precieux 02.06.05, 20:27 no a po co sie tam pchaja?niech lepiej filmuja biedaszyby na slasku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gurak [...] 02.06.05, 22:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
raffmo Re: Kłopoty polskich dziennikarzy w Rosji 02.06.05, 23:27 A wy w FSB pracujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies a "Reporterzy bez granic" ci nie wystarczą"? 03.06.05, 01:50 Międzynarodowa organizacja pracowników mediów Reporterzy bez Granic (RSF) potępiła w czwartek zatrzymanie w Inguszetii przez rosyjskie służby bezpieczeństwa trzech dziennikarzy Telewizji Polskiej. Mariusz Pilis, Marcin Mamoń i Tomasz Głowacki zostali zatrzymani w nocy z 29 na 30 maja. Odebrano im kasety z materiałami nagranymi wcześniej w Czeczenii. Po przesłuchaniu zostali poproszeni o opuszczenie terytorium Inguszetii. "Władze rosyjskie po raz kolejny pokazały, że są zdecydowane na całkowitą blokadę wiadomości dotyczących wydarzeń w Czeczenii, zabraniając zagranicznym dziennikarzom na prowadzenie własnych poszukiwań" - napisała w oświadczeniu organizacja RSF. Potępiła skonfiskowanie materiałów polskich dziennikarzy, nazywając ten krok "celowym utrudnianiem dostępu do informacji, czego dotyczy paragraf 10. Europejskiej Konwencji Praw Człowieka". Organizacja Reporterzy be Granic przypomniała, że Rosja jest jednym z 46 członków Rady Europy i jako taka powinna konwencję tę respektować. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: a "Reporterzy bez granic" ci nie wystarczą"? 03.06.05, 01:51 ups. jeszcze link: info.onet.pl/1107431,12,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
bogalfa Re: komentarze Ewy15 03.06.05, 05:38 Ewo15: you are too predictable. Any thoughts of your own? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: komentarze Ewy15 03.06.05, 06:39 bogalfa napisał: 'Ewo15: you are too predictable. Any thoughts of your own?' ------------ ja czytam ewe dosc uwaznie. mysle, ze to co tutaj pisze to jej wlasne mysli. mozesz ich nie lubic ale nie zarzucaj ich autorce braku niezaleznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: a "Reporterzy bez granic" ci nie wystarczą"? 03.06.05, 15:11 dziennikarze sa od pisania artykulow , a nie wzniecania napiecia mieddzynarodowego... no chyba , ze sa agentami... Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Kłopoty polskich dziennikarzy w Rosji 03.06.05, 06:27 wspolczuje tym dziennikarzom bo popieram wolnosc slowa bez wzgledu na okolicznosci. z drugiej strony rozumiem rosyjskie szykany. doniesienia gw o sytuacji w rosji pochodza gl. od kilku dziennikarzy ktorzy wykazuja sie ta sama ideologia. wydaje mi sie ze nie ma tam nikogo kto mialby inne poglady. tak wiec, dla mnie, gw naduzywa zasade wolnosci slowa. osobiscie nie szykanowalbym tych dziennikarzy, ale - zwazywszy obecna sytuacje rosji - potrafie to zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 [...] 03.06.05, 08:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: ghotir ...jak juz pierd...liszs to ruszaj i 03.06.05, 09:26 ruszam dupa na tyle na ile moge (smazenie representantow, wystapienia, artykuly). nie pojade do iraku jako human shield bo i zdrowie nie to i obowiazki nie pozwalaja. chetnie rusze tylkiem jezeli masz pomysl jak moge to zrobic. na marginesie, you have a point. sam kopie sie za to w tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 A coś z sensem masz do powiedzenia ? 03.06.05, 10:54 Czy oprócz steku bzdur, przekleństw i inwektyw masz jeszcze coś do dodania (najlepiej żeby było z sensem i choć trochę zgodne z prawdą)? Czy to co napisałeś w zupełności wyczerpuje twoje możliwości intelektualne ? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: A coś z sensem masz do powiedzenia ? 03.06.05, 11:04 sebastian64 napisał: 'Czy oprócz steku bzdur, przekleństw i inwektyw masz jeszcze coś do dodania (najlepiej żeby było z sensem i choć trochę zgodne z prawdą)? Czy to co napisałeś w zupełności wyczerpuje twoje możliwości intelektualne ?' ------------ jezeli adresujesz ten post do mnie to jestem bardzo zdziwiony. nie uzywam przeklenstw/inwektyw, chyba ze masz na mysli moje kopanie sie w tylek ze nie potrafie zrobic wiecej niz robie. jednak, te inwektywy byly skierowane do mnie, nie do innych. co do steku bzdur to moi sluchacze a nawet bardzo krytyczni czytelnicy, uwazaja ze mam cos sensownego do powiedzenia, nawet kiedy sie ze mna nie zgadzaja. zatem, o co Ci chodzi? zechcialbys rozwinac? jezeli nie rozwiniesz to bede uwazal Cie za jednego z prowokatorow wspomnianych w artykule gw. Odpowiedz Link Zgłoś
efg Mołodcy ! Znaczit żurnalisty ! 03.06.05, 12:37 Wiedza co ryzykuja, nie ma powodu sie denerwować. Dziennikarz szukajacy prawdy wart jest poparcia, a szczególnie ci którzy ryzykuja swoim zyciem. A władza jak to władza......nie musi jej sie to podobać. Odpowiedz Link Zgłoś