07.12.04, 18:27
tym razem na osla lawke?

co prawda ci, kropko, w oczy kole?

czego ty sie boisz? oficjalnej komisji shamgara?

myslalem ze Michnik to komuch. Teraz wiem napewno!

calujcie mnie wszyscy w dupe!

Obserwuj wątek
    • Gość: Mark i wzajemnie n/t IP: *.arcor-ip.net 07.12.04, 18:31
    • krystian71 Re: do kropki 07.12.04, 18:36
      jakie znowu komuchy,ty porabancu.
      Czy te modlace sie w meczecie,ktorych rozstrzelal twoj idol to byly komuchy?
      • Gość: cien gucio Re: do krysta ......HAJ......BARUCH!! IP: *.red.bezeqint.net 07.12.04, 18:43
        wielki czlowiek byl ...bohater krew za zydowska krew.....
        • Gość: Perry Re: do krysta ......HAJ......BARUCH!! IP: *.dyn.optonline.net 08.12.04, 04:07
          Gość portalu: cien gucio napisał(a):

> krew za zydowska krew.....

tym razem (z Goldsteinem) to zdaje sie bylo "krew zamiast zydowskiej krwi"

• boruch_goldstein Re: do kropki 07.12.04, 18:45
        krystian71 napisała:

> jakie znowu komuchy,ty porabancu.
        > Czy te modlace sie w meczecie,ktorych rozstrzelal twoj idol to byly komuchy?

nie te w meczecie a te w gazecie
        wyborczej

kretynie!
        • krystian71 Re: do kropki 07.12.04, 18:48
          to juz macie znaczy innych wrogow.
          cymbale
        • Gość: Cep Re: do kropki IP: *.aster.pl 07.12.04, 18:52
          Kahane Chui!
          • boruch_goldstein zerknij w lustro 07.12.04, 18:56
            zobaczysz najwiekszego!
          • zbireywo Re: do kropki 07.12.04, 19:01
            Ale pokazujesz nam klase. Brawo, Cep.Jezyk- wspanialy! Po prostu -brawo. Gdy
            Cie poskrobac troszke, nawet nie za bardzo, politurka schodzi i wylazi dusza
            szmalcownika.Dorobiles sie w latach 1939-45? Nie zaprzeczaj-przyznanie sie ulzy
            duszy a i portert Maryji Panny lzej bedzie nosic.
            • Gość: Cep Re: do kropki IP: *.aster.pl 07.12.04, 19:17
              Taki język, jaki przedmiot opisu. Kahane to dla mnie nie święty. Wręcz przeciwnie. Jasne?

Co do szmalcownictwa. Inteligentnie to wykryłeś. Ale z drobną poprawką. Jako mieszkaniec wsch. Polski szmalcowałem dopiero od 1941 roku. Szkoda, bo mogłem zarobić więcej. Teraz jako 84-latek (szmalcownictwo było dozwolone dopiero od lat 18) sobie spokojnie żyję. Mam za co. I jeszcze jak dodam te ordery chlebowe PRL, gratyfikacje z KGB i zapomogi Opus Dei, oraz tę ciepłą sumkę, którą niedawno otrzymałem po przejściu na islam na rozkręcenie biznesu (ale o tym sza!)-
              • sieczkarnia Re: do kropki 07.12.04, 19:30
                Wlasnie tak, moj drogi Cepie, wlasnie tak. Jestes tak przenikliwie madry, ze az
                nas porazasz.
                "Spokojnie sobie zyjesz"...Tak, tak: i w RFNie ( a dzis w demokratycznych
                Niemczech), i we Francji, Holandii, no i ...w Polsce tez, zyje sobie duzo
                takich sedziwych staruszkow podobnych do Ciebie - siwobrodych, zalzawionych,
                polslepych, ale...zarazem nieugietych duchem.
                Tyle, ze dzis nie ta ideologia.
                Rozumiesz:faszyzm zdemaskowano - to lewactwo, jakby tego nie ruszyc.
                A Jasna Pani patrzy, nic nie mowi-wiec lepiej zamilcz i Ty.
                • Gość: Cep Re: do kropki IP: *.aster.pl 07.12.04, 19:58
                  Ha, ha, ha - no nie mogę. Nawet nie wiesz ciemnoto, że najwięcej dostaję od Mossadu. Nawet mi w nagrodę przywieźli różaniec z Betlejem.

I tego.

PS. Rozważam pewne propozycje Chińczyków. Jak wszystko dobrze pójdzie, dokupię sobie drugą nartę.
    • klonica Re: do kropki 07.12.04, 19:09
      A przeciez stetryczaly mowil, ze "idzie na piwo".Dlaczego nami tgak pomiata,
      dlaczego nas nie powaza?
      • sieczkarnia Re: do kropki 07.12.04, 19:13
        On teraz sie zastanawia:"Zbyszek" schodzi na psy, "Rachelek" nie podnosi
        odwloka z materaca, "Krystian" ogryza nieproszony kosci - co za wataha?Zadna-
        przyznasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka