Dodaj do ulubionych

Koszerni doktorzy experymentuja na ludziach ,...

13.05.05, 16:59
"Aniol smierci" Dr. Josef Mengele w grobie sie przewraca - Wydawac by sie
moglo ze to niekoszerny proceder , a jednak ,...

uklony

============================================================================

Israeli doctors experimented on children
=================================================

Chris McGreal in Jerusalem
Wednesday May 11, 2005
The Guardian

A leading Israeli doctor and medical ethicist has called for the prosecution
of doctors responsible for thousands of unauthorised and often illegal
experiments on small children and geriatric and psychiatric patients in
Israeli hospitals.

www.guardian.co.uk/israel/Story/0,2763,1481159,00.html
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: Koszerni doktorzy experymentuja na ludziach , 13.05.05, 17:03
      teraz rozumiem,ze niekrote ofiary tych okrutnych eksperymentow pisuja wlasnie na
      tym forum. nareszcie rozumiem ich bol:))
      • marouder Re: Koszerni doktorzy experymentuja na ludziach , 13.05.05, 17:06
        i-love-2-bike napisała:

> teraz rozumiem,ze niekrote ofiary tych okrutnych eksperymentow pisuja wlasnie n
        > a
        > tym forum. nareszcie rozumiem ich bol:))

Mowisz o kolderkowym fetyszyscie fredku?
        Czy nie tylko?
        • i-love-2-bike Re: Koszerni doktorzy experymentuja na ludziach , 13.05.05, 17:07
          marouder napisał:

> i-love-2-bike napisała:
          >
          > > teraz rozumiem,ze niekrote ofiary tych okrutnych eksperymentow pisuja wla
          > snie n
          > > a
          > > tym forum. nareszcie rozumiem ich bol:))
          >
          > Mowisz o kolderkowym fetyszyscie fredku?
          > Czy nie tylko?

a jak myslisz,czyzby on jeden byl tylko z planety X?
    • krystian71 jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjamskie 13.05.05, 17:30
      do Saudi arabii powiezli i tam saudyjscy lekarze sie nimi zajeli.!!! :)))
      • dana33 Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 17:53
        nu, my po eksperymentach naszych lekarzy mozemy jeszcze dowalac antysemitom
        tego forum, natomiast ofiary waszych lekarzy to juz nic nie moga.
        serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2705254.html
        • krystian71 Mrs Bojkocik bajdurzy,az sie spod d...kurzy 13.05.05, 18:08

Artykul przeczytala, czy za trudny?Nie ?To sio , jeszcze raz sylabizowac.
          Ze takie polakozercze monstra na tym forum , pozbawione polowy mozgu ,za to z
          wszczepionym nadajnikiem , rozrusznikiem i edytorem slusznych tekstow to
          najwieksze osiagniecie medycyny israelskiej, w to wierze.
          Oprocz tego , zywotnym , innym osiagnieciem zydowskich lekarzy jest trwajacy od
          stu lat i przez nich propagowany holokaust tych najslabszych , najmlodszych bo
          jeszcze nie narodzonych.
          • wlodek35 Re: Mrs Bojkocik bajdurzy,az sie spod d...kurzy 14.05.05, 08:44
            krystian71 napisała:

>
            > Artykul przeczytala, czy za trudny?

Z artykulu wynika, ze Ministerstwo Zdrowia i komptrolerzy w Izraelu zasluguja
            na pochwale za to, jak energicznie zareagowaly na wykrycie tych nielegalnych
            eksperymentow.
            W wielu krajach odbywaja sie takie procedury ale te nie inresuja
            naszych "spawiedliwych wsrod sprawiedliwych", bo nie dotycza "koszernych".
            Chyba o wiele gorsze bylo to, co sie dzialo w Polsce w aferze lodzkiej, gdzie
            lekarze i sanitariusze pogotowia usmiercali starszych ludzi dla otrzymania
            wynagrodzenia z firm pogrzebowych, ktorym dostarczali "klijentow" po ich
            usmierceniu.
            • wlodek35 Re: Mrs Bojkocik bajdurzy,az sie spod d...kurzy 14.05.05, 14:43
              wlodek35 napisał:

> krystian71 napisała:
              >
              > >
              > > Artykul przeczytala, czy za trudny?
              >
              > Z artykulu wynika, ze Ministerstwo Zdrowia i komptrolerzy w Izraelu
              zasluguja
              > na pochwale za to, jak energicznie zareagowaly na wykrycie tych nielegalnych
              > eksperymentow.
              > W wielu krajach odbywaja sie takie procedury ale te nie inresuja
              > naszych "spawiedliwych wsrod sprawiedliwych", bo nie dotycza "koszernych".
              > Chyba o wiele gorsze bylo to, co sie dzialo w Polsce w aferze lodzkiej, gdzie
              > lekarze i sanitariusze pogotowia usmiercali starszych ludzi dla otrzymania
              > wynagrodzenia z firm pogrzebowych, ktorym dostarczali "klijentow" po ich
              > usmierceniu.

A jak sie zakonczyla sprawa tych lekarzy i sanitariuszy pogotowia?
              Slyszalem, ze takie procedury odbywaly sie nie tylko w Lodzi.
        • i-love-2-bike Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 18:34
          dana33 napisała:

> nu, my po eksperymentach naszych lekarzy mozemy jeszcze dowalac antysemitom
          > tego forum, natomiast ofiary waszych lekarzy to juz nic nie moga.
          > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2705254.html

he he ofiara eksperymentow izraelskich geniuszy pozdrawia wszystkie ofiary
          niedouczonych lekarzy swiatowych,to ci sie chwali danus.
        • explicit Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 21:22
          E tam , ciucka , porownujesz szajke cwaniaczkow i sku..eli z Lodzi (Ciekawe ze
          z Lodzi , no nie ?) z mengelowskim trendem szerokiego marginesu tych co
          przysiegli pomagac chorym i tych ktorzy mieli czuwac - Poczawszy od doktorow po
          ministerstwo ,...

Dobrze , ciucka , porownuj , nie mam nic przeciwko temu , bo niczym sie nie
          roznia :))) Pod tym wzgledem musisz przyznac , (w znecaniu sie na bezbronnych
          istotach) osiagneliscie a pinnacle i przescigneliscie nawet masters w tej
          dziedzinie - Zydo-komune i Nazistow ,...

Pisalem juz kiedys o patroszeniu zabitych/zamordowanych "zdrowych"
          Palestynczykow w waszych szpitalach , rodziny twierdza ze zwracacie ich bez
          organow nadajacych sie do transplantacji ,... Ciekawe co ?

Zgnilizna moralna zio-nazistowskiego spoleczenstwa jest wszedzie widoczna , nie
          omija rowniez profesji , gdzie brak etyki sprowadza twoja egzystencje do
          statusu przyslowiowego "mydla" - Problem w tym , ze jako rzekomy anty-semita
          nie moge sie zdecydowac czy sie cieszyc z tej okazji , czy plakac ? Ostatecznie
          ciuchcia (od dzis jestec ciuchcia , nagroda za ciezka prace) nawet zycie zio-
          naziola , to tez dar Bozy ,...

uklony

==============================================================================

nu, my po eksperymentach naszych lekarzy mozemy jeszcze dowalac antysemitom
          tego forum, natomiast ofiary waszych lekarzy to juz nic nie moga.
          • explicit Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 21:40
            Zeby nie bylo niedomowien , ciuchcia , apropo's tego "mydla" , (bo wyglada to
            tak , jakbym ja to splodzil ) spiesze doniesc , ze terminem tym ochrzcili
            ziomkowie-zionce niedobitkow holocaustu z Wschodniej Europy - Slusznie czy
            nie , to juz wasza sprawa ,...

uklony
          • dana33 Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 23:07
            nu, rozlupaniec, ta afera skorna to nie tylko w lodzi, to w wielu miastach
            polskich....
            a te twierdzenia palestynczykow, to wlasnie w sferze masakry w jeninie. ze ty
            temu wierzysz, to mi jasne. w koncu w cos trzeba wierzyc, wiec why not w
            twierdzenia palestynczykow. tak samo jak wierzyles, ze arafacik to czysty jak
            brylant i uczciwszego nie ma na swiecie.
            a kto ja jestem, zeby ci zabraniac wierzyc w bajki? stary i taki glupi.....
            • explicit Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 23:35
              Dana , Arafat mi lata tak jak lata mi Arik , jeden sku..el jeszcze zyje ,
              drugi sie rozlicza (mam nadzieje) a narody dalej placa za ich polityke , nie
              rzadko , a raczej czesto zyciem - Wina lezy ponoc gdzies posrodku ,... In my
              book po stronie kupanta ,...

uklony

ze ty temu wierzysz, to mi jasne. w koncu w cos trzeba wierzyc, wiec why not w
              twierdzenia palestynczykow. tak samo jak wierzyles, ze arafacik to czysty jak
              brylant i uczciwszego nie ma na swiecie.
              • dana33 Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 23:38
                pewno, ze ci teraz lata, jak juz caly swiat trabil o jego kradziezach i nie
                mozesz powiedziec, ze klamie. ale przeciez wtedy broniles go i zlego slowa na
                gnoja nie powiedziales.... a teraz on ci lata... give me a break, rozlupaniec,
                jak to sie ladnie mowi po niemiecku, wir sind wenige und kennen uns gut.
                • explicit Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 23:57
                  Dana i wy i oni ,... Odpie..ie sie od moich podatkow , a ja ci obiecuje ze
                  nigdy wiecej nie bede pisal tym tonem - Deal ???

Co bedziecie robic na Bliskim Wschodzie to wasza sprawa , ja nie chce miec z
                  tym nic wspolnego ,... Takich jak ja podatnikow jest w tym kraju kilkadziesiat
                  milionow , niestety czesc z nich glosuje jak im evangelical freaks dyktuja ,...

Przestan wtykac wstawki na temat Niemcow , wyssaliscie ich rasowa dominacje nad
                  reszta swiata z mlekiem matki , a moze raczej oni od was ,...

uklony

=============================================================================

pewno, ze ci teraz lata, jak juz caly swiat trabil o jego kradziezach i nie
                  mozesz powiedziec, ze klamie. ale przeciez wtedy broniles go i zlego slowa na
                  gnoja nie powiedziales.... a teraz on ci lata... give me a break, rozlupaniec,
                  jak to sie ladnie mowi po niemiecku, wir sind wenige und kennen uns gut.

• dana33 Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 14.05.05, 00:17
                    nawet nie mam zamiaru odpie...lic sie od twoich podatkow. zrezygnowaz z latwego
                    dochodu???? i am certified meshugge not certified idiot... :))))
                    • rattler Powiedz mi Dana , ale szczerze prosze ! 14.05.05, 21:23
                      Czy naprawde nie przeszkadza ci zycie czyims kosztem na cudzej doli ??? Nic ???

Jak chyba wiesz w Stanach bardzo czesto na 'sweet sixteen' dzieciaki dostaja
                      klucze do auta . Moi chlopcy dostali cool amerykanskie custom finish (by me)
                      landary , corcia za celujace wyniki w high school nowy Mini . Na ubezpieczenie
                      naprawy i paliwo musieli zarobic sami , period !

Moj starszy i mlodszy jak sie 'spotkali' na studiach w tym samym roku musieli
                      szukac pracy , mlodszy praktycznie placi teraz za swoje organizujac na weekendy
                      white water rafting , kayaking , corcia jak jej czasem brakuje z tego co zarobi
                      w miejscowym surfing heaven , po szkole , to sprzata moj warsztat - Co ty Dana
                      uczysz swoje dzieci - Skubac Amerykanow ???

uklony

-----------------------------------------

nawet nie mam zamiaru odpie...lic sie od twoich podatkow. zrezygnowaz z latwego
                      dochodu???? i am certified meshugge not certified idiot... :))))

• i-love-2-bike Re: Powiedz mi Dana , ale szczerze prosze ! 14.05.05, 21:26
                        rattler napisał:

> Czy naprawde nie przeszkadza ci zycie czyims kosztem na cudzej doli ??? Nic ???
                        >
                        >
                        > Jak chyba wiesz w Stanach bardzo czesto na 'sweet sixteen' dzieciaki dostaja
                        > klucze do auta . Moi chlopcy dostali cool amerykanskie custom finish (by me)
                        > landary , corcia za celujace wyniki w high school nowy Mini . Na ubezpieczenie
                        > naprawy i paliwo musieli zarobic sami , period !
                        >
                        > Moj starszy i mlodszy jak sie 'spotkali' na studiach w tym samym roku musieli
                        > szukac pracy , mlodszy praktycznie placi teraz za swoje organizujac na weekendy
                        >
                        > white water rafting , kayaking , corcia jak jej czasem brakuje z tego co zarobi
                        >
                        > w miejscowym surfing heaven , po szkole , to sprzata moj warsztat - Co ty Dana
                        > uczysz swoje dzieci - Skubac Amerykanow ???
                        >
                        > uklony
                        >
                        > -----------------------------------------
                        >
                        > nawet nie mam zamiaru odpie...lic sie od twoich podatkow. zrezygnowaz z latwego
                        >
                        > dochodu???? i am certified meshugge not certified idiot... :))))
                        >
                        >
                        he,he same here,ale do tego trzeba uczyc dzieci jak byc ambitnym,a nie jak doic
                        krowe.sami widzimy na czym ta ich ambicja polega.
                        • rattler Re: Powiedz mi Dana , ale szczerze prosze ! 14.05.05, 22:46
                          Serio ! Jesli nie nauczysz za mlodu szacunku do pracy i zarobionego grosza to
                          nie spodziewaj sie , ze taki mlody czlowiek wyrosnie na kogos , kto uszanuje
                          innych - Nie tak dawno bylem swiadkiem (yo Split , tak trzymaj) jak kolegi 2.5
                          letni syn i 4-ro letni wnuczek wynosili torby z zakupami z auta do domu , az
                          milo popatrzec :)

narazie

------------------------------------------

he,he same here,ale do tego trzeba uczyc dzieci jak byc ambitnym,a nie jak doic
                          krowe.sami widzimy na czym ta ich ambicja polega.
                      • wojcd do Rattlera 16.05.05, 01:19
                        rattler napisał:
                        Czy naprawde nie przeszkadza ci zycie czyims kosztem na cudzej doli ??? Nic ???
                        _________________________________________________________________
                        A moze tak spojrz na sprawy.
                        Placicie na samoreprdukujaca sie baze wojskowa.
                        Nawet plec piekna gania z giwerami.
                        Widziales kiedys taka BAZE wojskowa.

I tak na marginesie. Trzonem USA sa Anglossasi i Ty wierzysz
                        by dali sie jakiejs nacji ograc?
                        Ja nie.
                  • i-love-2-bike Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 14.05.05, 00:18
                    explicit napisał:

> Dana i wy i oni ,... Odpie..ie sie od moich podatkow , a ja ci obiecuje ze
                    > nigdy wiecej nie bede pisal tym tonem - Deal ???
                    >

>ty chyba w duchy wierzysz split,cos sie nam ostatnio rozmarzyles na tym forum.
    • remekk Victor Ostrowski opisał jak w RPA podobny 13.05.05, 18:00
      ...proceder był pzrdstawiany przez nich jako "pomoc" dla biednych murzynków ...
      • krystian71 Re: Victor Ostrowski opisał jak w RPA podobny 13.05.05, 18:10
        stary , wyprobowany sposob leczenia
        na chorobe-eutanazja
        na biede w domu-aborcja
    • marouder Cos w tym jest, czytaj dane33.. 13.05.05, 18:09
      Oto w watku wlasnego autorstwa dana poczymnila taki wpis:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23718171&a=23884396
      W RPA podbne eksperymenty sluzyly"pomoca" murzynom (jak pisze jeden z
      forumwiczow), jaki byl ich sens w Izraelu?
      • dana33 Re: Cos w tym jest, czytaj dane33.. 13.05.05, 19:54
        co ma ten moj cytowany wpis do tego watku?
    • i-love-2-bike Re: Nastepny dowód na nazizm izraelski. 13.05.05, 18:43
      raczej na przyjacielskie pomaganie wybrykom natury. nasza krasula tez wysmiewa
      sie z kalek, w koncu jak mozna nie wysmiewac sie z kogos bez reki,czy oka tozto
      przeciez doprowadza nas do tarzania sie po ziemi.
    • remekk Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bronia 13.05.05, 19:02
      ...chemiczną "atakująca" w/g kodu genetycznego .Niestety okazało sie , że ów
      kod niewiele rózni się od arabskiego ... .
      • i-love-2-boobs Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 13.05.05, 19:19
        remekk napisał:

> Niestety okazało sie , że ów kod niewiele rózni się od arabskiego ... .

Okazalo sie, ze nie rozni sie niczym.
        • remekk Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 13.05.05, 19:34
          > Okazalo sie, ze nie rozni sie niczym.

Ja dotarłem do info , że różni sie minimalnie ... .
          • dana33 Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 13.05.05, 19:55
            hahahaha, ale skaczecie, pajace..... a ja mam swietna zabawe....
            • i-love-2-bike Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 13.05.05, 19:57
              dana33 napisała:

> hahahaha, ale skaczecie, pajace..... a ja mam swietna zabawe....

tylko nie zgub szcztuczne szczekie,bo to moze byc kosztowne danus.smiej sie z
              umiarem i nie skacz za wysoko,miej zrozumienie dla sasiadow z dolu.
              • dana33 Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 13.05.05, 23:18
                cusik rachelciu nie doczytalas. ja sie smieje, WY skaczecie. a o moja szczeke
                spoko, mam dosyc do wyboru, na codzien, do teatru, na wizyty i do lekarza. tak
                ze jestem zabezpieczona.
                • i-love-2-bike Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 13.05.05, 23:26
                  dana33 napisała:

> cusik rachelciu nie doczytalas. ja sie smieje, WY skaczecie. a o moja szczeke
                  > spoko, mam dosyc do wyboru, na codzien, do teatru, na wizyty i do lekarza. tak
                  > ze jestem zabezpieczona.

nie martwie sie o ciebie tylko miej wzglad na sasiadow,tym wspolczuje. nie tylko
                  musza twe cmoki wdychac,a to jak wiadomo kancerogenne,ale jak tak rajcujesz
                  podniecona co 5 minut to musza chyba cos w uszy wciskac,zeby przezyc.
              • wlodek35 Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 14.05.05, 09:12
                i-love-2-bike napisała:
                tylko nie zgub szcztuczne szczekie,bo to moze byc kosztowne danus.smiej sie z
                > umiarem i nie skacz za wysoko,miej zrozumienie dla sasiadow z dolu.

A mnie ona kaze zagladac do slownika, bo fatalnie pisze po polsku...
          • mosiek.crappus Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 13.05.05, 21:49
            remekk napisał:

> > Okazalo sie, ze nie rozni sie niczym.
            >
            > Ja dotarłem do info , że różni sie minimalnie ... .

Zapewne te minimalne zmiany genetyczne powodują wyrastanie pejsy i zamiłowanie do czosnku.

Ale jakby nie było, jest to dowód, że Żydzi przygotowuja sie do ludobójstwa, o jakie oskarżaja innych.
            • dana33 Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 13.05.05, 23:19
              ty jestes pierwszy na liscie do ludobojstwa.
              • z_daleka Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 13.05.05, 23:39
                dana33 napisała:

> ty jestes pierwszy na liscie do ludobojstwa.
                --------------------------------------
                chwileczke, chwileczke, nie ma zadnego dowodu, ze on jest ludz.
              • remekk Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 14.05.05, 07:42
                > ty jestes pierwszy na liscie do ludobojstwa

A podobno tak dobrze się bawisz ?
                Mam wrażenie , że tym razem puściły ci nerwy .
                Ale w takich własnie chwilach - dzięki takim nerwowym żarcikom poznajemy waszą
                prawdziwą naturę .
                Ale mam dla ciebie zła wiadomość - Polska to nie Palestyna także możesz sobie
                tylko pogadać ... .
                • mosiek.crappus Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 15.05.05, 21:03
                  > Ale w takich własnie chwilach - dzięki takim nerwowym żarcikom poznajemy waszą
                  > prawdziwą naturę .

I dlatego ta dana i fredzio są nieocenieni dla edukacji na forum.
                  • explicit Re: Kiedys w Izraelu prowadzili baedania nad bron 15.05.05, 22:11
                    Fredzio i arap , szczegolnie , nie trzeba udowadniac ze wsrod Zydow jest duzy
                    procent genetycznie niedorobionych ,... Ciuchcia , co innego , platna hashbarah
                    i ma wygorowana opinie o sobie i na temat swego intelektu , w sumie pestka :)

uklony

I dlatego ta dana i fredzio są nieocenieni dla edukacji na forum.
                    • marouder calkowicie sie zgadzam 15.05.05, 22:15
                      z twoim zdaniem nt funkcji fredka i danki na tym forum. Wiecej takich
                      "indywidualnosci" a odczaruje sie mity dotyczace tego mitomaskiego i
                      zarazajacego innych mitami narodu.
    • vitalia Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 19:42
      te,,przeczytaj do końca sygnaturkę to się doweiesz więcej..
      • i-love-2-bike Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 19:47
        vitalia napisała:

> te,,przeczytaj do końca sygnaturkę to się doweiesz więcej..

a co w twej sygnaturc do doweidzenia poza faktem,ze mieszkasz w zlym panstwie
        nie wiedzic czemu.
        • vitalia Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 20:56
          i-love-2-bike napisała:

> vitalia napisała:
          >
          > > te,,przeczytaj do końca sygnaturkę to się doweiesz więcej..
          >
          > a co w twej sygnaturc do doweidzenia poza faktem,ze mieszkasz w zlym panstwie
          > nie wiedzic czemu.

Jakoś wytrzymuję w tym państwie.Trzeba sobie jakoś radzić..
          • i-love-2-bike Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 23:02
            vitalia napisała:

> i-love-2-bike napisała:
            >
            > > vitalia napisała:
            > >
            > > > te,,przeczytaj do końca sygnaturkę to się doweiesz więcej..
            > >
            > > a co w twej sygnaturc do doweidzenia poza faktem,ze mieszkasz w zlym pans
            > twie
            > > nie wiedzic czemu.
            >
            > Jakoś wytrzymuję w tym państwie.Trzeba sobie jakoś radzić..
            >
            >
            wspoczuje tobie takiego poswiecenia,ale teraz mozesz do swego miodem i mlekiem
            plynacym kraju w kazdej chwili wyruszyc,wiec nie strac okazji. nie ma nic
            gorszego niz siedziec w jednym panstwie a myslec o drugim,kiedy jest ono
            dostepne i zacheca do emigracji.
            • marouder Chce zapropoowac Paniom rozejm, bowiem 13.05.05, 23:07
              sytuacja vitalii jest trudna!!Z Trojmiasta nic koszernego nie wylatuje, trzeba
              by sie najpierw przemiescic na Okecie do Waszawy a rzeczona vitalia jest
              niewiadomo jakim sznurkiem przywiazana do Gdyni.
              • i-love-2-bike Re: Chce zapropoowac Paniom rozejm, bowiem 13.05.05, 23:12
                marouder napisał:

> sytuacja vitalii jest trudna!!Z Trojmiasta nic koszernego nie wylatuje, trzeba
                > by sie najpierw przemiescic na Okecie do Waszawy a rzeczona vitalia jest
                > niewiadomo jakim sznurkiem przywiazana do Gdyni.

no ale mozna niekoszerny pociag wsiasc lub autobus do warsiawki a stamtad juz
                tylko jak napluc do raju.
                • marouder Tyle, ze ta kobieta jest przywiazana 13.05.05, 23:13
                  w Gdyni sznurkiem do kaloryfera. Trzeba zrozumiec!!
                  • i-love-2-bike Re: Tyle, ze ta kobieta jest przywiazana 13.05.05, 23:15
                    marouder napisał:

> w Gdyni sznurkiem do kaloryfera. Trzeba zrozumiec!!

no ale chyba ma jakies male pole do manewru skoro po hebrajsku pod gdynia
                    nadaje. to nich i ten grzejnik bierze,tam jej sie przyda jak znalazl.
                    • marouder To jest mysl 13.05.05, 23:20
                      Z grzejnikiem niech jedzie. Chociaz, czy by przeszla z kaloryferem na ramieniu
                      przez bramke na lotnisku...ale to taka ladna scena..tak wlasnie zapamietam
                      vitalie!!Postanowione!!
                      • i-love-2-bike Re: To jest mysl 13.05.05, 23:21
                        marouder napisał:

> Z grzejnikiem niech jedzie. Chociaz, czy by przeszla z kaloryferem na ramieniu
                        > przez bramke na lotnisku...ale to taka ladna scena..tak wlasnie zapamietam
                        > vitalie!!Postanowione!!

no pewnie zeby przeszla,nie takie cuda my wozilim i nasz puszczano:))
    • explicit Re: jak dobrze,ze nasze slodkie blizniaczki sjams 13.05.05, 23:08
      Nie ja zaczalem argument z perspektywy narodowosci , placzesz sie we wlasnej
      pajeczynie ,...

uklony

Też mi argument..może przytocz jeszcze parę archaicznych postaci.Może sięgnij
      do czasów wojen napoleońskich..
    • remekk Podwójna "etyka" powoduje , że exp na gojach ... 14.05.05, 07:59
      ...są "ok" (np RPA) .
      Ciekawe czy owi pacjenci byli pochodzenia zydowskiego czy arabskiego ... .
      Zreszta to daje się zauwazyć nie tylko w tym wypadku ... .
    • arafacik explicit dzieki za uklony 16.05.05, 00:41
    • kokosz_is_back Re: Koszerni doktorzy experymentuja na ludziach , 16.05.05, 01:05
      No coz, "the same shit, but different asholes", jesli juz mialbym porownywac
      bandytow z III Rzeszy i tych z iSSraHella... :-((
    • neceser Rzad Izraela to wykry, prawo Izraela potepilo 16.05.05, 05:57
      czyzby polaczki czytac nie umieli, czy tylko nie chca? Moze po ppijaku
      narodowym i jedno i drugie prawdziwe?
      Doalc Zydowi, choc polacek nic na tym nie skorzysta i zone do nas do roboty i
      tak wysle ( by duupy dala w nadgodzinach).
      Kazdy polacka kopie, a tu Zyd, stary sasiad, ktory zbawi pijaczka dusze.
      Ale izreal to nie Auschwitz i prasa Izraela, nie zwycieskie armie USA i ZSRR to
      odkryly. polaczek umie rozroznic? Nie? to moze jak kaca wyleczy...
      • remekk Jakos tego plugawego antypolonizmu nie potepili . 16.05.05, 07:21
        neceser napisał:

> czyzby polaczki czytac nie umieli, czy tylko nie chca? Moze po ppijaku
        > narodowym i jedno i drugie prawdziwe?
        > Doalc Zydowi, choc polacek nic na tym nie skorzysta i zone do nas do roboty i
        > tak wysle ( by duupy dala w nadgodzinach).
        > Kazdy polacka kopie, a tu Zyd, stary sasiad, ktory zbawi pijaczka dusze.
        > Ale izreal to nie Auschwitz i prasa Izraela, nie zwycieskie armie USA i ZSRR
        to
        >
        > odkryly. polaczek umie rozroznic? Nie? to moze jak kaca wyleczy...

Ale my za to go "wykrywamy" i wyciagamy wnioski o tych plugawcach .
        PS Pachciarz ocenia polskie kobiety w/g doświadczeń z pachciarkami ... .
      • wlodek35 Re: Rzad Izraela to wykry, prawo Izraela potepilo 16.05.05, 07:46
        neceser napisał:

> czyzby polaczki czytac nie umieli, czy tylko nie chca? Moze po ppijaku
        > narodowym i jedno i drugie prawdziwe?

A kto to sa ci "polaczki" - jesli Pan laskaw?
        • oscar62 Re: Do SPLITA 16.05.05, 09:37
          KRYSTIAN MA STALA MANTRE "JAK MNIE JUZ NUUUDZI TEN ZYDOWSKI TEMAT" I SAM WALI
          BEZ PRZERWY COS NA TEN TEMAT. AKSYMORON W CALEJ PELNI. ALE ON NIE ROBI TEGO DLA
          ZDROWIA. TY TAK. JUZ CI POWIEDZIALEM, ZE ZMIENILEM ZDANIE CO DO EWENTUALNEJ
          SZKODY? ZDROWOTNEJ, MA SIE ROZUMIEC. TERAZ JESTYEM PEWNY, ZE ZYDOWSKA DZIENNA
          ADRENALINA ROBI CI PO PROSTU DOBRZE. MOZE WARTO CI POWIEKSZYC DOZE ZEBY BYLO
          JESZCZE LEPIEJ?...

JAK TO MOWI TWOJ RATTLEROWSKI KUMPEL - NARAZIE.
          • explicit Re: Do SPLITA 16.05.05, 10:02
            A gdzie oburzenie , Oskar ??? Wasza tolerancja dla zydowskich sku..eli jest
            rozbrajajaca ,... Czlowiekowi deba wlosy staja jak patrzy z boku ile wy , Zydzi
            potraficie sobie wybaczyc ???

uklony
            • oscar62 Re: Do SPLITA 16.05.05, 21:44
              explicit napisał:

> A gdzie oburzenie , Oskar ??? Wasza tolerancja dla zydowskich sku..eli jest
              > rozbrajajaca ,... Czlowiekowi deba wlosy staja jak patrzy z boku ile wy ,
              Zydzi
              >
              > potraficie sobie wybaczyc ???
              >
              > uklony

A JA CI MOWIE, ZE TY ROBISZ Z IGLY WIDLE. GDYBYS NAWET TROCHE MNIEJ OBSERWOWAL
              TWOJ PRZYBRANY KRAJ, MOGLBYS ZNALEZC 1000 RAZY WIECEJ PRZESTEPCZYCH CZYNOW
              JEDNOSTEK CZY NAWET NIE JEDNOSTEK. ALE CO, U ZYDOW TRZEBA GRZEBAC I GRZEBAC...
              KTOS Z WLASNEJ INICJATYWY ROBIL EKSPERYMENTY? GOSC ZOSTAL WYKRYTY, PRZESTAL I
              CZEKA NA KARE. MOZESZ ZLUZNIC I SZUKAC KOLEJNEGO ZYDA-DRANIA. JAK CHCESZ TO CI
              POMOGE. TO MALY KRAJ I WSZYSTKO JEST W NIM PRZEZROCZYSTE.
              POZDR.
          • rattler Re: Do SPLITA 16.05.05, 14:41
            Chykalo mi siem na rybach Oskar , myslalem ze mnie zona wspomina :) Jak to milo
            ze mnie jeszcze pamietasz .

narazie

------------------------------------------

JAK TO MOWI TWOJ RATTLEROWSKI KUMPEL - NARAZIE.
            • oscar62 Re: Do SPLITA 16.05.05, 21:48
              rattler napisał:

> Chykalo mi siem na rybach Oskar , myslalem ze mnie zona wspomina :) Jak to
              milo
              >
              > ze mnie jeszcze pamietasz .
              >
              > narazie
              >
              > ------------------------------------------
              PAMIETAM, PAMIETAM. TY NIE DAJESZ O SOBIE ZAPOMNIEC...
              POZDR.
              • rattler Re: Do SPLITA 16.05.05, 23:08
                Daj mi spokoj na weekendy stary zgredzie i na szabas tez, ja zarabiam na zycie,
                chykanie mi nie pomaga, a klienci zamiast moczyc kija pytajom o diete i radzom
                mi co mam jesc, a co nie, zamiast koncentrowac siem na tym, za co zaplacili :(

narazie
      • explicit Re: Rzad Izraela to wykry, prawo Izraela potepilo 16.05.05, 09:36
        Potepilo ??? He , he , Mengele dostal zaocznie "czape" za experymenty na
        Zydach , jaka kare poniesli wasi koszerni Mengelowie, mozna wiedziec neceserku ?

Ile jest warte zycie i zdrowie neceserka , w zydowskim szpitalu , jak jak Zyd
        traktuje go jak krolika doswiadczalnego ??? Zilch , osla lako !!! Ziomkowie
        traktowali cie jak mydlo kiedys i traktuja nadal ,... Nic sie nie zmienilo :)

uklony
      • rattler Re: Rzad Izraela to wykry, prawo Izraela potepilo 16.05.05, 18:38
        Tys nie pijany , ciebie tate zapomnial dokonczyc - Polak wytrzezwieje :)))

narazie
        • rydzyk_dyrektor Re: Rzad Izraela to wykry, prawo Izraela potepilo 17.05.05, 01:33
          hihi, poeksperymentujcie na mnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka