Dodaj do ulubionych

Do ksiecia "polonisty"

14.07.05, 11:15
Wole marcina robiacego literowki i broniacego naszych wartosci niz takich jak ty
co nie maja nic dopowiedzenia obroncow arabow
Obserwuj wątek
    • marouder Do mattiego vel marcina 14.07.05, 11:20
      ochlon chlopaku, bo sie blaznisz na calego, a to przykry widok. Oszczedz go nam
      i sobie.

matti30 napisał:

> Wole marcina robiacego literowki i broniacego naszych wartosci niz takich jak t
      > y
      > co nie maja nic dopowiedzenia obroncow arabow
      • matti30 Re: Do mattiego vel marcina 14.07.05, 11:33
        Przeczytalem pare Twoich "wypowiedzi" nie wiem kto tu sie blazni marouder vel
        ktos tam bo rozumiem ze kazdy uzywa kilko nikow jaki jest twoj drugi?
        • marouder Paranoja bywa wielka, jak o tym swiadcza 14.07.05, 11:40
          biografie paru postaci historycznych, paranoik-zwykly zjadacz chleba jest tylko
          zalosny.

matti30 napisał:

> Przeczytalem pare Twoich "wypowiedzi" nie wiem kto tu sie blazni marouder vel
          > ktos tam bo rozumiem ze kazdy uzywa kilko nikow jaki jest twoj drugi?
    • matti30 Re: Do ksiecia "polonisty" 14.07.05, 11:53
      To musisz sie bardzo nienawidzic przykre...
      • marouder Widze, ze sam sobie odpisujesz i to jeszcze nt.:)) 14.07.05, 11:55
        matti30 napisał:

> To musisz sie bardzo nienawidzic przykre...
        • krystian71 Re: Widze, ze sam sobie odpisujesz i to jeszcze n 14.07.05, 12:12
          ale dobrze sobie odpisal , trafnie i na temat, widac ta jedna z czesci jego ego
          ma jeszcze jakies zdrowe przeblyski rozsadku i wie,ze nienawisc to bardzo
          niszczaca sila :)
    • matti30 Do tych dwoch co piali wczesniej 14.07.05, 12:25
      Nie wiem o co wam chodzi ale nie wygladacie na zdrowych umyslowo albo na takich
      co maja cos do powiedzenia wiec nie bede z Wami dyskutowal
      • krystian71 Re: Do tych dwoch co piali wczesniej 14.07.05, 12:39
        co to znaczy "co piali wczesniej" ?
        TEZ jak marcinek robisz literowki ?
        buhahahahahaha
      • marouder Ba, jak nie wiesz o co chodzi, to moze ty nie 14.07.05, 12:42
        jakis malo kumaty i potracony na umysle przez motorower jestes?
        W takim razie proponuje bys wlasnie ty nie zabieral glosu, do czasu az sie
        dowiesz o co rzecz idzie.

matti30 napisał:

> Nie wiem o co wam chodzi ale nie wygladacie na zdrowych umyslowo albo na takich
        > co maja cos do powiedzenia wiec nie bede z Wami dyskutowal
        • i-love-2-bike Re: Ba, jak nie wiesz o co chodzi, to moze ty nie 14.07.05, 22:52
          marouder napisał:

> jakis malo kumaty i potracony na umysle przez motorower jestes?
          > W takim razie proponuje bys wlasnie ty nie zabieral glosu, do czasu az sie
          > dowiesz o co rzecz idzie.
          >
          >moze on vintage babetta:))
    • ksiaze.pan Re: Do ksiecia "polonisty" 14.07.05, 22:48
      Wybacz laskawco, ze nie odpowiedzialem wczesniej (zawsze punktualnie odpowiadam
      na kazdy list od fanow) ale jestem czlowiekiem zapracowanym. Tak to juz sie
      robi w branzy dobroczynnej, ze coraz wiecej roboty, coraz wiecej chorob na
      swiecie, o naglych przypadkach smierci i kalectwa szczegolnie na tej naszej
      pieknej Peninsuli Arabskiej nie wspomne. Nie wspomne tez o glodujacych
      dzieciach Afryki i dzieciach Indii umierajacych na choroby, o ktorych u nas w
      Europie dzieci ucza sie tylko z podrecznikow historii. Tak wiec mam duzo pracy.
      I bede mial jeszcze wiecej.
      Ale dla Ciebie, chlopcze, zawsze znajde minutke na odpowiedz bo widze, ze
      Marouda i Krystian uporczywie trzymaja Cie w ciemnosci nieswiadomosci.
      No wiec to jest tak z tymi wartosciami - ja wyznaje wartosci uniwersalne, a ty
      zasciankowe. Ja wiesz, laskawco, nigdy tych drobnych zasciankowych nie lubilem.
      Za Toba tez nie przepadam choc wiem, ze Ty nie zasciankowy (oni umieja po
      polski dosyc ladnie pisac) ale ten 'obcy'.
      Klaniam sie.
      • i-love-2-bike Re: Do ksiecia "polonisty" 14.07.05, 22:51
        ksiaze.pan napisał:

> Wybacz laskawco, ze nie odpowiedzialem wczesniej (zawsze punktualnie odpowiadam
        >
        > na kazdy list od fanow) ale jestem czlowiekiem zapracowanym. Tak to juz sie
        > robi w branzy dobroczynnej, ze coraz wiecej roboty, coraz wiecej chorob na
        > swiecie, o naglych przypadkach smierci i kalectwa szczegolnie na tej naszej
        > pieknej Peninsuli Arabskiej nie wspomne. Nie wspomne tez o glodujacych
        > dzieciach Afryki i dzieciach Indii umierajacych na choroby, o ktorych u nas w
        > Europie dzieci ucza sie tylko z podrecznikow historii. Tak wiec mam duzo pracy.
        >
        > I bede mial jeszcze wiecej.
        > Ale dla Ciebie, chlopcze, zawsze znajde minutke na odpowiedz bo widze, ze
        > Marouda i Krystian uporczywie trzymaja Cie w ciemnosci nieswiadomosci.
        > No wiec to jest tak z tymi wartosciami - ja wyznaje wartosci uniwersalne, a ty
        > zasciankowe. Ja wiesz, laskawco, nigdy tych drobnych zasciankowych nie lubilem.
        >
        > Za Toba tez nie przepadam choc wiem, ze Ty nie zasciankowy (oni umieja po
        > polski dosyc ladnie pisac) ale ten 'obcy'.
        > Klaniam sie.

he,he nie zapominaj wasc o ludzie, zwlaszcza ich dziewkach,te bija na leb na
        szyje te pieprzone,marne arystokratki,tak jak wasc bijesz na leb na szyje autora
        tego watku,niedopieszczonego schizofrenika.
        • ksiaze.pan Re: Do ksiecia "polonisty" 14.07.05, 23:05
          Szanowna Rachelo,
          Klaniam sie unizenie. Zawsze do uslug!

PS. Dziewka jedrna i wdzieczna nigdy nie pogardze.
          • i-love-2-bike Re: Do ksiecia "polonisty" 14.07.05, 23:52
            ksiaze.pan napisał:

> Szanowna Rachelo,
            > Klaniam sie unizenie. Zawsze do uslug!
            >
            > PS. Dziewka jedrna i wdzieczna nigdy nie pogardze.

jedrnam alem niewdzieczna ksieciu, w koncu ktos musi jakis zdrowy rosadek miec.
            od wdziecznosci sa rozparcelowane hrabiny,a nie lud:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka