kropka 25.04.05, 18:23 milionowy post na forum Świat napisał... raz... dwa... trzy... trzy i pół... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23003159&a=23038106 w nagrodę autor stawia piwo wszystkim forumowiczom :) gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 18:25 kropka napisała: > milionowy post na forum Świat napisał... > raz... > dwa... > trzy... > trzy i pół... > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23003159&a=23038106 > w nagrodę autor stawia piwo wszystkim forumowiczom :) > gratulacje :) a to feler westchnal seler. gratulacje dla piszacego po nocy bazyliszka z psem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 18:27 kropka napisała: > w nagrodę autor stawia piwo wszystkim forumowiczom :) i psu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 18:29 a kotu admina - podwójne :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 18:30 kropka napisała: > a kotu admina - podwójne :) uwazaj,zeby ci psa nie pozyczyl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 18:37 Czy zatem mój chomik tez może się dopisać do kolejki piffnej ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez hej q 25.04.05, 18:52 wyslalem Ci emaile jeden wczoraj wieczorem mojego czasu, drugi dzis==nie licze tych wczesniejszych daje znac bo nie wiem czy dochodza wyglada ze jeden Twoj nie doszedl:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 20:43 myslisz, ze przy piwie pies kot i chomik sie dogadają? Moze nawet szybciej, niz niektórzy "światowcy"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 20:53 kropka napisała: > myslisz, ze przy piwie pies kot i chomik sie dogadają? Moze nawet szybciej, niz > > niektórzy "światowcy"? :) he,he i nagle z trzech zwierzatek zostanie jeden,bo reszta malych murzynkow bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 23:25 Oj, mam wrażenie, znając polskie realia, że taka "egzotyczna" koalicja może mieć szanse powodzenia, zwłaszcza, że idzie o piffko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum OSZUSTWO!!! 26.04.05, 10:12 kropka napisała: > a kotu admina - podwójne Juz zawsze wiedzialem, ze masz kota. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Ale to znowu o tej ...ZAKERZONJI!!! :-(((((((((((( 25.04.05, 18:35 wiem, wiem, ze go <stranger> sprowokowal, ale szkoda ze ten milionowy post nie byl na inny temat. Ja czlowiek starej daty, adamska polowa mej rodziny z Wolynia), wiec juz pewnie az do zgonu przy KRESACH WSCHODNICH obstane! :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ciekwe bo forumowy licznik pokazał 1000000 25.04.05, 20:11 w piątek 22 kwietnia tak mniej więcej w godzinach 22-23 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ciekwe bo forumowy licznik pokazał 1000000 25.04.05, 20:21 aaki napisała: > w piątek 22 kwietnia tak mniej więcej w godzinach 22-23 czy chcesz przez to powiedziec,ze to wszystko lipa i ty jestes tym milionowym? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nieee -obserwowałem tę wiekopomną chwilę tylko 25.04.05, 20:47 nie usiłowałem się wstrzelic w milion Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: nieee -obserwowałem tę wiekopomną chwilę tyl 25.04.05, 20:53 aaki napisała: > nie usiłowałem się wstrzelic w milion skromniacha jestes,tylko na godzinke patrzales. Odpowiedz Link Zgłoś
quan-ti Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 20:21 kropka napisała: > w nagrodę autor stawia piwo wszystkim forumowiczom :) No to już wiem czemu niektórzy mają po kilka niców. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 20:22 quan-ti napisał: > kropka napisała: > > w nagrodę autor stawia piwo wszystkim forumowiczom :) > > No to już wiem czemu niektórzy mają po kilka niców. bo pija duzo piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
quan-ti Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 20:27 > bo pija duzo piwa? Może? Ja tam lubie jak dają za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 25.04.05, 20:30 quan-ti napisał: > > bo pija duzo piwa? > > Może? Ja tam lubie jak dają za darmo. za darmo to tylko w glowe mozna zarobic,uwazaj na te gratisowe lakocie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Ale teraz znowu rodzi się problem, kto dał ten 25.04.05, 20:42 milionowy post, bazyliszek czy jego pies? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ale teraz znowu rodzi się problem, kto dał te 25.04.05, 20:54 tornson napisał: > milionowy post, bazyliszek czy jego pies? ;o) no widzisz dostales w d.. leninie,oj niedobrze,niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Ale teraz znowu rodzi się problem, kto dał te 26.04.05, 00:01 Czy to wirtualne piwo ? Jak to stawianie ma wygladac ? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 26.04.05, 01:24 mowy nie bedzie - pies zjadł... tym niemniej pozdrawia on, i kot toże, wszystkich ludzi dobrej woli i wszystkie zierzęta domowe i dzikie będące własnością forumowiczów. jeśli chodzi o piwo, to oczywiście macie rację - stawiam. do odebrania w najbliższym pubie po uiszczeniu opłaty manipulacyjnej... zaś dla wybrednych - wirtualne piwo luksusowe (i eksportowe...) polskaludowa.com/codzienne/jpg/piwo_podkarpackie.jpg bud'mo! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: UWAGA! WNIMANJE! ATTENTION! 26.04.05, 02:51 bazyliszek_i_jego_pies napisał: > mowy nie bedzie - pies zjadł... > > tym niemniej pozdrawia on, i kot toże, wszystkich ludzi dobrej woli i wszystkie > > zierzęta domowe i dzikie będące własnością forumowiczów. > > jeśli chodzi o piwo, to oczywiście macie rację - stawiam. do odebrania w > najbliższym pubie po uiszczeniu opłaty manipulacyjnej... > zaś dla wybrednych - wirtualne piwo luksusowe (i eksportowe...) > polskaludowa.com/codzienne/jpg/piwo_podkarpackie.jpg > bud'mo! brawa dla psa i ciebie, a piwko wypije przy okazji,na razie cheers popijajac winko:)) ps. obiecuje pilnowac 2mln postu,spac nie bede,aby go zdobyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś