i-love-2-bike 19.06.05, 18:57 a szczegolnie jego "Children of Sanchez". dla wszystkich tatusiow wygrywam dzisiaj ten utwor. Wszystkiego najlepszego na DZIEN TATY. www.musicexpert.com/8910650_alt_gf.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: a ja lubie bozenke, jest slodka 19.06.05, 20:38 ja znalam fajna zuzke i marzenke,oraz wiele innych fajnych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: a ja lubie Chuck Mangione 19.06.05, 20:36 Ale nie w Polsce tylko w USA w Polsce jest 23 czerwca kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ja lubie Chuck Mangione 19.06.05, 20:38 kecawy napisał: > Ale nie w Polsce tylko w USA w Polsce jest 23 czerwca > > kecaw no to obchodzmy podwojnie,w koncu tatusiow mozna lubic 2 dni w roku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: a ja lubie Chuck Mangione 19.06.05, 21:42 Merci, merci, Coreczka mi dala notes z dedykacja i zakladke dla notorycznego czytelnika. Ojciec to brzmi dumnie! Dumny jak paw! PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ja lubie Chuck Mangione 19.06.05, 21:47 polski_francuz napisał: > Merci, merci, > > Coreczka mi dala notes z dedykacja i zakladke dla notorycznego czytelnika. > > Ojciec to brzmi dumnie! > > Dumny jak paw! > > PF no pewnie,ze dumnie "my heart belongs to my daddy":)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki purchase now ??? :-(( tu z darmo 19.06.05, 21:55 www.sequoits.com/bands/mb/2003/Music/music.htm Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: purchase now ??? :-(( tu z darmo 19.06.05, 22:01 aaki napisała: > www.sequoits.com/bands/mb/2003/Music/music.htm to nie chuck,to jakis marching band z HS,nasz jazz band lepszy i tez za darmo. tak czy tak mam nuty to se wygram,tez za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz My heart 19.06.05, 22:00 does not belong entirely to Daddy. But Daddy fights hard to get this sentiment right and is so proud of his doughter. And needs so much any sign of succes of his strategy... Best regards PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: My heart 19.06.05, 22:03 polski_francuz napisał: > does not belong entirely to Daddy. But Daddy fights hard to get this sentiment > right and is so proud of his doughter. > > And needs so much any sign of succes of his strategy... > > Best regards > > PF signs of appreciation will come later,much later for now enjoy every day as it comes:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz I do 19.06.05, 22:05 it as I can. I try to win and I prefer to win. Although, the child's sentiments are sometimes hard to win. But I try, and try hard. PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: I do 19.06.05, 22:11 polski_francuz napisał: > it as I can. I try to win and I prefer to win. > > Although, the child's sentiments are sometimes hard to win. > > But I try, and try hard. > > PF do it smarter not harder,that is what I do:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Each one 19.06.05, 22:14 does the things his (her) own way. Let me remain as I am. OK? PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Each one 19.06.05, 22:15 polski_francuz napisał: > does the things his (her) own way. > > Let me remain as I am. > > OK? > > PF like every girl and boy her age:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz A kazda 19.06.05, 22:24 mezczyzna to egoista i w taki sposob kocha swoje dzieci. Ale niedziela mi sie udala. Troche bylo tylko za goraco. Spac nie mozna. Cos niedawno pisalas o wplywie Bermudow na samopoczucie. Was it not so? PF PF Odpowiedz Link Zgłoś