biedzie. Bez prawdziwie wolnej prasy i demokracji zwykły obywatel żyje w
      niewiedzy ( o świecie i o tym co robi władza) i poddawany jest "praniu mózgu".
      Takiemu obywatelowi łatwo wmówić że jest otoczony przez "wrogów".Czy to taka
      mądrośc?. To jest siła że naród nie wierzy w demokrację ???? To w co wierzy w
      cara Putina?
      • Gość: el matador Re: Polacy a Rosjanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 18:30
        może większośc z tej strasznej nędzy ww prowincjach Rosji chodzi u nich w
        gumiakach bo jescze obuwia nie dowieżli,ale ich środki trwałe są w kraju 3 razy
        większe niż wszystkie amerykańskie,oni pracuja na dobro wielu pokoleń do przodu.
      • moskowit Re: Polacy a Rosjanie 28.11.04, 20:23
        Nu z tym zyciem lepiej i gorzej to Rosjanie nie sa jedyni.... W Polsce tez
        widuje sie ogromne dysproporcje.... Nu prase tez maja bardzo rozna, a ze wielu
        o dniu dzisiejszym musi myslec, to i w Polsce nie jest inaczej....
        Praw wied' ja? Nu wot widisz?
        A na zbrojenia wszyskie kraje wydaja i Polska tez i to sporo.... Nu ty gazety
        poczytaj....

Dla mnie wyglada na to, ze ty Aneta tez masz lekko wyprany mozdzek, bo tez
        wierzysz tylko w to co twoja prasa ci podaje, a czy polska jest lepsza od
        ruskiej? nu nie mnie to osadzac.... Wot tak dorogaja!

Nu jesli chodzi o caria Putina, to nie jest on ani lepszy ani gorszy od innych
        Zachodnich carewiczow, np. caria Francji, Niemiec.... nu o polskim nie bede sie
        wypowiadal, tu jest pelno specjalistow od "spraw polskich".... Prawda? Nu wot

PS. Ty Anetko, moze w czasie wakacji przejedz sie na gleboka polska
        prowincje.... mysle, ze bedziesz zaskoczona niewiedza Polakow....

• kocibrzuch Re: Polacy a Rosjanie 28.11.04, 23:21
          Niewiedza Polaków, nie tylko na prowincji, na pewno mnie nie zaskoczy - i co z tego?

Jest pewna różnica między carami Wschodu i Zachodu (nie mówią, że moja sympatia rozlewa się bezkrytycznie na zachód).

Na zbojenia wydajemy za mało - poczytaj gazety, a już zwłaszcza za mało, biorąc pod uwagę wasze sąsiedztwo.
          • moskowit Re: Polacy a Rosjanie 29.11.04, 00:10
            kocibrzuch napisał:

> Niewiedza Polaków, nie tylko na prowincji, na pewno mnie nie zaskoczy - i co
            z tego?

Nic! Odpowiedzialem na post, a ty poprostu potwierdzasz niewiedze Polakow i to
            wszystko.... Prawda? Nu wot!

> Jest pewna różnica między carami Wschodu i Zachodu (nie mówią, że moja
            sympatia rozlewa się bezkrytycznie na zachód).

Nu to przeciez tylko dobrze, ze jestes krytyczny.... A tak miedzy nami, to
            gdzie sie ta twoja sympatia rozlewa?

> Na zbojenia wydajemy za mało - poczytaj gazety, a już zwłaszcza za mało,
            biorąc pod uwagę wasze sąsiedztwo.

Naszego sasiedztwa nie musisz sie obawiac, tym bardziej teraz, jak Ukraina
            zaczyna byc(?) demokratyczna....
            Nu zakladam, ze drugiej strony, tej zachodniej nie masz powodow obawiac sie?
            Praw ja?

• kropekuk POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: 28.11.04, 20:09
      niewyuczalni, bo przekonani, ze "wiedza lepiej"... Ale najsmutniejsze, ze nawet
      Rosjanie te polska ceche dawno rozpoznali: Poljak zadnim umom krepok. Niestety,
      on GLUPI i PO szkodzie - vide: dwukrotny wybor Kwasa i wielokrotne glosowanie
      na komune...
      • Gość: elle Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: IP: *.inet.biz.pl / 195.116.149.* 28.11.04, 20:16
        co do kwasa - popieram. Jeśli zaś chodzi o pierwszą część wypowiedzi: może
        Anglicy tylko Pana znają?
      • Gość: sarmata Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:23

Wszystkie wielkie narody budowały swą potęgę na wierze w swoje siły!
        My oglądamy się na każdego,mamy mentalność sługusów i tyle.

Arabowie walczą z największą potęgą świata i się nie poddają.
        Czeczeni wolą zginąć niż być kolonią rosyjską.
        To jest po prostu taka mentalniość!!!
        My na pewno pod nią nie podchodzimy.
        (Abstrahuję od tego czy taka postawa jest dobra czy nie,stwierdzam tylko fakty).

Polska sama nic nie znaczy.
        Nie możemy doczepić się do Niemców lub Anglików bo stracimy resztki naszej
        słowiańskiej tożsamości.
        Jedyne co w takiej sytuacji możemy zrobić to zjednoczyć się z innymi Słowianami,
        w tym z Rosją.

Germanie są być może nawet głupsi od Polaków.
        Przecież potęgę Rosji budowali Waregowie.
        Anglicy podbili pół świata dla Anglików?
        A skądże!
        Sprowadzili do swych krajów osadników z całego świata.
        To tak jakby kupić dom z ogrodem a potem rozdać go w prezencie nie swoim
        dzieciom ale przybłędom.

Jak widać wokół nas(procz Rosjan) żyją sami idioci.
        Starczy troszkę popracować mózgiem i możemy zająć ich włości!
        • Gość: elle Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: IP: *.inet.biz.pl / 195.116.149.* 28.11.04, 20:31
          po cóż ci ich włości? Pilnuj swoich, wystarczy!
        • moskowit Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: 28.11.04, 20:42
          Nu ty molodiec samatra ;)
          Polska nie musi sie zaraz laczyc z Rosja [nie jestem pewny, zcy Rosja bedzie
          chciala dziesiaj tego :)].... wystarczy, jesli zaktualizuje swoja pamiec i
          pewne stare 'pliki' przelozycie do 'kosza', a spojzycie na Rosje bardziej
          zyczliwym wzrokiem, przy tym zechcecie jej pomoc w drodze do demokracji....
          Ale moze tez wystarczy, jesli Polska nie bedzie tak wielki krytykiem
          wszystkiego co ruskie....

Praw wied' ja! Nu wot widisz!

PS. Nie osadzaj zbyt ostro *swoich* sasiadow.... Musisz przeciez w ich
          sasiedzwie zyc.... Prawda? Nu wot!

• Gość: sarmata Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 22:34
            Rosjanie,Ukraincy,Bialorusini,Czesi,Slowacy nie sa dla mnie sasiadami.

Elle,moje?
            Gdzie jest moje?
            U 'przyjaciół'.

Słabi sa po to zeby ich wykorzystywac,taka jest natura.
            Nie jestem nazistą,ale czym jest podporządkowanie sobie ekonomicznie jakiegoś
            kraju jak nie agresją?
            To chyba lepiej zebysmy my rzadzili Niemcami i Anglikami niz oni nami?

Jestem Slowianinem nie Poilakiem!!!
          • kocibrzuch Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: 28.11.04, 23:26
            nie jestem krytykiem wszystkiego co rosyjskie
            ani bałwochwalcą wszystkiego co polskie czy tam amerykańskie
        • Gość: el matador Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 22:46
          czaszki podłużne Wielkorusów i Wielkorusinek są toczka w toczkę takie jak u
          Szwedów-bo to ono założyli Rosję,dlategotoż są najzdolniejszym narodem
          spokrewnionym wiezami krwi z tajemniczą nad wyraz Szwecją(najwięcej szwedzkich
          tyów włąśnie na Ukrainie wzdłuż Dnepra)
          • Gość: xyz Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: IP: *.Moscow.dial.rol.ru 28.11.04, 22:54
            Ciekawie.......
          • Gość: kuki Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:38
            to nowość,bo dotąd baskowie z zachodniej europy głosili,że slowianie to mongoły!
        • kocibrzuch Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: 28.11.04, 23:24
          zjednoczyć z Rosją?
          no, to już przerabialiśmy

masz coś nie tak z głową, czy faktycznie jesteś prowokatorem?
          • Gość: xyz Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: IP: *.Moscow.dial.rol.ru 28.11.04, 23:37
            Nie bedac pewny, ze powyzsze jest do mnie, jednak odpowiem: o ile mi wiadomo wspolzycie z Polakami w jednym panstwie nie spotkaloby sie dzis w Rosji z aprobata.O swoim zas pomaranczowym schorzeniu wszystkich zawiadomiles.Moze czas juz na leczenie?
            • kocibrzuch Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: 28.11.04, 23:41
              Pewne rzeczy ciężko uleczyć.
              Nawet fachowcom z Łubianki.
              • Gość: xyz Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: IP: 212.46.253.* 29.11.04, 20:31
                Wyrazy wspolczucia. Zreszta leczenie sie zaczyna z przyznania bycia chorym.
            • kocibrzuch Re: POLACY SA NIEWYUCZALNI. To anglosaska opinia: 28.11.04, 23:48
              zresztą powyższe nie było do Ciebie
      • Gość: Tomson Te UK, twoje ziomki wcale nie lepsze, z tymi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 23:48
        waszymi proamerykańśkimi, szkodzącymi Europie, odchyłami.
        • kocibrzuch Re: Te UK, twoje ziomki wcale nie lepsze, z tymi 28.11.04, 23:58
          nie martw się o Europę, poradzi sobie bez ciebie znakomicie, zwłaszcza bez

póki co dobranoc dyskutantom (tym debilnym też)
          • Gość: sarmata Re: Te UK, twoje ziomki wcale nie lepsze, z tymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:47
            Słowianie są mieszańcami,dlatego tacy zdolni.
            U mnie w rodzinie można spotkać ludzi o typie nordycznym,lapońskim,
            śródziemnomorskim.
            Występują też wszystkie grupy krwi.
            Są wysocy,grubi,chudzi.
            Sam mam krótką ale wielką czaszkę,średni wzrost,niebieskie oczy przy jasnej
            skórze,garbaty,szeroki nos,ciemne włosy(kiedyś kręcone),raczej niedługie
            kończyny.
            Poza tym mam dodatkową kość poniżej mostka.
            Z tego co wiem,ta mutacja występuje często u Osetyńców(Alanów) na Kaukazie.
            Wyglądam jakbym był skrzyżowaniem Irańczyka z Germanem.
            Tacy jesteśmy!
            Najlepsi!
            • Gość: buldi No tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:26
              Ale niewolnicy tego nie rozumieją.
              Każdy mężczyzna wie,że śmierć lepsza jest od niewoli.
              Tysiąc lat prania mózgu przez pedalstwo w sutannach zrobiło swoje.
              • Gość: Janukowycz Re: No tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:49

Pachołki zachodu na start!
                Słowianie?
                Nie oni!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka