awicenna 08.07.05, 16:42 Z tego zo rozumiem trolle-podszywy maja byc kasowane wiec dlaczego dopuszczane sa bezkranie podroby wszelkiej masci , czy biedronki, cyklistki, ramireza, crassusa i innych??????? Co z ta eliminacja???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: netykieta na forum 08.07.05, 16:44 awicenna napisał: > Z tego zo rozumiem trolle-podszywy maja byc kasowane wiec dlaczego > dopuszczane sa bezkranie podroby wszelkiej masci , czy biedronki, cyklistki, > ramireza, crassusa i innych??????? > Co z ta eliminacja???? a co ci przeszkadza moj troll,ja mam go gdzies i tak wiem kto to pisze,to niech sie bawi forum.bardziej powinno zloscic cie chamstwo i wulgaryzmy,straszenie i intymidacja,rasizm i propagowanie innych zboczen na forum. z tym walcz. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: netykieta na forum 08.07.05, 16:45 Dobre pytanie ale pytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654 Odpowiedz Link Zgłoś
marmy_ramirez logowanie wprowadzono po to by podszywek nie bylo 08.07.05, 16:47 gluptasku :( no i nie ma bo o podszywce moze byc mowa tylko w przypadku identycznych loginow :) to zdaje sie wykladnia samego oberadmina tebe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ja ci SERDECZNIE WSPOLCZUJE - jakim ty musisz 08.07.05, 17:25 byc TUMANEM, jesli oryginalnego nicka wymyslic sobie nie mozesz, tylko cudze kopiujesz? Straszne. Typowy polski COPYCAT! Pawiem narodow i PAPUGA... Na twoim miejscu blagalbym na kleczkach o eutanazje;) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: he,he... 09.07.05, 00:39 znow sie osmieszasz, krystianku.... nie und tylko ein, nie furer tylko fuehrer albo führer, nie thusand tylko tausend.... ein volk, ein führer, tausend nicks nu, facet, idz sie uczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Kropek [spam] 08.07.05, 17:31 Kropku:DDDDDDDDDDDDD I jak tu Ciebie nie kochac co ? :D Bloaganie o eutanazje jest hitem dnia :) Buuuzi :) Prosze o tradycyjny list milosny. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum no ty to juz masz takiego "oryginalnego" nicka! 08.07.05, 17:32 gabrychuka Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: netykieta na forum 08.07.05, 17:30 awicenna napisał: > Z tego zo rozumiem trolle-podszywy maja byc kasowane wiec dlaczego > dopuszczane sa bezkranie podroby wszelkiej masci , czy biedronki, cyklistki, > ramireza, crassusa i innych??????? > Co z ta eliminacja???? Brak przeswietnego goldbauma na tej liscie to przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A myslisz, ze SWINIE OD SWINI KTOS ODROZNIA? 08.07.05, 18:58 kropekuk napisał: > po gabrysce,wytrzyj racice i podcignij ogon,oink,oink. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: netykieta na forum 08.07.05, 20:46 Są blokowane podszywki tworzone w ten sposób, że nie widać różnicy w nazwie użytkowników. Jeżeli różnica jest widoczna - nie kasujemy /chyba, że podszywka okazuje się trollem/ j/a Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: netykieta na forum 08.07.05, 20:51 jabbur napisał: > Są blokowane podszywki tworzone w ten sposób, że nie widać różnicy > w nazwie użytkowników. Jeżeli różnica jest widoczna - nie kasujemy > /chyba, że podszywka okazuje się trollem/ > j/a he,he a co robicie z trollem,ktory zyc nie daje jakiemus nickowi latajac za nim z wywieszonym jezykiem. niestety ja mam takie problemy z niektorymi,ktorzy mnie tu za bardzo "kochaja" i dostaja fiksacji na moj temat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum Do admina: podszywka podszywki, nie jest podszywka 08.07.05, 21:01 Chcialbym to jasno i publicznie oswiadczyc. Marcus_Crassus jest samodzielnym, rozpoznawalnym nickiem. goldbaum, indywiduum , majace zydoski nick i islamskie poglady, jest jednoznacznie quasi-podszywka. moj - dosc podobny dla tego indywiduum nick, nie jest podszywka. Jest wystawianiem tej podszywki na posmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Do admina: podszywka podszywki, nie jest pods 08.07.05, 21:03 zreszta goldbaum za bardzo nie ma sie co tu rzucac bo z tegop co pamietam pojawial sie czasami taki chemiczny jasiu nieprawdaz goidbaum?;) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Do admina: podszywka podszywki, nie jest pods 08.07.05, 21:05 goidbaum napisała: > Chcialbym to jasno i publicznie oswiadczyc. > Marcus_Crassus jest samodzielnym, rozpoznawalnym nickiem. > > goldbaum, indywiduum , majace zydoski nick i islamskie poglady, > jest jednoznacznie quasi-podszywka. > > moj - dosc podobny dla tego indywiduum nick, nie jest podszywka. > Jest wystawianiem tej podszywki na posmiewisko. > jasiu nie placz,tak czy tak jestes mieczak. wszyscy wiemy,ze skomlisz na temat swego niku,bo na nic lepszego cie nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum Helcia, nie krzywduj sobie... 08.07.05, 21:13 Wiesz przecie, ze Twoje zarowno dowcipy, jak i wysoce "merytoryczne" teksty raczej nie leza w kregu mojego zainteresowania... Od Bieguna GLUPOTY - mam Jennifer a od bieguna wrednosci - goldbauma Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Helcia, nie krzywduj sobie... 08.07.05, 21:26 goidbaum napisała: > Wiesz przecie, ze Twoje zarowno dowcipy, jak i wysoce "merytoryczne" teksty > raczej nie leza w kregu mojego zainteresowania... > > Od Bieguna GLUPOTY - mam Jennifer > a od bieguna wrednosci - goldbauma > to po co odpowiadasz jasiu na moje wpisy,tez z glupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum everybody loves somebody sometimes... :) 08.07.05, 21:33 i-love-2-bike napisała: 1. Nie mam na imie Jasio - Helcia. Niestety... podeslac Ci adres Jasia, tej islamskiej pie.doly? natomiast darze Cie szczerem uczuciem - i to tylko dlatego... Odpowiedz Link Zgłoś
marcuss_crassus Do admina: w sprawie chemicznej podszywki 08.07.05, 22:03 Chcialbym ze swej strony jasno i publicznie wstawic sie za chemiczna podszywka goldbauma, niejakim goidbaumem! Podszywke te nalezy oddac koniecznie pod ochrone i kwarantanne! Jest to jedyna podszywka na tym forum, ktora osmiesza tylko i wylacznie siebie - kazdym postem! Dobrowolne robienie z siebie kretyna na taka skale i podkladanie sie nawet najglupszym forumowczom np. teoriami o nickach "samoistnych" i "niesamodzielnych" powinno byc docenione przez administracje! Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum popieram w calej pelni, mustafa! - masz tu Jasia: 08.07.05, 22:06 masz tu adres Jasia, bo widze, ze ta islamska pie.dola Cie znowu seksualnie napastowal i pragniesz wiecej:? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach? Autor: Gosc: Jasio IP: *.ipt.aol.com Data: 31.01.2004 16:07 zarchiwizowany Ø Dlatego ze nie znaja wlasnej historii.> Ø Dlatego ze nie doznali zyda na wlasnej skorze. > Dlatego ze sa latwymi ofiarami wlasnej naiwnosci i cudzej propagandy.> Ø Dlatego ze... >> Litania moglaby b nie miec konca! Ø · Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach? · - Gosc: Jasio 31.01.2004 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 wiekszych problemow nie masz? Zazdroszcze... 08.07.05, 21:17 jak sie na podszywkach skupisz , mozna sobie radosnej tworczosci pod twoim skrzydelkiem pofolgowac. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26177932&a=26178038 BOMB THE GREEN!!!! Autor: captain.america Data: 08.07.2005 07:42 -------------------------------------------------------------------------------- ZAORAC ISLAM ATOMEM!! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiekszych problemow nie masz? Zazdroszcze... 08.07.05, 21:20 krystian71 napisała: > jak sie na podszywkach skupisz , mozna sobie radosnej tworczosci pod twoim > skrzydelkiem pofolgowac. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26177932&a=26178038 > BOMB THE GREEN!!!! > Autor: captain.america > Data: 08.07.2005 07:42 > > > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > ZAORAC ISLAM ATOMEM!! > > > > lepiej by brzmialo zaorac goidbaumem,podlac mannym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wiekszych problemow nie masz? Zazdroszcze... 08.07.05, 22:09 nie wiem , Rachelciu, zaczynam tracic wrodzona flegme i poczucie humoru. Czy moze byc cos gorszego od sprostytuowanego faszysty , czy faszystowskiej prostytutki? Ciezko to sobie wyobrazic,chyba przyda mi sie troche urlopu od tych brudow.:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiekszych problemow nie masz? Zazdroszcze... 08.07.05, 22:11 krystian71 napisała: > nie wiem , Rachelciu, zaczynam tracic wrodzona flegme i poczucie humoru. > Czy moze byc cos gorszego od sprostytuowanego faszysty , czy faszystowskiej > prostytutki? > Ciezko to sobie wyobrazic,chyba przyda mi sie troche urlopu od tych brudow.:) o mamo to ty tez z tych zmeczonych,chyba jakis bakcyl forumowy chlopow kosi dzisiaj na forum:))) no ja musze leciec,ale ty sie nie dawaj,troche jakis toksyn na humorek i juz bedziesz w formie:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marcuss_crassus Re: wiekszych problemow nie masz? Zazdroszcze... 08.07.05, 22:18 i-love-2-bike napisała: > ale ty sie nie dawaj,troche jakis toksyn > na humorek i juz bedziesz w formie:))) pozdr Spytaj najlepiej chemiczna podszywke co bierze. Albo lepiej nie pytaj bo bedziesz miat tak jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wiekszych problemow nie masz? Zazdroszcze... 08.07.05, 22:20 ja dzis tylko z doskoku i nawet nie wiem , kogo jeszcze zmoglo. No i te upaly, mozesz sobie wyobrazic!!!26 w cieniu, dwa razy wyskakiwalem z pracy, by sie w morzu przez pol godziny popluskac. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiekszych problemow nie masz? Zazdroszcze... 08.07.05, 22:24 krystian71 napisała: > ja dzis tylko z doskoku i nawet nie wiem , kogo jeszcze zmoglo. > No i te upaly, mozesz sobie wyobrazic!!!26 w cieniu, dwa razy wyskakiwalem z > pracy, by sie w morzu przez pol godziny popluskac. no slyszalam,slyszalam,ze wam dogrzalo,ale to i tak nic przy nas,tyle,ze wy nie macie klimatyzacji. dobrze,ze morze blisko,ale w warszawie to klapa:)))pozdr Odpowiedz Link Zgłoś