Dodaj do ulubionych

Propozycja do rozwazenia: nowe forum ASAP

04.06.05, 02:07
Szukam chetnych do poparcia takiej inicjatywy. Propozycja jest taka,
mianowicie, zeby utworzyc obok FORUM SWIAT nowe osobne FORUM ASAP.

Czlowiek by chcial na Forum Swiat porozmawiac spokojnie o sprawach swiatowych.
Ale kompletnie sie nie daje, bo jest tutaj grupa maniakow, opentancow,
psycholi, ciezkich paranoikow, ktrozy o niczym innym, qrwa, nie potrafia
rozmawiac, jak tylko o Zydach i o tym, jacy oni sa niepozytywni pod kazdym
wzgledem.

Ci ludzie, oczywiscie, mowia, ze to jest w odpowiedzi na napasci na Polske i
antypolonizm - czyli glownie chyba w odpowiedzi na Fredzia, bo ja jakos
specjalnie innych nie widze.

Wiec nie oni, qrwa, razem z tym Fredziem wypjerdalaja na osobne forum i niech
tam sie gryza, a porzadnych ludzi niech zostawia w spokoju.

Nowe forum mozna by nazwac ASAP , co by znaczylo AntySemicko-AntyPolskie.
Wszystkich, ktorzy zakladaja antysemickei watki, jak rowniez antypolskie
watki, by sie grzecznie poprosilo, zeby sie tam w cholere przeniesli, a tutaj
pozwolili porzadnym ludziom odetchnac od swoich paranoi i obsewsji. A jakby
taki nie posluchal i nadal tu sie ze swoimi maniami ladowal, to watek by sie
po prostu przenosilo administaracyjnie. Nie zadna cenzura! Tylko, jak w
restauracji, "sala dla niepalacych", niech tu na forum bedzie "sala dla
nieporabanych", a ci porabani psychole niech sobie mowia, jak najbardziej -
ale nie tutaj, do qrwy nedzy, tylko w specjalnym wydzielonym pomieszczeniu.
Przeciez tego juz sluchac nie mozna! Niech plebs sobie wyje, ale czy normalny
cywilizowany czlowiek musi byc przymuszany do sluchania tego wycia?

Prosze chetnych do poparcia takiej akcji, by sie zglaszali. Wspolnie mozna by
wystapic do Administracji Forum.
Obserwuj wątek
    • ghotir Re: Propozycja do rozwazenia: nowe forum ASAP 04.06.05, 02:14
      poparlbym takie forum gdyby nie Twoja osoba. zblazniles sie na watku na ktorym
      pamietalismy ofiare 'proletariatu' - jak nazywasz tych ludzi - w iraku, przez
      ublizanie czlonkom tego 'proletariatu'.
      odpowiem po proletariacku: skocz na drzewo.
      • marianna.rokita Tom,chcesz stoworzyc getto ? czy guantanamo? 04.06.05, 02:24

• t0g Re: Propozycja do rozwazenia: nowe forum ASAP 04.06.05, 06:32
        ghotir napisał:

> poparlbym takie forum gdyby nie Twoja osoba. zblazniles sie na watku na ktorym
        > pamietalismy ofiare 'proletariatu' - jak nazywasz tych ludzi - w iraku, przez
        > ublizanie czlonkom tego 'proletariatu'.

Nie za bardzo pamietam takiego incydentu, musze przyznac...W Iraku? Mowiac
        "proletariat", mam zawsze na mysli forumowy proletariat.
      • rattler Re: Propozycja do rozwazenia: nowe forum ASAP 04.06.05, 20:02
        :)))))) A kto go podsadzi, Ghotir ? Facet ma tyle sprytu, co klasy.

narazie

------------------------------------------

odpowiem po proletariacku: skocz na drzewo.
    • i-love-2-bike Re: Propozycja do rozwazenia: nowe forum ASAP 04.06.05, 02:48
      tomus pamietasz takie czasy,gdzie "rozmowa byla kontrolowana". ja ci powiem,nie
      wiaz ludziom rak i nog,bo co dobre dla ciebie nie musi byc dobre dla
      sasiada.gdyby nie twoje dzikie ekscesy na FA i FS mialbys znacznie wiecej
      poparcia,ale niestety po roznych takich ,czy innych komentarzach mozesz tylko
      zebrac taka sobie grupie,a skoda tomku.
      • ghotir Re: Propozycja do rozwazenia: nowe forum ASAP 04.06.05, 02:59
        i-love-2-bike napisała: 'nie wiaz ludziom rak i nog,bo co dobre dla ciebie nie
        musi byc dobre dla sasiada'
        ---------
        to jest inny powod dla ktorego doradzam abys wskoczyl sobie na drzewo. istnieje
        szansa, ze zaimponujesz monkies, moze nawet primates, ale watpie ze znajdziesz
        wielu poplecznikow wsrod ludzi. idz sobie gdziekolwiek idziesz po pracy ale
        zostaw to forum w spokoju.
        • i-love-2-bike Re: Propozycja do rozwazenia: nowe forum ASAP 04.06.05, 03:03
          ghotir napisał:

> i-love-2-bike napisała: 'nie wiaz ludziom rak i nog,bo co dobre dla ciebie nie
          > musi byc dobre dla sasiada'
          > ---------
          > to jest inny powod dla ktorego doradzam abys wskoczyl sobie na drzewo. istnieje
          > szansa, ze zaimponujesz monkies, moze nawet primates, ale watpie ze znajdziesz
          > wielu poplecznikow wsrod ludzi. idz sobie gdziekolwiek idziesz po pracy ale
          > zostaw to forum w spokoju.

wiesz ghotir ja widze tu wielu ludzi,ktorzy w taki,czy inny sposob probuja
          rozmowcow wiazac lub ponizac. ja tam lubie wolnosc i wybor,a jak masz ustalone
          parametry to niestety to sie konczy. mimo wszystko wole to forum,gdzie nikt mi
          nie mowi co wolno a czego nie (oczywiscie kazdy powinien wiedziec,gdzie lezy
          granica),niz te wydzielone poletka, za duzo mam ochoty,aby sobie pohasac ,aby
          sie podporzadkowac tym wszystkim normom:)))
          • ghotir Re: Propozycja do rozwazenia: nowe forum ASAP 04.06.05, 07:24
            i-love-2-bike,
            zdenerwowal mnie ten pyszny facet. jak tak nie lubi forumowiczow to po co tu
            przychodzi? aby obrazac?
    • t0g Drogi Rybaku: 04.06.05, 07:43
      Co do balznienia sie, to nie trzeba sie tym zbytnio przejmowac. Widzisz, na tym
      Forum na palcach jednej reki mozna policzyc takich, ktorzy blaznami wlasnie NIE
      SA. Wiec blazniac sie, czlowiek sie nie wyroznia z czeredy po prostu.

Rachelka mnie nie lubi, wiec oskarza mnie o Bog wi jakie grzechy. "Liczne
      afery", ktorych rzekomo bylam bohaterem, polegaly glownie na tym, ze przed mniej
      wiecej 9 miesiacami niejaka Gini na innym Forum ujawnila moje personalia. Wiec
      jest troche tak, jak z tym chlopcem, co mu ukradiono rower, kiedy mial 5 lat.
      Pozniej do konca zycia o nim mowiono: "Cos bylo z jakims rowerem... Czy to jemu
      ukradziono, czy moze on komus ukradl? Dokladnie juz nie pamietamy, ale jedno
      jest pewne - byl zamieszany w sprawe kradziezy roweru!". Podobnie ja bylem
      zamieszany w sprawe ujawnienia personaliow forumowicza...

Ja mysle, ze choc jako blazen nie wyrozniam sie z tlumu, to jednak jest jedna
      rzecz, ktora sie na tym forum wyrozniam. Mianowicie. potrafie sie przyznac do
      bledu i juz niejeden raz to robilem. Wiec jak mi powiesz, co Cie tak
      zniesmaczylo w jakims moim poscie, to wcale niewykluczone, ze przyznam Ci racje
      i przeprosze. Z tym, ze zupelnie nie kojarze, o co Ci chodzi...

Serdecznie pozdrawiam sposrod galezi,

t0g the Monkey

• ghotir Re: Drogi Rybaku: 04.06.05, 07:52
        wchodze w te galezie aby Ci odpowiedziec.
        zajrzyj na watek >wczoraj widzialem wystawe<; dzisiaj druga strona na tym forum.
        Twoja wypowiedz jest tam wykasowana, ale znajdziesz moje wytlumaczenie dlaczego
        ktos mogl poprosic o wykasowanie tej wypowiedzi.
        • t0g Re: Drogi Rybaku: 04.06.05, 08:23
          ghotir napisał:

> wchodze w te galezie aby Ci odpowiedziec.
          > zajrzyj na watek >wczoraj widzialem wystawe<; dzisiaj druga strona na t
          > ym forum.
          > Twoja wypowiedz jest tam wykasowana, ale znajdziesz moje wytlumaczenie dlaczego
          > ktos mogl poprosic o wykasowanie tej wypowiedzi.

Poniewaz jest wykasowana, to nie wiem, co napisalem, bo nie za bardzo
          pamietam... Jest sam koniec zajec, w nastepnym tygodniu sesja, dziki mlyn, wiec
          ja na forum dzialam "z doskoku"... Przed moja wypowidzia jest rowniez wykasowana
          wypowiedz Rachelki, co moze oznaczac, ze ja cos "odchlapnalem" Rachelce. A znia
          drzemy koty od wielu miesiecy, wiec istotnie moglo to byc cos... no...
          niesalonowego.

Tekst o cwiercinteligencie popelnil niejaki piq, Krakowianin, ktory mnie nie
          lubi. Kiedy on go ktorys tam raz przytoczyl, to postanowilem zaczac zbierac tego
          rodzaju teksty o sobie. Ale to troche roboty przenisc to na moj portalik, wiec
          chyba tam jest jeszcze tylko jeden. Postanowilem teraz, jak beda wakacje, to
          troche to uzupelnic, bo takich roznych tekstow odsadzajacych mnie od czci i
          wiary bylo na Forum sporo. Tylko, czy ja je teraz zdolam odszukac....
          • t0g Re: Drogi Rybaku, PS: 04.06.05, 08:27
            Czy ewentualnie zgodzilbys sie, zebym dolaczyl do tego tekstu o
            cwiercinteligencie z klopotami gastrycznymi Twoj tekst z tego watku? Tzn. jako
            oddzielny takst z podaniem autora, oczywiscie.
      • i-love-2-bike Re: Drogi Rybaku: 04.06.05, 16:37
        t0g napisał:

> Co do balznienia sie, to nie trzeba sie tym zbytnio przejmowac. Widzisz, na tym
        > Forum na palcach jednej reki mozna policzyc takich, ktorzy blaznami wlasnie NIE
        > SA. Wiec blazniac sie, czlowiek sie nie wyroznia z czeredy po prostu.
        >
        > Rachelka mnie nie lubi, wiec oskarza mnie o Bog wi jakie grzechy. "Liczne
        > afery", ktorych rzekomo bylam bohaterem, polegaly glownie na tym, ze przed mnie
        > j
        > wiecej 9 miesiacami niejaka Gini na innym Forum ujawnila moje personalia. Wiec
        > jest troche tak, jak z tym chlopcem, co mu ukradiono rower, kiedy mial 5 lat.
        > Pozniej do konca zycia o nim mowiono: "Cos bylo z jakims rowerem... Czy to jemu
        > ukradziono, czy moze on komus ukradl? Dokladnie juz nie pamietamy, ale jedno
        > jest pewne - byl zamieszany w sprawe kradziezy roweru!". Podobnie ja bylem
        > zamieszany w sprawe ujawnienia personaliow forumowicza...
        >
        > Ja mysle, ze choc jako blazen nie wyrozniam sie z tlumu, to jednak jest jedna
        > rzecz, ktora sie na tym forum wyrozniam. Mianowicie. potrafie sie przyznac do
        > bledu i juz niejeden raz to robilem. Wiec jak mi powiesz, co Cie tak
        > zniesmaczylo w jakims moim poscie, to wcale niewykluczone, ze przyznam Ci racje
        > i przeprosze. Z tym, ze zupelnie nie kojarze, o co Ci chodzi...
        >
        > Serdecznie pozdrawiam sposrod galezi,
        >
        > t0g the Monkey
        >
        >

tomku tu nie chodzi o to kto kogo lubi,czy nie,bo w koncu teksty puszczalismy
        rozne i to wszyscy,ale kto,jak i co robil przez ostatni rok. spojrz na swoja
        historie,ktora tu opisujesz,jak rowniez na liste nickow wygaszonych,ktora tak
        raklamujesz a pozniej sie zastananow dlaczego ludzie maja takie a nie inne
        zdanie o tobie. fakt faktem,ze przeprosiles i to ci sie chwali,ale jak mowie
        kazdy ma swoje preferencje a po tym co tu sie dzialo i jak sie dzialo,wielu z
        nas poprostu stoi na uboczu i tego szkoda,bo mysle,ze moglbys z racji tego kim
        jestes miec znacznie wiecej poparcia na tym forum.zycze tobie powodzenia a ja
        urazy nie trzymam.
        • t0g Rachelko: 04.06.05, 17:09
          i-love-2-bike napisała:

>
          > tomku tu nie chodzi o to kto kogo lubi,czy nie,bo w koncu teksty puszczalismy
          > rozne i to wszyscy,ale kto,jak i co robil przez ostatni rok. spojrz na swoja
          > historie,ktora tu opisujesz,jak rowniez na liste nickow wygaszonych,ktora tak
          > raklamujesz a pozniej sie zastananow dlaczego ludzie maja takie a nie inne
          > zdanie o tobie.

E tam Droga Rachelko, nie jest tak zle. Paru przyjaciol na Forum mam. A co do
          nieprzyjaciol ... jest wsrod nich wielu takich, co do ktorych zdecydowanie wole,
          by byli wlasnie moimi nieprzyjaciolmi, a nie przyjaciolmi. Taki Spliciaszek, na
          pryklad. Bo pomysl: gdyby, na przyklad, Split odnosil sie do mnie przyjaznie,
          to przeciez ja nie moglbym sie w Seattle wiecej ludziom na oczy pokazac!

Ale cieszy mnie to, ze z Toba udalo sie ostatnio pare calkiem sympatycznych
          postow wymienic i postaram sie juz nie wracac do dawnych animozji. Ja jestem z
          natury zyczliwy ludziom, zapewniam Cie.
          • i-love-2-bike Re: Rachelko: 04.06.05, 17:15
            t0g napisał:

> Ale cieszy mnie to, ze z Toba udalo sie ostatnio pare calkiem sympatycznych
            > postow wymienic i postaram sie juz nie wracac do dawnych animozji. Ja jestem z
            > natury zyczliwy ludziom, zapewniam Cie.
            >
            tomku ,jeszcze raz ,jako fizyk powienes miec umysl scisly,zobacz na nicki
            wygaszone,po co to robisz,komu to potrzebne ? kazdy ma nieprzyjaciol na tym
            forum,mnie tego nie musisz mowic,im bardziej jestes twardy tym wiecej ich cie
            probuje gniesc,ale to nie o to chodzi. nie robmy niepotrzebnych afer,bo to
            nikomu niepotrzebne,a wrecz dziecinnie idotyczne. bylbys mile zdziwiony,gdybys
            sie tak tu negatywnie nie reklamowal,gdyz nie kazdy ma ochote na pelna spowiedz
            na forum kim jest,czy jakie jest jego wyksztalcenie i co robi. w takim razie
            zakopiemy topor wojenny mam nadzieje,ze na dlugo.pozdr.
            • t0g Re: Rachelko: 04.06.05, 17:55
              i-love-2-bike napisała:

> tomku ,jeszcze raz ,jako fizyk powienes miec umysl scisly,

No, niestety, akurat nie mam i byc moze wlasnie z tego powodu nie zostalem
              Zweisteinem (drugim Einsteinem, znaczy).

zobacz na nicki
              > wygaszone,po co to robisz,komu to potrzebne ? kazdy ma nieprzyjaciol na tym
              > forum,mnie tego nie musisz mowic,im bardziej jestes twardy tym wiecej ich cie
              > probuje gniesc,ale to nie o to chodzi. nie robmy niepotrzebnych afer,bo to
              > nikomu niepotrzebne,a wrecz dziecinnie idotyczne. bylbys mile zdziwiony,gdybys
              > sie tak tu negatywnie nie reklamowal,gdyz nie kazdy ma ochote na pelna spowiedz
              > na forum kim jest,czy jakie jest jego wyksztalcenie i co robi. w takim razie
              > zakopiemy topor wojenny mam nadzieje,ze na dlugo.pozdr.
              >
              Masz racje, liste zlikwiduje. Oferte zakopania topora wojennego przyjmuje z
              radoscia. Co nie jest rownoznaczne z deklaracja, ze bede sie zawsze zgadzal z
              tym, co piszesz - ale obiecuje, ze odtad bede polemizowal z Toba tylko w bardzo
              rzeczowym tonie.

Pozdrawiam, t0g
    • polski_francuz ASAP 04.06.05, 12:27
      to nie jest zla idea, ale moze nie asap (as soon as possible).

Jak widzisz, poparcia publicznego brakuje. A vox populi vox Dei i trzeba sie mu
      podporzadkowac.

Poza tym, jak widac Polakow fascynuje temat zydowski a Zydow, temat polski. Nie
      mnie i nie Ciebie, ale wielu. I gdzies te resentymenty musza wyladowac.

W koncu, jak watki sa na niskim poziomie, to mozna je olac. Niektorych
      wariatunciow mozesz dac na liscie nickow wygaszonych, jak mi to slusznie
      poradzila nasza kolezanka love-2-bikes.

Nie mozna tez stworzyc watku zabraniajac pewnych tematow. A co zrobisz, jak Cie
      sie arap albo przystojny fredzio pojawi? Nic.

W koncu, jest tu jakas dynamika. Wariacka, zgoda, ale jednak. Byles na forum
      nauka i wiedz, ze trzeba czekac 2 tygodnie zanim ktos Twojwpis spostrzeze. Wiec
      nic nie ma za darmo ani nic nie jest perfekt.

Pozdrawiam

PF

• t0g Re: ASAP 04.06.05, 17:36
        polski_francuz napisał:

> to nie jest zla idea, ale moze nie asap (as soon as possible).
        >
        > Jak widzisz, poparcia publicznego brakuje.

Drogi PF-ie,
        Alez ja ani przez sekunde nie przypuszczalem, ze ta idea znajdzie jakikolwiek
        aplauz. Watek otworzylem wylacznie w celu spowodowania dyskusji.

Z innej beczki: wspomniales w jednym momencie o Steinhausie. Kilka ciekawostek o
        nim.

W czasie okupacji musial sie ukrywac, bo byl wszak Zydem. Ale najwyrazniej mial,
        jak to sie wtedy mowilo, "dobry wyglad", bo zaszyl sie w jakiejs malej
        miejscowosci z falszywymi papierami i towystarczylo. Wladzom niemieckim jako
        zajecie podawal "zegarmistrz sloneczny" i oni jakos to kupowali.

Niemcy utrzymywali wysokosc swoich strat na frontach w scislej tajemnicy. Nie
        wolno bylo w prasie zamieszczac nekrologow poleglych - tylko nekrologi oficerow,
        i to od jakijs rangi w gore. Steihaus, jako statystyk, wymyslil jednak, ze na
        podstawie tych oficerskich nekrologow mozna wcale dokladnie wydedukowac calosc
        niemieckich strat. Robil takie analizy i przez kanaly konspiracyjne podawal
        gdzies dalej. Po wojnie okazalo sie, ze blad jego oszacowan nie przekraczal
        paru procent.

Po wojnie Steinhausa mianowano czlonkiem Polskiej Akademii Nauk. Wiekszosc
        mianowanych to byli jednak nie prawdziwi uczeni, jak on, tylko komunistyczni
        naukowi karierowicze. Steinhaus wiec notorycznie olewal zebrania PAN-u w
        Warszawie i nie ruszal sie z Wroclawia. Ktoregos razu jednak akurat byl w
        Warszawie z jakiegos innego powodu i przy tej okazji zjawil sie w Palacu
        Staszica na zebraniu czlonkow. Prezes PAN-u, jak go zobaczyl, to powiedzial z
        sarkazmem: "O, profesor Steinhaus raczyl sie wreszcie pojawic! Wiec moze prof.
        Steinhaus zechce teraz laskawie usprawiedliwic sie za liczne nieobecnosci na
        zebraniach?" Na co Steinhaus odpalil: "Owszem, moge sie usprawiedliwic za moje
        nieobecnosci, ale moze najpierw jednak niektorzy zechca usprawiedliwic swoja
        OBECNOSC tutaj na sali!"

Prof. Leopold Infeld mial do Steinhausa gleboki zal o to, ze tamten przed wojna
        ostro sprzeciwil on sie jego kandydaturze na stanowisko docenta we Lwowie.
        Infeld wtedy docentury nie dostal, i stanowisko Steinhausa mialo chyba na to
        duzy wplyw. Panowie od tamtej pory ze soba nie rozmawiali. Jednak ten epizod w
        PAN-ie tak Infelda rozbawil, ze podszedl do Steinhausa z reka wyciagnieta na
        zgode.
        • polski_francuz Dobre 04.06.05, 19:14
          o zegarmistrz sloneczny.

Czytalem gdzies ze Zydow "z wygladem" nazywano podczas okupacji "Czech". To
          znaczylo: wyglad jak trzech Zydow.

Komentarz co do epizodu Steinhaus-Infeld: inteligencja i dobry humor
          przewracaja gory.

Pozdrowienia

PF
    • explicit Re: Propozycja do rozwazenia: nowe forum ASAP 04.06.05, 17:44
      A co powiesz na , GG ??? (Giebultowitz Getto) Latwiej zapamietac i bez anty :)

uklony

==============================================================================

Szukam chetnych do poparcia takiej inicjatywy. Propozycja jest taka,
      mianowicie, zeby utworzyc obok FORUM SWIAT nowe osobne FORUM ASAP.

Nowe forum mozna by nazwac ASAP , co by znaczylo AntySemicko-AntyPolskie.

• t0g A czemu nie SS? 04.06.05, 17:59
        explicit napisał:

> A co powiesz na , GG ??? (Giebultowitz Getto) Latwiej zapamietac i bez anty :)
        >
        > uklony

Split Society?
        • explicit Re: A czemu nie SS? 04.06.05, 18:10
          He, he, to tu juz mamy i to takie , ze trudno o lepsze ,... Pozatym ten skrot
          mi sie brzydko kojarzy ,... Odpada !!!

uklony

==============================================================================

Split Society?
    • lortea Popieram, tez czasem lubię dosolić Żydom ktzórzy 04.06.05, 18:05
      wiedzą o historii tyle coja o budowie rakiety kosmicznej najnowszej generacji,
      ale od pewnego czasu wątki o Izraelu o stosunkach polsko-żydowskich, pretensje
      remka (najczęsciej uzasadnione), dziwaczne wątki dany33 zajmują ze 20%
      powierzchnii. Zatem poważnie popieram pomysł nowego forum polsko-żydowskiego.
      Wzglednie proszę administrację by kasowała setny wątak o antysemityźmie Polakó
      lub zbrodniach żydowskich, w sytuacji gdy na pierwszej stronie spisu wątków
      jest już kilka wątków podobnych w temacie. To uporądkowałoby napewno dyskusje.
      • i-love-2-bike Re: Popieram, tez czasem lubię dosolić Żydom ktzó 04.06.05, 19:19
        lortea napisał:

> wiedzą o historii tyle coja o budowie rakiety kosmicznej najnowszej generacji,
        > ale od pewnego czasu wątki o Izraelu o stosunkach polsko-żydowskich, pretensje
        > remka (najczęsciej uzasadnione), dziwaczne wątki dany33 zajmują ze 20%
        > powierzchnii. Zatem poważnie popieram pomysł nowego forum polsko-żydowskiego.
        > Wzglednie proszę administrację by kasowała setny wątak o antysemityźmie Polakó
        > lub zbrodniach żydowskich, w sytuacji gdy na pierwszej stronie spisu wątków
        > jest już kilka wątków podobnych w temacie. To uporądkowałoby napewno dyskusje.

a co byscie powiedzieli na to,zeby kazdy mial wybor tematow a drugi dyskusji,to
        najlepiej wychodzi. jesli ludzie zaczna pisac na watkach innych niz te
        polsko-zydowskie przepychanki to osiagniemy co chcemy,roznorodnosc tematow. ja z
        reguly pisze na rozne tematy,ale jak wiadomo te nie ciesza sie nigdy takim
        powodzeniem jak personalne ataki na jakis nick,lub watki na tematy wyzej
        poruszone:)))
        • lortea Re: Popieram, tez czasem lubię dosolić Żydom ktzó 04.06.05, 19:30
          Problemem jest to że co chwilę zakładacie nowy wątek na tematy polsko-
          żydowskie. To jest irytujące, załóżcie sobie z daną, remkiem, krystienme i
          innymi jeden wątek dziennie i w nim się mieśccie, a wy zakładacie co chwilę
          wątek na 20 wpisów, potem kolejny i kolejny.Tak że forum świat wygląda jak
          forum o problemach polsko-żydowskich. Mniej nowych wątków- o to gorąco apeluję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka