buszek2 06.03.05, 18:32 Epidemia Busha rozpowszechnia sie na kraje wasali.. Czyli mozna zamknac BEZTERMINOWO kazdego, ktory wyda sie podejrzanym, bez konkretnychn zarzutow, dowodow, procesu.. Czyzby kierunek FASZYZM? www.panstwozla.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homophob_and_racist Re: Gorąca debata i nowym prawie antyterrorystycz 06.03.05, 19:07 Pasyf, a ja zaplace w gotowce temu kto zapewni mi ze bezterminowo bedziesz siedzial a Tworkach Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Śladami Dzierżyńskiego 06.03.05, 19:23 buszek2 napisał: > Epidemia Busha rozpowszechnia sie na kraje wasali.. Czyli mozna zamknac > BEZTERMINOWO kazdego, ktory wyda sie podejrzanym, bez konkretnychn zarzutow, > dowodow, procesu.. Czyzby kierunek FASZYZM? www.panstwozla.pl ******************************* Albo bolszewizm. Ogólnobrytyjska Nadzwyczajna Komisja Do Walki z Terroryzmem i Sabotażem. Odpowiedz Link Zgłoś
data1 Re: Panie Wołodyjowski 07.03.05, 13:31 Gdzie jesteś za szablę nie chwytasz Mahmutow i czerwonych nie zwalczasz Panie Wołodyjowski cały zachod na ciebie czeka Dziś Kamieniec to każde miasto w Europie oblegane przez okrutnych terrorystow i ich czerwonych popleczników Odpowiedz Link Zgłoś
azdyk Re: Gorąca debata i nowym prawie antyterrorystycz 07.03.05, 17:10 W Polsce już od dawna inwigiluje się osoby, które np. turystycznie odwiedziły jakikolwiek kraj arabski!! Lubisz podróżować? jeśli tak to po powrocie z takiego kraju będziesz mieć cięzkie życie- podsłuch, podsłuch twoich znajomych, przesłuchania - to norma!! Mam kolegę który przez całe życie podróżuje, odwiedził między innymi Etiopie, Jordanię a teraz ma przeje**ne!!! I co macie na ten temat do powiedzenia???? Odpowiedz Link Zgłoś
quan-ti Re: Gorąca debata i nowym prawie antyterrorystycz 07.03.05, 17:13 JWBush widzi naokoło terorystów ale chyba nie miał czasu spojrzeć na lustro. Odpowiedz Link Zgłoś