kropka 25.03.05, 14:12 życzę serdecznie wszystkim. Niech każdy z nas świętuje zgodnie ze swym wyznaniem i obyczajem, aby zdrowo, rodzinnie i ciepło. Wszystkiego dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arap1 Re: Wesołych Świąt :) 25.03.05, 14:16 DZIEKUJE..WSZYSKIM TEZ SZCZESCIA i ZDROWIA Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Wesołych Świąt :) 25.03.05, 14:19 Wszystkiego najlepszego kropka, i żebyś nie cięła na oślep. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Wesołych Świąt :) 25.03.05, 14:59 Zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Wielkanocnych, mokrego lanego poniedziałku i oczywiście samych listów... sławiacych uroki płci pięknej. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 i tobie tez Kropeczko 25.03.05, 15:36 i niech ci Zajaczek przykica z bogatym zajacem Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: i tobie tez Kropeczko 25.03.05, 16:18 wszystkiego najlepszego dla wszystkich,smacznego Jajka,pysznosci na stole,a jak komus zabraknie przepisu na cos to piszcie,postaram sie tu zagladac i pomoc w mazurkach on-line:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: i tobie tez Kropeczko 25.03.05, 20:53 mazurki upieczone,baby rosna pod recznikiem.Grzyby na bigos sie mocza. Wszystkiego Dobrego , Rachelciu, tobie i Twoim chlopakom. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: i tobie tez Kropeczko 25.03.05, 23:36 krystian71 napisała: > mazurki upieczone,baby rosna pod recznikiem.Grzyby na bigos sie mocza. > Wszystkiego Dobrego , Rachelciu, tobie i Twoim chlopakom. mazurek troche przypalony,ale 2 inne w drodze do pieca,malujemy jajka i smazymy rybki klocac sie kto ma co robic,czyli dzien jak co dzien. po obiedzie na ostatnie narty w tym roku:((( pozdrowienia dla Ciebie i Rodzinki zyczac Smacznego Jajka i Wesolego Alleluja. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: i tobie tez Kropeczko !!!! 25.03.05, 18:25 krystian71 napisała: > i niech ci Zajaczek przykica z bogatym zajacem jak mnie juz nuuudzi ten temat arabskich terrorystow mordercow Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: i tobie tez Kropeczko !!!! 25.03.05, 20:56 jestem cierpliwy , poczekam do Wigilii, mowia,ze w ten dzien nawet Lechy mowia ludzkim glosem Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: i tobie tez Kropeczko !!!! 25.03.05, 20:57 wyslalem Ci dwa maile, sprawdz oba, Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Siedze sama w domu.... 27.03.05, 16:57 na ulicy tlum... ´Pomoz im, pomoz, niech spadnie z nieba zloty deszcz. O, pomoz, moj Boze ktorys jest´ :) Czy to aby miales na mysli? :) Wesolych Swiat. Ja juz nie mam czasu na to forum, bo nie tylko piosenki przypomnialy mi co jest naprawde wazne. Poza tym tu nie jest nawet ´tak jak w kinie´ a ja w domu mam zycie naprawde, pelne wyrazu uczuc, i wszystkich iksow jakie tylko kiedykolwiek zdefiniowano nie tylko we francuskim... Jakbyscie dotarli- to pozdrowcie ode mnie specjalnie Gloubiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wesołych Świąt :) 25.03.05, 16:26 wesolych swiat kropko tobie i jaa oczywiscie tez i wszystkim tym, co swietuja wielkanoc i tym, co swietuja purim... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Wesołych Świąt :) 25.03.05, 16:28 Dana a ty chyba też świętujesz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wesołych Świąt :) 25.03.05, 23:47 eee, kiedys, ale nie dzisiaj.... dzisiaj to sobie ogladam dzieciaki, jak sa poprzebierane i zostaje "wyrzucona" do sypialnie, zebym nie przeszkadzala w zabawie corci... bopgu dzieki towarzystwo wlasnie przenioslo sie do innego locum, wiec mam dojscie do computera... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Dziekuje i Nawzajem 25.03.05, 20:49 tobie , zonie i coreczce tez,wszystkiego dobrego zamailowalem Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Dziekuje i Nawzajem 25.03.05, 20:51 dzieki, nawzajem, otrzymalem i odpisalem, pax Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Aż mi się łzy cisnął do oczu 25.03.05, 21:05 z wzruszenia :))))) Serio, miło to widzieć. Wesołych Świąt chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: WESOLYCH SWIAT OD OSCARA 25.03.05, 22:10 I PO SWIETACH TRZYMAJMY WSZYSCY KULTURE PISANIA. --- WIDLY - DLA ROLI Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Aż mi się łzy cisnął do oczu 25.03.05, 23:34 negevmc napisał: > z wzruszenia :))))) > > Serio, miło to widzieć. > Wesołych Świąt chłopaki! nie becz bo mi ci ciasto spsujesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wesołych Świąt :) 25.03.05, 21:57 Dzieki za zyczenia, cierpliwosc, szerokie horyzonty i otwarta glowe. Polski Francuz Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Wesołych Świąt :/ 25.03.05, 22:55 Sczegolnie dla nielicznych kobiet na tym forum(bez wzgledu na opcje)-one najwiekszy maja wklad zeby te swieta byly swietami ze wszystkimi przynaleznymi im smakolykami. Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Wesołych Świąt :) 26.03.05, 00:52 Nu i Tiebie wsiego najlutczego.... Kropka a co Ty taka czerwona sie zrobilas? Wypilas za duzo na swieta, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Wesołych Świąt :) 26.03.05, 02:46 Christos woskries! Tarłam buraki na ćwikłe i tak mi sie porobiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Eeee... nie ładnie tak ludzi bałamucić :) 26.03.05, 09:48 Wszak to jest twój służbowy mundurek a nie żadne tam buraki :) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Eeee... nie ładnie tak ludzi bałamucić :) 26.03.05, 10:12 No to zdrowych i wesolych!! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Eeee... nie ładnie tak ludzi bałamucić :) 26.03.05, 15:28 gini napisała: > No to zdrowych i wesolych!! gini dla ciebie rowniez i nie przejmuj sie ludzmi,ktorzy sa dla ciebie tak wstretni na FA. czytalam troche te historie i bylo mi wstyd za niektore osoby. serdecznie ciebie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Wesołych Świąt :) 26.03.05, 12:45 Amen! Kropka dorogaja, Ty obchodzisz imieniny czy urodziny? Nu bu ja chcialbym Ci kupic fartuszek, bys sie nie smarowala cwikla i innymi tam.... Ty mi tylko dorogajalko napisz, co i kiedy obchodzisz? Horoszo? Nu wot! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wesołych Świąt :) 26.03.05, 13:40 nu, sa takie fartuszki z napisem "life is not a picnic".... kropka nie ma latwego zycia z forum... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiopl MODLITWA PORANNA NA CODZIEN: 26.03.05, 16:09 MODLITWA PORANNA NA CODZIEN: "Lord, I love you and I need you, come into my heart, and bless me, my family, my home, and my friends, and protect us against Jews in Jesus' name. Amen." Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 pomyleczka 27.03.05, 17:00 Wigilia to tez swieto. A Wielki Piatek u prostestantow - jak najbardziej tez. Niestety nie wszyscy to rozumieja. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
pepe.lopez Wielki Piątek nie jest "wesoły" 27.03.05, 18:06 Dlatego to faux pas. Wesołych Świąt można życzyć w Wielkanoc, ale nie w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 slusznie ale jest uroczysty 29.03.05, 14:07 poza tym przyznaje racje- w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko pepe czy to wszystko co chciales powiedziec z 27.03.05, 17:16 okazji swiat?? nie wysililes sie hloopcze Odpowiedz Link Zgłoś