schlaugbaum 01.05.05, 20:41 A milo . Pewnie aresztowali 3 razy tyle co podali. Egypt detains 200 suspects in twin terrorist attacks on tourists in Cairo Saturday in which three assailants killed, 15 injured. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schlaugbaum Lewaki juz zaczynaja protestowac przeciw Izrael 01.05.05, 21:49 Bo wszystko przez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Lewaki juz zaczynaja protestowac przeciw I 01.05.05, 21:59 schlaugbaum napisał: > Bo wszystko przez nich. PO POLSKU, DURNIU MOWI SIE "przeciw Izraelowi" Ze srulowego kundla nawet gowna nie ulepisz a ty chcialbys udawac czlowieka. Buziaczki i uklon sie ode mnie tej suce, ktora cie rzucila. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez mily jestes szlagus, mily 01.05.05, 22:01 "ludzkosc" wychodzi z Ciebie na kilometr. Zaczynam uwazac to za bardzo dobry zart ze taki jak Ty poucza mnie o moralnosci i niemoralnosci Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: mily jestes szlagus, mily 01.05.05, 22:05 manny_ramirez napisał: > "ludzkosc" wychodzi z Ciebie na kilometr. > Zaczynam uwazac to za bardzo dobry zart ze taki jak Ty poucza mnie o moralnosci > > i niemoralnosci Co ty Manius pieprzysz. Widzisz, ze kundel ma problemy z jezykiem to mu trzeba pomoc a ty tylko jamrasz jak stara baba. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: mily jestes szlagus, mily 01.05.05, 22:12 pewnie moj drogi, slownictwo w sam raz na miare Towarzystwa Wzajemnej Adoracji walczacego na tym forum o kulture, tolerancje i pokoj Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: mily jestes szlagus, mily 01.05.05, 22:15 manny_ramirez napisał: > pewnie moj drogi, slownictwo w sam raz na miare Towarzystwa Wzajemnej Adoracji > walczacego na tym forum o kulture, tolerancje i pokoj Ktore konkretnie slowo ci sie nie podoba ? Izrael ?? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: mily jestes szlagus, mily 01.05.05, 22:17 domysl sie, w koncu niby inteligentny jestes nie tak jak ja, oszlom i redneck Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: mily jestes szlagus, mily 01.05.05, 22:18 manny_ramirez napisał: > domysl sie, w koncu niby inteligentny jestes nie tak jak ja, oszlom i redneck Nudzisz. Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: mily jestes szlagus, mily 01.05.05, 22:19 Ty tez kochany donaldowo, buszolom itd.... czas na nowe slownictwo zreszta widac ze idziesz w tym kierunku, piekna okreslenie kundla wymysliles Odpowiedz Link Zgłoś
wittkacy Re: mily jestes szlagus, mily 01.05.05, 22:07 Lewus ma zly dzien. Chyba Donald go dziabnal w lewy kuper? Odpowiedz Link Zgłoś
schlaugbaum Re: Lewaki juz zaczynaja protestowac przeciw I 02.05.05, 14:46 schlaugbaum napisał: > Bo wszystko przez nich. Uderz w stol i lewactwo+arabuski sie odzywaja Odpowiedz Link Zgłoś