Dodaj do ulubionych

SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!!

IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 15:33
Ludzie przed chwila Bimi na forum kraj zwymyslal mnie od rasistek za to,ze
napisalam,ze Arabowie zyja tylko z zaslkow.Bimi udowadnial,ze oni ciezko
pracuja i dorabiaja kapitalistow.LUUUUUDZIE!!!!!Nie wytrzymam.Jemu jest pilnie
potrzebny psychiatra.
Obserwuj wątek
    • bimi Re: SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!! 05.07.02, 15:36
      Gość portalu: Ania napisał(a):

> Ludzie przed chwila Bimi na forum kraj zwymyslal mnie od rasistek za to,ze
      > napisalam,ze Arabowie zyja tylko z zaslkow.Bimi udowadnial,ze oni ciezko
      > pracuja i dorabiaja kapitalistow.LUUUUUDZIE!!!!!Nie wytrzymam.Jemu jest pilnie
      > potrzebny psychiatra.

Aniu, czy to nie ty napisałaś:
      "Spadaj przyglupie.Ja pisze o Polakach,ktorzy tu ciezko pracuja.A ty bronisz
      smierdzacych arabow ,ktorzy nic nie robia.To moj maz Belg pracuje na zasilki tych
      leni w swoim wlasnym kraju i jeszcze nie moze nic powiedziec bo takie gowno jak
      ty krzyczy,ze on jest rasista."

No cóż... coś takiego faktycznie nie świadczy o rasiźmie... ;-)
      • Gość: Ania Re: SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!! IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 15:58
        bimi napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
        >
        > > Ludzie przed chwila Bimi na forum kraj zwymyslal mnie od rasistek za to,ze
        >
        > > napisalam,ze Arabowie zyja tylko z zaslkow.Bimi udowadnial,ze oni ciezko
        > > pracuja i dorabiaja kapitalistow.LUUUUUDZIE!!!!!Nie wytrzymam.Jemu jest pi
        > lnie
        > > potrzebny psychiatra.
        >
        > No to ja moze przytocze cala konwersacje.
        Bimi:
        "Nie przesadzaj cala Europa korzysta z obcych,bo przyjezdzaja i robia za marne
        pieniadze,podczas dgy rodowici Europejczycy siedza za biurkami i opieprzaja
        sie.Gdyby bylo tak jak piszesz to w Europie zachodniej bylaby nedza a ona
        rozkwita.Europa korzysta z pracy tych ludzi-gdyby tak nie bylo to zapewniam
        cie,ze nikt by nie pozwolil im sie osiedlac"

Ania
        "ty przestan p......... glupoty jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.Nic nie robia
        tylko biora zasilki.ROZUMIESZ!!!Polacy ciezko pracuja na czarnoa oni bez niczego
        sciagaja jeden drugiego i od razu ustawiaja sie w kolejce po zasilek."

Bimi
        Spadaj rasistko sama wyjechalas sie dorobic i jeszcze zazdroscisz innym,ze tez
        probuja"

na to odpisalam ci to co ponizej bo co ci mozna odpisac jezeli piszesz rzeczy ,o
        ktorrych nie masz zielonego pojecia.Raz jeszcze ci przypominam,ze to ja mieszkamw
        tej Europie i ja znam realia a nie ty.

> "Spadaj przyglupie.Ja pisze o Polakach,ktorzy tu ciezko pracuja.A ty bronisz
        > smierdzacych arabow ,ktorzy nic nie robia.To moj maz Belg pracuje na zasilki ty
        > ch
        > leni w swoim wlasnym kraju i jeszcze nie moze nic powiedziec bo takie gowno jak
        >
        > ty krzyczy,ze on jest rasista."
        >
        > No cóż... coś takiego faktycznie nie świadczy o rasiźmie... ;-)

Nie to nie swiadczy o rasizmie.Czy kazdy kto pisze prawde to rasista a kazzdy kto
        klamie to kto?Skad czerpiesz swoje wiadomosci na temat Arabow pracujacych w
        Europie?Ja widze ich codziennie przez okno a ty?
        • bimi Re: SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!! 05.07.02, 16:08

> Nie to nie swiadczy o rasizmie.Czy kazdy kto pisze prawde to rasista a kazzdy k
          > to
          > klamie to kto?Skad czerpiesz swoje wiadomosci na temat Arabow pracujacych w
          > Europie?Ja widze ich codziennie przez okno a ty?

Powiedz, jak wpadłaś na ciąg wyrazów: "bronisz smierdzacych arabow ,ktorzy nic
          nie robia". Czesto użwasz takiego określenia w stosunku do tych ludzi? Bo mam
          wrażenie, że dość często...
          • Gość: Maria Arabstwo to smierdzace lenie i ty bimi z nimi IP: *.marketscore.com / 10.101.3.* 05.07.02, 16:25
            Aniu , ten bimi to arabek ,czego sie spodziewasz , ze powie inaczej.
            Raport ONZ napisany przez Arabow mowi swoje , ciemnota i syf.
            90% wiadomosci ze swiata o porwaniach i morderstwach to muzulmanie i arabstwo.
            przyklad

Gwałt zgodny z wyrokiem
            Autor: bogumilka@poczta.gazeta.pl
            Data: 05-07-2002 05:26

Bez komentarza:

Dziewczyna
            zostala skazana na zgwalcenie za to, ze jej 11-to letni brat zostal zauwazony w
            towarzystwie innej dziewczyny. Zgodnie z Koranem kobiety-dziewczyny stanowia
            wlasnosc prywatna tak jak inne przedmioty uzytku domowego. Poniewaz przedmiot
            (dziewczyna) stracila na wartosci bedac w towarzystwie 11-tolatka, wlasciciele
            przedmiotu (ojciec) zwrocil sie do sadu by bazujac na islamskiej zasadzie "oko
            za oko" sad zarzadzil uszkodzenie towaru bedacego w posiadaniu ojca 11-tolatka.
            Sad plemienny zgodzil sie z tym zadaniem i nakazal uszkodzenie 18-letniej
            siostry chlopca. W gwalceniu dziewczyny uczestniczylo czterech sedziow przy
            entuzjatycznym kibicowaniu kilkusetnego tlumu.
            Wlasciciel (ojciec) dziewczynki blagal o litosc wskazujac, ze uczyla
            ona ...Koran dla innych dzieci (hmmm). Po gwalcie dziewczyna opisala kare:
            calowalam ich stopy a oni zerwali moje ubranie i gwalcili mnie jeden po drugim.
            Cale to wydarzenie, ktore w przeszlosci stanowilo tylko normalna rozrywke dla
            muzulmanow stanowi dzis problem dla wladz Pakistanskich. Dzis ku przerazeniu
            takich postepowcow uwielbiajacych islamistow jak Chomsky "umiarkowani"
            islamisci musza sie liczyc z "szatanem" Ameryka. Jest wiec mozliwe, ze wbrew
            zastrzezeniom Chomskyego czy innych lewakow dziewczyna nie bedzie ukamieniowana
            a to by jej sie nalezalo bo miala seks. Inna Pakistanka, Zufran Bibi zostala
            ostatnio skazana na ukamieniowanie po tym jak zostala zgwalcona ale ku rozpaczy
            anty-amerykanskich "ususal suspects" wyzszy sad Pakistanu rozwaza jej apelacje.
            jednym slowem szatanska Ameryka zaczelakorumpowac czysty islam.
            Na zakonczenie wyjatki Koranu uzasadniajace postepowanie z towarem jakim sa
            kobiety:
            KORAN, ksiega II werset 223: twoje kobiety sa zagroda do orania. Wiec idz do
            swojej orki kiedykolwiek chcesz".
            KORAN, ksiega IV werset 15: "Jezeli ktoras z waszych kobiet jest bewstydna,
            zamknijcie ja az smierc ja zabierze".
            KORAN, ksiega IV werset 34: "meszczyzni rozporzadzaja kobietami, poniewaz Allah
            stwozyl ich madrzejszymi od kobiet i poniewaz oni zarzadzaja majatkiem...Jesli
            chodzi o te co myslicie, ze sie buntuja, zamknijcie je w miescu sypialnym i
            bijcie je".
            Ksiegi Hadisu, Rozdzial 3 strona 137, Abu Sayeed al-Khodri: "Mohamed rozmawial
            z grupa kobiet i powiedzial im - 'jak widze to wiekszosc z was pojdzie do
            piekla' . Kobiety zapytaly go dlaczego. Mohamed odpowiedzial - 'wy czesto
            narzekacie i jestescie niewdzieczne dla mezow' i mohamed wytlumaczyl im, ze
            kobiety maja wrodzone wady natury. Jakie zapytaly kobiety. Mohamed
            odpowiedzial - ' czy to nie jest poswiadczone przez swiadkow, ze wartosc
            kobiety rowna jest polowie wartosci meszczyzny? A to daje wytlumaczenie,
            dlaczego kobieta ma niska inteligencje'"
            Ksiegi Hadisu, Rozdzial 2 strona 692, Ibn Ma'sud: "Mohamed wyslannik Allaha
            powiedzial - 'kobieta jest jak prywatnym seksualnym organem. Kiedy ona wychodzi
            na zewnatrz, diabel spoglada na nia z porzadaniem'
            Ksiegi Hadisu, Rozdzial 2 strona 657, Oqbah-b-A'mer: "Poslannik Allaha
            powiedzial -'Najbardziej wlasciwa forma malzenstwa jest taka, ze po uiszczeniu
            oplaty za kobiete jej prywatne czesci sa twoja prawna wlasnoscia'"

• bimi Trafił swój na swego :) 05.07.02, 16:27
              Aniu, myślę, że powinnaś się zaprzyjaźnić z Marią - jestem pewien, że znajdziecie
              wiele wspólnych tematów.
              Zacznijcie może od tego, że Araby to śmierdzące brudasy... ;-)
          • Gość: Ania Re: SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!! IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 16:39
            bimi napisał(a):

>
            > > Nie to nie swiadczy o rasizmie.Czy kazdy kto pisze prawde to rasista a kaz
            > zdy k
            > > to
            > > klamie to kto?Skad czerpiesz swoje wiadomosci na temat Arabow pracujacych
            > w
            > > Europie?Ja widze ich codziennie przez okno a ty?
            >
            > Powiedz, jak wpadłaś na ciąg wyrazów: "bronisz smierdzacych arabow ,ktorzy nic
            >
            > nie robia". Czesto użwasz takiego określenia w stosunku do tych ludzi? Bo mam
            > wrażenie, że dość często...

Od czasu kioedy zaczeli za mna pluc i wolac sale Belge co znaczy brudna belgijka.
            Nie robie nic innego jak oni.Z tym,ze jak ja powiem sale arab to moge trafic do
            wiezienia za rasizm.Im zas nic nie grozi.Rasista mzna byc w Belgii tylko w
            stosunku do arabow.W druga strone prawo nie dziala.A szkoda.I nie udawaj,ze nie
            wiesz bo ci juz o tym pisalam.Tak jak ci pisalam o tym,ze nie przyjezdzaja tu do
            pracy tylko po zasilki.
            • bimi Re: SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!! 05.07.02, 16:51

> Od czasu kioedy zaczeli za mna pluc i wolac sale Belge co znaczy brudna belgij
              > ka.
              > Nie robie nic innego jak oni.Z tym,ze jak ja powiem sale arab to moge trafic do
              > wiezienia za rasizm.Im zas nic nie grozi.Rasista mzna byc w Belgii tylko w
              > stosunku do arabow.W druga strone prawo nie dziala.A szkoda.I nie udawaj,ze nie
              > wiesz bo ci juz o tym pisalam.Tak jak ci pisalam o tym,ze nie przyjezdzaja tu do
              > pracy tylko po zasilki.

A ja myślę, że jesteś uprzedzona. Opowiem ci historyjkę, choć nie wiem czy jest
              sens.

W tamtym roku na wakacje byłem z moją dziewczyną w Rotterdamie. Przejechliśmy się
              do portu, trafiliśmy do jakieś tureckiej dzielnicy. Ponieważ byliśmy przed
              śniadaniem, a po poprzednim wieczorze szumiało nam w głowach (jak to w Holandii)
              poszliśmy na kawe. Knajpa (właściwie barek) turecka, w środku same Turki płci
              męskiej - jak zobaczyli moją Panią w zwiewnej spódnicy, która życzy sobie, żeby
              jej podać kawę, to ich reakcja była bynajmniej... trudno powiedzieć, ale
              wyglądali dziwnie - sama sobie wyobraź. :)
              Niemnniej jednak grzecznie podali nam kawę (nie zapominając o ciasteczku) i nikt
              nic nie powiedzaił. Gapili się wprawdzie dość, dziwnie, ale co nam to
              przeszkadzało? Nic - ja rozumiem, że w ich kulturze takie rzeczy są
              niecodziennością, ale dopóki nie robią mi krzywdy, a co więcej starają się do
              mnie dopasować, to mam to gdzieś!

Co do ciebie i "sale Belge", to zastanów się dlaczego ci ludzie tak do ciebie
              mówią? Może to wcale nie jest tak, że oni nie lubią ciebie, bo jesteś Polką? Może
              oni nie lubią ciebie, bo ty nie lubisz ich?
              • Gość: Ania Re: SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!! IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 16:59
                bimi napisał(a):

>
                > > Od czasu kioedy zaczeli za mna pluc i wolac sale Belge co znaczy brudna b
                > elgij
                > > ka.
                > > Nie robie nic innego jak oni.Z tym,ze jak ja powiem sale arab to moge traf
                > ic do
                > > wiezienia za rasizm.Im zas nic nie grozi.Rasista mzna byc w Belgii tylko w
                >
                > > stosunku do arabow.W druga strone prawo nie dziala.A szkoda.I nie udawaj,z
                > e nie
                > > wiesz bo ci juz o tym pisalam.Tak jak ci pisalam o tym,ze nie przyjezdzaja
                > tu do
                > > pracy tylko po zasilki.
                >
                > A ja myślę, że jesteś uprzedzona. Opowiem ci historyjkę, choć nie wiem czy jest
                >
                > sens.
                >
                > W tamtym roku na wakacje byłem z moją dziewczyną w Rotterdamie. Przejechliśmy s
                > ię
                > do portu, trafiliśmy do jakieś tureckiej dzielnicy. Ponieważ byliśmy przed
                > śniadaniem, a po poprzednim wieczorze szumiało nam w głowach (jak to w Holandii
                > )
                > poszliśmy na kawe. Knajpa (właściwie barek) turecka, w środku same Turki płci
                > męskiej - jak zobaczyli moją Panią w zwiewnej spódnicy, która życzy sobie, żeby
                >
                > jej podać kawę, to ich reakcja była bynajmniej... trudno powiedzieć, ale
                > wyglądali dziwnie - sama sobie wyobraź. :)
                > Niemnniej jednak grzecznie podali nam kawę (nie zapominając o ciasteczku) i nik
                > t
                > nic nie powiedzaił. Gapili się wprawdzie dość, dziwnie, ale co nam to
                >

Ale o czym ty w ogole mowisz?Ja jakk ide do kawiarni to tez mi podaja kawe.
                Mowie o wyrostkach,ktorzy stoja grupami na ulicy.to oni krzycza i pluja bo tak sa
                nauczeniw domu.Mieszkaja tu ale nienawidza wszystkiego co europejskie.Integracja
                w ich pojeciu to ;przejscie Europy na Islam czy ciezko ci to zrozumiec?

przeszkadzało? Nic - ja rozumiem, że w ich kulturze takie rzeczy są
                > niecodziennością, ale dopóki nie robią mi krzywdy, a co więcej starają się do
                > mnie dopasować, to mam to gdzieś!
                >
                > Co do ciebie i "sale Belge", to zastanów się dlaczego ci ludzie tak do ciebie
                > mówią? Może to wcale nie jest tak, że oni nie lubią ciebie, bo jesteś Polką? Mo
                > że
                > oni nie lubią ciebie, bo ty nie lubisz ich?

A dlaczego krzycza sale Belge?Sam napisales,ze jestem Polka.Oni oceniaja
                czlowieka po kolorze skory i po sposobie ubrania.Ich kobiety ubieraja sie
                inaczej.Przynajmniej 90%.Muzulmanska konbieta nie wyjdzie bez chustki na
                ulice.Zrozumiales o co chodzi?Im by pasowalo zeby europejki nosily chustki bo
                koran tak kaze.
                • bimi Re: SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!! 05.07.02, 17:08

> Ale o czym ty w ogole mowisz?Ja jakk ide do kawiarni to tez mi podaja kawe.
                  > Mowie o wyrostkach,ktorzy stoja grupami na ulicy.to oni krzycza i pluja bo tak
                  > sa
                  > nauczeniw domu.Mieszkaja tu ale nienawidza wszystkiego co europejskie.Integracja
                  > w ich pojeciu to ;przejscie Europy na Islam czy ciezko ci to zrozumiec?

Wiedziałem, że nie było sensu... :)
                  W Polsce też żyją ludzie (biali Polacy), którzy nienawidzą wszystkiego co
                  europejskie, ale to jeszcze nie świadzcy o tym, że wszyscy Polacy tacy są.

No bo powiedz mi, skoro Arabowie "nienawidza wszystkiego co europejskie", to:
                  1. Po jaką cholerę przyjechali do Europy - tylko nie mów mi, że chcą ją opanować.
                  2. Dlaczego prowadzą np. restauracje, w których usługują europejczykom?

> A dlaczego krzycza sale Belge?Sam napisales,ze jestem Polka.Oni oceniaja
                  > czlowieka po kolorze skory i po sposobie ubrania.Ich kobiety ubieraja sie
                  > inaczej.Przynajmniej 90%.Muzulmanska konbieta nie wyjdzie bez chustki na
                  > ulice.Zrozumiales o co chodzi?Im by pasowalo zeby europejki nosily chustki bo
                  > koran tak kaze.

A mi by pasowało, żebyś była odrobinę bardziej inteligentna. Jestem lepszy od
                  pyskatego smarkacza krzyczącego "sale Belge"?

No i co z tego, że im by te pasowało? (nawet jeśli tak jest). Przecież to o
                  niczym nie świadczy. Równie dobrze mogła byś nienawidzieć księży katolickich, bo
                  im by pasowało, "żeby europejki były przykładnymi matkami i rodziły dużo dzieci".
                  No nie?
              • ^she Re: SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!! 06.07.02, 13:56
                bimi napisał(a):

>
                > > Od czasu kioedy zaczeli za mna pluc i wolac sale Belge co znaczy brudna b
                > elgij
                > > ka.
                > > Nie robie nic innego jak oni.Z tym,ze jak ja powiem sale arab to moge traf
                > ic do
                > > wiezienia za rasizm.Im zas nic nie grozi.Rasista mzna byc w Belgii tylko w
                >
                > > stosunku do arabow.W druga strone prawo nie dziala.A szkoda.I nie udawaj,z
                > e nie
                > > wiesz bo ci juz o tym pisalam.Tak jak ci pisalam o tym,ze nie przyjezdzaja
                > tu do
                > > pracy tylko po zasilki.
                >
                > A ja myślę, że jesteś uprzedzona. Opowiem ci historyjkę, choć nie wiem czy jest
                >
                > sens.
                >
                > W tamtym roku na wakacje byłem z moją dziewczyną w Rotterdamie. Przejechliśmy s
                > ię
                > śniadaniem, a po poprzednim wieczorze szumiało nam w głowach (jak to w Holandii
                > )
                > męskiej - jak zobaczyli moją Panią w zwiewnej spódnicy, która życzy sobie, żeby
                >
                > Niemnniej jednak grzecznie podali nam kawę (nie zapominając o ciasteczku) i nik
                > t
                > przeszkadzało? Nic - ja rozumiem, że w ich kulturze takie rzeczy są
                >
                > Co do ciebie i "sale Belge", to zastanów się dlaczego ci ludzie tak do ciebie
                > mówią? Może to wcale nie jest tak, że oni nie lubią ciebie, bo jesteś Polką? Mo
                > że
                > oni nie lubią ciebie, bo ty nie lubisz ich?

• ^she bimi ogranicza swe pole widzenia 06.07.02, 14:34
                bimi napisał(a):

> ię
                > )
                >
                > t
                > przeszkadzało? Nic - ja rozumiem, że w ich kulturze takie rzeczy są

Widzisz bimi, sam przyznajesz, ze ich reakcja byla co najmniej nie typowa,
                wygladali dziwnie, gapili sie dziwnie. Czy mozesz sobie tez wyobrazic, ze twoja
                pani zostala obsluzona byc moze tylko dlatego ze byla w twoim towarzystwie?
                Posluchaj jeszcze innej historii: W tym roku wybralam sie z moja Mama i siostra
                na wycieczke do innego miasta, wracajac na pociag mialysmy troche czasu by
                gdzies wstapic na herbate. Niedaleko dworca byla mala "wloska" knajpka, w ktorej
                pracowali Arabowie (jezyk). Zamowilismy u jednego z dwoch tam pracujacych
                herbate. Niestety to nie on mogl nas obsluzyc ale kolega. Kolega jeszcze raz
                zapytal nas czego wlasciwie chcemy. Ponadto jeszcze kilkakrotnie musialysmy
                skladac to samo zamowienie. Po pewnym dosc dlugim czasie, zniechecona czekaniem
                stanelam w drzwiach salki i kuchni z pytaniem o nasza herbate. Arab byl bardzo
                zdziwiony "To nie ja to moj kolega, to od niego wszystko tu zalezy" na moje
                pytanie gdzie jest ten kolega odpowiedzial, ze nie wie (???? hehe) ale jak nam
                sie nie podoba to mozemy opuscic restauracje, co tez zreszta uczynilysmy.
                Jeszcze nigdy nie "obsluzono" mnie w Holandii w tak bezczelny sposob i zal mi
                bylo mojej Mamy, starszej kobiety, ktorej ci arabowie nawet nie podali pic, i
                wstyd mi bylo ze takie knajpy w tu istnieja. Juz nigdy nie zajrze do arabskij
                knajpy, nie zarobia na mnie ani zlamanego euro-centa.
                Posluchaj wiec bimi od czasu do czasu historii jakie maja do powiedzenia Ania,
                Bengal czy inni ktorzy mieszkaja w UE i z kultura arabska czy tez turecka maja
                do czynienia (prawie) na codzien. Mozesz powiedziec, ze moja historia jest
                jednostkowa, jak zreszta i twoja, ale nie zamykaj sie do egoistycznego: "ale
                dopóki nie robią mi krzywdy, a co więcej starają się do mnie dopasować, to mam
                to gdzieś!" to chowanie glowy w piasek, nie jestes sam na swiecie!! Czy nie jest
                ci choc troche zal, ze inna starsza kobieta nie zostala obsluzona przez Araba???
                A czy wiesz, ze wg szacunkow w stosunku do 80% (osiemdziesieciu!!! nie 8%, nie
                18% ale 80%) muzulmanek mieszkajacych w Holandii jest stosowana przemoc
                fizyczna? Przeciez tego nie mozna juz nazwac patologia, 80% to zdecydowana
                wiekszosc, to norma(!) a "patologia" stal sie brak takiej przemocy!!!
                Ale co ja ci mowie, przeciez w innym watku nie obchodzilo cie ze holenderscy
                imamowie nawoluja do m.in. bicia (choc nie mocnego ale jednak) kobiet, do
                zakazu ich pracy, wychodzenia z domu ba nawet do perfumowania (czyli do
                totalnego ograniczenia decydownia o sobie).
                Spij dalej bimi, najwazniejsze, ze tobie krzywdy nie zrobiono, ze twoja pani
                moze sie perfumowac!
            • werw Bimi - wzorzec jełopa z Sevres 05.07.02, 16:54
              On dobrze o tym wie, tylko wygodniej jest mu tego nie dostrzegać - dla niego
              najważniejsze jest że może przed samym sobą paradować w piórkach humanitaryzmu,
              tolerancji czy czego tam jeszcze. I ten człowiek zarzuca mi brak moralności,że
              nie dość głęboko pochylam się nad losem biednych arabów czy innych asfalciarzy!
              Jeszcze w XIXw w Rosji istnieli tzw. "Boży głupcy" - dziady chodzące po wsiach
              i żyjące z jałmużny, przydające sobie pozór naiwności (stąd nazwa). Brawa dla
              Bimiego za udane nawiązanie do tradycji. Tylko gdzie twoje jaja? To plują na
              ciebie czy to deszcz pada?
    • pro_wok Re: SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!! 05.07.02, 16:57
      Nie czulem sie nigdy dobrze w dzielnicach arabskich we Francji,
      prawie w centrum Brukseli poczulem sie jak w Damaszku, unikam dzielnic
      tureckich w Niemczech a jak zle zjechalem w drodze z lotniska do Maiami i
      znalazlem sie w dzielnicy murzynskiej to mialem pelne portki.
      Boze jakim ja jestem rasista.
      • bimi Re: SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!! 05.07.02, 16:58
        pro_wok napisał(a):

> Nie czulem sie nigdy dobrze w dzielnicach arabskich we Francji,
        > prawie w centrum Brukseli poczulem sie jak w Damaszku, unikam dzielnic
        > tureckich w Niemczech a jak zle zjechalem w drodze z lotniska do Maiami i
        > znalazlem sie w dzielnicy murzynskiej to mialem pelne portki.
        > Boze jakim ja jestem rasista.

Z tego to jeszcze nie wynika. Sam wolę unikać takich ulic. Podobnie jak
        niektórych zakątków Warszawy.
        • Gość: Maria Turcy sa ok ,to arabstwo jest paskudne i perfidne IP: *.marketscore.com / 10.103.3.* 05.07.02, 17:20
          Turcy sa ok , w wiekszosci pracuja i niw wadza w Europie.
          Arabstwo nie pracuje ,zyje z zasilkow a w meczetach propaguje swoj
          terortystyczny rodzaj Islamu.
          Tam gdzie zadyma , mordowanie ,zniewalanie kobiet i tyrania to w 90%
          muzulmanski arabski kraj zamieszany.
          Sprawcie sami.
          Ostatni zamach w USA ,LA to kto ?? Arab smierdziel oczywiscie po 10 latach
          w USA nic nie zrozumial i nic sie nie nauczyl.
          Tylko mordowanie ma w swoim glupim arabskim lbie , tfu .
          Oblazlo to arabstwo cala Europe ja wszy , po co sie pchaja ??
          Moga przeciez zyc u siebie w Islamie i swoim gnoju.
          Rozmnarzaja sie (po 15 - 18 dzieci) i zyja z zasilkow na koszt EU jak
          pasozyty na zdrowym ciele , TFU co za swinstwo muzulmanskie .
          • werw Re: Turcy sa ok ,to arabstwo jest paskudne i perfidne 05.07.02, 17:24
            Nie zgadzam się. Turcy to taka sama stonka jak arabstwo. Owszem, wśród Turków
            jest prawdopodobnie więcej zasymilowanych niż wśród arabów, ale ich dzielnice w
            Europie to takie same wylęgarnie przestępczości, bezprawia i agresji jak
            arabskie
          • pro_wok Re: Turcy sa ok ,to arabstwo jest paskudne i perfidne 05.07.02, 17:30
            Marysiu,Marysiu wydaje mi sie czy faktycznie Twoja sympatia do Arabow jest
            stosunkowo niewielka ?
            Znalezc Araba pracujacego nie jest latwo, ale jest to mozliwe.
            Sam znam jednego, ktory studiowal za granica i teraz pracuje.
            Myslalem, ze wynika to z trudnosci jakie maja w Europie, ale w Dubaju nie jest
            inaczej.
            Fukcje kierownicze pelnia tam glownie Europejczycy, a czarna robote wykonuja
            Azjaci, nie wiem jednak czy Dubaj moze byc reprezentazywny.
    • Gość: Kingfish Re: SZUKAM KOGOS Z EUROPY!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 06.07.02, 16:54

> Ludzie przed chwila Bimi na forum kraj zwymyslal mnie od rasistek za to,ze
      > napisalam,ze Arabowie zyja tylko z zaslkow.Bimi udowadnial,ze oni ciezko
      > pracuja i dorabiaja kapitalistow.LUUUUUDZIE!!!!!Nie wytrzymam.Jemu jest pilnie
      > potrzebny psychiatra.

Droga Aniu
      Mialem raz przyjamnosc "rozmowy" z BIMI i zapewniam cie ze nawet nie warto sie
      denerwowac. Jeszcze takiego naiwniaka i prymitiwa na tym forum nie spotkalem i na
      dodatek zachowuje sie jak niewychowany cham.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka