Dodaj do ulubionych

jestem bardzo zlym czlowiekiem ;))))))

10.12.04, 16:48
w afryce umarlo dzis z glodu pewnie tysiace dzieci,podobnie w indiach,kazdego dnia na swiecie dzieje sie wiele tragedii...

wiec musze powiedziec otwarcie:wali mnie co sie dzieje w takim zafajdanym zakatku swiata jak palestyna...jakies araby napadly na zydow bo nie chcialy im dac panstwa...nawysadzali im autobusy a teraz okazalo sie ze ponosza ofiary..a takze ze gina niewinni ludzie...

musze powiedziec jednak szczerze:jako Polaka,mieszkanca Europy,ktory do tego czesto ma kontakt z Izraelczykami po prostu mnie to rowno wali.

na swiecie sa wieksze problemy i nikt nie bedzie roztkliwial sie nad losami jakiegos zafajdanego kawalka ziemi na ktorym paru idiotow z zielonymi opaskami wokol glowy zrobilo rozpierduche...

moze to interesowac kogos w syrii albo w innym kraju arabskim.mnie interesuje bardziej rozwoj mrowek faraona w czechach niz te problemy...

life is brutal,sorry winnetou..

a jak paru osobom ten problem wydaje sie najistotniejszy na swiecie to won z polskiego forum a tym bardziej polskiej ziemi do syrii albo palestyny
Obserwuj wątek
    • rattlerka No, nie przesadzaj. Moze troszeczke zlym 10.12.04, 16:53
      najwyzej.

Ja tam na dzwiach nie wieszalbym "Uwaga!!! Zly Marcus!!!

Tylko: "Marcus is O.K. Beware of the owner".
      • marcus_crassus jestem straszliwie zly :)) 10.12.04, 16:59
        serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2437812.html
        gloduje miliard dzieci,tymczasem jedna holota uwielbiajaca zlodzieja ktory nakradl swojemu narodowi setki milionow jesli nie miliardy $ rozczula sie instrumentalnie nad kazdym wydarzeniem z tego zafajdanego kranca ziemi...

nie sprawia to ze uwazam ze tam ludzie nie cierpia - i kazda ofiara nawet tam jest smutna...

po prostu rzygam na ta smierdzaca holote ktora z jednego epizodu jest w stanie zrobic cala legende...a innych ci milosnicy dzieci nie zauwazaja...

i nic dziwnego - przeciez co tych bydlakow obchodza dzieci w afryce???przeciez to takie malo medialne i nie mozna dorobic tam ideologii w postaci udzialu zydow albo USA...

rzygac mi sie chce na taka holote
        • rattlerka Ja dawno to samo zauwazylam. 10.12.04, 18:34
          O kogo tym ludziom chodzi? O dzieci?

Gowno prawda, dzieci to kij, ktorym mozna psa (czytaj: Żyda) uderzyć. Bo co do
          wszystkich innych cierpiacych/umierajacych dzieci, to nastawienie naszych
          "obroncow palestynskich dzieci" do nich jest: "A hooj wam w doope, dzieciaki,
          umierajcie sobie w PlZDU, wy nas nie obchodzicie, bo jako kij na Żyda sie nie
          nadajecie". Hipokryzja tych squ..synow jest przerazajaca.

Przepraszam, ze sie roklęlam, jako baba niby nie powinnam. Ale rzecz tego wymagala!
    • Gość: powiedz lepiej jestem bardzo głupim czlowiekiem ;)))))) IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 10.12.04, 16:53
      • schlagbaum Re: jestem bardzo głupim czlowiekiem ;)))))) 10.12.04, 17:42
        Jestes spostrzegawczy.
        • Gość: aki chciałbym być ale to nie wymaga spostrzegawczości IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 10.12.04, 17:47
          ;-)
          • Gość: ABE Glupiego, napuszonego indyka widac na odleglosc nt IP: *.dialup.xtra.co.nz 11.12.04, 01:37
    • abstrakt2003 Re: jestem bardzo zlym czlowiekiem ;)))))) 10.12.04, 18:38
      M_C!
      To ty pierwszy powinieneś wynieść się z tego forum i przeprowadzić się do Iraku!
      Bo sytuacja w Iraku to temat 80% twoich postów!
      Bardzo zły Abstrakt :[[[[[[[[
      • marcus_crassus niezupelnie 10.12.04, 18:52
        irak mnie interesuje ze wzgledu na zaangazowanie naszego kraju w iraku.

poza tym interesuja mnie tez lewacy a oni sie jakos strasznie z tym lacza...no i nie lubie islamistow...

to juz 3 powody mojego zainteresowania - aha - lubie jeszcze US ale to ze wzgledu na specyficzny polski sentyment do US.

nie widze zas zadnego zwiazku z palestynami.zupelnie zadnego.to samo co republika gornej wolty.a co wiesz abstrakt o republice gornej wolty??? :D
        • krystian71 Re: niezupelnie 10.12.04, 18:59
          www.fuckfrance.com/read.html?postid=956963&replies=12&page=1
          ale prostactwo!!!
          • marcus_crassus ale ja jestem prostak 10.12.04, 19:22

• schlagbaum Re: ale ja jestem prostak 10.12.04, 20:20
              marcus_crassus napisał:

> ale ja jestem prostak

To nie podlega dyskusji-
              Pytanie jest tylko dlaczego tali lachmyta wyciera sobie swoj prostacki pysk
              takimi pojeciami jak "honor".

Taki fornal i honor to sprawy ktore sie wykluczaja.

Z kodeksu honorowego:

Część pierwsza
              Zasady pokojowego postępowania honorowego
              ROZDZIAŁ I. Osoby zdolne do żądania i dawania satysfakcji honorowej

Art. 1.

Pojęciem osoby zdolnej do żądania i dawania satysfakcji honorowej albo krótko:
              osobami honorowymi lub z angielskiego: gentlemanami nazywamy (z wykluczeniem
              osób duchownych) te osoby płci męskiej, które z powodu wykształcenia,
              inteligencji osobistej, stanowiska społecznego lub urodzenia wznoszą się ponad
              zwyczajny poziom uczciwego człowieka.

Jak widzisz dla gnoja tu miejsca nie ma.
              Takich jak ty to sie w d.u.p.e kopie przez szmatke.

A tu cos o zolnierzykach i twojej ukochanej Francji

www.br-legion.com/pl/codheunneur.htm#code
              Tylko to wszystko jest dla szmaciarzy poza zasiegiem.

pa

• marcus_crassus Re: ale ja jestem prostak 10.12.04, 20:30
                > A tu tez cos o zolnierzykach i mojej ukochanej Francji i twojego kodeksu honorowego

members.fortunecity.se/mikaelxii/ww1/France/Commander/petain.html
                • krystian71 Re: ale ja jestem prostak 10.12.04, 20:51
                  no,to nie ulega watpliwosci.Po co Petain,wystarczy Napoleon z hakenkroicem na mundurze,jak w twoim w/w linku.
                  Powazne pytanie!!!
                  Markus,jak ci sie udaje zawsze w aktualna kampanie wlaczyc.
                  Np.teraz anty-fnankofonska?
                  • marcus_crassus araby mi sie znudzily 10.12.04, 21:22
                    starczy????
                    • krystian71 Nie 10.12.04, 21:27
                      nie pamietam cie w kampani anty lub pro arabskiej,takiej,ktoraby nie byla z Israelem zwiazana.
        • abstrakt2003 Re: niezupelnie 10.12.04, 19:03
          No tak, a innych forumowiczów strasznie interesuje sytuacja w Palestynie, Izraelu i Górnej Wolcie! Odczuwają także niesamowitą sympatie dla czyraka i francji a Rosja i putin to ich miłość!
          Dlaczego więc każesz im sie wynosić!?
          Czy twoje zainteresowania są lepsze i ważniejsze niż zainteresowania innych forumowiczów!?
          PS
          Wali mnie Górna Wolta i jej problem!
          • marcus_crassus no otoz to 10.12.04, 19:17
            czyrak,rosja etc to jednak sprawy wazniejsze dla naszego kraju i jakos z nami zwiazane.tak samo jak chocby to co sie dzieje w takim pipidowku jak czechy.dlaczego???bo to nasi sasiedzi i dlatego jestesmy z nimi jakos zwiazani.podobnie z rosja i francja.te sprawy jakos budza emocje...

no i tutaj dochodzimy do sedna problemu - u ludzi wzbudza emocje zazwyczaj taka sprawa z ktora czuja jakis zwiazek..poniewaz normalnie gorna wolta nas wali jesli kogos ten problem interesuje znaczy ze ma jakis zwiazek emocjonalny z gorna wolta...

a wiec dochodzac do sedna sprawy:

jesli 10 blaznow na forum gada non stop o Palestynie znaczy sie ze czuja z nia zwiazek emocjonalny

koncepcja a->

sa arabusami.wiec naturalne jest dla nich zainteresowanie tym pipidowkiem.fajnie.tyle ze to Polska a nie syria.wiec niech nie truja o swoim zasranym problemie.

koncepcja b-> nie sa arabusami.palestyny same w sobie wala ich tak samo jak mnie i ciebie gorna wolta.

jedynie dlaczego ich uwaga jest tam skierowana to obecnosc zydow.jakby zydzi znalezli sie w gornej wolcie mialbys za moment tabun milosnikow gornej wolty ktora stalaby sie oczkiem w glowie polowy wyplochow na tym forum
            • abstrakt2003 Re: no otoz to 10.12.04, 19:28
              Na czym więc polega twój związek z:
              a) Stanami
              b) Irakim
              c) lewakami
              też emocje czy może żydzi?
              PS
              Kiedyś bardzo interesowałeś się podróżą na Marsa - na czym polega twój związek z Marsem?
              • marcus_crassus Re: no otoz to 10.12.04, 19:42
                a)czasem bywam,troche rodziny,troche znajomych.tutaj to niewazne jednak.tutaj chodzi tylko o to ze w polityce miedzynarodowej jest to sojusznik naszego kraju i sojusznik w dawnej wojnie z komuna.

b)nasi zolnierze.zaangazowanie mojego kraju

c)lewactwo -> przyczyna wszelkich nieszczesc tego swiata :DDDDDDDD wszystko z czym sie wiaze lewactwo jest godne zainteresowania ;))) jestem stanowczo antylewakiem

d)astonomia i podroze w kosmos sa ciekawe.ze wzgledu na ich znaczenie dla calej ludzkosci a takze role kosmosu w wyjasnienie zagadki zycia etc

ps-zadnych zydow
                • abstrakt2003 Re: no otoz to 10.12.04, 20:17
                  Zapewniam cię że na takiej samej zasadzie każdy uczestnik forum jest w stanie uzasadnić swoje zainteresowanie każdym tematem!
                  PS
                  Wal dalej między oczy lewactwo ale nie mów kto ma prawo pisać na forum a kto nie i z jakiego powodu!
                  • marcus_crassus sens 10.12.04, 20:24
                    troche nie zrozumiales abstrakt.o ile sens pisania o biednych dzieciach ma sens o tyle jesli sie naprawde zaluje dzieci.jesli jest miliard nieszczesliwych dzieci a wciaz walkuje sie temat zasranej dziury jaka jest palestyna oznacza ze cos tam zainteresowanie tych milosnikow dzieci sciaga...

a wiec wyloze ci lopatologicznie - maja w dupie dzieci,tak samo jak maja w dupie los dzieci w gornej wolcie i sama gorna wolte.interesuje ich calkiem inna kwestia - zydzi.i zainteresowaliby sie kazdym zadupiem na ziemi ktore byloby z ich ulubionym tematem zwiazane...

chyba masz zly dzien bo nie skumales aluzji watku.a ja nie lubie tak lopatologicznie wyjasniac bo psuje to klimat
                    • Gość: Borek Crassula, Ty nie jestes zly.:-)) IP: *.h.pppool.de 10.12.04, 20:43
                      Ty jestes....
                      www.fmdental.pl/reportaze/bialka/krasula1.jpg
                      ...ktora sie gzi w grudniu...
                      www.wesele1.republika.pl/krasula.jpg
                    • abstrakt2003 Re: sens 10.12.04, 20:46
                      przeczytaj swój pierwszy post w tym wątku i zastanów się nad sensem.
                      To co teraz napisałeś nie ma z nim nic wspólnego.
                      PS
                      Choć lewactwem gardzę to nie zgodzę się z twierdzeniem że jest to banda cyników którzy wykoryzstają każdy powwód by dowalić USA i Izraelowi. Są wśród nich także ideowi-idioci którzy mają szczere intencje i wierzą w to co robią.
                      • marcus_crassus Re: sens 10.12.04, 21:21
                        abstrakt...
                        "w afryce umarlo dzis z glodu pewnie tysiace dzieci,podobnie w indiach,kazdego dnia na swiecie dzieje sie wiele tragedii..."

i dlaczego mowilem caly czas ze dany problem wywoluje wieksze zainteresowanie ze wzgledu na jakies emocjonalne zaangazowanie????

dlatego abstrakt ze u pewnej czesc osob wystepuje zainteresowanie wszystkim co jest zwiazane jakos z zydami...gowno mnie zas to interesuje ze wzgledu na proporcje - ten fragment swiata to gowniany kawalek swiata...jesli ktos sie interesuje tym wycinkiem a gowno go interesuje np ten miliard dzieci o ktorym pisza w linku ktory gdzie podalem to cos musi byc nie tak...

abstrakt - mam nadzieje ze nie musze niczego walic prosto,walenie prosto jest bez sensu.mialem nadzieje ze latwo zlapac o co chodzi
                        • marcus_crassus ps-wyobraz sobie sytuacje 10.12.04, 21:29
                          stado baranow non stop gada o gornej wolcie.i roztrzasaja kazde wydarzenie jakie tam ma miejsce.jesli te stado baranow nie jest w zaden sposob zwiazane z gorna wolta,nie mieszka tam etc to musi byc cos co zainteresowanie ta gowniana gorna wolta wywoluje...

i tutaj wlasnie jest sens abstrakt...

a najbardziej idiotyczne jest jak to stado udowadnia ze jest bezstronne...

vide:post rachelki - o zainteresowaniu swiatem - zauwaz ze w ostatnich zdaniach oczywiscie musiala poruszyc problem izraela - nie chin,nie etiopii,nie innych czesci swiata ale tego malego izraela..

a potem takie guano utrzymuje ze jest "bezstronne","niezalezne" etc..

w skrocie zas moral mego postu->rachelke i inne guano od pajaca gucia i totyle rozni bardzo malo...zasrane antysemickie gowno.

to byl sens.mysl troche abstrakcyjniej i nielinearnie abstrakt
                          • abstrakt2003 Re: ps-wyobraz sobie sytuacje 10.12.04, 21:37
                            M_C ja interesuję się sytuacją w Tybecie (w bardzo umiarkowany sposób ale jedna) Szczerze życzę tybetańczykom uwolnienia się od Chińskiej okupacji oraz powrotu ich prawowitych władz.
                            A teraz powiedz mi dlaczego obcodzi mnie kraj położony 5000 m n.p.m dobrych parę tysięcy kilometrów od Polski w linii prostej?
                            Jakimi to niecnymi intencjami się kieruję?
                            PS
                            Lewacy to idioci bez względu jakimi intencjami sie kierują i o czym piszą.
                            • marcus_crassus dobrze ze sie interesujesz 10.12.04, 22:13
                              czy jednak myslisz o nim caly czas???czy interesuje on Ciebie tak samo jak inne problemy,lacznie np z problemem kurdow,czeczenow,gruzji,darfuru etc?????na swiecie jest masa roznego rodzaju problemow...

jesli ktos uwaza ze jeden z nich jest w stosunku do innych superistotny a wlasciwie dotyczy malutkiego skrawka na swiecie powinienes zaczac podejrzewac jakas obsesje.najlepiej wiec zidentyfikuj zrodlo obsesji...

a najabardziej obrzydliwe jest jesli ludzie ogarnieci ta obsesja "udaja" bezstronnych i niezaleznych...

po prostu rzygac mi sie na takie guano chce.za hipokryzje.
                            • marcus_crassus ps-to jest skrotowa najlepsza opinia o tym smrodzi 10.12.04, 22:20
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18477837&a=18478206
                              niech to forumowe gowno po prostu napisze wprost "nienawidzimy izraela,nienawidzimy zydow"...

ja w pewien sposob moge tak napisac o lewakach,chociaz nie wiem czy nienawisc jest dobrym slowem,raczej "nieznosze"..

natomiast to smierdzace gowno jak krystian i rachelka oraz cala reszta jaka sie non stop i udaje ze to z milosci.a ja nienawidze lewakow nie dlatego ze sa lewakami,ale nienawidze prymitywnej zalosnej hipokryzji...

dlatego mam wiekszy szacunek chocby do tego terrorysty w falludzy ktory mowi wprost "nienawidze US i zydow" bo stawia sprawe jasno niz do forumowego jakajacego sie lajna..stad tez moj jezyk abstrakt.jak rozmawiasz z gownem nie uzywasz jezyka salonowego tylko oryginalny jezyk gowna.
    • Gość: Tomson Taaa, globalny kapitalizm serwowany światu przez IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 21:09
      USA to rzeczywiście niewyobrażalnie zbrodniczy system.

marcus_crassus napisał:

> w afryce umarlo dzis z glodu pewnie tysiace dzieci,podobnie w indiach,kazdego
      > dnia na swiecie dzieje sie wiele tragedii...
      I różne głąby mają czelność czepiać się kumunizmu który głód w końcu zwalczył,
      gdy globalny US-kapitalizm powoduje jedynie pogłębianie się tego problemu.
      • abstrakt2003 Ex dlaczego nie piszesz z Gdańska!? 10.12.04, 21:16
        I co teraz powiesz o Ukrainie?
        Mina ci zrzedła?
    • Gość: Tomson A ludziom nie zabronisz pochylania się nad IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 21:12
      tragedią Palestyńczyków. Gó.. możesz zrobić Francji i Rosji. Jedyne co ci
      zostało to bezsilna złość. ;o>
      • abstrakt2003 Re: A ludziom nie zabronisz pochylania się nad 10.12.04, 21:18
        Akurat Francj i Rosji coś możemy zrobić (własnie udało się na Ukrainie :)
        PS
        Na forum każdy ma prawo zajmować się czym chce.
        • Gość: Tomson HAHAHAHAHAHAHAHA!!!! :-D IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 21:31
          abstrakt2003 napisał:

> Akurat Francj i Rosji coś możemy zrobić (własnie udało się na Ukrainie :)
          A co takiego im zrobiliście? Dzięki wam Rosja oraz UE (głównie Francja i
          Niemcy) podzieli sobie wpływy na Ukrainie bez udziału USA. :-)

> PS
          > Na forum każdy ma prawo zajmować się czym chce.
          Cieszy mnie że zgadzasz się ze mną nad tym jak zdebilały post napisała tutaj
          crassula.
          • abstrakt2003 Re: HAHAHAHAHAHAHAHA!!!! :-D 10.12.04, 21:43
            Ale i tak Tomsonie głupota i lewackie brednie będą tępione!
            A lewacy mieszani z błotem!
            • Gość: Tomson Re: HAHAHAHAHAHAHAHA!!!! :-D IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 21:48
              abstrakt2003 napisał:

> Ale i tak Tomsonie głupota i lewackie brednie będą tępione!
              > A lewacy mieszani z błotem!
              Ok, jednak kiedy zaczniesz już widzieć także białe myszki to lepiej idź z tym
              do psychiatry-specjalisty.
              • abstrakt2003 Re: HAHAHAHAHAHAHAHA!!!! :-D 10.12.04, 21:50
                A co? Mówisz na podstawie własnych doswiadczeń?
                PS
                Czy czerwony bolszewik widzi białe myszki?
      • abstrakt2003 Forum dla ciebie Tomson 10.12.04, 21:20

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24536
        • krystian71 Re: Forum dla ciebie Tomson 10.12.04, 21:33
          abstrakt,wlazlem na moment.
          O tej Ukrainie przyjaznej Polsce,to ty powaznie,czy tylko dla Tompsona i dla jaj?
          • abstrakt2003 Re: Forum dla ciebie Tomson 10.12.04, 21:39
            Poważnie
            PS
            Przeczytaj sobie tekst Niesiołowskiego z ostatniej GW.
            serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,2438179.html
            Jest jescze forum Polska-Ukraina.
            • krystian71 Re: Forum dla ciebie Tomson 10.12.04, 21:43
              manana,abstrakcie,ale piorka z ciebie poleca jak skoncze :)
              • abstrakt2003 Re: Forum dla ciebie Tomson 10.12.04, 21:46
                A ty jest łącze do forum Plska-Ukraina
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10382
        • Gość: Tomson Można pośmiać. :o) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 21:35
          Czasem w NIE czy Fakty i Mity, przytacza się różne cytaty katoli lub teksty z
          tzw. katolicko-patriotycznych pism, SUPER ;oD
    • ed_ O, che guevara wrócił z Warszawy do Słupska 10.12.04, 22:19
      i przepoczwarzył się w Tomsona.
    • Gość: ABE Nie jestes zly, ale zagubiony IP: *.dialup.xtra.co.nz 11.12.04, 03:09
      Prpponuje ci przeniesienie sie na forum Kraj. Pronto.
      Already missing you ;)
      ABE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka