marcus_crassus
10.12.04, 16:48
w afryce umarlo dzis z glodu pewnie tysiace dzieci,podobnie w indiach,kazdego dnia na swiecie dzieje sie wiele tragedii...
wiec musze powiedziec otwarcie:wali mnie co sie dzieje w takim zafajdanym zakatku swiata jak palestyna...jakies araby napadly na zydow bo nie chcialy im dac panstwa...nawysadzali im autobusy a teraz okazalo sie ze ponosza ofiary..a takze ze gina niewinni ludzie...
musze powiedziec jednak szczerze:jako Polaka,mieszkanca Europy,ktory do tego czesto ma kontakt z Izraelczykami po prostu mnie to rowno wali.
na swiecie sa wieksze problemy i nikt nie bedzie roztkliwial sie nad losami jakiegos zafajdanego kawalka ziemi na ktorym paru idiotow z zielonymi opaskami wokol glowy zrobilo rozpierduche...
moze to interesowac kogos w syrii albo w innym kraju arabskim.mnie interesuje bardziej rozwoj mrowek faraona w czechach niz te problemy...
life is brutal,sorry winnetou..
a jak paru osobom ten problem wydaje sie najistotniejszy na swiecie to won z polskiego forum a tym bardziej polskiej ziemi do syrii albo palestyny