tom1003 18.03.05, 17:35 Udało sie Moskalowi zalatwić Mashadowa, nie udalo Juszczenki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radostek Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 17:36 Nikt nie jest przeciwko Ukrainie... --- Kanapa Kastrata Strikes Back Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 18:50 Prowokacja jak za dawnych lat, w Rosji wbrew pozorom nic się nie zmienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antipatico Widac ze tow. Wladimir Putana byl prymusem... 18.03.05, 18:51 ...na kursie prowokacji w szkole KGB. Koronkowa robota, towarzyszu! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm niewielki portal prawicowy - w sumie fakt :) 18.03.05, 21:02 portal prawica net promuje ostatnio głównie teorie spiskowe. kiedyś pojawiały się tam ciekawe artykuły (Kopiński, Dzierżawski), ale teraz dominują Darski, Kałuski, Michalkiewicz, Włast Matuszak. I ostro działająca cenzura :/ A za prawicę uważane są ostatnio nawet ZSL, Liga Polska itp. Odpowiedz Link Zgłoś
naf-naf Re: niewielki portal prawicowy - w sumie fakt :) 18.03.05, 21:11 Artykul wcale nie najglupszy.Zwraca uwage na to, co wszystcy staraja sie nie zauwazac.Ze oczywista racja stanu Polski jest poswiecana holdowaniu antyrosyjskim animozjom. Odpowiedz Link Zgłoś
markmig [...] 18.03.05, 21:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Racja stanu. 18.03.05, 21:42 Racja stanu Polski jest oddzielenie sie od Rosji w miare przyjaznymi sasiadami. Pewne trafne obserwacje na temat Ukrainy, roli etnicznych Rosjan w tym panstwie, nie zmienia generalnie prowakacyjnego, antyukrainskiego charakteru artykulu. Zreszta nie dyskutujemy o samym artykule, lecz o bezczelnej prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
naf-naf Re: Racja stanu. 18.03.05, 21:51 Starczy ci inteligencji zrozumiec, ze "prowokacje" z tego nieporozumienia zrobila GW.Poczuwam sie do prawa tak okreslic jako pierwszy, kto pare dni temu zwrocil uwage na ta pomylke na tym forum. Przyjazni sasiedzi sa, oczywiscie, w racji stanu Polski. Sek jednak w tym, ze aktualnie robia sie ruchy w dokladnie odwrotnym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: Racja stanu. 18.03.05, 22:50 naf-naf napisał: Poczuwam sie do prawa tak okreslic jako pierwszy, kto pare dni > temu zwrocil uwage na ta pomylke na tym forum. ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
naf-naf Re: Racja stanu. 18.03.05, 23:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21758005&a=21764959 Z "paroma dniami" troche przesadzilem, cos twego jamnika dziwi jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: Racja stanu. 18.03.05, 23:18 i gdzie tu widzisz "zwrócenie uwagi na pomyłkę"??? po prostu podałeś linka do tego artykułu, przy którym notabene widniało wtedy jeszcze logo TP... ps. to owczerek niemiecki... Odpowiedz Link Zgłoś
naf-naf Re: Racja stanu. 18.03.05, 23:26 Przeciez otwarcie i od poczatku powiedzialem,ze na stronie TP go nie ma, bo chcialem podac oryginal.I odrazu jak zauwazylem ,napisalem o zmianie atrybucji.POzdrawiam owczarka, choc do jamnikow mam wieksze zaufanie... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: Racja stanu. 18.03.05, 23:44 coś ci się pokręciło. najpierw napisałeś : "Czy czytales Marjana Kaluskiego w Tygodniku Powszechnym?Nie moge znalezc na sajcie i podac link". potem znalazłem coś z TP, ale to nie było to, więc napisałeś: "Bazyliszku, twoj link bledny, artykul.o ktorym mowie tresciowy.Zobacz przeklad na inosmi.ru.Zdaje sie, warto". potem podałeś link. i koniec. więc nie udawaj, że "zwróciłeś uwagę na pomyłkę"... i nie wiem co znaczy "napisalem o zmianie atrybucji". ps. w mojej rodzinie owczarki to tradycja - ten to już trzecie pokolenie... Odpowiedz Link Zgłoś
naf-naf Re: Racja stanu. 18.03.05, 23:50 Poczuwam sie do obowiazku pokochac owczarkow.I nie mam zamiaru odbierac tobie laury w tej schlubnej sprawie.Rzeczywiscie nie podejrzewalem, ze taki cyrk bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
wawerw Re: niewielki portal prawicowy - w sumie fakt :) 19.03.05, 16:26 > A za prawicę uważane są ostatnio nawet ZSL, Liga Polska itp. Przeciez to jest prawica. I to ta mala, wrzeszczaca Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 17:36 To dopiero początek klopotów z Rosjanami Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 18:24 Początek? Partia rosyjska jest w Polsce bardzo silna i wbrew pozorom usytuowana nie tylko w SLD. Dziwnym trafem w ostatnich tygodniach kłopoty mają wszyscy polscy politycy zaangażowani w pomoc Ukrainie. Zagadka: Jaka polska partia twierdzi, że Polska nie powinna wejść do NATO I UE, nie powinna wiązać się z USA i zaś powinna szukać zbliżenia z Rosją ? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Czyżby LPR 18.03.05, 20:11 weather2 napisał: > Początek? Partia rosyjska jest w Polsce bardzo silna i wbrew pozorom usytuowana > > nie tylko w SLD. Dziwnym trafem w ostatnich tygodniach kłopoty mają wszyscy > polscy politycy zaangażowani w pomoc Ukrainie. > Zagadka: Jaka polska partia twierdzi, że Polska nie powinna wejść do NATO I UE, > > nie powinna wiązać się z USA i zaś powinna szukać zbliżenia z Rosją ? NA pewno L P R !!! Odpowiedz Link Zgłoś
markmig Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 21:41 Pewnie sraj w portki i siej panikę... Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkowalczykx Ruska hołota wzięła sie za prowokacje 18.03.05, 17:37 Ruska hołota wzięła sie za prowokacje. Nikt Wam już w świecie nie wierzy!!! Weźcie sie za porządki u siebie a nie taki szrot... Odpowiedz Link Zgłoś
legwan77 Re: Ruska hołota wzięła sie za prowokacje 19.03.05, 21:19 masz zmiany neurologiczne ,wiejski fornalu,dupe papierem ściernym wycierasz!!!!! gdyby nie ta chołota zamiast gazu ,ognisko palił w lesie Odpowiedz Link Zgłoś
olka70 Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 17:37 Sadze, ze koniecznie jest postepowanie na drodze prawnej! same oswiadczenia nie na wiele sie zdadza Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 19.03.05, 02:56 Co ta GW sieje? Ruscy - prowokacja! A jak Ukraińcy drukują tekst bez sprawdzenia źródła - pomyłka. No dajcie spokój z tymi bzdurami. Niby Ukraińcy znają rosyjski, a polskiego nie, ale tam samo Rosjanie naszego języka nie znają i nikt na portalu nie mógł tego pewnie sprawdzić. Pomyłka mogła nastąpić po drodze. Mógł znalazca napisać, że źródłem jest forum TP, a w redakcji przekręcili - być może nie celowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mlisow52 Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 20.03.05, 01:07 Konieczne to jest rozsylanie sprostowania na wszystkie adresy w Ukrainie i w Rosji... Do Bialorusi tez mozna. mlisow52@gazeta.pl Michel Lisowski FRANCJA Odpowiedz Link Zgłoś
kerstinoven Ruska swolocz 18.03.05, 17:49 niczego ich historia nie nauczyla. Przepraszam za Katyn przez gardlo im nie przeszlo przez dziesieciolecia. Teraz ich lepetynach sny o potedzie sie metaja. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiuz Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 18:03 Zobaczcie co wyprawia ta cholerna moska zarzadzana przez specow ze sluzb specjalnych. Sa w stanie zablokować dowolny serwer byle tylko ich prowokacje nie wyszły na jaw. To jest naprawde cholernie niebezpieczny przeciwnik. Odpowiedz Link Zgłoś
pdemb Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 19:33 Możliwe, że to nie atak, tylko tzw. 'slashdot effect' :) Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 18:11 Wystąpiłem o zablokowanie skrzynki internetowej spamerowi, ktory rozpowszechnia ten artykuł na swojej stronie. Sprawa pośrednio dotyczy tej fałszywki oraz bezpośrednio spamowania prywatnej skrzynki internetowej. Żeby było ciekawiej to tenosobnik podpisuje się jako "uczciwy patriota". Uczciwy to on będzie po ukaraniu. A co do samego tekstu to stwierdzam, ze jest to stek bzdur i idiotyzmów nad ktorymi można przejść do porządku dziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 18:24 Tenze Kaluski - jakis chory szowinista, ostanio gosci regularnie na stronach niejakiego "Gonca" z Toronto - gazety o podobnej proweniencji, co , przykladowo, Nasz Dziennik. Odpowiedz Link Zgłoś
pdemb Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 19:38 Jak mu zablokują tam, to założy w innym miejscu. Jeśli złamał prawo, to można wstąpić na drogę prawną. Odpowiedz Link Zgłoś
kauzyperda Tygodnik Powszechny? To on teraz lubi Ukraińców 18.03.05, 18:25 a kiedyś odnosił się do nich jak do rezunów. aaa, zapomniałem że na złość Rosji i diabła chwalić będą. Odpowiedz Link Zgłoś
langston W zasadzie to mozliwe sa rozne scenariusze! 18.03.05, 18:58 Moze byc taki scenariusz: Ameryce BARDZO zalezy na Ukrainie, bo dzieki temu oslabiaja Rosje dlatego Polska jest potrzebna Ameryce o tyle o ile wciaga "na Zachod" Ukraine. Gdy Ukraina bedzie juz "amerykanska" Polska i Litwa przestana byc potrzebne i stana sie przedmitem do podzialu miedzy Niemcy, Rosje i "amerykanska" Ukraina. ...ale moze tez byc bardziej optymistyczny scenariusz: PoLska,Litwa,Ukraina (pod przywodztwem USA i diaspor tam mieszkajacych a majacych historyczna nostalgie do tych obszarow) trzymaja sie scisle RAZEM i sa powaznym graczem na tej scenie. Zaczatki juz sa: serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2608981.html Odpowiedz Link Zgłoś
langston i pamietajcie ze juz wtedy moze nie byc papieza.. 18.03.05, 19:00 ...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pdemb Re: i pamietajcie ze juz wtedy moze nie byc papi 18.03.05, 19:41 Sugerujesz, że katolicyzm chwieje się w posadach? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: i pamietajcie ze juz wtedy moze nie byc papi 18.03.05, 19:46 dobrze wiesz ze chodzilo mi o papieza slowianskiego. Ale jesli nie masz nic do powiedzenia to czepiasz sie slowek Odpowiedz Link Zgłoś
pdemb Re: i pamietajcie ze juz wtedy moze nie byc papi 18.03.05, 20:12 Wybacz, ale wydawało mi się, że moja religia jest ponadnarodowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: i pamietajcie ze juz wtedy moze nie byc papi 18.03.05, 20:21 Nie rozumiem czego sie czepiasz! Pisze o tym ze papiez Jan Pawel II jest Slowianinem i autorytetem, ktorego glos slyszeli "mozni tego swiata". Sam wielokrotnie to podkreslal. Nawet w 1979r powiedzial "...Polacy od tysiaca lat wybrali przynaleznosc do kultury zachodu...podobnie jak nasi bracia Litwini..." W 1979!!!! gdy Litwa byla epublika sowiecka i rzadzil nia Brezniew. A kto potem sie o nas upomni? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: i pamietajcie ze juz wtedy moze nie byc papi 19.03.05, 03:02 Religia jest jak najbardziej narodowa dla naszej prawicy, która jawnie uważa kościoły zachodniej Europy za zepsute i zgniłe oraz separuje się, ile może od światowych zmian w katolicyzmie: głównie formalno-prawnych. Teraz jeszcze papież-Polak jest gwarancją, że nacjonaliści, przynajmniej otwarcie i wprost, nie besztają Watykanu. Ale co będzie, gdy następny papież będzie czarny, albo latynos? Odpowiedz Link Zgłoś
kbengi Re: W zasadzie to mozliwe sa rozne scenariusze! 18.03.05, 20:04 Lanston, ty sobie lepiej te sensacyjne i jakze by nie bylo antysemickie i szowinistyczne teorie spiskowe zostaw dla siebie, bo to jest naprawde zenujace, ze takie polmozgi maja dostep do netu i rozsiewaja swoje brednie... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: W zasadzie to mozliwe sa rozne scenariusze! 18.03.05, 20:16 Czlowieku gdzie tutaj widzisz choc cien antysemityzmu???!!! Marze o Rzezcpospolitej Wielu Narodow, ktora zapewni byt i bezpieczenstwo jej WSZYSKICH obywateli! Co w tym zlego?? Odpowiedz Link Zgłoś
kurtho Kijów - Warszawa, wspólna sprawa! 18.03.05, 19:01 to nie była pomyłka, to wredna prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll serwer TP atakowany przez hackerów... 18.03.05, 19:26 sowieckie specsłuży wdrażają program "wojen netowych" ? Odpowiedz Link Zgłoś
pdemb Re: serwer TP atakowany przez hackerów... 18.03.05, 19:45 Czasami łatwiej jest np. zaszantażować administratora węzła sieciowego żeby odciął łącze albo administratora samego serwera WWW żeby 'położył' serwer niż 'zhakować' sam serwer. Najczęściej w takich sytuacjach technika schodzi na drugi plan, a na pierwszy wkracza socjotechnika :> Odpowiedz Link Zgłoś
pdemb 'poddawany atakom hackerów'? 18.03.05, 19:30 Raczej przez wandali internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
joee2 [...] 18.03.05, 19:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tompay Potwornosc 18.03.05, 20:07 Potwornosc ale z drugiej strony trzeba przyznac ze jak zwykle wywiad Rosji popisal sie koronkowa robota pokazujac ze niedocenianie Rosji jest wielkim bledem. Dwa - nawet jesli jestem wrogiem lewicy nie popieram pana Kaczynskiego ktory szkalowal prezydenta twierdzac ze byc moze jest on powolny Rosji poiewaz na Kremlu znajduja sie jego teczki ale jednoczesnie twierdzenia ze Kaczynski bredzi wg mnie sa takim samym jesli nie wiekszym bledem. Argumentem politykow i roznych ekspertow negujacych mozliwosc istnienia podobnych papierow jest fakt ze skoro nie skorzystano z nich w momencie zaangazowania sie pana prezydenta na Ukrainie to automatycznie slowa Kaczynskiego to bzdury wyssane z palaca. Szanowni panowie jest stara zasada w mysl ktorej general rozpoczyna bitwe kiedy jest do niej przygotowany. Panowie myslicie ze Rosjanie ot tak wyciagna te papiery przeciez zachowali by sie jak idioci komu jak komu ale im chyba najbardziej zalezy aby nikt sie nie dowiedzial ze oni takie dokumenty maja. KGB i jej pogrobowcy jak zadni inni ludzie wiedza jak sie w te klocki gra i na pewno nie tak jak mowia politycy: ze teczki sie wyciaga kiedy Kwasniewski jedzie na Ukraine. Nie panowie oni sie przygotuja jak wytrawny szachista i zaatakuja w najbardziej dogodnym dla siebie momencie przygotuja wszystko co potrzebne jest do odniesienia sukcesu i zaatakuja tak aby wrog poczul bolesnie skutki tego ataku. Zrobia to za tydzien miesiac a moze za dwa lata kiedy nikt juz o wycieczce prezydenta nie bedzie pamietal i nikt tego ataku nie bedzie wiazal z Ukraina byc moze ktos oglosi jakies brudy np. do prasy wycieknie informacja o kolejnej aferze w ktora pan prezydent byc moze byl zamieszany (kto pomysli o tym ze za wszystkim stoi byla KGB i chodzi o zemste) oto jak sie dziala i jak sie w te klocki gra atak z nienacka i cios nozem w plecy jak 17 wrzesnia. Przestrzegalbym wiec przed lekcewazeniem Putina i mam nadzieje ze nasze sluzby specjalne w odroznieniu do politykow biora na powaznie slowa Kaczynskiego i trzymaja reke na pulsie bo jesli nawet na prezydenta nic na Kremlu nie maja to atak na "TP" dowodzi jak latwo takie kwity spreparowac przygotowac i podrzucic... Odpowiedz Link Zgłoś
joee2 Mało w twoim poście logiki 18.03.05, 20:27 Kadencja Prezydenta Kwaśniewskiego niedługo się skończy. Więc gdyby chcieli coś wyciągać to wyciągnęliby to właśnie podczas rozstrzygnięć na Ukrainie. Wszak nie przegrywa się tak ważnej bitwy gdy można ją wygrać. W ogóle nie musieliby niczego wyciągać - mogliby tylko postraszyć Kwaśniewskiego że wyciągną. A poza tym kto by im uwierzył że tego nie sfabrykowali - wszak każdy nawet Ty wie jakie ich służby są zdolne. Według mnie najlepiej poznać kogo ewentualnie szantażują po tym kto działa w interesie Rosji krzycząc, że działa dla dobra Polski - a tu mój wzrok zwraca się ku zupełnie innym osobom niż Aleksander Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Bez sensu, wywiad mialby przekladac zemste 19.03.05, 11:42 nad konkretne efekty? Kupy sie ten twoj wywod nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
sixthus Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 21:31 Wychswistane rosyjskie czesci od roweru!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ree-j-bie Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 18.03.05, 22:44 Też kiedyś miałem problemy z hakerami (miałem okazję zamoczyć ogórka, ale się nie udało, bo nie mogłem wysłać maila w odpowiednim czasie) dlatego w pełni rozumiem smutki redakcji "Tygodnika Wyborczego". Jestem z wami ! Odpowiedz Link Zgłoś
filip6198 atak na serwer TP 19.03.05, 10:08 Czy to nie jest tak, że MSWiA powinno się zająć tym? Jeśli przyjmiemy założenie, że to planowana prowokacja, to taki atak powinien zainteresować chyba polskie służby specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
wl2003 Nie prowokacja ale pomylka w tytule. 18.03.05, 23:12 Tekst M.Kaluskiego zostal opublikowany w Tygodniku POLSKIM w Melbourne. Tak ze nie byla to zadna prowokacja a po prostu pomylka. Powiadomilem o tym wczoraj emailem redakcje Gazety i Tygodnika ale widocznie zamiast czytac listy od czytelnikow wola komentowac i protestowac. WL Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies chyba jednak prowokacja. 18.03.05, 23:23 trudno to uznać za pomyłkę, skoro na stronie zamieszczono nie tylko logo Tygodnika Powszechnego, ale także link do TP. notabene był to link pod stary adres, pod którym nie można znaleźć artykułów z tego roku - dzięki temu ktoś kto chciał porównać rosyjskie "tłumaczenie" z "oryginałem" był odsyłany donikąd. o kłamstwie w notce o autorze już nawet nie wspomnę... ps. ja tez powiadomiłem redakcję TP i dostałem odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
ree-j-bie Re: chyba jednak prowokacja. 19.03.05, 00:33 oj, chłopcze, powiadomiłeś, a nie wiesz nawet po co/// Przeczytaj jeszcze ze dwa razy, potem obejrz "Słoneczny patrol", potem znowu dwa razy, potem "Moda na sukces", potem ZAŚ dwa razy i...postaraj się WYTĘŻYĆ MÓZG i pojąć co jest napisane w artykule. Może byc to jednak BARDZO trudne. No to jeszcze dwa razy przeczytaj,.... Odpowiedz Link Zgłoś
ree-j-bie Re: chyba jednak prowokacja. 19.03.05, 00:34 to było do WL2003 czyli do kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
dykert [...] 19.03.05, 01:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 19.03.05, 03:12 No tak. A co napisze Nasz Dziennik lub rozgłosi RM, to głos Polski, kierowany przez AW. Leczcie się ludzie. Logo Tygodnika Powszechnego zniknęło, a "Ukraińscy przyjaciele" drukują to jako artykuł z TP - bez sprawdzenia źródeł. A kto wie, czy to nie Polak (LPR, RM, Samoobrona i indywidualni przeciwnicy układu z Ukrainą) podsunął Rosjanom ten tekst, a oni, jako że rzadko znają język polski, nie podjęli nawet próby, aby to sprawdzić. Natomiast po poprawce, że nie chodzi o ten, a o inny TP (Tygodnik Polski z Australii), pozostają już same fakty. Tak właśnie uważają nasi nacjonaliści, którzy są antyukraińscy, a niektórzy prorosyjscy. Odpowiedz Link Zgłoś
nureksmietnikowy ale mają radoche w pałacu namiestnikowskim... 19.03.05, 09:49 ...bo co może zrobić namiestnik kwach skoro to nie jego kraj...on tu tylko sprawuje władze i reprezentuje interesy cara putina Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej1975 Hmm, atakują nasze serwery ? 19.03.05, 10:03 Szanowni Państwo z TP napisali by kto ich atakuje: Ruski czy Ukraińcy... Polacy nie gęsi i swoje DDoSy też mają pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zandy Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 19.03.05, 10:44 Rosyjska propaganda jest wokół, rosyjski wywiad zrobi wszystko aby wprowadzić u nas chaos. Trzeba być czujnym. Sprawdź, czy wokół Ciebie nie ma rosyjskiego ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
linke1 Re: Dziennikarze "TP" o rosyjskiej fałszywce 19.03.05, 11:14 zandy napisał: > Rosyjska propaganda jest wokół, rosyjski wywiad zrobi wszystko aby wprowadzić u > > nas chaos. Trzeba być czujnym. Sprawdź, czy wokół Ciebie nie ma rosyjskiego > ucha. ============ I oto zawsze prawdziwym Polakom chodzi: szpiegowanie, konszpira, udawanie miłosierdzia,szukanie winnego u swoich sąsiadów, zazdrość, nienawiść do blizniego swojego, warcholstwo, itd. Te cechy charakteryzują właśnie "prawdziwków". Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Powinnismy wypowiedziec ROsji wojne!KACZOR 19.03.05, 11:53 prosimy!Przeciez jestesmt potaga i nikt nie bedzie na nas pluc!:) Mamy przeicez szabelke,historie i wogole jestesmy krajem walczacym za wolnosc innych kosztem swoim! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Powinnismy wypowiedziec ROsji wojne!KACZOR 19.03.05, 12:25 Niedawno na forum Wirtualnej Polonii napisałem co naprawdę myślę o niektórych artykułach naszych "polonusów" i zablokowano mi dostęp(czym się niespecjalnie martwię) Odpowiedz Link Zgłoś
prostytutka3 A CO MYŚLICIE,ŻE TE S...SYNY KREMLOWSKIE TO JEZUSK 19.03.05, 12:53 PAMIĘTAJCIE ,ŻE POLSKA STOI KOŚCIĄ W GARDLE MOSKIEWSKICH CARZYKÓW.ONI NIE SPOCZNĄ ZANM NIE ŁYKNĄ POLSKI W POCHODZIE NA ZACHÓD.NARODZIE POLSKI POWSTAŃ I PATRZ Z BOJAŹNIĄ NA WSCHÓD ,TAM RODZI SIĘ /JAK ZAWSZE/ GROŹBA DLA DALSZEGO ISTNIENIA NASZEGO NARODU. NIE OŚMIESZAJMY SIĘ GŁUPIMI ATAKAMI NA ŻYDÓW I IZRAEL. MOSKWA JEST NAM WROGIEM NA WIEKI!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
legwan77 Re: A CO MYŚLICIE,ŻE TE S...SYNY KREMLOWSKIE TO J 19.03.05, 21:15 prostytutka bez gruntowego wykształcenia,co ci krwiożerni rosjanie Tobie zrobili,obsługujesz obywateli rosyjskich,masz może żal że nie zapłacili za zrobienie l.... Odpowiedz Link Zgłoś