goldbaum 16.04.05, 22:25 Zawsze lubilem jej sluchac ale teraz.... kojarzy mi sie z cala ta odrazajaca banda syjonistycznych degeneratow na tym forum i ich falszem. Nie musze chyba nikogo nazywac po nicku... Szkoda. Mieliscie podobne doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredzio54 Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 16.04.05, 22:30 wiesz z moj merkava to ladna muzyka i jwrejska koszerna :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 16.04.05, 22:34 ja też zaczynam dochodzić do podobnych wniosków forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22779213&a=22824587 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k co do araskiej muzyki, goldbaum , mielismy 16.04.05, 23:01 gdy przez otwarte szyby samochodu slysze te pustynne jeki i zawodzenia arabskiej muzyki mysle, ze ich miejsce jest na pustyni arabskiej a nie w Europie. i tak mysli kazdy w Europie, niezaleznie od politycznych pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jasiu, "znawca" muzyki :-) wiemy wiemy 16.04.05, 23:07 Dlugowlosych "szarpidrutow" z Liverpoolu tez chciales wyslac na marsa... j-k napisał: > i tak mysli kazdy JELOP w Europie, niezaleznie od politycznych pogladow. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ludzie z Liverpoolu naleza do kanonow muzyki 16.04.05, 23:13 swiatowej. natomiast to pustynne zawodzenie z polwyspu arabskiego, mozesz sobie na polwysep arabski zabrac. i tak Ci tu powie kazdy. niezaleznie od politycznych pogladow pallancie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jak to dobrze, ze ktos ci to poweidzial jasiu :-) 17.04.05, 13:52 to z tymi "kanonami".... Przynajmniej mogles blysnac przed tesciowa z kieleckiego znow czyms czego oboje nie rozumieliscie. j-k "fachowo" o muzyce jednego z najwiekszych i najstarszych kregow kulturowych: > pustynne zawodzenie z polwyspu arabskiego, Odpowiedz Link Zgłoś
j-k niestety, goldbaum, ale tak jest 17.04.05, 13:57 dla Zachodniego ucha muzyka chinska, czy hinduska potrafi byc przyjemna. muzyka z kregu islamu, to PUSTYNNE ZAWODZENIE nie dosluchania, przypominajace jeki umierajacego w wielogodzinnych mekach. piekszosc ludzi tu tak mysli (a rozmawialem o tym niejednokrotnie). tylko polityczna poprawnosc nie pozwala tego glosno powiedziec. Poniewaz ja polityczna poprawnosc mam gdzies, mowie Ci to jasno. Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 17.04.05, 06:10 goldbaum napisał: > Zawsze lubilem jej sluchac ale teraz.... kojarzy mi sie z cala ta odrazajaca ba > nda syjonistycznych degeneratow na tym forum i ich falszem. > > Nie musze chyba nikogo nazywac po nicku... Szkoda. > > Mieliscie podobne doswiadczenia? No to swietnie! Jednego kretyna sluchajacego muzyki zydowskiej mniej! pozatym antysemita byles od lat! Forum czy nie a na zakonczenie, kto wyciaga wnioski z postow na tym forum, lub robi sobie na podstawie tego forum skojarzenia (z czymkolwiek) jest czlowiekiem skrajnie ograniczonym intelektualnie i emocjonalnie. - moja fachowa darmowa diagnoza Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nie miałem bo... 17.04.05, 07:17 nie mam pojęcia jak wygląda klasyczna muzyka żydowska Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Klezmer to sie chyba nazywa... 17.04.05, 13:56 i chyba nie tylko. Piekna, barwna i... bardzo zywa muzyka. (Zywa w znaczeniu autentyczna, emocjonalna). Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Klezmer to sie chyba nazywa... 17.04.05, 14:19 a ja drzewiecki, mam w samochodzie kasete mazowsza i jak jade w droge, to sobie slucham. mimo takich drzewieckich, ciagle mi si podoba i slucham z przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Klezmer to sie chyba nazywa... 17.04.05, 14:21 a "pustynnego zawodzenia" sluchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Klezmer to sie chyba nazywa... 17.04.05, 14:35 slucham czy chce czy nie chce, bo mam pod oknem i w radiu, ale nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki potwierdzam !!!!! 17.04.05, 19:25 rzeczywiście w szufladce samochodu dany leży kaseta mazowsza Odpowiedz Link Zgłoś
sol4000 Re: potwierdzam !!!!! 17.04.05, 19:41 aaki napisała: > rzeczywiście w szufladce samochodu dany leży kaseta mazowsza cos podobnego? to wbrew temu co mowia krystian, rachelka i ktos tam jeszcze, jednak dana nie klamie?-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nie wiem w czym ma kłamac czy nie kłamać 17.04.05, 19:53 ale tam gdzie zwykle w smochodach leżą kasety magnetofonowe leżało włąsnie 'mazowsze' Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Dana lze jak z nut ... 17.04.05, 20:07 sol4000 napisał: > aaki napisała: > > > rzeczywiście w szufladce samochodu dany leży kaseta mazowsza > > cos podobnego? to wbrew temu co mowia krystian, rachelka i ktos tam jeszcze, > jednak dana nie klamie?-:))) a aaki przekupila czulentem i czyms tam (juz nie pamietam czym ) z brzoskwiniami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana lze jak z nut ... 17.04.05, 22:10 nie czyms tam, czylko watrobka.... a tego nie jadl, bo kiedy byla watrobka, to wzgardzil nia zeby pojechac na wycieczka z negevem... :))) a to co jeszze jadl, to byl pilaw :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: potwierdzam !!!!! 17.04.05, 20:48 sol4000 napisał: > aaki napisała: > > > rzeczywiście w szufladce samochodu dany leży kaseta mazowsza > > cos podobnego? to wbrew temu co mowia krystian, rachelka i ktos tam jeszcze, > jednak dana nie klamie?-:))) wiesz co sol,oserwuje ciebie od dluzszego czasu i powiem jedno,ze twoja nienawisc do mnie i obsesja na punkcie mojego nicka,zaczyna wygladac troche podejrzanie. nie ma dnia,bys jakiejs pierdolki na moj temat nie wpisal. ja ani z toba nie rozmawiam,ani ciebie nie zaczepiam a wiec chyba i ty mozesz opanowac swoja paranoje i przeniesc swa chora afekcje na tych,z ktorymi wymieniasz zdanie. niestety te twoje idiotyzmy na moj temat zaczynaja byc juz na prawde zalosne. a jedyne co nie klamie to moja bateria w komuterze a wiec adios kolego i jesli mozesz to sie odczep. z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc a ja nie slucham mazowsza .. 17.04.05, 19:48 aaki napisała: > rzeczywiście w szufladce samochodu dany leży kaseta mazowsza tylko Quenn'ow i Chrisa Rea :P i Perfect'u czasem, i piosenek z Kabaretu Starszych Panow tez i z 60 min/godz mi sie zdarza i Aviv'a Gefena (mam to po corce ;-) i Vangelisa gdy mam chandre i Edit Piaf - bo jestem snobem :P a wogole to najbardziej lubie konie: www.snopi.com/FreeTime/hestekor.swf Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ja nie slucham mazowsza .. 17.04.05, 20:50 negevmc napisał: > aaki napisała: > > > rzeczywiście w szufladce samochodu dany leży kaseta mazowsza > > tylko Quenn'ow i Chrisa Rea :P > i Perfect'u czasem, > i piosenek z Kabaretu Starszych Panow tez > i z 60 min/godz mi sie zdarza > i Aviv'a Gefena (mam to po corce ;-) > i Vangelisa gdy mam chandre > i Edit Piaf - bo jestem snobem :P > > a wogole to najbardziej lubie konie: > www.snopi.com/FreeTime/hestekor.swf hej a o jazzie zapomniales czy co,ze o bluesie to juz nie wspomne? Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Blues 17.04.05, 22:13 i-love-2-bike napisała: > hej a o jazzie zapomniales czy co,ze o bluesie to juz nie wspomne? kurcze, masz racje. M.Davis, lee hooker, maddy waters nawet biały Clapton wszystkich ich tez słucham (choć nie kolekcjonuje) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a ja nie slucham mazowsza .. 17.04.05, 22:15 nu, to takimi snobami tez jestesmy z moim.... edith piaf, frank sinatra, a jeszcze z takich to aretha franklin i ella i louis armstrong.... i jeszcze beatles.... zebraloby sie.... a jeszcze ja chopin i mozart i czajkowski i rodrigez i barber.... jest a jest Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc snobizm 17.04.05, 22:21 dana33 napisała: > nu, to takimi snobami tez jestesmy z moim.... edith piaf, frank sinatra, a > a jeszcze ja chopin i mozart i czajkowski i rodrigez i barber.... jest a jest ok takim snobem to już nie jestem. Przyznaje sie bez bicia i posypuje głowe popiołem. Klasyki rzadko słucham. Mam kilka płyt ale to składanki najlepszych kawałków. A propos pamietasz duet Marek i Wacek ? Ładnie grali - zdaje się jeden zginął tragicznie. Pamietam, że ładnie grali. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: snobizm 17.04.05, 22:37 pewno ze pamietam. poznalam obu osobiscie u przyjaciol duuuuzo lat temu, kiedy mieszkalam w paryzu. byli fajni chlopcy, ale troche za duzo pili..... :((( mam ich plyte do dzisiaj. grali swietnie i te pomysly z laczeniem klasyki i popularnych piosenek byl unikalny wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: snobizm 17.04.05, 22:58 Idę spać, mahar bet holim rambam im ana, jom kasze. lajla tow. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k goldbaum, mamy tu w pracy kilku ludzi 17.04.05, 14:25 z kregu islamu... wiec od 20-tu lat w przerwach wlaczaja sobie jakies islamskie kawalki z magnetofonu. przez grzecznosc nie powtorze Ci co moi MIEMICCY wspopracownicy mowia mi otej muzyce na ucho, gdyz cenzor by to natychmiast skreslil. niestety, goldbaum, musisz uznac wyzszosc BACHA i Bitelsow nad tym pustynnym zawodzeniem... w kazdym razie tu u nas na zachodzie, a na zielonej trawie, nikt pustynnej muzyki sluchac nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k korekta: 17.04.05, 14:28 mialo byc naturalnie: moi NIEMIECCY wspolpracownicy... ps.: mam dla Ciebie dobra rade - tak po starej znajomosci: jak bedziesz jechal samochodem po Europie, od Holandii az po Serbie, to na parkingach przy autostradach raczej nie wlaczaj zbyt glosno tego pustynnego zawodzenia... bo nie tylko szybe, ale i zeby inni parkujacy moga Ci wybic... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum (pierdzacy) "niemieccy wspolpracownicy" jasia :-) 17.04.05, 16:26 i bekajacy miedzy jednym piwem a drugim to oczywiscie adekwatne do poziomu jasia "jury" perorujace o "wyzszosci" Bacha nad muzyka arabska i "Volks"muzyki bajerskiej (z klepaniem sie po udach i po pyskach) nad Bachem - z kolei :-) Jasiu! Ty na Zachodzie moze i jestes (fizycznie) ale jesze do niego nie dotarles... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k goldbaum, islamski baranie 17.04.05, 16:29 to ze lubisz sluchac to pustynne zawodzenie, nie zmienia prostego faktu, ze wiekszosci ludzi tutaj uszy od tego wiedna... pojezdz sobie po Europie, popytaj , to sie dowiesz. a nie placz tu na ekranie. MURU (nie tylko izraelskiego) swoja mala glowka i tak nie przebijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jasiu, komunistyczny betonie 17.04.05, 16:38 to, ze NIE ROZUMIESZ muzyki arabskiej (lub muzyki Pendereckiego) poniewaz nie jest dla ciebie "przyjemna" i przypomina ci "jeki" znaczy tylko i wylacznie, ze jednego i drugiego nie rozumiesz - bos kacap. Z jakoscia tej muzyki nie ma to nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k goldbaum, pustynny islamski nieuku... 18.04.05, 11:57 Ty sie zatroszcz, by zamiast pustynnego zawodzenia, Twoi milusinsccy w islamostanie sluchali wiecej nie tylko Bacha, ale np. Musorgskiego i Rachmaninowa. to dobrze robi na myslenie i na uznanie prymatu naszej, Zachodniej Cywilizacji, takze w dziedzinie muzyki. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. PS. Co jest, ze jakos sie ostatnio nie wysadzacie? semtexu wam braknie, czy autobusow? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: goldbaum, pustynny islamski nieuku... 18.04.05, 12:00 mur, j-k, mur..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dana 18.04.05, 12:03 musze chyba godbaumowi zaspiewac powojenna piosenke z lat odbudowy Warszawy... - goldbaum, podrzuc cegle...!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: goldbaum, pustynny islamski nieuku... 18.04.05, 12:55 nu i popatrz jotka, goldi o swych gustach muzycznych , a ty zaraz o semtexcie i latajacych autobusach. I zobacz zaraz jak sie Dana cieszy , buziaczki sile , bo wreszcie rozmowa na jej ulubiony temat o murze schodzi. Przeciez mogles tak zaczac od razu. Np.ze na arabska muzyke sikasz. Dana by odpowiedziala na to , ze pod murkiem. I juz by watek zostal odpowiednio wyprostowany... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jasiu semtex i indianie 18.04.05, 13:01 u jasia zawsze wszystko konczy sie na semtexie. A indianie to "poniesli sluszna kare" "wiekszosc tych rozbojnikow, nie potrafiacych zmienic swojej kultury i dostosowac sie do nowych obyczajow wybito, a reszta sama sie ucywilizowala." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k widzisz, goldbaum, juz wiem, czemu 18.04.05, 13:05 nie chcesz wrocic do kraju przodkow do Islamistanu... islamskie (by lepiej rzec - komunistyczne) myslenie Ci nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: widzisz, goldbaum, juz wiem, czemu 18.04.05, 20:43 a ty co jotka ? Indian nie lubisz?Na Malym Bizonie sie nie wychowawes? To skad ty jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Krystian, nie rob za goldbauma , dobrze? 18.04.05, 13:03 moj stosunek do arabskiej muzyki malo kogo tu interesuje. Moim przeslaniem bylo, ze dla WIEKSZOSCI wychowanych na Zachodzie muzyki z kregu islamu uszy wiedna. To nie na nasze uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum a ty jsiu nie rob pod siebie, dobrze? 18.04.05, 13:08 Po pierwsze co taki orientalny komunistyczny tluk jak ty moze wiedziec o uszach "ludzi wychowanych na Zachodzie"? Po drugie wszyscy wiemy, i doceniamy jak "przyjemna" jest dla ciebie muzyka Pendereckiego a jeszcze bardziej jak dla twoich pierdzacych niemieckich "wspolpracownikow" "przyjemna" jest "volks"muzyka z poklepywaniem sie po udach.. To wlasnie cos na twoje "uszy". Odpowiedz Link Zgłoś
j-k goldbaum Jasio znowu Cie wykorzystywal seksualnie? 18.04.05, 13:13 gdyz intelektualnie coraz cieniej przedziesz.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10477896 zglos ten delikt do Urzedu d/s Praw Dziecka. moze za pedofilie Jasia przymkna? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Znow jasiu zapomniales kim jestes? 18.04.05, 13:18 To popatrz troche na siebie. Moze ci sie przypomni. groszek.741.com/Konkurs/130-139/goldbaurn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum ach ta dana... j...bana :-) 18.04.05, 13:17 dana33 napisała: > mur, j-k, mur..... :)))) getta... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dodatek. 18.04.05, 12:01 tk poza tematem, hloopcze... znowu dwoja z LOGIKI i wiedzy historycznej. gdybys nazwal mnie anty-komunistycznym betonem, to bym sie jeszcze usmiechnal... komunistyczny beton w odniesieniu do mnie, biedaku, jest falszem historycznym... a ze hardlinerzy potrafia byc dla was, islamuskow, tak samo srodzy, jak komunisci - to juz zupelnie inna sprawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum komunistyczny (do tego chlopski) beton 18.04.05, 12:51 to w twoim przypadku jasiu jak najbardziej trafne okreslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dwoja z Logiki 18.04.05, 12:56 mowilem Ci juz , hloopcze, ze zabawy "ad personam" mnie nie interesuja. jakikolwiek epitet bys wymyslil, gdy nie pasuje do podmotu, to nie robi wrazenia. ale staraj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jasiu tylko sie nie rozplacz... 18.04.05, 12:58 tepy komunistyczny betonie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jasiu i... Rachmaninow :-) 18.04.05, 12:50 A ty jasiu zatroszcz sie o jakiekolwiek podstawy odbioru sztuki... Czas juz najwyzszy, zeby wreszcie wyjsc z wieku, gdy porownuje sie "sztuki" i "kultury" tak jak samochody.... (ktory szybszy) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k kup sobie jakis zegarek, radziecki, najlepiej 18.04.05, 12:54 te jak wiadomo, sa najlepsze, bo chodza najszybciej. przyda Ci sie do odmierzania czasu historii Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum fajnie jasiu... 18.04.05, 12:59 to poopowiadaj sobie twoje starcze dowcipy. Mnie do tego nie potrzebujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Ofra Haza u Niedzwieckiego jeszcze na poczatku 17.04.05, 14:41 lat 80-tych zajmowala kilka tygodni pierwsze miejsce ze swoimi pustynno-jemenskimi zawodzeniami. Dzisiaj to klasyka. Ale jesli chcecie czegos izraelskie naprawde dobrego posluchac to poszukajcie nazwiska Idan Reichel (עידן רייכל) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Ofra Haza u Niedzwieckiego jeszcze na poczatk 17.04.05, 14:46 Ofra Haza miala tylko korzenie arabskie. Aranzacje i sposob przekazu juz zachodni. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ofra Haza u Niedzwieckiego jeszcze na poczatk 17.04.05, 16:35 j-k napisał: > Aranzacje i sposob przekazu juz zachodni. I dlatego dla naszego jasia "potrafi byc przyjemna". Muzyka, ktora jest "niedosluchania" (lol) i przypomina "jeki konajacego" jasiu i jego pierdzacy niemieccy "wspolpracownicy" wywoluje u nich komentarze, ktore nie daja sie dla cenzury. Ciekawe co jasiu i jego pierdzacy niemieccy wspolpracownicy sadza o muzyce Pendereckiego? :-) Czy ta muzyka "potrafi" byc dla nich "przyjemna"? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k O Pendereckim, hloopcze, Niemcy 18.04.05, 12:05 sa najwyzszego uznania. Mam wrazenie, ze Penderecki jest bardziej ceniony w Niemczech, niz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: O Pendereckim, hloopcze, Niemcy 18.04.05, 19:28 j-k napisał: > sa najwyzszego uznania. > > Mam wrazenie, ze Penderecki jest bardziej ceniony w Niemczech, niz w Polsce. > najwyrazniej nie masz kontaktow z muzykami jasio skoro tak mowisz, a na dodatek pewnie nie sluchasz Pink Floyda ani Doorsow. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k pozwoj dziewcze, ze zauwaze 18.04.05, 22:02 ze na dyskusje o Pink Floyd, Led Zeppelin itd... (ze o Bobie Dylanie nie wspomne...) nie to foro jest wlasciwym do tego miejscem... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 17.04.05, 15:01 Nie Goldbaum, nie mialem podobnych doswiadczen. Pewnie Mendelssohna tez nie mozesz sluchac bo byl Zydem. Stary, zostaje Ci tylko Moniuszko, bo wszak Chopin po ojcu byl w polowie Francuzem... Szczerze Ci wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 17.04.05, 16:43 Musze cie zmartwic... Rzekomo zydowskie korzenie matki Chopina to dawno juz wyjasniona bujda. Poza tym jeden i drugi komponowali muzyke wedlug kanonow zachodnich. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 18.04.05, 11:01 Czy Ty przeczytales to co ja napisalem? Czy tam jest mowa o zydowskich korzeniach matki Chopina? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 18.04.05, 11:34 Czy Ty przeczytales to co ja napisalem? Czy gdzies tam napisalem, ze slucham wylacznie polska lub zydowska muzyke? P.S. Polska muzyka to nie tylko Chopin i Moniuszko. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 18.04.05, 11:40 Nie. Ale jezeli nie jestes w stanie sluchac zydowskiej muzyki w radiu tylko dlatego, ze ktos Cie na forum zdenerwowal to niedlugo zostanie Ci tylko polska muzyka do sluchania. I dlatego Ci wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 18.04.05, 11:48 Nie "ktos" a spora grupa ludzi doprowadzila do tego, ze mam teraz z Izraelem i Zydanmi jak najbardziej nieprzyjemne skojarzenia. A z innymi rodzajami muzyki "etno" (z malymi wyjatkami) nie mam jakos problemow i nie zanosi sie na to zebym mial je miec. Bo i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 18.04.05, 11:56 > Nie "ktos" a spora grupa ludzi doprowadzila do tego, ze mam teraz z Izraelem i > Zydanmi jak najbardziej nieprzyjemne skojarzenia. No coz... Jezeli "spora grupa ludzi" ma nad Toba taka wladze, to faktycznie masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 18.04.05, 12:34 psia kupa, w ktora wdepne nie ma nade mna "wladzy". Budzi we mnie tylko odraze. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 18.04.05, 11:52 badz wyrozumialy dla goldiego , o zydowskich korzeniach Chopina,Mickiewicza , Slowackiego i kazimierza Wielkiego pisze ciagle Dana. Ona ma taka ksiazke , a autor nazywa sie Marian Fuks :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 18.04.05, 11:53 Zapomniales jeszcze wspomniec Kopernika :-) Widziales jego nos? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 18.04.05, 11:56 no i uszy Glempa :D Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 17.04.05, 16:55 goldbaum napisał: > Zawsze lubilem jej sluchac ale teraz.... kojarzy mi sie z cala ta odrazajaca ba > nda syjonistycznych degeneratow na tym forum i ich falszem. > > Nie musze chyba nikogo nazywac po nicku... Szkoda. > > Mieliscie podobne doswiadczenia? ty jestes jakis niedzisiejszy,dzisiaj sluchamy tylko muzyki hip-hop,wake up boy. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_ Jak chcecie posłuchać coś dobrego 17.04.05, 17:31 to polecam to: www.merlin.com.pl/frontend/towar/331502 Naprawdę powala i jak się wsłuchać trochę arabskich motywów też się znajdzie. Tylko nie kupowac w Merlinie a w Mediamarkt za 34 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Jak chcecie posłuchać coś dobrego 17.04.05, 17:38 dzieki ed - jeden z niewielu naprawde pozytecznych postow na tym forum :-) A o motywach "arabskich" to lepiej nie wspominaj bo zostaniesz zlinczowany a twoje zwloki rzucone psom na pozarcie! Odpowiedz Link Zgłoś
ed_ Re: Jak chcecie posłuchać coś dobrego 17.04.05, 18:10 goldbaum napisał: > dzieki ed - jeden z niewielu naprawde pozytecznych postow na tym forum :-) No, dzięki goldbaum, szkoda, że sam się nie dostosowałeś. Post rozpoczynający ten wątek na pewno nie był "pożyteczny". Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Jak chcecie posłuchać coś dobrego 17.04.05, 18:56 Nie zwyklem sie "dostosowywac", zeby komus sie przypodobac. Moj post nie mial tez byc pozyteczny. Opisalem tylko jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu : 17.04.05, 23:20 Ja nie mialam. Szczegolnie lubie Skrzypka na Dachu i czesto spiewam sobie: If I were a rich man yaba daba ...... Odzwierciedla to moje wlasne uczucia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu : 18.04.05, 08:41 hihihi, opamietam, jak moj synus ktory mial wtedy 4 lata, uslyszal w radiu pierwszy raz if I were a rich man, w wersji hebrajskiej, gdzie spiewaja gdybym byl rothschildem i przylecial do mnie do kuchni krzyczac: mama, spiewaja o nas..... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu : 18.04.05, 09:28 moj syn spiewa tu tu aravim jamutu tu tu nie zdechna araby Odpowiedz Link Zgłoś
nie_lubie_kurdupli do goldbaum 18.04.05, 09:37 zostałeś wciągnięty na listę kurdupli źle wychowanych Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: do goldbaum 18.04.05, 19:14 nie_lubie_kurdupli napisał: > zostałeś wciągnięty na listę kurdupli źle wychowanych a masz tam mazerka czy dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz A ja nigdy tej muzyki nie sluchalam 18.04.05, 21:57 Szarpia mnie nerwy w zebach, gdy slysze klezmerow. Podobnie reaguje na hinduska muzyke. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek35 Re: Dzisiaj wylaczylem muzyke zydowska w radiu :- 18.04.05, 22:15 goldbaum napisał: > Zawsze lubilem jej sluchac ale teraz.... kojarzy mi sie z cala ta odrazajaca ba > nda syjonistycznych degeneratow na tym forum i ich falszem. Banda syjonistycznych degeneratorow na tym forum winna byc niezmiernie wdzieczna "goldbaumowi" (???) za to, ze dopiero TERAZ zaczelo mu sie kojarzyc... > > Nie musze chyba nikogo nazywac po nicku... Szkoda. > > Mieliscie podobne doswiadczenia? Owszem, tylko odwrotne: to tacy "godbaumowie" (???)zaczely mi sie kojarzyc... Odpowiedz Link Zgłoś