meerkat1 02.05.05, 10:44 Kiekawe, ze nikt w USA nie martwi sie o koszt benzyny, koty tak martwi "przyjaciol ameryki" w rodzaju, <evy>, <marudy> cyz <hummera>:-)))) BEND, Oregon (AP) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schlagbaum Re: Amerykanie kupuja juz SAMOLOTY zamiast aut!!! 02.05.05, 11:38 Nowa Cessna172R ca 194 000 $ Nowy Mercedes SL65AMG ca. 188 000 $ Ani jedno ani drugie chyba nie bedzie twoim zmartwieniem Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Amerykanie kupuja juz SAMOLOTY zamiast aut!!! 02.05.05, 15:22 Nie, bo Cessne MAM ( z l998ego!) Kupilem uzywana za.... 57,000.00, czyli za koszt taniego Merca. [Porsche Carrera kosztuje $90,000.00) za hangarowanie w Herndon place zaledwie $5,000.00 ROCZNIE, czyli mnie niz za lajbe w Annapolis! Nie, nie jestem milionerem! Po prostu upper middle class (low 6 figures:-)))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
captain.america Schlagbumow zatkalo 02.05.05, 19:40 Ale zaraz znajda jakis argument pokazujacy ci ze na Kubie zyloby ci sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
thannatos Re: Schlagbumow zatkalo 02.05.05, 20:18 Nigdzie nie zyloby sie lepiej, bo Ameryka jest rzeczywiscie rajem dla ludzi, ktorzy maja pieniadze. I tylko idiota temu zaprzeczy. No chyba, ze ktos oprocz posiadania pieniedzy jest na tyle glupi, ze sypia z NIESWOIMI dziecmi w jednym lozku i jeszcze sie do tego przyznaje lub pozwala robic swemu bukmacherowi przewaly na gieldzie i go jeszcze kryje przed policja... ale to juz inna sprawa. Mnie tylko ciekawi, czemu taki bogaty Amerykanin, z tyloma zainteresowaniami i tak wszechstronna wiedza, jest tak przykuty do glupiego forum w jakiejs gazetce w Europie Wschodniej, ze samym roku 2005, ktorego 1/3 zaledwie minela, wysmazyl 3035 postow. To daje 25 postow dziennie, wliczajac niedziele i swieta. Hmm, nie powiem, zebym byl zainteresowany TAKIM stylem zycia... ------------------------------------------------------ There are many ways to praise the Lord. The best, though the hardest one is to be a Good Man. Jest wiele sposobow na czczenie Pana. Najlepszym, choc najtrudniejszym jest bycie Dobrym Czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stellabell Re: Schlagbumow zatkalo 02.05.05, 20:49 przyznaje ci racje, jest to dosc zastanawiajace. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Amerykanie kupuja juz SAMOLOTY zamiast aut!!! 02.05.05, 20:40 meerkat1 napisał: > Nie, bo Cessne MAM ( z l998ego!) > > Kupilem uzywana za.... 57,000.00, czyli za koszt taniego Merca. Buty tez kupujesz uzywane ??? Mnie to troche brzydzi. Ja tez niestety musze latac Cessna, bo jak wyladowalem na zasilku dla bezrobotnych nie moglem utrzymac mojego Falcon 2000EX nie rezygnujac z jachtu w St Tropez a lubie go bardzo. Na szczescie moj Masserati jest zupelnie nowy i nie mam wydatkow zwiazanych z przegladami bo mialbym klopot. Jest mi ciezko bo podobnie jak ty nie jestem milionerem lecz bezrobotnym na zasilku. A tak poza tym. Z kogo ty chcesz idiote robic ? > Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Czy ze szlagbauma mozna zrobic idiote po raz DRUGI 02.05.05, 21:02 "A tak poza tym. > > Z kogo ty chcesz idiote robic ?" z ciebie na pewno nie, bo po co duplikowac cos, co zupelnie dobrze zrobili juz twoi rodzice?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 he, he he 04.05.05, 06:44 szlakbum ty co najwyzej mozesz sobie w swoich Nimcach raz do roku na majorke poleciec. To wszystko na co to wasze niemieckie "bogactwo po rowno dla kazdego" stac. I to niedlugo, bo,lata socjalnego prosperity minely bezpowrotnie. teraz juz bedzie wam tylko gorzej, lewackie nieroby. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: he, he he 04.05.05, 06:58 alaxy2099 napisał: 'szlakbum ty co najwyzej mozesz sobie w swoich Nimcach raz do roku na majorke poleciec. To wszystko na co to wasze niemieckie "bogactwo po rowno dla kazdego" stac. I to niedlugo, bo,lata socjalnego prosperity minely bezpowrotnie. teraz juz bedzie wam tylko gorzej, lewackie nieroby. -------- bedzie gorzej takze dla was, prawicowe pracusie. nawet dla tych, ktorym udalo sie zaoszczedzic kilka milionow us dolars. silniejsi od was odbiora wam te oszczednosci, w koncu na tym polega 'kryzys ekonomiczny'. jak przetrwamy jako gatunek to bedzie wam tak zle ze z nostalgia bedziecie wspominac amerykanska 'new deal'. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd czy moje obawy sa sluszne??? 02.05.05, 20:46 meerkat1 napisał: > Kupilem uzywana za.... 57,000.00, czyli za koszt taniego Merca. ________________________________________________________________ Uspokoj mnie. Ty islamista nie jestes. Niczego zlego nie planujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Amerykanie kupuja juz SAMOLOTY zamiast aut!!! 02.05.05, 21:26 meerkat1 napisał: za koszt taniego Merca. > > [Porsche Carrera kosztuje $90,000.00) Pewnie sobie z tego nawet nie zdajesz sprawy ale twoje marzenia o luksusie maja bardzo europejska twarz. Tak trzymaj chlopcze. PS Moczysz sie wciaz jeszcze na wspomnienie jak bales sie stanac w obronie dziewczyny ? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki a wkrótce mały prom kosmiczny w każdej rodzinie 02.05.05, 20:45 a biednemu zawsze wiatr w oczy wieje Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Siwat z perspektywy azbesciarzy i rufiarzy! :-(((( 02.05.05, 21:04 aaki napisała: > a biednemu zawsze wiatr w oczy wieje. Nie dziwie, aaki, ze znasz to przyslowie, bo zna je KAZDY fagas, kory starej pierdzacej hrabinie musial minete za napiwki robic! :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))))) 02.05.05, 21:09 Uspokoj mnie. Ty islamista nie jestes. Niczego zlego nie planujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 02.05.05, 21:25 A masz ??? Jaka masz ? uklony ------------------------------------------------ Nie planuje wyladowac moja Cessna na Placu Czerwonym, Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 02.05.05, 21:37 rattler napisał: > A masz ??? Jaka masz ? Stawiam na zielona. > > uklony > > ------------------------------------------------ > > Nie planuje wyladowac moja Cessna na Placu Czerwonym, Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 02.05.05, 21:48 Model nie kolor , dumbo :) Meerkat teraz studiuje info-cesna , a ja i tak go przydybie , ze polewa :) narazie --------------------------------------- Stawiam na zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 03.05.05, 00:40 rattler napisał: > Model nie kolor , dumbo :) Ty juz dosc dlugo w stanach, co ? > > --------------------------------------- > > Stawiam na zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 03.05.05, 15:06 I z niejednego pieca chleb jadlem - Wystarczajaco dlugo zeby dojsc do wniosku ze nasz Red Baron meerkat na tym poscie popuscil wodze fantazji. narazie ----------------------------------- Ty juz dosc dlugo w stanach, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 02.05.05, 21:33 ale jesli Bush jesze raz powie o Putinie <Vladimir>, to przedre sie przez perymetr ochronny wokol Crawford i staranuje mu... grill podczas barbecue! Moze wtedy nabierze dystansu, jak mu hamburgery petrolem beda cuchnely! :-))))) ______________________________________________________________ Bush jakiegos Araba za reke niedawno trzymal. I gdzie Ty byles ze swoim samolotem. Czy Bush tak czesta mezczyzn trzyma za reke? Przeciez to nie Monika Levinsky. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 02.05.05, 21:35 wojcd napisał: > ale jesli Bush jesze raz > powie o Putinie <Vladimir>, to przedre sie przez perymetr ochronny woko > l > Crawford i staranuje mu... grill podczas barbecue! > Moze wtedy nabierze dystansu, jak mu hamburgery petrolem beda cuchnely! :- ))))) > ______________________________________________________________ > Bush > jakiegos Araba za reke niedawno trzymal. > I gdzie Ty byles ze swoim samolotem. > > Czy Bush tak czesta mezczyzn trzyma za reke? > Przeciez to nie Monika Levinsky. Lepsze chyba to niz prezydent pedofil. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 03.05.05, 06:37 Gdybys, wojtuniu, przyjrzal sie uwazniej to bys zauwazyl, ze Bush saudyjskiemu nastepcy tronu te reke dosc mocno wykrecal i co wazniejsze z mojego punktu widzenia, osiagnal zamierzony skutek: AS znaczaco zwiewszy wydobycie ropy w okresie najblizsyzch 5 lat! Cbyba bedzie mnie dalej stac na latanie! :-) [pisze o tym , bo <eva> strasznie sie martwi ze Amerykanie juz wkrotce nie beda sobie mogli pozwolic na napelnianie bakow swych "krazownikow":-)))] Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 03.05.05, 08:59 meerkat1 napisał: > Gdybys, wojtuniu, przyjrzal sie uwazniej to bys zauwazyl, ze Bush saudyjskiemu > nastepcy tronu te reke dosc mocno wykrecal i co wazniejsze z mojego punktu > widzenia, osiagnal zamierzony skutek: ..... . ___________________________________________________________ Tia. Prawie wszyscy samobojcy z ataku na WTC pochodzili z Arabii Saudyjskiej. To teraz bedzie ich mniej czy wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 03.05.05, 10:27 Samobojcow bedzie w AS pewnie tyle samo, a moze i nawet troche wiecej, bo to siedlisko Wahhabitow, ktorzy chca obalic Dom Saudow, bez wzgledu na to, czy bedzie przyjazny Ameryce, czy nie. Problem w tym, ze dla Domu tego nie ma zadnej realistycznej alternatywy, bowiem w przeciwienstwie do IraKu, IraNu i Syrii, w AS nie istnieje (i NIGDY nie istniala!) zadna swiatla, swiecka, prodemokratyczna opozycja. Tak wiec obawiam sie, ze nie mamy wyjscia jak monarchii saudyskiej bronic. I dlatego wlasnie ona bedzie pompowac rope ile wzlezie, zeby sobie ochrone taka zagwarantowac. (tak jak to robil i robi Kuwejt!). Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 03.05.05, 12:43 meerkat1 napisał: Problem w tym, ze dla Domu tego nie ma zadnej realistycznej alternatywy, > bowiem w przeciwienstwie do IraKu, IraNu i Syrii, w AS nie istnieje (i NIGDY > nie istniala!) zadna swiatla, swiecka, prodemokratyczna opozycja. > bo została przez Saudów dawno wyrżnięta zarówno krajowa jak i emigracyjna, ta ostatnia przy dyskretnej pomocy CIA ( tak, że nawet nie bylo komu głosu podnieśc) A jak tam parlament w AS i czy USA nie chcą tam zaimportować jakiejs demokracji i na koniec Meerkat: co oznacza w świecie arabskim trzymanie się za raczki???? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 03.05.05, 14:08 i na koniec Meerkat: co oznacza w świecie arabskim trzymanie się za raczki???? Nie wiem, ty mi powiedz, bo przeciez na Uniwersytecie im. Lumumby, TY z tymi mahmutami za szafa w korytrzau, jak tu doniosla jedna pani, nie tylko za...raczki! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Ile ty masz lat, wojtusiu??? 03.05.05, 06:40 Czy Bush tak czesta mezczyzn trzyma za reke? Przeciez to nie Monika Levinsky. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Ile ty masz lat, wojtusiu??? 03.05.05, 09:00 Nie krec. Przeciez byly kamery i staral sie nie bulwersowac opinii publicznej. Ciekawe co robia sam na sam? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 03.05.05, 08:56 Uspokoj mnie. Ty islamista nie jestes. Niczego zlego nie planujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 03.05.05, 11:16 Cessna! Przez Atlantyk?! Borrka, syneczku mamusiny malutki! Ile ty masz latek, niuni-niuni? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: zlowrogie plany meerkata! :-))))))))))))))))) 03.05.05, 20:06 meerkat1 napisał: > Cessna! Przez Atlantyk?! > > > Borrka, syneczku mamusiny malutki! Ile ty masz latek, niuni-niuni? Ha ha ha ha,sadzac po twoich postach,znacznie wiecej niz ty,ile by to nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki taki jest "siwat"-wiem o tym 02.05.05, 21:13 znowu się nawaliłeś :-((( polecam,skorzystaj z leczenia therapistunlimited.com/rehabs/US/WA/DAVENPORT/Lincoln+County+Alcohol~Drug+Center/ Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: taki jest "siwat"-wiem o tym 03.05.05, 00:59 Nie nawalił sie tylko odbywal loty tą CESNĄ w swojej rezydencji w Tworkach w trójkącie świelica - kibel - izolatka Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: taki jest "siwat"-wiem o tym 03.05.05, 01:28 Minelo pare godzin a on dalej studiuje :))) narazie Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka11 a ja mu wierze! 03.05.05, 01:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23409986&a=23416798 czy jestes czerwony??? Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka11 i widzisz co podskakiwales???!!! 03.05.05, 02:03 moja krotka rzeczowa odpowiedz i juz jestes rozlozony na lopadki!!! z surykatkami lepiej na drugi raz nie zaczynaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Amerykanie kupuja juz SAMOLOTY zamiast aut!!! 02.05.05, 21:05 He , he - Pokaz date meerkat , juz go nie ma :))) narazie Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Amerykanie kupuja juz SAMOLOTY zamiast aut!!! 03.05.05, 02:55 po pierwsze, benzyna jest duzo drozsza poza usa wiec naturalne jest ze ludzie mieszkajacy w ue sa tym bardziej zainteresowani. po drugie, i ja i moi amerykanscy znajomi czynimy plany dotyczace przyszlych zakupow pojazdow z mysla o oszczedzaniu benzyny. nikt wsrod moich znajomych nie mysli jeszcze o rezygnacji z bezpieczenstwa na rzecz hybrids ale wlasnie uzgadniamy co zrobic z pojazdami z napedem na cztery kola. potrzebujemy ich bo mamy lodki i lubimy wycieczki w gory ale zaczynamy powaznie myslec o dzieleniu wlasnosci tych pojazdow. powod? nie ceny benzyny same w sobie ale zyski kompanii naftowych. ludzie stawiajacy na prywatne samoloty albo nie maja innej mozliwosci albo wyobrazni. chcialoby sie powiedziec ze to ich sprawa gdyby nie meerkaty traktujace spalanie benzyny jako swego rodzaju powod do dumy, propagujace ten idiotyzm i reklamujace go bezplatnie na forum gw. szczesliwie, mlodsze pokolenia zdaja sie miec troche wiecej oleju w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 co robia biedni piloci ameryanscy! :-))) 03.05.05, 06:52 Gdybys <ghotirku> znal angielski, to bys zauwazyl, ze czesc cytowanego przez mnie inicjalnie artykulu poswiecona jest wlasnie dzieleniu sie przez Amerykanow kosztami paliwa lotniczego, a nawet wspolona eksploatacja drozszych typow samolotow. To akurat nie moja polka, ale mam przyjaciela, ktory ma New Haven Gulfstreama, ktorego kupil i eksploatuje wespol z 3ma sasiadami. Wysoki koszt sie oplacil, a maszyna ma znacznie mnie przestojow. [jest to lotniczy odpowiednik "time share", coraz bardziej popularny w USA.] Tak wiec, jak widzisz, my TEZ oszczedzamy tyle, ze troche inaczej. :-) P.S. Szczerze mowiac na koszt benzyzyny zwrocilem uwage po raz pierwszy w ubieglym roku podczas kilkumiesiecznego pobytu w Polsce. Jak sie za kazdorazowe wypelnienie baku placi blisko $100.00, to sie zaczyna rozumiec takich ludzi jak ty i twoi znajomi-pisze to bez ironii! :-(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 O czym NAPRAWDE jest ta dyskusja! 03.05.05, 11:29 Poiewaz wiekszosc uczestnikow zapomniala juz o czym jest ta dyskusja i ogranicza sie do jalowych osobistych pryztykow, przypominam relacje o tym jak zyja Amerykanie z upper middle class (wyzszej klasy SREDNIEJ) UWAGA! - umowny przedzial dochodowy w tej warstwie to obecnie w USA: $100,000.00 -$300.000.00 dochodu na glowe rocznie! Opisywana matka z dziecmi to wlasnie przedstawicielka tejze. :-))) BEND, Oregon (AP) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: meerkat1 kiedy sie nauczycie? 03.05.05, 11:44 co to sa...sztucce? znam tylko zakrztusce, takie jak ty, ktore krzusza sie ilekroc trzeba z koniecznosci powiedziec o USA cos pozytywnego! :-))) [nawet bez precli! :-)))] Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: meerkat1 kiedy sie nauczycie? 03.05.05, 11:49 Jak tu bylem www.cosmos-club.org/ to wyobraz sobie, ze umieli. Ale bardzo sie denerwowali jak sie o tym mowilo. Nie rozumiem dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 bo oni nie znosza 03.05.05, 14:10 ´samokrytyki´ tej od kogos- (to taka wersja maniusiowa). Wobec tego ja zsamokrytykuje Merkatke 3 glowego przypominajac mu o tym ze dzis Swieto Konstytucji a nie jego glupoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Odezwala sie oslawiona wyzyskiwaczka: BIEDRONKA! 03.05.05, 14:11 "Lekarze nie maja watpliwosci: ZABILA JA BIEDRONKA" (GW) :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: PRZYPOMNIENIE! 03.05.05, 14:20 Przypominam, ze dyskusja jest o coraz powszechniejszym uzywaniu przez zwyklych Amerykanow samolotow tzw. malej awiacji jako taniej alternatywy dla wielogodzinnych podrozy samochodem (zwlaszcza z dzieciakami!)! Jesli ktos z was ma, albo przynajmniej lata Cessna, Piperem, itp. na dystansach ponad 400 mil, np. z Waszygtonu do Bostonu, czy z LA do SF) to prosze o wrazenia, rady, sugestie, informacje o kosztach w waszym regionie, itp. Jesli nie macie nic od powiedzenia, to b. prosze plujcie na Ameryke i nizej podpisanego w innych watkach. z gory dziekuje! :-) Pisal tu kiedys pewien Amerykanin polskiego pochodzenia, ktory regularnie lata, (jak tysiace mieszkancow Alaski) miedzy Anchorage i Seeward. Jesli to przypadkiem przeczytasz, to napisz, jak tam teraz z paliwem w przededniu rozpoczecia wiercen naftowych w rejonie! z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: PRZYPOMNIENIE! 03.05.05, 23:05 meerkat1 napisał: 'Przypominam, ze dyskusja jest o coraz powszechniejszym uzywaniu przez zwyklych Amerykanow samolotow tzw. malej awiacji jako taniej alternatywy dla wielogodzinnych podrozy samochodem (zwlaszcza z dzieciakami!)! Jesli ktos z was ma, albo przynajmniej lata Cessna, Piperem, itp. na dystansach ponad 400 mil, np. z Waszygtonu do Bostonu, czy z LA do SF) to prosze o wrazenia, rady, sugestie, informacje o kosztach w waszym regionie, itp. Jesli nie macie nic od powiedzenia, to b. prosze plujcie na Ameryke i nizej podpisanego w innych watkach. ------------ ja mam ochote pluc na Ciebie na tym watku. wlasnie poinformowales nas ze masz w dupie srednie i nizsze klasy w usa i reszte ludzkosci tylko dlatego ze Ciebie stac na niewspolmiernie wysoka kontrybucje do ocieplenia globalnego przez prywatne samoloty. a ze to ocieplenie uderzy w nizsze i srednie klasy spoleczenstw na swiecie to ich sprawa. reszta z nas moze sobie pluc na Ciebie, hegemonie globalnej destrukcji, na forum gw. po tobie chocby potop. nie zapominaj jednak, moj mily, ze zyjemy na tej samej planecie. twoj krzaczek nie ma forsy na przeniesienie ciebie i twojej rodziny w kosmos wiec i tak umrzecie tu razem z nami, zaduszeni brakiem tlenu i wody. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 za spamy tez ci placa? 03.05.05, 14:13 wiesz czym sie rozni cywilizacja od kultury? No? Przypomne ze ten p. ´Neibauer´ zapewne wiedzial - a moze jego dziadek- ty juz pewno nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd brawo Biedronko 03.05.05, 14:15 biedronka24 napisała: > wiesz czym sie rozni cywilizacja od kultury? > No? > Przypomne ze ten p. ´Neibauer´ zapewne wiedzial - a moze jego dziadek- ty juz > pewno nie..... ___________________________________________________ To jest istota tego watku. Pozdrawiam swiatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: meerkat1 kiedy sie nauczycie? 03.05.05, 23:19 meerkat1 napisał: 'co to sa...sztucce?' --------- sztucce to sa te narzedzia ktore sluza ci do wkladania jedzenia w usta i przygotowywania tego jedzenia. jezeli nie rozumiesz tak podstawowego polskiego pojecia to moze lepiej byloby abys odpuscil sobie polskie fora dyskusyjne. zabrnales w zagranice, stales sie jej pajacem w przeszlosci. teraz masz jakas tam emeryturke, nikt ci nie kaze pracowac na fs gw - domyslam sie ze premii dla ciebie tu nie ma. co myslisz o przeniesieniu sie na nie-polskie fora, przeciez nienawidzisz polskosc. na dodatek, jak juz uda ci sie zglebic arabic, mozesz wrocic do pozycji pieska salonowego, najlepiej interpretujac wydarzenia na bliskim wschodzie tak aby twoi mocodawcy mogli sobie tam uzywac, tak jak uzywali sobie w polsce dzieki twojej pomocy. zdaje sie ze meerkat to przyjemne zwierzatko. uwierzenie w to zabierze mi sporo czasu po spotkaniu tego naszego forumowego czegos co zawladnelo sobie ich imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Male zestawienie 03.05.05, 15:27 meerkat1 napisał: > Kiekawe, ze nikt w USA nie martwi sie o koszt benzyny, I o bezpieczenstwo tez nie, bo to kosztuje Model______________Wypadki Airbus A300___________9 Airbus A310___________5 Airbus A320/319/321__ 5 Boeing 727__________ 48 Boeing 737-100/200___41 Boeing 737 __________54 Boeing 747___________27 Boeing DC9___________42 Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Male zestawienie 03.05.05, 22:49 albo zartujesz, schlagbaum, albo ja nigdy nie wsiade na boenign (zart bo nie mam wyboru w usa). moglbys podac zrodlo tych statystyk? moze mozna je wytlumaczyc iloscia maszyn w eksploatacji lub czyms podobnym? czymkolwiek, prosze??? Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: Male zestawienie 03.05.05, 22:56 Jedno pytanie: w którym roku wszedł do exploatacji Boeing a w którym AirBus z twojej statystyki? Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Male zestawienie 03.05.05, 23:54 Kochany, jak juz chcesz dawac dane to podawaj PRAWDZIWE Model - Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Male zestawienie 03.05.05, 23:59 uff. dzieki za statystyki. czuje sie bezpieczniej. nie zartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Male zestawienie 04.05.05, 00:01 Hej schlag !!! Nie rob z siebie palanta , anty-amerykanska mgielka przyslania ci perspektywe ,... Od kiedy Boeing i DC sa liderami w trans-kontynentalnym przewozie pasazerow , w jakim okresie startowali (bez znajomosci niespodzianek pogody , computerow , GPS etc) i jaka maja flote w kontrascie z Euroflotem ,... uklony ============================================================================= Model______________Wypadki Airbus A300___________9 Airbus A310___________5 Airbus A320/319/321__ 5 Boeing 727__________ 48 Boeing 737-100/200___41 Boeing 737 __________54 Boeing 747___________27 Boeing DC9___________42 Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Amerykanie kupuja juz SAMOLOTY zamiast aut!!! 21.05.05, 17:59 meerkat1 napisał: > Kiekawe, ze nikt w USA nie martwi sie o koszt benzyny, koty tak > martwi "przyjaciol ameryki" w rodzaju, <evy>, <marudy> cyz < > ;hummera>:-)))) > > > BEND, Oregon (AP) Odpowiedz Link Zgłoś