emilap1 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 06:49 (*) Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie Na zawsze pozostanie w naszych sercach... Odpowiedz Link Zgłoś
karolineg Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 06:51 Smutno mi bardzo...nie wiedziałam, że tak można przyzyć śmierć kogoś kogo się przezież nie znało i nie był nikim z moich bliskich. A może nazwać to odejściem w przeszłośc...lub odejściem do innego świata?...Chyba w ten sposób próbuję zmniejszyć w sobie ból kiedy widzę i słyszę o tym, że Papiez juz nie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
crollek Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 06:55 † NASZ OJCIEC ŚWIĘTY powrócił do domu OJCA na WIEKI! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 07:04 Zatrzasl sie Watykanu mur, Bolesc narodow Swiata siegla chmur, Zastepcy nie czuje, w rozpaczy swa glowe ujmuje, Swiat sie burzy,tryumfuje duch zlego, a Ciebi eniema,jak krysztal czystego, Wszyscy sie modla,na Swiecie, Na Placu Watykanu w Rzymie, Ty nie Wstajesz,w Pana Chrystusa Imie, Opustoszeje Plac w Watykanie, nie przyjda Pielgrzymi na Twoje spotkanie, Dusza mnie gnebi,bol i udreka, skonczyla sie Twoja ziemska meka, Bog Ojciec Przyjal Ciebie w Zastepy Aniolow, Twoje miejsce zastrzezone, przy Chrystusie Panu,obok Apostolow, Jerozolima Prorokow,Pana Chrystusa, placze,Wojtylo,Polaku, czeka cudu z Nieba,znaku, Wstaw sie do Pana Chrystusa w Niebie, chociaz,grzesznicy,kochalismy Ciebie, nie wiem jak bedziemy bez slowa Twojego zyli, bedziemy do smierci do Ciebie tesknili, Twoje pielgrzymki po swiecie nauczajace, sciagali miliony,w nauki wierzace, nasza dusza caluje Twe oczy zamkniete,jak spiace, lzy kapia,bolesne,gorace, Byles Wielki,Nauczales lata, Jestes Najwiekszym Czlowiekiem Swiata. Umierales na oczach swiata pogodnie, Przyjales kres zycia,jak nikt,godnie, Przyjales spokojnie,ostatnie Sakramenty, Pamiec do konca Swiata,Umarles jak Swiety. Byles jak latarnia morska w mroku,wiedzy wieza, Watykan nigdy nie mial takiego Papieza. Jestes najwiekszym Cudem Swiata dzisiejszego, Tyle zrobiles dla ludzi dobrego, Laczac nas duchowo we wspolnej modlitwie, wieku 21-go,w zazartej gonitwie. Szles ciezkim zycia szlakiem, nikt nam nie odbierze,ze Jestes Polakiem, Stal sie Cud nad cudami, bo choc Zmarles,to Zostales z nami, Zostaniesz do naszej smierci w chwale i pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_k Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 07:07 Nadal nie wierze. nadal jest mi smutno, choc wiem, że w niebie mu lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 07:23 Najgorzej że wstał piękny dzień, w lesie śpiewają ptaki............. Dlaczego zostaliśmy sami? Odpowiedz Link Zgłoś
valhala Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 07:19 Płaczę tak jakbym stracił kogoś najdroższego memu sercu. Zawsze będziesz dla mnie największym autorytetem jakiego dane mi było poznać za mojego życia. Spoczywaj w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
gb.2000 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 07:20 Łączę sie w żalu. NIech świeci cały rok płomień świeczki [*] Odpowiedz Link Zgłoś
janieznany Jan Paweł II kontra Robert Mugabe, aniol i szatan 03.04.05, 07:31 Czy zauwazyliscie ze w dniu kiedy Mugabe wygral wybory, nasz Papierz umarl? Wyglada na to ze walka nieba z szatanem wciaz trwa. Tak jak w Biblii napisano. Czuwajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 07:34 Wieczne odpoczywanie racz Mu dać Panie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rarko Ostatni Wielki Polak 03.04.05, 07:38 Odszedł ostatni Polak z tak wielkim autorytetem,Boże miej ten kraj dopiero teraz w Swej opiece. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalb Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 07:43 TOTUS TUUS CALY TWOJ OJCZE SWIETY ZIOMALOWI Z WADOWIC - ziomal z bielska TOBIE ZYCIE CHCIALBYM ODDAC SWE Odpowiedz Link Zgłoś
aga13s Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 07:44 Zegnaj Wileki Pilegrzymie !!! Pamietaj, ze Cie kochamy i nigdy nie zapomnimy. Spoczywaj w pokoju. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony ODSZEDŁ WIELKI CHRZEŚCIJANIN I POLAK 03.04.05, 07:46 który bez ustanku mówił i zabiegał o pojednanie, miłosierdzie i przebaczenie. Papież, który mimo swej funkcji, był blisko ludzi. I nigdy nie zapomniał o nas - o Polsce. ODSZEDŁ WIELKI CHRZEŚCIJANIN I WIELKI POLAK. UCZCIJMY JEGO PAMIĘĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalb Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 07:52 KOCHAMY CIE OJCZE SWIETY KOCHAMY CIE OJCZE SWIETY KOCHAMY CIE OJCZE SWIETY KOCHAMY CIE Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 07:54 ODSZEDŁ NAJWYBITNIEJSZY SYN TEJ ZIEMI.NIECH SPOCZYWA W SPOKOJU. Odpowiedz Link Zgłoś
tl3 Papa 03.04.05, 07:56 Ojcze jedności i miłości potężniejszej od śmierci. Czuwam i się cieszę. Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
gorgeouss1 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 07:58 To była Twoja najpiękniejsza, ale dla nas ostatnia i najsmutniejsza Twoja pielgrzymka...DZIĘKUJĘ. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
zambro Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 08:04 mnie osobiście bęzie się Jan Paweł II jawił jako wybitny humanista, otwarty na innych ludzi. Płaczę wraz z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś