Dodaj do ulubionych

Tortury w Iraku: oskarżona się przyznała

02.05.05, 19:12
Do czego ona sie przyznaje?
Przeciez jak twierdza co niektorzy uczestnicy forum jak "homofoby i
rasisci" , crassule, meerkaty ... itd w Iraku jankesi tortur nie stosuja....
A tu taki "pasztet"...Ona sie PRZYZNAJE do torturowania wiezniow irackich.
Czekam na przeprosiny :-))))))))))))))))))0
Obserwuj wątek
    • homophob_and_racist Tortury w Iraku: oskarżona się przyznała 02.05.05, 19:12
      'Torturowala' np przez zakladanie smyczy z obroza na szyje 'tolerancyjnym'
      muzulmanom. Hej ! Za takie same numery na tzw 'paradzie milosci' bito by jej
      brawo ! A Szyszkowska z Labuda i inne femi-nazistki powinny ja
      oglosic 'swieta' meczennina feminizmu, ktora pokazala swiatu jak powinno sie
      traktowac meskie szowinistyczne swinie !
      • yurek11111 Re: Tortury w Iraku: oskarżona się przyznała 02.05.05, 19:18
        "Graner - narzeczony England i ojciec jej małego dziecka - podobnie jak ona
        najczęściej występuje na fotografiach pokazujących nagich Irakijczyków, których
        żołnierze-strażnicy zmuszali do symulowania aktów homoseksualnych"
        *************************************************************************
        <>Oprocz zakladania smyczy , zmuszala tez wiezniow do symulowania aktow
        homoseksualnych, a z tego typu "milosci" , kto jak kto , ale
        TY "homofobku",powinienes byc bardzo oburzony.
        ***************************************************************************
        Odpowiadasz na :
        homophob_and_racist napisał:

> 'Torturowala' np przez zakladanie smyczy z obroza na szyje 'tolerancyjnym'
        > muzulmanom. Hej ! Za takie same numery na tzw 'paradzie milosci' bito by jej
        > brawo ! A Szyszkowska z Labuda i inne femi-nazistki powinny ja
        > oglosic 'swieta' meczennina feminizmu, ktora pokazala swiatu jak powinno sie
        > traktowac meskie szowinistyczne swinie !

• homophob_and_racist Lindy England 'honorowym' marszalkiem ' parady mil 02.05.05, 19:32
          ...do symulowania aktow homoseksualnych...

Swietnie ! Uczono ich przeciez 'tolerancji' dla 'kochajacych innaczej' ! No
          nie ?! Przeciez tam u ciebie w Reichu takie numery sa oklaskiwane na 'paradzie
          milosci' ! Lindy England powinna byc 'honorowym' marszalkiem na
          nastepnej 'paradzie milosci'
          • dox1 Re: Lindy England 'honorowym' marszalkiem ' parad 02.05.05, 19:51
            Zadobra ta PANI ! treba bylo glowy ciac zamiast fotografowac.
            • davidmors Re: Lynn Moira England musiała się przyznać 02.05.05, 23:03
              Wszak to jej gęba jest na fotografiach z członkami jeńców. Podła baba, naraziła
              na szwank honor amerykańskiego żołnierza.
      • fpitt cos mi sie kojarzy... 03.05.05, 01:47
        Stary, chyba Cie porabalo. Albo moze, inaczej, nie STARY - bo jestes GOWNIARZEM
        i nie wiesz co to byl PROCES NORYMBERSKI (no, to masz problem, nie znasz
        HISTORII - ktora jak Uczy-... To niczego nie UCZY - WSZYSTKO sie powtarza -
        "nihil novi sub sole"- no ale to chyba Cie przerasta. Daj sobie spokoj na tym
        forum. Na tematy zwiazane z ETYKA trzeba miec przynajmniej 7 klas i umiec sie
        podpisac,trzeba jeszcze rozumiec,w ktorej RUBRYCE.(To dywagacja-patrz w
        T.S.Lawrence "Tristam Shandy").CZym jest Ugoda a Prawda o ABU GHARIB- no coz.
        my biedni IDIOCI nie dowiemy sie NIGDY ( przynajmniej za naszego (mojego)
        zywota- czas na odtajnienie NIEKTORYCH dokumentow to jest ok. 50 lat (chyba
        nie dozyje - chociaz, kto wie jak bede zlosliwy;-))Twoje biedne kompleksy nijak
        sie maja do tego jak postepuja WYZWOLICIELE IRAKU w pelni swych praw ZDOBYWCOW -
        bo ich (pododnie jak ZWYCIEZCOW - NIKT nie pyta o SLUSZNOSC - A MOZE CZAS
        NAJWYZSZY ABY KTOS ZAPYTAL??? No ale to chyba za trudne pytanie dla
        ciebie- wybacz- tak mi sie wymsknelo!!Licz na tych co WYKONUJA TYLKO ROZKAZY, i
        obys ich NIE SPOTKAL NA SWEJ DRODZE. Amen. Inshallah, czy co tasm wolisz. Niech
        Bog (jakiekolwiek nosi imie dla Ciebie- da Ci laske rozumienia INNYCH - ale tez
        laske WYBORU bez NIenawisci, i madrosc wlasnego sadu w tej pogmatwanej
        rzeczywistosci) Mam nadzieje, ze twoja nienawisc do mnie nie przekroczy mej
        milsci do ciebie.Badz pozdrowiony.
    • meerkat1 Zycze wam kozojeby PRAWDZIWYCH tortur!!!!!!! 02.05.05, 20:28
      Zycze, zeby wam porazano genitalia pradem, zeby wam wyrywano
      paznkocie ,odcinano palce i penisy, sadzano okrakiem na butelce oraz
      wydlubywano oczy lyzka.
      Pragne, zeby polewano was kwasem solnym i wpuszczno zwolna, nogami naprzod do
      kruszarek plastyku.
      Wiem bowiem, ze bedziecie sie wowczas modlic o "oprawcow", ktorzy beda was
      tylko upokarzali zakladajac np. na glowy kobiece majtki lub prowadzac na
      smyczy!.

Wy, uzyteczni idioci, po prostu nie macie POJECIA, co to so TORTURY!!! :-(((((((

zasmarkane mieczaki! :-(((
      • homophob_and_racist Re: Zycze wam kozojeby PRAWDZIWYCH tortur!!!!!!! 02.05.05, 20:34
        To co robiono w Grab-An-Arab to nic wiecej jak forma 'fali', 'cwiczenie kotow'.
        W Hameryce, na kazdym college'u robi sie takie 'zabawy' podczas
        przyjmowania 'mlodych' do fraternities. Ot glupie, gowniarskie wybryki a nie
        tortury, spytajcie sie Nicka Berga co by wolal ? Smycz Lindy England czy noz
        Zarkawiego ?
        • y.y Re: Zycze wam kozojeby PRAWDZIWYCH tortur!!!!!!! 03.05.05, 01:15
          No i widać poziom jednego z drugim, jeden to spec od tortur, bo znęcanie się
          psychiczne nad muzułmaninem to przecież spoko. Skoro inni torturują
          drastycznie, to amerykanie mogą tak tylko trochę. I jaki twardziel, patrzcie
          państwo, terefere, i w ogóle jaki Ty jesteś zajefajny, mucha nie siada. A drugi
          spec od amerykańskiej kultury, co to się naoglądał za dużo debilowatych filmów
          z hollywood i teraz opowiada wszem i w obec jak to jest w tej hameryce, w
          której pewnie nawet 1 dnia w college'u nie spędził, ale za to przecież spec, on
          wie. Drżyjcie wy paskudni się-nieznający, oto nowi prorocy. Homokretyn i miruś.
          Gratuluję poziomu rynsztoka.
          • rsrh A po co ogladac amerykańskie filmy! Wystarczy 03.05.05, 10:41
            poczytać:
            Herling Grudziński "Na Nieludzkiej Ziemi"
            Warłam Szałamow "Opowiadania Kołymskie"
            Sołżenicyn "Archipelag Gułag"
            Moczarski "Rozmowy Z Katem"
            Sudopłatow "Wspomnienia Niewygodnego Świadka" >>>>>>>> + setki innych
            pozycji - opisujacych PRAWDZIWE TORTURY o których "użyteczni idioci"( Lenin)w
            koszulkach z Che Guevarą ,przepełnieni "troską" o bandytów i "zaniepokojeni"
            prawami człowieka i globalizacją - NIE MAJĄ POJĘCIA !!!Budza politowanie !!
            • meerkat1 TYZ MASZ W Y M A G A N I A !!! :-(((( 03.05.05, 10:47
              Zeby jeszcze cos CZYTALI?

I to w dodatku utorow tak gleboko polotycznie nieslusznych jak Herliong-
              Grudzinski, Solzenicyn, Szalamow, Moczarski, Sudoplatow....

A "Barwy Walki" Moczara, "Luny w Bieszczadach" Gerhardta, "Zaorany Ugor"
              Szolochowa (tego co se "Cichy Don" przywlaszczyl!) "Jak hartowala sie stal"
              Ostrowskiego, itp - to nie laska???!

A jak kogos zaniepokoi palenie przez Saddamitow ludzi zywcem, to moze se zawsze
              przeczytac dla rownowagi Broniewskiego "Wielkie Piece Magnitogorska"!:-(((((((((
        • ghotir Re: Zycze wam kozojeby PRAWDZIWYCH tortur!!!!!!! 03.05.05, 01:30
          homophob_and_racist napisał: 'To co robiono w Grab-An-Arab to nic wiecej jak
          forma 'fali', 'cwiczenie kotow'. W Hameryce, na kazdym college'u robi sie takie
          'zabawy' podczas przyjmowania 'mlodych' do fraternities.'
          -----------------
          tak, tak; i na kazdym, a przynajmniej niektorych uniwerkach, wicerektorzy (a la
          rumsfeld i gonzalez) lamia sobie glowy (i nawet memoranda o tym pisza) nad tym
          jak efektywnie propagowac takie 'zabawy' wsrod mlodziezy.
          • rsrh ghotir ! podaj żródła tego o czym piszesz !! 03.05.05, 10:45
            No to czekamy na odpowiednie pozycje wg schematu:
            -autor
            -tyt opracowania
            -rok wydania
            -przez kogo i gdzie. W przeciwnym wypadku uznamy że bredzisz !!!!!!!!!!!
            • ghotir Re: ghotir ! podaj żródła tego o czym piszesz !! 04.05.05, 04:41
              zrodla do gonzales i rumsfeld? chyba zartujesz. poczytaj nyt lub wejdz na
              tvspan. pamietasz debaty o zatwierdzenie gonzales lub o memoranda w sprawie
              tortur? to sa wlasnie te zrodla.
              opracowania dotyczace poprzedniej kadencji krzaczka i jego prekursorow sa
              dostepne na amazon.com, na przyklad, house of bush, house of saud.

chcialbym bredzic. niestety, info dochodzace do nas z bialego domu, jakkolwiek
              wysterylizowane, pokazuja ze to co Ty uwazasz za moje bredzenie naprawde ma
              miejsce. skora mi cierpnie.
      • tomus78 Dobrze mówisz 02.05.05, 21:21
        Należy im się !!!!!!!!!!!
        • dox1 Re: Dobrze mówisz 02.05.05, 22:27
          TAK ! ale beda skazani na pare lat za glupie wybryki poniewaz to nic wiecej jak
          wybryki. Glowy ciac zamiast bawic sie z nimi.
      • nick3 nienawidzę tortur!!! 02.05.05, 22:44
        Nie wiem, czy niechcący, ale pośród tych bluzgów powiedziałeś coś z sensem.
        Mianowicie, że tortury to rzecz ohydna i przerażająca. Właśnie dlatego NIGDY
        nie wolno ich stosować. W żadnej sprawie, "słusznej" czy "niesłusznej"
        wobec "winnych" czy "niewinnych". Wszystkie te kategorie nie mają odniesienia
        do ohydy tortur.

I jeszcze jedno. Kara śmierci jest torturą. Zawsze. Nieważne czy nożem
        Zarkawiego, czy na krześle elektrycznym. Jeśli rzeczywiście masz tę elementarną
        empatię, do której się odwołujesz, to na pewno to rozumiesz. Jeśli - nie, to
        poczytaj Dostojewskiego (chyba nie był "lewakiem";-)
      • yurek11111 meerkat, trzeba bylo za jej obronce wystapic przed 03.05.05, 00:10
        ...amerykanskim sadem !Po co nam to" trujesz ", z pretensjami do amerykanskich
        sadow za zla interpretacje TORTUR, nieuzyteczny IDIOTO z wytartym nosem.
        ******************************************************************************
        Odpowiadasz na :
        meerkat1 napisał:

> Zycze, zeby wam porazano genitalia pradem, zeby wam wyrywano
        > paznkocie ,odcinano palce i penisy, sadzano okrakiem na butelce oraz
        > wydlubywano oczy lyzka.
        > Pragne, zeby polewano was kwasem solnym i wpuszczno zwolna, nogami naprzod do
        > kruszarek plastyku.
        > Wiem bowiem, ze bedziecie sie wowczas modlic o "oprawcow", ktorzy beda was
        > tylko upokarzali zakladajac np. na glowy kobiece majtki lub prowadzac na
        > smyczy!.
        >
        > Wy, uzyteczni idioci, po prostu nie macie POJECIA, co to so TORTURY!!! :-
        ((((((
        > (
        >
        > zasmarkane mieczaki! :-(((

• yurek11111 Oskarzona przyznala sie a meerkat sie nie przyznal 03.05.05, 00:27
        <>Zycie przerasta kabaret !!!! :-))))))))))))))))))))))))))
        meerkat1 napisał:

> kruszarek plastyku.
        > smyczy!.
        >
        ((((((
        > (
        >
      • yann17 Re: Zycze wam kozojeby PRAWDZIWYCH tortur!!!!!!! 03.05.05, 00:36

meerkat1 napisał:

> kruszarek plastyku.
        > smyczy!.
        >
        ((((((
        > (
        >

caly ten katalog tortur znajdziesz tutaj - (KA)CAPIE

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,2686473.html
    • xyzak wyniki sondażu! 02.05.05, 20:52
      aż 28% osób uznaje za dopuszczalne łamanie prawa w walce z terroryzmem ...
      Ktoś chyba zapomniał jak SB, KGB, STASI walczyło z wywrotowcami. Tu nie ma
      odcieni szarości. Albo czarne albo białe.
      • mis22 Re: wyniki sondażu! 03.05.05, 01:16
        xyzak napisał:
        > aż 28% osób uznaje za dopuszczalne łamanie prawa w walce z terroryzmem ...
        > Ktoś chyba zapomniał jak SB, KGB, STASI walczyło z wywrotowcami.

Wlasnie z tych 28% rekrutowani byli pracownicy SB, KGB, STASI. Do tej grupy
        ludzi nalezy amerykanski plk. Pappas, Meerkat z tego forum i inni.
        • meerkat1 meerkat nie nalezal do Mamas&Pappas! :-))))))))))) 03.05.05, 09:08
          Przepraszam! KGB, FSB, CIA, DIA, OAS, KKK- do tego wszystkiego nalezalem. FAKT!

Ale do Mamas and Pappas (nawet plk Pappas) nigdy mnie nie zaproszono! :-((((((
    • kossar Głupia 02.05.05, 22:22
      Mogła zaczerpnąć z naszych wzorców i albo powiedzieć,ze odmawia odpowiedzi na
      wszelkie pytania lub powiedzieć,że to nieprawda a wszystkie dowody to
      prowokacja środkowisk mających na celu skompromitowanie armii
      amerykańskiej,celów pokojowych interwencji w Iraku oraz atak na prezydenta B. a
      nawet amerykę jako świętość samą w sobie
      • dox1 Re: Głupia 02.05.05, 22:30
        Zgadzam sie, lecz sprawa nie jest taka prosta, a ta glupia dziewczyna przezywa
        okropne miesiace lub lata swojego zycia za BZDURY irackie !!!!!!!
      • yurek11111 A zdjecia ? Podpowiem- pic na wode, FOTOMANTAZ ! 03.05.05, 00:12
        kossar napisała:

> Mogła zaczerpnąć z naszych wzorców i albo powiedzieć,ze odmawia odpowiedzi na
        > wszelkie pytania lub powiedzieć,że to nieprawda a wszystkie dowody to
        > prowokacja środkowisk mających na celu skompromitowanie armii
        > amerykańskiej,celów pokojowych interwencji w Iraku oraz atak na prezydenta B.
        a
        >
        > nawet amerykę jako świętość samą w sobie
    • wielki_czarownik A ja mam pytanie 02.05.05, 23:01
      Kto ma decydować czy dany osobnik jest terrorystą i czy należy go torturować czy nie? Ja rozumiem tortury po orzeczeniu sądu - np. w celu wymuszenia informacji gdzie ukryto zakładnika. Ale nie może być tak, że torturuje się osobę której nic nie udowodniono. Bo co będzie jak okaże się, że torturowany jest niewinny? Powie się "sorry"?
      • borrek Re: A ja mam pytanie. Pony!!!!!!! 02.05.05, 23:10
        Nazwa i logo Rorschach Test pochodzi od testów psychologicznych, których
        pomysłodawcą był Herman Rorschach, już niestosowanych, polegających na tym, że
        pacjentowi przedstawia się rysunek powstały przez rozlaniena atramentu na kartce
        i zagięcie jej wpół. Wolne skojarzenia wynikające z obserwacji powstałej
        symetrycznej plamy miały przesądzać o zaburzeniach psychicznych takiego pacjenta.

cagle.slate.msn.com/working/050421/booth.jpg
        • meerkat1 Co sie kojarzy borrkowi! :-))))))))))))))))))))))) 03.05.05, 09:04
          Testy Rorschacha wykazuja, ze Borrkowi wszystko sie kojarzy ze "zbrodniczym
          rezymem Busha i bushevikow" :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nieuleczalne!
    • eva15 meerkat by sie nie przyznal 03.05.05, 00:41
      • jankowski1960 Re: meerkat by sie nie przyznal 03.05.05, 08:56
        Banda sadystow. To ich trzeba izolowac!
    • rsrh do 11111 .Nie bądz smieszny! Wymień te "tortury". 03.05.05, 09:41
      Te "tortury" to oczywiście postępowanie sprzeczne z prawem USA.
      Prawdziwe tortury poznasz w Czeczenii ale o tym prasa się nawet nie zająknie!!
      • jankowski1960 Re: do 11111 .Nie bądz smieszny! Wymień te "tortu 03.05.05, 10:51
        Precz z torturami!
      • jankowski1960 Re: do 11111 .Nie bądz smieszny! Wymień te "tortu 03.05.05, 10:52
        ciekawe, czy bys sie im poddal? pewnie sralbys w galoty...
        • rsrh Sa bez galotów co widać gołym okiem ! 03.05.05, 11:08
          Precz z "torturami" i precz z idiotami !
          • jankowski1960 Re: Sa bez galotów co widać gołym okiem ! 03.05.05, 11:19
            masz racje, Amerykanie precz z Iraku
          • panzer12 Re: Sa bez galotów co widać gołym okiem ! 03.05.05, 11:21
            Ostatnio widziałem jak z okrzykiem alach akbar zastrzelono rannego bułgarskiego
            pilota w Iraku - to tyle dla wszystkich lewaków itd. Nie wiem jak to dalej
            będzie ale w razie globalnego konfliktu nikt oprócz stanów nie pomoże. A ten
            konflikt jest już bardzo blisko.
            • jankowski1960 Re: Sa bez galotów co widać gołym okiem ! 03.05.05, 11:23
              panzer12 napisał:

> Ostatnio widziałem jak z okrzykiem alach akbar zastrzelono rannego
              bułgarskiego
              >
              > pilota w Iraku - to tyle dla wszystkich lewaków itd. Nie wiem jak to dalej
              > będzie ale w razie globalnego konfliktu nikt oprócz stanów nie pomoże. A ten
              > konflikt jest już bardzo blisko.

Gdzie to widziales? W Bulgari czy w Iraku? Bulgar niech siedziw domu, to mu nic
              nie bedzie!
              • davidmors Re: Mąż dostał 10lat, Moira England dotrzyma mu... 03.05.05, 13:04
                ...towarzystwa w sąsiedniej celi. Tylko nie ulegajcie złudzeniom, że bedą długo
                siedzieć. Amerykańscy prawnicy żydowskiego pochodzenia, z łatwością wyprowadzą
                ich na wolność, legalnie w oparciu o niezwykle pokręcone przepisy prawa USA.
              • meerkat1 jankowski!!! Z powrotem do izolatki! Ale JUZ!!! 03.05.05, 13:39
                "Bulgar niech siedzi w domu, to mu nic
                nie bedzie!"

Ty tez siedz spokojnie w izolatce, to cie nie bedzimy elektrowstrzasom poddawac!
                • yurek11111 meerkat szuka towarzystwa ..... :-))))))))))))) 03.05.05, 15:13
                  meerkat1 napisał:

> "Bulgar niech siedzi w domu, to mu nic
                  > nie bedzie!"
                  >
                  > Ty tez siedz spokojnie w izolatce, to cie nie bedzimy elektrowstrzasom
                  poddawac
                  > !
                • jankowski1960 Re: jankowski!!! Z powrotem do izolatki! Ale JUZ 03.05.05, 16:02
                  chcesz w gebe?:)
      • yurek11111 Czemu JA ?Zapytaj slodka Lynndie. :-))))))) 03.05.05, 15:12
        Odpowiadasz na :
        rsrh napisał:

> Te "tortury" to oczywiście postępowanie sprzeczne z prawem USA.
        > Prawdziwe tortury poznasz w Czeczenii ale o tym prasa się nawet nie zająknie!!

************************************************************************
        <>Nie wiedzialem ze sa dwie definicje tortur....
        <>Wyglada na to ze Lynndie pojdzie siedziec za "nieprawdziwe" tortury.
        • 3m05 Re: Czemu JA ?Zapytaj slodka Lynndie. :-))))))) 03.05.05, 15:23
          "Nie wiedzialem ze sa dwie definicje tortur...."

Masz racje. Jak Amerykanie torturuja, to nie boli, bo oni to robia w imie
          "demokracji". :)
    • adalbertmac Negatywna Bohaterka ?!?! 03.05.05, 12:59
      Niedlugo w "Gazecie" zaczna pisac o "Zlym Dobrze" i "Czarnej Bieli" :)
      • davidmors Re: Toż GW od dawna pisze "prawdę inaczej" 03.05.05, 13:06
    • kropekus Tortury?? Wielu facetow placi kobietom za takie .. 03.05.05, 17:29
      ..traktowanie.:-))Czy ktos poniosl smierc od tych tortur?Czy tez zglaszano sie
      do nich w "ramach nagrody za sprawowanie"? :-))
      • ghotir Re: Tortury?? Wielu facetow placi kobietom za tak 04.05.05, 05:15
        kropekus napisał: 'Czy ktos poniosl smierc od tych tortur?Czy tez zglaszano
        sie do nich w "ramach nagrody za sprawowanie"? :-))'
        ----------
        niewdzieczni ci torturowani, nie dosc ze ukrywali sie we wlasnych domach wiec us
        sily musialy ich wywlekac z domowych pieleszy, to jeszcze skarza sie na takie
        przyjemnosci jak porazanie pradem ich genitalii, sleep deprivation,wymuszone
        onanizowanie sie lub smierc w wyniku tortur. co za barbarzyncy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka