aga_agusia 09.08.05, 18:53 Uważam to za wyjątkowo bulwersujące. Nie mam jakiejś obsesji na punkcie martyrologii, ale to jest niedopuszczalne! Ofiarom należy się szacunek i pamięć, autor tego filmiku powinien zostać ukarany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
at_work Głupich nie sieją 09.08.05, 18:54 rodzą się sami. Niestety Popieraj łagodne rasy psów www.julunga.pl - zero agresji Odpowiedz Link Zgłoś
bornagainst Re: Housewitz: obóz zagłady "reklamuje" imprezę t 09.08.05, 18:56 cóż, głupota jest jak widać nieuleczalną chorobą a jej objawy są przerażające... smutne :( Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Housewitz: obóz zagłady "reklamuje" imprezę t 09.08.05, 19:03 Gazeto stosowny komentarz z rozczarowaniem że tego świństwa nie zrobił Polak i wtedy znowu można by trąbić o naszym chamstwie.A tu problem taki kulturalny Holender i mu przykro na dodatek.MIchnik powinien to skomentować on to tak ładnie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Widziałam 09.08.05, 19:24 Widziałam ten "teledysk". Ohydny. Nie wiem, co miał przekazać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza DO PIERDLA GNOJA!!!! 09.08.05, 19:34 Nie wiedział, co robi? Trzy latka miał? Nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
wmackow Re: Housewitz: obóz zagłady "reklamuje" imprezę t 09.08.05, 19:42 Przed chwilą to obejrzałem... i jest porażony. Nie mam pojęcia co w tym miało być śmiesznego. Przerażające jest to, że osoba która to zrobił, chyba naprawdę nie rozumiała, że te "śmieszne wychudzone ludziki" to prawdziwi ludzie ze swoją tragiczną historią, a nie kawałek bitmapy wklejanej do animacji. Co się z tymi ludźmi dzieje?! Brak jakiejkolwiek empatii, wybroźni, Bóg wie czego jeszcze ... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius_funkulo To jakis nowy van Gogh? 09.08.05, 19:52 Przypomne, ze bohaterski Theo takze na poczatku lat 90. zaslynal z podobnych "zartow" z Holokaustu. Wtedy uszlo mu to na sucho, pozniej, jak wiadomo, przerzucil sie na lzenie islamu (chrzescijanstwu tez zreszta nie popuszczal) i w koncu jakis psychopata wzial sprawy w swoje rece, czego rzecz jasna nie pochwalam, ba - koles powinien dostac stryczek, ale przeciez w tolerancyjnych Niderlandach nie uchodzi. Czy dziwilibyscie sie teraz jakiejs ofierze Shoah, gdyby ta skula morde temu szczeniakowi? Vulgo: czy nie za duzo tej holenderskiej (i europejskiej) tolerancji i poblazania dla opluwania religii i historii? Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 a ja juz mam dosc ciaglego wykopywania trupow 09.08.05, 20:21 w rytmie fanafr i fleszy skierowanych na politikierow z mordkami ulozonymi w ryjka spazmow jaki to swiat zly a oni chca go uzdrowic...szczegolnie polacy sa w tym dobrzy Odpowiedz Link Zgłoś
luste lekcja historii 09.08.05, 21:33 ja tam uwazam ze taki filmik opatrzony odpowiednim komentarzem moze byc bardzo dobra lekcja historii. dzieki szokowi jaki wywoluje ludzie moga dluzej pomyslec o tej zbrodni sprzed lat. Odpowiedz Link Zgłoś
maroon Re: lekcja historii 09.08.05, 22:15 luste napisał: > ja tam uwazam ze taki filmik opatrzony odpowiednim komentarzem moze byc bardzo > dobra lekcja historii. dzieki szokowi jaki wywoluje ludzie moga dluzej pomyslec > o tej zbrodni sprzed lat. Dobrą lekcją historii to może być "Noc i mgła" albo "Shoah" - wstrząsające dokumenty. Reklama imprezy techno kpiąca z ofiar Zagłady z pewnością nie ma wartości edukacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
gerhard Re: Housewitz: obóz zagłady "reklamuje" imprezę t 09.08.05, 22:44 Dostałem link na stronę od mojej znajomej. Kiedy zobaczyłem film, zaniemówiłem. Widziałem już bardzo wiele przykładów niepoprawnego – jeżeli mogę użyć tak oględnego określenia – wykorzystania wizerunku obozu zagłady. Do tej pory chyba grillowanie w jednym z podobozów Auschwitz wydawało mi się szczytem głupoty. Teraz zaczynam się zastanawiać, gdzie to może zajść? Na gdańskim Jarmarku Dominikańskim sprzedaje się turystom fałszywe opaski z getta łódzkiego, a ktoś robi sobie w Internecie ot, taki zabawny filmik. Głupio powinno mu być autorowi tylko dlatego, że ów film w ogóle powstał, ale również przez błędy rzeczowe. Większość zdjęć użytych do owego chorego montażu nie pochodzi z Auschwitz – łącznie z komorą gazową. Brama wcale nie jest wzięta z Auschwitz, tylko z Buchenwaldu, wozy z Bergen Belsen itp... Nie dość, że głupie to jeszcze z błędami. Szczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Niestety 09.08.05, 23:04 Nieminiej wstrzasajace jest to, co DZIENNIE pisza NA TYM FORUM Zydzi o muzulmanach. Wszystkim zainteresowanym polecam lekture. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki oto ten klip- idiotyzm 09.08.05, 23:20 www.geenstijl.nl/paginas/housewitz.html Odpowiedz Link Zgłoś