krystian71 13.05.05, 19:01 Lecz niech nie cieszy sie Lech i Wojo jeszcze tu wroce osobom mojom Gdy mi pogryza tylek komary albo w kufelkach zabraknie siary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: PRZYSZLA JUZ CHWILA, ROZPALIC GRILLA 13.05.05, 19:09 krystian71 napisała: > Lecz niech nie cieszy sie Lech i Wojo > jeszcze tu wroce osobom mojom > > Gdy mi pogryza tylek komary > albo w kufelkach zabraknie siary > wrzuc na grilla baraninke albo jaka dobra swinke podlej pyfkiem posyp ziolem i nie zalej sie ROSOLEM Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-boobs Re: PRZYSZLA JUZ CHWILA, ROZPALIC GRILLA 13.05.05, 19:17 i-love-2-bike napisała: > wrzuc na grilla baraninke > albo jaka dobra swinke > podlej pyfkiem posyp ziolem > i nie zalej sie ROSOLEM na "ziolem" rymuje sie lepiej "JABOLEM". Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: PRZYSZLA JUZ CHWILA, ROZPALIC GRILLA 13.05.05, 19:20 i-love-2-boobs napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > wrzuc na grilla baraninke > > albo jaka dobra swinke > > podlej pyfkiem posyp ziolem > > i nie zalej sie ROSOLEM > > na "ziolem" rymuje sie lepiej "JABOLEM". zank you co dwie humanistyczne glowy to nie jedna,widac twe boobs ci wyraznie w tym pomagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-boobs Re: PRZYSZLA JUZ CHWILA, ROZPALIC GRILLA 13.05.05, 19:26 moje? Hehh... jak ja bym mial boobs.. To bym dopiero uzywal! Z domu bym nie wychodzil! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: PRZYSZLA JUZ CHWILA, ROZPALIC GRILLA 13.05.05, 19:27 i-love-2-boobs napisał: > moje? Hehh... jak ja bym mial boobs.. To bym dopiero uzywal! Z domu bym nie > wychodzil! to pojdz na plastyczna operacje i po herbacie,mozesz siedziec w domu i podziwiac,jak tak lubisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-boobs Re: PRZYSZLA JUZ CHWILA, ROZPALIC GRILLA 13.05.05, 19:28 boobs z plastyku to oszustwo. Nic z tego Bruner! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: PRZYSZLA JUZ CHWILA, ROZPALIC GRILLA 13.05.05, 19:29 i-love-2-boobs napisał: > boobs z plastyku to oszustwo. Nic z tego Bruner! lepsze plastykowe niz ich brak, jak w twoim przypadku. nie do jednego plastyku panowie wzdychaja jak widac wielu to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
gloubiboulgomm Re: PRZYSZLA JUZ CHWILA, ROZPALIC GRILLA 13.05.05, 19:43 ))))))))))))))))))))))))))))))!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gocanowo wszystkiego najlepszego, u nas nad goplem 13.05.05, 19:37 jeszcze zimno www.blackstein.de/exkursionen/urwald-a9-260502/muecke-0726a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś