Dodaj do ulubionych

Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia

IP: *.sympatico.ca 03.12.04, 15:27
Mlode piekne dziewczyny najlepiej lagodza obyczaje. Szkoda, ze nie sa nasze.
Obserwuj wątek
    • srull Nie ma co narzekac... 03.12.04, 15:46
      wystarczy troche po ulicy sie rozejrzec, Polki sa sliczne. A co do panien na
      zdjatkach - uroda powalajaca. Uch, pogrzeszyloby sie chetnie:)
      • Gość: USA patriot Re: Nie ma co narzekac... IP: 5.6.1D* / 136.2.1.* 03.12.04, 19:28
        Polki wcale nie sa ladne. Poza tym nie grzesza higiena, wloski tluste,
        odrosty, zapachy spod pachy...ble..no way.
        Sliczne sa te sniade pieknosci, co za postawa, co za piekne oczy, Panie z
        dalekiej Azji sliczne, Indie, USA to dopiero klasa.,

Moze kiedys polki o siebie zadbaja, zaczna zdrowo jesc, a nie opychac sie
        wieprzowina, to bedzie troche lepiej
        • Gość: znajaca Re: Nie ma co narzekac... IP: 5.6.1D* / 136.2.1.* 03.12.04, 19:32
          no i trzeba codziennie brac PRYSZNIC, nie kapiel i moczyc sie we wlasnym
          brudzie raz na tydz.
        • Gość: optimus Re: Nie ma co narzekac... IP: *.chr17.1000lecie.pl 03.12.04, 19:52
          stary. kiedy ty ostatnio byłes w Polsce? chyba z 20 lat temu. ci, co mówią, ze
          Polki są najpiękniejsze mają rację. co prawda o gustach się nie rozmawia i
          widocznie Tobie sie podobają inne, ale nie mów, ze Polki nie sa zadbane.
        • kropekuk Ty chyba na amerykanskich ulicach rozowe okulary 03.12.04, 20:56
          na nos zakladasz? Najgrubsza Polka - przy waszej sredniej przecietnej to duchem
          lekkim i puchem marnym jest! A w Polsce to ty chyba nosa poza rodzinna wioche i
          to w czasie zniw nie wysciubiasz, skoro te "zapachy spod pachy" z Polska ci sie
          kojarza. Polki to ladne, zadbane dziewczyny i do tego bardzo rozne typy, dla
          kazdego oka cos milego...Blondynki, brunetki, rude, chude, puszyste, niskie,
          wysokie - tylko brac i wybierac; nic dziwnego, ze te mniej z nich cnotliwe
          kosza tubylcza konkurencje w ekskluzywnych agencjach towarzyskich stolic calego
          swiata.
        • Gość: Thorp Re: Nie ma co narzekac... IP: *.ae.poznan.pl 04.12.04, 09:34
          Stary, mieszkam w akademiku, w ktorym ponad 25% to obcokrajowcy z wymiany
          miedzynarodowej. Generalnie laski z tej wymiany sa w kiepskiej sytuacji, bo
          niezaleznie od tego z jakiego sa kraju - Francja, Holandia, Niemcy, Portugalia,
          Finlandia czy Meksyk, to i tak chłopacy z wymiany oglądają się tylko za Polkami.
          Ich zdanie jest takie: "Jeżeli u nas o co piątej (lub co dziesiątej - zależy od
          kraju) można powiedzieć, że jest całkiem, całkiem, w przypadku Polek można tak
          powiedzieć tak o co drugiej. O co trzeciej (niektórzy mówią o co czwartej) można
          powiedzieć, że jej uroda powala na kolana. Pojedź za granicę to się przekonasz w
          czym tkwi różnica. To że w zagranicznych filmach występują ładne aktorki, to nie
          świadczy o całej populacji kobiet w danym kraju. Nie mam nic przeciwko osobom
          odmiennego koloru skóry, ale wiem że zapach potu dla europejczyków jest bardzo
          mało przyjemny, zatem te laseczki z teledysków, są atrakcyjne tylko na
          teledyskach. Inaczej ma się sprawa z azjatami - ci prawie wcale się nie pocą, no
          ale w tym wypadku trzeba lubić dziewczyny o dość filigranowej budowie, ponieważ
          dziewczyny o pięknych kształtach nie trafiają się tam zbyt często, a ja lubię
          jak kobieta ma ładną figurę.
          • Gość: Lope Re: Nie ma co narzekac... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 09:58
            Poprę tu Thorpa. 6 lat spędzilem poza Polską na 2 kontynentach i mam podobne
            obserwacje i satysfakcję estetyczną z powrotu na łono (i nie tylko
            estetetyczną - Polki maja też lepszą osobowość!)
            • Gość: Jędrzej Po co ta reklama, chłopcy... IP: *.chello.pl 04.12.04, 11:02
              Po co wy chłopaki reklamujecie nasze dziewczyny temu amerykańskiemu neoficie?
              Jeszcze go przekonacie i co - zacznie przyjeżdżać tu z kumplami na podryw? Po
              co nam to? Oni tam w USA lubią wierzyć, że wszystko, co amerykańskie jest
              najlepsze na świecie - więc niech wierzą i w to, że te tłuste krowy, co je na
              ulicach swoich miast spotykają, są szczytem urody niewieściej.

Panie US patriot, ja się teraz do pana zwracam bezpośrednio, panie patriot, U R
              RIGHT. Polki są szpetne, ohydne, śmierdzą wieprzowiną, fuj! Nie przyjeżdżaj pan
              tutaj, bo pan szoku doznasz. Jedź pan do Arabii albo do Israel, tam pan masz
              takie cudne pękate Sabrim, co to wieprzowiny nie jedzą, udanych łowów życzę,
              hahahahaha!
              • Gość: Charlotte Re: Do chlopcow IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 04.12.04, 12:20
                Alez dlaczego Wy tacy powierzchowni jestescie? Tylko tylek i cycki sie dla Was
                locza? Aby sobie podymac ladne cialko? A co z wnetrzem? Czy naprawde mezczyzna
                to taki prymityw? Ja naprawde, szcerze bym chciala wierzyc, ze jest inaczej ale
                jak czytam te przedmiotowe komentarze o kobietach, to mi sie robi niedobrze.
                Dlaczego my, dziewczyny, jesli komentujemy mezczyzn , to od strony zachowania,
                osobowosci, intelektu, a Wam tylko dupy w glowie...
                • 2paco Re: Do chlopcow 04.12.04, 13:40
                  nie przejmuj sie tak:) akurat wątek poszedł w stronę urody kobiet, a nie uroku :) na dłuższą metę nikt o zdrowych zmysłach nie wytrzyma z ładną barbie, z która sobie nawet nie pogadasz o niczym (nie mam na myśli sportu, oczywiście:D). zresztą, czego by nie mówić, to Polki są w dużej części bardzo ładne lub śliczne, i często w praze idzie też intelekt, więc nie jest źle. ja przynajmniej to widzę, nie wiem jak inne samce :)
                  pzdr!
        • Gość: Zet Amerykanki najpiekniejsze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:28
          Nie ma to jak amerykańskie tłuste świnie opchame wołowymi hamburgerami. Staje na sama myśl...
        • Gość: Anka <lol2> sooory... nie rozśmieszaj mnie chuopie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:56
          to "laski" z USA opychają sie w fast- food'ach! Gdzie jest najwiekszy problm z
          otyłością?! Porozglądaj sie dokładnie!:)
        • Gość: Polak Patriota zydowy z usa maja tluste dupy grube lydy TFU IP: *.aster.pl 04.12.04, 13:17
          Biale sa najlepsze, a z nich Polki.
        • 2paco Chyba powinieneś zmienić towarzystwo, patriot! 04.12.04, 13:36
          ja nie znam takich Polek co by do twojego opisu pasowały. a że często spędzam sporo czasu w Austrii (tam kobiety generalnie urodą nie grzeszą), to tym bardziej cenię sobie urodę Polek - NAPRAWDĘ aż miło pochodzić sobie ulicami Warszawy i pooglądać jakie cuda u nas mieszkają.
        • Gość: szulc Re: Nie ma co narzekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:18
          Ty USA PAtriot, chyba oszalałeś, jeśli twierdzisz, że kobiety z USA są klasą -
          to zwykłe przygłupie lalki barbie i daleko im do polek.
    • Gość: dp Re: Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:49
      Jang Jin ma niezłą energię ( JING JANG :) )jest świetna

• Gość: nochal zdjecie nr 7 IP: 195.84.153.* 03.12.04, 17:30
      Panna Marcinak, jak wyraznie widac to zdrowe polskie geny!
    • Gość: m Re: Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 17:33
      jeśli chodzi o foty ( nie dziewcyny) to mowiac delikatnie bardzo średnie
    • Gość: aUtOR Re: Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia IP: 155.91.64.* 03.12.04, 17:37
      A Miss Polski gdzie?
    • Gość: 2gieniusz Ta swinka Marcinak ma czym oddychac..elo IP: *.jmf.navy.mil 03.12.04, 17:40
      Byle do przodu, a gdzie jest Miss Warszawy??
      • Gość: Fakt, niezle pluca Re: Ta swinka Marcinak ma czym oddychac..elo IP: *.cs.ubc.ca 03.12.04, 21:49
        www.santabanta.com/gallery1.asp?mid1=9076
    • Gość: jasio [...] IP: *.pap / 217.153.186.* 03.12.04, 17:45
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kuk Brrr IP: 207.7.203.* 04.12.04, 13:11
        A czemu ta miss harecu tak strasznie na mnie patrzy???>>> Zgroza....
    • Gość: Kris Re: Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia IP: *.cab18.mus.starman.ee 03.12.04, 18:14
      Nie ma to jak miss Tajwanu Yi Hui Xu!
      • Gość: Vicky Re: Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia IP: *.mn.rr.com 03.12.04, 19:30
        A gdzie wybory MR Swiata kobiety tez chetnie by powybieraly wsrod przystojnych
        i dorodnych mlodziencow swiata. Feministka
    • Gość: Maćkos Chinka i Tajwanka...miodzio IP: *.gdynia.mm.pl 03.12.04, 20:19
      Aż miło popatrzeć...tylko skąd na wyborach takie tłuste balerony jak ta z Izraela??
      • kropekuk Frajer jestes, skoro baby nie odrozniasz od jej - 03.12.04, 21:03
        w tym przypadku zbyt obcislej - kiecki: Zydoweczka tego samego kalibru, co
        kolezanki, co tez na fotce widac.
    • kropekuk A mnie sie podoba panna Marciniak - bajecznie 03.12.04, 20:46
      zbudowana, chyba najbardziej kobieca z tych wszystkich pieknych dam. Miss
      Francji, ale wyraznie polska krew.
      • kropekuk PS: Ale za serce chwycila mnie twarzyczka Chinki.. 03.12.04, 20:58
        Sam wdziek.
      • Gość: gość Re: A mnie sie podoba panna Marciniak - bajecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 00:13
        Fantastycznie kobieca!Nareszcie mało żeberek!To się nazywa KOBIETA!
    • Gość: jolita Re: Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia IP: *.mclink.it 03.12.04, 21:18
      A gdzie Miss Polonia?
    • Gość: aferzystka Re: Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 21:22
      azhjatki gora!!! sa najsliczniejsze!
    • elfhelm Julia Tymoszenko jest śliczna :))) 03.12.04, 21:50
      ma niesamowitą urodę. polskie posłanki mogą się przy niej schować - beger,
      sobecka, filek, senyszyn, błochowiak... ups bleee
      • Gość: lalique Re: Julia Tymoszenko jest śliczna :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:54
        Niedługo (za tydzień) będą wybory Miss Polski. Trzymam kciuki za Martę
        Pietruszewską z Gdańska. Jest prześliczna, mądra i skromna. Oglądajcie na
        polsmacie.

---
        Jude Law rozebrany do rosołu... www.lalique.blox.pl
      • kropekuk Ma wlasnego fotografa, cenzuruje wszelkie fotki do 04.12.04, 00:47
        publikacji, w rzeczywistosci nie do rozpoznania, piecdziesiatka na karku (do
        tego wieku sie przyznaje, ile ma naprawde - nie wiadomo). Podawalem kiedys link
        do wywiadu z w.w.
        A poza tym to GODMOTHER ukrainskiej mafii, scislej: jednej z wielu ukrainskich
        mafii.
    • Gość: Bobek A gdzie jest zdjecie Miss Poland? IP: 216.217.131.* 03.12.04, 22:05
      Czyzby niepojechala? Duzo Warszawianek jest naprawde pieknych a Amerykanki
      wiekszosc grube i brzydkie.
      • Gość: Grace Re: A gdzie jest zdjecie Miss Poland? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:23
        Właśnie. Żydowska GW nie pomyslała, że ci którzy przeglądają zdjęcia dziewczyn
        chcieliby przyrównac je do Polki. Żeby chociaż zamieścili zdjęcie miss Israela,
        to by było wszystko jasne kogo naprawde reprezentuja.
        • Gość: Grace Re: A gdzie jest zdjecie Miss Poland? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:24
          Sorry, jednak jest zdjęcie miss Israela!!!
          I wszystko jasne!
    • Gość: Robert Nie ma czym sie chwalic.... IP: 207.134.81.* 03.12.04, 22:17
      Polki rzeczywiscie wcale nie sa ladne, jak to juz tu ktos zauwazyl. Maja
      nieregularne rysy twarzy i jak mlode to jeszcze jakos wygladaja a jak starsze
      to sa nijakie. Poza tym maja dlugie nieforemne nosy, co uchodzi 18 latce a 40
      latce wcale nie pomaga w urodzie. Prawie wszystkie,maluja wlosy na blond, czy
      im pasuje czy nie. Niektore sa tak wysokie,ze moglyby grac w lidze meskiej
      koszykowki. Inteligencja i poczuciem humoru takze polskie panie nie grzesza
      wiec tak w sumie naprawde nie ma czym sie chwalic. Na liscie pieknych pan
      Polki plasuja sie daleko poza pierwsza setka. Oczywisice mozecie sie
      dowartosciowywac mowiac jakie to Polki piekne itd. czcza gadanina, na dodatek
      kazda nacja zachowuje sie w podobny sposob. W mysl zasady "kazda myszka swoj
      ogonek chwali" Na ulicach widzicie dobrze ubrane dziewczyny i to przez chwile i
      dlatego wydaje sie wam, ze sa piekne. Ubieraja sie wzywajaco i tyle.
      • Gość: gadzinka Re: Nie ma czym sie chwalic.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:49
        to co, karzelku- Robercie? masz kompleksy przy wysokich Polkach? nie twierdze i
        nie bede ze wszystkie sa piekne itd, ale zeby od razu twierdzic, ze wszystkie
        jestesmy okropne i takie same?! to jest przesada.
      • Gość: gg Re: Nie ma czym sie chwalic.... IP: *.cable.mindspring.com 03.12.04, 23:02
        Przyganial kociol garnkowi.
        Rozejrzyj sie po polskiej ulicy i spojrz na mezczyzn. Bez obrazy, ale wiekszosc
        moich cudzoziemskich znajomych pytala :jak to jest, ze w kraju, w ktorym jest
        tyle pieknych kobiet jest tylu nieatrakcyjnych mezczyzn?". Nie wydaje mi sie,
        zeby Polki byly najladniejsze na swiecie, ale w porownaniu z nimi mezczyzni
        Polacy sa zdecydowanie w innej lidze (bez obrazy).
      • kropekuk Dlugie nosy?Widac Hiszpanek i Arabek nie widziales 04.12.04, 00:53
        U nas na Wyspach Polki slyna wlasnie z malutkich, zadartych noskow - kochasz
        cwajnosy, zakochaj sie w Eskimosce...
    • Gość: matti Miss Poland jest tutaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:59
      www.santabanta.com/gallery1.asp?mid1=9140
      Nasza reprezentantka nazywa się Katarzyna Borowicz i w głosowaniu webmasterów
      na tegoroczną Miss World zajęła 17 miejsce (a jest ich tam 107). Wejdźcie sobie
      na www.worldofmiss.republika.pl
      • kropekuk Sliczna buzia,za malo rozwinieta figurka - jeszcze 04.12.04, 00:55
        nie kobieta, wyglada jak podlotek...
      • Gość: rychusa Re: Miss Poland jest tutaj IP: 68.23.100.* 04.12.04, 16:41
        ...no ladna ta nasza Kaska...Ciekawe czy sie na niej poznaja jurorzy?
    • Gość: mizer Re: Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia IP: *.chello.pl 03.12.04, 23:28
      Miss Tajlandii najpiekniejsza . NIestety nie widzimy caalej sylwetki .
      NIeltore niespecjalne z tych panienek . . N a ogol nie maj a szans z
      europejkami .
    • Gość: Gerard Jajcarz z WARG, czy te w burkach tez lagodza? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 03.12.04, 23:40
    • Gość: bywalec Re: Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 00:29
      A Malezyjki rzeczywiscie takie sa, jak ta ich miss
    • Gość: Matt Piekne, by nas kusic.... IP: 4.26.61.* 04.12.04, 00:48
      Nie podniecajcie sie panowie. Dadza nam tylko popatrzec, a potem i tak zmusza
      nas, aby zenic sie z jedna pieknoscia naszego zycia, przysiegajac jej wiernosc
      na zawsze. Taki to nasz meski los.....
      PZDR.
    • Gość: mu fan Moje typy to: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 00:52
      Tajwan,Australia,Panama:) ew.Chiny. Sam nie wiem która najładniejsza ale chyba
      Panama:)
    • Gość: domin Re: Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia IP: *.nespo.pl / *.w-net.pl 04.12.04, 04:05
      Z Tajlandii to moja faworyta. Białe są koszmarne na tych fotkach.
    • Gość: pawel pekin Re: Wybory Miss Świata w Chinach - zdjęcia IP: 219.224.93.* 04.12.04, 04:52
      Wszystkie kobiety wyzwalaja glebsze uczucie zadumy, ale bez tym razem bez
      szczegolnego zachwytu. Natomiast brak Polek zasmuca szczegolnie. Tym bardziej
      na obczyznie. Pozdrawiam.
    • Gość: anzus nie sa nasze bo kosztuja.. IP: *.nsw.bigpond.net.au 04.12.04, 08:09
      czy Laetitia nalezy przetlumaczyc na Le Cycja? :--)
      • Gość: Ciekawski A gdzie Marycha z Polski IP: 83.233.227.* 04.12.04, 09:50
        Podobno są najładniejsze może przy garach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka