marianna.rokita 01.06.05, 05:42 ruszy cztery litery w sprawie Chodorkowskiego.A nie paple o zlym traktowaniu zbrodniarzy - terrorystow w Guantanamo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abe_ltd Re: Niech Amnesty International 01.06.05, 05:44 A co sie stalo z innocent until proven guilty? Kominem uszlo? Bo ci 'zbrodniarze' jak narazie siedza tam wciaz bez sadu i bez wyroku o winie. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Niech Amnesty International 01.06.05, 05:45 A maja wolno chodzic i wysadzac budynki w powietrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Niech Amnesty International 01.06.05, 05:50 A ilu z nich wiesz ze to robilo? Bo z moich zrodel wynika, ze ci co wysadzali budynki sami z nimi wylatywali w powietrze, wiec juz ich nie ma, i problem z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Niech Amnesty International 01.06.05, 05:55 A ci co uczestniczyli w przygotowaniu zamachow ? Dostarczali np. materialy wybuchowe dla "shahid'ow"? Rozumiem, ze maja dalej dostarczac? Dla mnie Amnesty International jest ogranizacja corocznie osmieszajaca sie. Patrz heh raport o "uciskanych" Palestynczykach. No ale w kwestii zydowskiej pewnie mamy inne zdanie. Wiec Ty nie przekonasz mnie, a ja nie przekonam Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Amnestia Internacjonalistyczna 01.06.05, 08:03 Amnestia Internacjonalistyczna ośmieszyła się powszechnie już dosyć dawno, na szczęście nikt przy zdrowych zmysłach nie zwraca uwagi na jej lewacki bełkot... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Amnestia Internacjonalistyczna 01.06.05, 08:05 Pndzelek :) Prawie sie za toba stesknilam :)))))) Niestety Amnestia Internacjonalistyczna, jak to swietnie nazwales, cos musi robic. Wiec pieprzy. Bez sensu. Cos ci wysylam zaraz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Amnestia Internacjonalistyczna 01.06.05, 08:36 Ano tak, żeby jeszcze pieprzyła za darmo ale oni podciągają pieniądze z rozmaitych publicznych budżetów, czyli ostatecznie za te ciepłe posadki płacimy my, którzy akurat tym rodzajem "zabawy nie jesteśmy zainteresowani... PS. Wcześnie wstałaś dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Amnestia Internacjonalistyczna 01.06.05, 08:42 Nie kladlam sie.... Do jutra mam urwanie glowy, wiec wisze na telefonie i kompie. Odbierz poczte Pedzel :) Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty Modliszka 01.06.05, 08:46 marianna.rokita napisała: > Nie kladlam sie.... > Do jutra mam urwanie glowy, wiec wisze na telefonie i kompie. > > Rekord w zwisie? Tylko po co przy tym urywać głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Modliszka 02.06.05, 01:34 Modliszki to inteligentne stworzenia.Zaluje ze nie pozarlam partnera po pierwszym..... Skoro masz ochote o tym rozmawiac. Ja nie mam na wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Niech Amnesty International 01.06.05, 15:13 czy wiec ABE tym takze mamy dac szanse to zrobic?? Moze w Auckland albo Wellington? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita sliczna nazwa prawda? 01.06.05, 09:24 Jak sie wyrobisz sa wsjem w gadu daj znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
murzynek.rambo KACZKUSIU ten ZYDZ*AK nakradl tyle 01.06.05, 10:03 ze te 9 LAT to AKT LASKI :-)))) za swoje PRZEKRETY powinien WISIEC! co do GUANTANAMO - wszystkich tam nie ZAMKNIECIE! :-))) i jakbys SALCIA nawet dziennie TALMUD czytala i modly zanosila to i tak przyjdzie w koncu BOSKA SPRAWIEDLIWOSC na HUTZPIARZY :-))) ALLAH AKHBAR! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis [...] 02.06.05, 01:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś