goldbaum 02.06.05, 23:02 Wiecie, ze dzisiaj goldbaum o malo kolana na treningu nie zlamal? Kolano jak bania ale goldbaum na chodzie! Biada wam curyisyny syjamu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghotir Re: Jezus Maryja! 02.06.05, 23:09 zaskoczyles mnie eksklamacja; Ty jestes katolikiem? jezeli tak to nawet wyzej cenie Twoja podroz do palestyny i Twoja relacje na fs o stosunkach miedzy palestynczykami a zolnierzami izraela. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Wiec gdzie teraz jezdes goldie? 03.06.05, 00:04 czy tez uzupelniasz plyny...te ..fizjologiczne, jak I love? goldbaum napisał: > Wiecie, ze dzisiaj goldbaum o malo kolana na treningu nie zlamal? > Kolano jak bania ale goldbaum na chodzie! > > Biada wam curyisyny syjamu! Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Jezus Maryja! 03.06.05, 00:25 goldbaum napisał: > Wiecie, ze dzisiaj goldbaum o malo kolana na treningu nie zlamal? > Kolano jak bania ale goldbaum na chodzie! > > Biada wam curyisyny syjamu! Grasz w skata wyczynowo czy jako amator ? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder No wlasnie, tez sie zastanawialem,co to za trening 03.06.05, 00:29 , ze mu kolano spuchlo, ale mi zaczelo wychodzic, ze to moze zabawa slowno-muzyczna "juli, julijanko kleknij na kolanko", to se dalem spokoj.. schlagbaum napisał: > goldbaum napisał: > > > Wiecie, ze dzisiaj goldbaum o malo kolana na treningu nie zlamal? > > Kolano jak bania ale goldbaum na chodzie! > > > > Biada wam curyisyny syjamu! > > Grasz w skata wyczynowo czy jako amator ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No wlasnie, tez sie zastanawialem,co to za tr 03.06.05, 00:33 marouder napisał: > , ze mu kolano spuchlo, ale mi zaczelo wychodzic, ze to moze zabawa > slowno-muzyczna "juli, julijanko kleknij na kolanko", to se dalem spokoj.. My tu sobie zartujemy a Goldi cierpi. Chyba z dwojga zlego lepiej miec cos z kolanem niz z lokciem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder No tak, poza wszystkim goldie cierpi 03.06.05, 00:36 w tym momencie za takich, jak my, ktorzy kurna nie cierpia:) Chwala mu za to i slawa:)) schlagbaum napisał: > marouder napisał: > > > , ze mu kolano spuchlo, ale mi zaczelo wychodzic, ze to moze zabawa > > slowno-muzyczna "juli, julijanko kleknij na kolanko", to se dalem spokoj. > . > > My tu sobie zartujemy a Goldi cierpi. > > Chyba z dwojga zlego lepiej miec cos z kolanem niz z lokciem. > > Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No tak, poza wszystkim goldie cierpi 03.06.05, 00:37 marouder napisał: > w tym momencie za takich, jak my, ktorzy kurna nie cierpia:) Chwala mu za to i > slawa:)) > Czy juz policzyles ? Sa nas miliony ? > Odpowiedz Link Zgłoś
marouder No wlasnie i tu sie rodzi 03.06.05, 00:41 w moim umysle szalony nieco pomysl, ze goldie i wlodek maja cos wspolnego, bo chlopaki lubieja namnientnie Mnickiewicza:)) schlagbaum napisał: > marouder napisał: > > > w tym momencie za takich, jak my, ktorzy kurna nie cierpia:) Chwala mu za > to i > > slawa:)) > > > Czy juz policzyles ? > Sa nas miliony ? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
sulfo-n-hydroxy-succinimido-na Re: No wlasnie i tu sie rodzi 03.06.05, 00:44 marouder napisał: > w moim umysle szalony nieco pomysl, ze goldie i wlodek maja cos wspolnego, bo > chlopaki lubieja namnientnie Mnickiewicza:)) > :-)))))))) Ich IQ rozni sie o jakies 80 Chyba nie napisales tego powaznie PS podpisalem sie inaczej, bo zaczyna mnie nudzic schlagbaum Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Fajny nick, tylko zeby sie nie zaczela moda 03.06.05, 00:48 na nicki farmakologiczne:)) sulfo-n-hydroxy-succinimido-na napisała: > marouder napisał: > > > w moim umysle szalony nieco pomysl, ze goldie i wlodek maja cos wspolnego > , bo > > chlopaki lubieja namnientnie Mnickiewicza:)) > > > > :-)))))))) > > Ich IQ rozni sie o jakies 80 > > Chyba nie napisales tego powaznie > > PS > > podpisalem sie inaczej, bo zaczyna mnie nudzic schlagbaum Odpowiedz Link Zgłoś
sulfo-n-hydroxy-succinimido-na Re: Fajny nick, tylko zeby sie nie zaczela moda 03.06.05, 00:51 marouder napisał: > na nicki farmakologiczne:)) > Niestety nie zmiescil sie caly ale trudno. Jutro lece w delegacje i musze sie troche przespac. Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Dobrej Nocy:)Spokojnego lotu:) 03.06.05, 00:54 sulfo-n-hydroxy-succinimido-na napisała: > marouder napisał: > > > na nicki farmakologiczne:)) > > > Niestety nie zmiescil sie caly ale trudno. > > Jutro lece w delegacje i musze sie troche przespac. > > Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A powaznie, to oczywiscie roznica w poziomie 03.06.05, 00:53 poznawczym oraz umiejetnosc poslugiwania sie argumentami(nie zawsze zgodnie nawet z wyznawana etyka, ale to insza inszosc) na korzysc goldiego:) marouder napisał: > na nicki farmakologiczne:)) > > sulfo-n-hydroxy-succinimido-na napisała: > > > marouder napisał: > > > > > w moim umysle szalony nieco pomysl, ze goldie i wlodek maja cos wsp > olnego > > , bo > > > chlopaki lubieja namnientnie Mnickiewicza:)) > > > > > > > :-)))))))) > > > > Ich IQ rozni sie o jakies 80 > > > > Chyba nie napisales tego powaznie > > > > PS > > > > podpisalem sie inaczej, bo zaczyna mnie nudzic schlagbaum Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Jezus Maryja! 03.06.05, 00:57 szlagbaum napisal: > Chyba z dwojga zlego lepiej miec cos z kolanem niz z lokciem. * oooo, jakze sie mylisz. (swoja droga lepiej nic nie miec z niczym - ze zaneguje) Odpowiedz Link Zgłoś