matti30 14.07.05, 11:15 Wole marcina robiacego literowki i broniacego naszych wartosci niz takich jak ty co nie maja nic dopowiedzenia obroncow arabow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder Do mattiego vel marcina 14.07.05, 11:20 ochlon chlopaku, bo sie blaznisz na calego, a to przykry widok. Oszczedz go nam i sobie. matti30 napisał: > Wole marcina robiacego literowki i broniacego naszych wartosci niz takich jak t > y > co nie maja nic dopowiedzenia obroncow arabow Odpowiedz Link Zgłoś
matti30 Re: Do mattiego vel marcina 14.07.05, 11:33 Przeczytalem pare Twoich "wypowiedzi" nie wiem kto tu sie blazni marouder vel ktos tam bo rozumiem ze kazdy uzywa kilko nikow jaki jest twoj drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Paranoja bywa wielka, jak o tym swiadcza 14.07.05, 11:40 biografie paru postaci historycznych, paranoik-zwykly zjadacz chleba jest tylko zalosny. matti30 napisał: > Przeczytalem pare Twoich "wypowiedzi" nie wiem kto tu sie blazni marouder vel > ktos tam bo rozumiem ze kazdy uzywa kilko nikow jaki jest twoj drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
matti30 Re: Do ksiecia "polonisty" 14.07.05, 11:53 To musisz sie bardzo nienawidzic przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Widze, ze sam sobie odpisujesz i to jeszcze nt.:)) 14.07.05, 11:55 matti30 napisał: > To musisz sie bardzo nienawidzic przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Widze, ze sam sobie odpisujesz i to jeszcze n 14.07.05, 12:12 ale dobrze sobie odpisal , trafnie i na temat, widac ta jedna z czesci jego ego ma jeszcze jakies zdrowe przeblyski rozsadku i wie,ze nienawisc to bardzo niszczaca sila :) Odpowiedz Link Zgłoś
matti30 Do tych dwoch co piali wczesniej 14.07.05, 12:25 Nie wiem o co wam chodzi ale nie wygladacie na zdrowych umyslowo albo na takich co maja cos do powiedzenia wiec nie bede z Wami dyskutowal Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Do tych dwoch co piali wczesniej 14.07.05, 12:39 co to znaczy "co piali wczesniej" ? TEZ jak marcinek robisz literowki ? buhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ba, jak nie wiesz o co chodzi, to moze ty nie 14.07.05, 12:42 jakis malo kumaty i potracony na umysle przez motorower jestes? W takim razie proponuje bys wlasnie ty nie zabieral glosu, do czasu az sie dowiesz o co rzecz idzie. matti30 napisał: > Nie wiem o co wam chodzi ale nie wygladacie na zdrowych umyslowo albo na takich > co maja cos do powiedzenia wiec nie bede z Wami dyskutowal Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ba, jak nie wiesz o co chodzi, to moze ty nie 14.07.05, 22:52 marouder napisał: > jakis malo kumaty i potracony na umysle przez motorower jestes? > W takim razie proponuje bys wlasnie ty nie zabieral glosu, do czasu az sie > dowiesz o co rzecz idzie. > >moze on vintage babetta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.pan Re: Do ksiecia "polonisty" 14.07.05, 22:48 Wybacz laskawco, ze nie odpowiedzialem wczesniej (zawsze punktualnie odpowiadam na kazdy list od fanow) ale jestem czlowiekiem zapracowanym. Tak to juz sie robi w branzy dobroczynnej, ze coraz wiecej roboty, coraz wiecej chorob na swiecie, o naglych przypadkach smierci i kalectwa szczegolnie na tej naszej pieknej Peninsuli Arabskiej nie wspomne. Nie wspomne tez o glodujacych dzieciach Afryki i dzieciach Indii umierajacych na choroby, o ktorych u nas w Europie dzieci ucza sie tylko z podrecznikow historii. Tak wiec mam duzo pracy. I bede mial jeszcze wiecej. Ale dla Ciebie, chlopcze, zawsze znajde minutke na odpowiedz bo widze, ze Marouda i Krystian uporczywie trzymaja Cie w ciemnosci nieswiadomosci. No wiec to jest tak z tymi wartosciami - ja wyznaje wartosci uniwersalne, a ty zasciankowe. Ja wiesz, laskawco, nigdy tych drobnych zasciankowych nie lubilem. Za Toba tez nie przepadam choc wiem, ze Ty nie zasciankowy (oni umieja po polski dosyc ladnie pisac) ale ten 'obcy'. Klaniam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Do ksiecia "polonisty" 14.07.05, 22:51 ksiaze.pan napisał: > Wybacz laskawco, ze nie odpowiedzialem wczesniej (zawsze punktualnie odpowiadam > > na kazdy list od fanow) ale jestem czlowiekiem zapracowanym. Tak to juz sie > robi w branzy dobroczynnej, ze coraz wiecej roboty, coraz wiecej chorob na > swiecie, o naglych przypadkach smierci i kalectwa szczegolnie na tej naszej > pieknej Peninsuli Arabskiej nie wspomne. Nie wspomne tez o glodujacych > dzieciach Afryki i dzieciach Indii umierajacych na choroby, o ktorych u nas w > Europie dzieci ucza sie tylko z podrecznikow historii. Tak wiec mam duzo pracy. > > I bede mial jeszcze wiecej. > Ale dla Ciebie, chlopcze, zawsze znajde minutke na odpowiedz bo widze, ze > Marouda i Krystian uporczywie trzymaja Cie w ciemnosci nieswiadomosci. > No wiec to jest tak z tymi wartosciami - ja wyznaje wartosci uniwersalne, a ty > zasciankowe. Ja wiesz, laskawco, nigdy tych drobnych zasciankowych nie lubilem. > > Za Toba tez nie przepadam choc wiem, ze Ty nie zasciankowy (oni umieja po > polski dosyc ladnie pisac) ale ten 'obcy'. > Klaniam sie. he,he nie zapominaj wasc o ludzie, zwlaszcza ich dziewkach,te bija na leb na szyje te pieprzone,marne arystokratki,tak jak wasc bijesz na leb na szyje autora tego watku,niedopieszczonego schizofrenika. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.pan Re: Do ksiecia "polonisty" 14.07.05, 23:05 Szanowna Rachelo, Klaniam sie unizenie. Zawsze do uslug! PS. Dziewka jedrna i wdzieczna nigdy nie pogardze. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Do ksiecia "polonisty" 14.07.05, 23:52 ksiaze.pan napisał: > Szanowna Rachelo, > Klaniam sie unizenie. Zawsze do uslug! > > PS. Dziewka jedrna i wdzieczna nigdy nie pogardze. jedrnam alem niewdzieczna ksieciu, w koncu ktos musi jakis zdrowy rosadek miec. od wdziecznosci sa rozparcelowane hrabiny,a nie lud:)) Odpowiedz Link Zgłoś