i-love-2-bike 17.05.05, 18:55 dyskryminuja biednych chlopow nawet w pracy na droslinkami in vitro,cos strasznego do czego ten swiat doszedl!!!!!!! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2713496.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arap1 Re: te straszne baby 17.05.05, 19:00 i-love-2-bike napisała: > dyskryminuja biednych chlopow nawet w pracy na droslinkami in vitro,cos > strasznego do czego ten swiat doszedl!!!!!!! > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2713496.html >TY MASZ.....RUHALE MATRZYNA PIERSC ......OBRON NAS..... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Arap powiedz 17.05.05, 19:59 nam jak postepowac z taka kobieta i jak Wy zalatwiacie takie sprawy kiedy kobieta jest kierownikiem. Chcielibysmy postepowac w jakis cywilizowany sposob z kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: te straszne baby 17.05.05, 19:24 Jedne dyskryminuja, a drugie czule poglaszcza po glowce zmartwionego chlopczyka. Czyz tego nie lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te straszne baby 17.05.05, 19:27 asienka32 napisała: > Jedne dyskryminuja, a drugie czule poglaszcza po glowce zmartwionego chlopczyka > . > Czyz tego nie lubicie? ostatnio coraz wiecej tych niedopieszczonych i zmaltretowanych tu gania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: te straszne baby 17.05.05, 19:30 Tylko uwaga na feministki, bo sie mozna naciac... a tych tez sporo po forum gania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te straszne baby 17.05.05, 19:33 asienka32 napisała: > Tylko uwaga na feministki, bo sie mozna naciac... a tych tez sporo po forum > gania :))) a ktora tu feminazi na forum,bo jeszcze chyba nie spotkalam takowej? my tu jestesmy pod ochrona,bo malo nas,ale za to twardo musimy bic sie z panami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: te straszne baby 17.05.05, 19:37 Malo Was? Wydawalo mi sie, ze forum jest opanowane przez meska czesc swiata... w koncu wielka polityka to nie temat dla kobiet (tak przynajmniej mowi obiegowa opinia). Feministek jest sporo, ale czesciej wystepuja pod sztandarami obrony matki przed poczetym zyciem albo kobiety przed miloscia osobnika plci meskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te straszne baby 17.05.05, 19:38 asienka32 napisała: > Malo Was? > Wydawalo mi sie, ze forum jest opanowane przez meska czesc swiata... w koncu > wielka polityka to nie temat dla kobiet (tak przynajmniej mowi obiegowa opinia) > . > Feministek jest sporo, ale czesciej wystepuja pod sztandarami obrony matki > przed poczetym zyciem albo kobiety przed miloscia osobnika plci meskiej. no tozto mowie asienko,ze malo NAS,co ty juz kobity nie poznajesz po stylu:)) pytam kto tu feminazi,zeby jej po "mesku" dolozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: te straszne baby 17.05.05, 19:41 Upsssss gafa straszna wyszla :). Wybacz. Nie to zebym feministka byla, ale cos jest w tym, ze jak sie rzeczowo i fajnie zaczyna rozmawiac to okazuje sie ze po drugiej stronie siedzi kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te straszne baby 17.05.05, 19:45 asienka32 napisała: > Upsssss gafa straszna wyszla :). Wybacz. > Nie to zebym feministka byla, ale cos jest w tym, ze jak sie rzeczowo i fajnie > zaczyna rozmawiac to okazuje sie ze po drugiej stronie siedzi kobieta. no wiadomo co w koncu prawdziwa madrosc mozna poznac tylko u "kobity",byleby nie byla to jedna z tych feminazistek albo przedstawicielek PETA,te sa okropne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: te straszne baby 17.05.05, 19:53 I co sie dziwic ze jakas kobitka chlopa do pracy nie chciala :). Feministki maja jedna zalete ... jak moj chlop popatrzy na jedna czy druga z TV to spoglada na mnie z wielkim uwielbieniem wzdychajac: kochanie jaka ty piekna i madra jestes :) A PETA?? Nie znam takiej nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te straszne baby 17.05.05, 20:00 asienka32 napisała: > I co sie dziwic ze jakas kobitka chlopa do pracy nie chciala :). > Feministki maja jedna zalete ... jak moj chlop popatrzy na jedna czy druga z TV > > to spoglada na mnie z wielkim uwielbieniem wzdychajac: kochanie jaka ty piekna > i madra jestes :) > A PETA?? Nie znam takiej nazwy? he,he to dobre,szczegolnie,ze jak patrzysz na te cuda to koza przy nich piekna:)) PETA to organizacja,ktora zwalcza znecanie sie nad zwierzetami,tam sa cudaki,co to sprejuja kobity noszace futra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: te straszne baby 17.05.05, 20:03 Bo to chyba najpierw sie jest nieurodziwa a potem feministka a nie odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te straszne baby 17.05.05, 20:06 asienka32 napisała: > Bo to chyba najpierw sie jest nieurodziwa a potem feministka a nie odwrotnie :) chyba cos w tym jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: te straszne baby 17.05.05, 19:40 i-love-2-bike napisała: > asienka32 napisała: > > > Jedne dyskryminuja, a drugie czule poglaszcza po glowce zmartwionego chlo > pczyka > > . > > Czyz tego nie lubicie? > > ostatnio coraz wiecej tych niedopieszczonych i zmaltretowanych tu gania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 [...] 18.05.05, 13:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: te straszne baby 17.05.05, 19:39 rzeczywiscie, strach pomyslec,czego sie ona obawiala? :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te straszne baby 17.05.05, 19:43 krystian71 napisała: > rzeczywiscie, strach pomyslec,czego sie ona obawiala? :) a co i ty siem boisz,a to pech? w koncu roslinki in vitro som cool,cus o tym wiem,tylko nie wolno chlopow dyskryminowac,szczegolnie tych biednych laborantow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: te straszne baby 17.05.05, 19:47 a Seksmisje ogladalas? Wiesz do czego moze w takiej hodowli dojsc jak sie chlopu zachce poexperymentowac? Kobita ma racje, do takiej pracy potrzebne sa zreczne paluszki i nic wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te straszne baby 17.05.05, 19:50 krystian71 napisała: > a Seksmisje ogladalas? Wiesz do czego moze w takiej hodowli dojsc jak sie > chlopu zachce poexperymentowac? > Kobita ma racje, do takiej pracy potrzebne sa zreczne paluszki i nic wiecej :) no i o czym by tu nie zaczac to schodzimy do jednego tematu,my tu pre pana o roslinkach in vitro rozmawiamy,nie zapedzaj sie za bardzo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: te straszne baby 17.05.05, 20:20 rachelciu,a czy nie lepiej zalozyc,ze rzeczywiscie SA zajecia do ktorych sie lepiej mezczyzni nadaja i takie w ktorych kobitki sa nie do pobicia? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te straszne baby 17.05.05, 21:07 krystian71 napisała: > rachelciu,a czy nie lepiej zalozyc,ze rzeczywiscie SA zajecia do ktorych sie > lepiej mezczyzni nadaja i takie w ktorych kobitki sa nie do pobicia? do wywozki koksu ni ma jak chlop,ale z roslinkami in vitro,ja tam bym baby wolala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: pozostaje mi zostac Arapem /nt 17.05.05, 19:49 tia wojtku,ja ostatnio zauwazylam,ze ty do przedszkola wracasz i siem skarzysz do pani,ze nie wspomne o powrocie do niemowlectwa i dokarmianiu ....,tez gdzies tam czytalam:))) musze ci kiedys na priwa przeslac info o czlonku naszej rodziny,ktorego pewnie bedziesz mial przyjemnosc kiedys poznac profesjonalnie,moze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: pozostaje mi zostac Arapem /nt 17.05.05, 19:53 Chyba wiem o kim mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: pozostaje mi zostac Arapem /nt 17.05.05, 19:55 wojcd napisał: > Chyba wiem o kim mowisz. :)) niesamowicie zdolny,na razie siedzi we francji,ale ma wrocic niedlugo. zrobil super doktorat,bylam na jego obronie i paru fajnych ludzi z dziedziny poznalam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: pozostaje mi zostac Arapem /nt 17.05.05, 20:01 Rachelko nie mowmy o tym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Sexual harassment 17.05.05, 19:51 ksiazke Crichtona i film z Demi Moore i Mikiem Douglasem. Toz to to samo. Signum temporis. Kobiety biora wladze. Maggie Tchatcher juz wskazala droge. Moze jeszcze sie zestarzeje i umre w patriarchacie ale moja coreczka to juz na pewno nie! PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Sexual harassment 17.05.05, 19:53 polski_francuz napisał: > ksiazke Crichtona i film z Demi Moore i Mikiem Douglasem. Toz to to samo. > Signum temporis. Kobiety biora wladze. > > Maggie Tchatcher juz wskazala droge. > > Moze jeszcze sie zestarzeje i umre w patriarchacie ale moja coreczka to juz na > pewno nie! > > PF he,he kobitki zawsze sobie dobrze z mezczyznami dawaly rade juz kleopatra glupia nie byla. jakby nie patrzec ladna dziewczyna to zawsze ma latwe zycie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Sexual harassment 17.05.05, 19:55 Ja znam takich co by sie z Douglasem od reki zamienili, wiec z ta bolesna dyskryminacja mezczyzn przez kobiety - modliszki to chyba przesada :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Sexual harassment 17.05.05, 19:58 asienka32 napisała: > Ja znam takich co by sie z Douglasem od reki zamienili, wiec z ta bolesna > dyskryminacja mezczyzn przez kobiety - modliszki to chyba przesada :) w koncu chlopy maja wybor no nie,to co tu plakac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Tu chodzi 17.05.05, 19:58 o sposob my dear. Sposob sie zmienia a nie nie tresc. Dawniej kobiety dawaly do zrozumienia, pozwalaly marzyc... A dzisiaj, adzisiaj rozkazuja: kladz sie tu i rob swoje, pospiesz sie bo mam malo czasu... PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Tu chodzi 17.05.05, 20:01 polski_francuz napisał: > o sposob my dear. Sposob sie zmienia a nie nie tresc. Dawniej kobiety dawaly do > > zrozumienia, pozwalaly marzyc... > > A dzisiaj, adzisiaj rozkazuja: kladz sie tu i rob swoje, pospiesz sie bo mam > malo czasu... > > PF e tam,nalezy wyc wybrednym i tyle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Tu chodzi 17.05.05, 20:02 polski_francuz napisał: > Sposob sie zmienia a nie nie tresc. To tylko kwestia odpowiedniego marketingu, jesli tak bardzo wam na zludzeniach zalezy... Czego sie nie robi dla tego jedynego ukochanego... Odpowiedz Link Zgłoś
gocanowo suuuuper strona o muzykach jazzowych, ilez naszych 17.05.05, 19:59 dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś