i-love-2-bike 05.06.05, 22:31 w malej wiosce szwedzkiej otwarto muzeum sledzia. podobno zapach przepaskudny ma ten znany szwedzki raraytas. no prosze i z czego to ludzie nie robia eksponatow? www.abc.net.au/news/newsitems/200506/s1384777.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: fuj 05.06.05, 22:45 antek_cukierman napisał: > jak wyżej. co jesz sledzia,czy jedziesz do szwecji? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: fuj 05.06.05, 22:50 gini napisała: > Mam apetyt na czeresnie!!! > A Wy mi tu o sledziach. to nie ja to popaprani szwedzi z brun sosem sie wciskaja,fuj co za swinstwo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: fuj 05.06.05, 23:43 He , he , try this :((( Lutefisk siem nazywa. Zebow wieczorem nie domyjesz ,... A jak ci sie beknie na drugi dzien to dopiero FUJ www.geocities.com/Heartland/Farm/7478/lutefisk.htm Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: fuj 06.06.05, 00:32 explicit napisał: > He , he , try this :((( Lutefisk siem nazywa. Zebow wieczorem nie domyjesz ,... > > A jak ci sie beknie na drugi dzien to dopiero FUJ > > www.geocities.com/Heartland/Farm/7478/lutefisk.htm jeszcze czego,chyba by pozew do sadu o rozwod wplynal, a wtedy co musialabym do izrael posuwac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder ale ja na ten przyklad lubie sledzie pa swnska 06.06.05, 00:25 z koperkiem i letko na slodko:)) i-love-2-bike napisała: > w malej wiosce szwedzkiej otwarto muzeum sledzia. podobno zapach przepaskudny > ma ten znany szwedzki raraytas. no prosze i z czego to ludzie nie robia > eksponatow? > www.abc.net.au/news/newsitems/200506/s1384777.htm Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ale ja na ten przyklad lubie sledzie pa swnsk 06.06.05, 00:32 marouder napisał: > z koperkiem i letko na slodko:)) > o mamo nie mow marudo,bo wlasnie zgrzeszylam i ciastko wpieprzam. zadne sledzie,no moze czasem matijaski,ale te szedzkie to fuj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder sorki, ale zalezy jak sie przprawi 06.06.05, 00:43 a ja umiem tak zrobic zalewe ze ani Szwedowi, ani Polakowi nie sprawi zawodu smakowego:)) i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > z koperkiem i letko na slodko:)) > > > o mamo nie mow marudo,bo wlasnie zgrzeszylam i ciastko wpieprzam. zadne > sledzie,no moze czasem matijaski,ale te szedzkie to fuj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: sorki, ale zalezy jak sie przprawi 06.06.05, 00:45 marouder napisał: > a ja umiem tak zrobic zalewe ze ani Szwedowi, ani Polakowi nie sprawi zawodu > smakowego:)) > > chwal sie chwal na odleglosc to ja tez powiem tobie ,ze grill umiem zapalic,lepiej bys jakis towar podrzucil cobym nie musiala juz nic pichcic,bo nogi bola,a upal jak cholera:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder to trzeba bylo robic uczte kurczkowa 06.06.05, 00:51 isc do KFC, zreszta powaznie mowiac, to amerykanie pono sie lubiom przez plot i chetnie sie odwiedzajom jak ktus cus pichci za tym plotem ale zycia typu, to chocmy dzisiaj tu i tam to ni ma:(( i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > a ja umiem tak zrobic zalewe ze ani Szwedowi, ani Polakowi nie sprawi zaw > odu > > smakowego:)) > > > > > chwal sie chwal na odleglosc to ja tez powiem tobie ,ze grill umiem > zapalic,lepiej bys jakis towar podrzucil cobym nie musiala juz nic pichcic,bo > nogi bola,a upal jak cholera:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: to trzeba bylo robic uczte kurczkowa 06.06.05, 00:54 marouder napisał: > isc do KFC, zreszta powaznie mowiac, to amerykanie pono sie lubiom przez plot i > chetnie sie odwiedzajom jak ktus cus pichci za tym plotem ale zycia typu, to > chocmy dzisiaj tu i tam to ni ma:(( > jak ja bym do KFC chodzila tobym rozmiary danci miala,wiec lepiej juz sama tego grilla przypale,a amerykanie owszem sa fajni na picknikach,wtedy kazdy dzieli sie hamburgerem z drugim,ale po polsku nie nawijaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jest taka knajpa Chimera w Krakowie 06.06.05, 01:01 i moje mlodsze dziecko mie tam dzis wzielo und ugoscilo takim zestawem salatek, suruwek i serow(wegetarianskich), ze w glowie ci sie nie miesci....a to wszystko zokazji dnia dziecka , bo ja pono jezdem dziecko:)) i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > isc do KFC, zreszta powaznie mowiac, to amerykanie pono sie lubiom przez > plot i > > chetnie sie odwiedzajom jak ktus cus pichci za tym plotem ale zycia typu, > to > > chocmy dzisiaj tu i tam to ni ma:(( > > > > jak ja bym do KFC chodzila tobym rozmiary danci miala,wiec lepiej juz sama tego > grilla przypale,a amerykanie owszem sa fajni na picknikach,wtedy kazdy dzieli > sie hamburgerem z drugim,ale po polsku nie nawijaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Jest taka knajpa Chimera w Krakowie 06.06.05, 01:05 marouder napisał: > i moje mlodsze dziecko mie tam dzis wzielo und ugoscilo takim zestawem salatek, > suruwek i serow(wegetarianskich), ze w glowie ci sie nie miesci....a to wszystk > o > zokazji dnia dziecka , bo ja pono jezdem dziecko:)) > > > > tobie to dobrze,nu my tu gadu ,gadu a obiad sie sam nie zrobi,uciekam.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marouder leciaj, jak mowia, tak ze 150 km na pln 06.06.05, 01:09 od Warszawy:))Smacznego...nie to zebym sie napraszal..ale sosy lubie:)) i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > i moje mlodsze dziecko mie tam dzis wzielo und ugoscilo takim zestawem sa > latek, > > suruwek i serow(wegetarianskich), ze w glowie ci sie nie miesci....a to w > szystk > > o > > zokazji dnia dziecka , bo ja pono jezdem dziecko:)) > > > > > > > > tobie to dobrze,nu my tu gadu ,gadu a obiad sie sam nie zrobi,uciekam.poz > dr > > Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies rybka lubi pływać... 06.06.05, 00:42 www.rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=28732&loc=1 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: rybka lubi pływać... 06.06.05, 00:46 bazyliszek_i_jego_pies napisał: > www.rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=28732&loc=1 :))) wyobrazasz sobie eksponaty w takim muzeum,chyba wszystkie musza byc atrapami,bo nawet ja bym cos pociagnac mogla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: rybka lubi pływać... 06.06.05, 00:50 "Tę butelką dziedzic rozpijał pańszczyźnianych chłopów"... made by Bareja. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: rybka lubi pływać... 06.06.05, 00:51 bazyliszek_i_jego_pies napisał: > "Tę butelką dziedzic rozpijał pańszczyźnianych chłopów"... > > made by Bareja. szkoda,ze nie bylam panszczyznianka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Ucho od sledzia !! 06.06.05, 01:46 sledziem nazywano krawat kolki do mocowania namiotu jazde na sankach na brzuchu oraz........ jednak ten prawdziwy sledz to obowiazkwo w oleju (rozne przyprawy) i lubi plywac jak pies wyzej zauwazyl poniewaz bazyliszek jest abstynent Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Ucho od sledzia !! 06.06.05, 01:49 jak pies wyzej zauwazyl poniewaz bazyliszek jest abstynent iTo jest kurna przykre, ...az szkoda gadac...zal chlopaka:((( Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Ucho od sledzia !! 06.06.05, 02:02 marouder napisał: > jak pies wyzej zauwazyl poniewaz bazyliszek jest abstynent > > iTo jest kurna przykre, ...az szkoda gadac...zal chlopaka:((( smutne ale coz zrobic? co gorsze jakas zaraza moze sie przyplatac jak nie bedzie dyzenfekowal.........od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: Ucho od sledzia !! 06.06.05, 02:08 byłoby przykre, gdyby było prawdą... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder I widzisz bazyliszku, jak to klamnie 06.06.05, 02:14 jeden z drugym , na tych forach i sie wcale nie wstydzi.. a ja juz za ciebie zwyczajowa lufke wypilem... i co ja mam teraz zrobic?..zwrocic?.. do sklepu? bazyliszek_i_jego_pies napisał: > byłoby przykre, gdyby było prawdą... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: I widzisz bazyliszku, jak to klamnie 06.06.05, 02:20 zwrócić? po jednej lufce? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Ucho od sledzia !! sprostowanie 06.06.05, 02:24 bam_buko napisał: > sledziem nazywano krawat > kolki do mocowania namiotu > jazde na sankach na brzuchu > oraz........ > jednak ten prawdziwy sledz to obowiazkwo w oleju (rozne przyprawy) i lubi > plywac jak pies wyzej zauwazyl poniewaz bazyliszek jest abstynent sprawa sie wyjasnila to bazyliszek zauwazyl a pies abstynent potwierdzil Odpowiedz Link Zgłoś
marouder No, jak tak, to jo, 06.06.05, 02:29 mowia kolo Torunia:)) bam_buko napisał: > bam_buko napisał: > > > sledziem nazywano krawat > > kolki do mocowania namiotu > > jazde na sankach na brzuchu > > oraz........ > > jednak ten prawdziwy sledz to obowiazkwo w oleju (rozne przyprawy) i lubi > > > plywac jak pies wyzej zauwazyl poniewaz bazyliszek jest abstynent > > sprawa sie wyjasnila to bazyliszek zauwazyl a pies abstynent potwierdzil > Odpowiedz Link Zgłoś