Dodaj do ulubionych

Zbliza sie rocznica september 11-th

IP: *.proxy.aol.com 22.08.02, 01:39
Cos czuje po kosciach moich reumatycznych,ze bedzie to dzien straszny dla
dziczy arabskiej,czuje,ze bedzie to poczatek konca,skurwialych wyznawcow
Benia i jego narodu po swiecie porozrzucanego...Obym sie nie mylil,SMIERC
SKURWYSYNOM,ktorzy rok temu tysiacom ludzi krzywde niewybaczalna uczynili !
Obserwuj wątek
    • Gość: grom Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.tor.primus.ca 22.08.02, 02:13
      jak mozesz siac nienawiscia zgadzam sie z toba ze zginelo wielu niewinnych
      ludzi ale zarazem tez zginelo wielu finansowych skurwysynow mysle ze poszli
      prosto do piekla zobacz co sie dzieje w usa afera goni afere zydowscy ksiegowi
      wyrzadzili wiecej krzywdy jak ben ladin ale bush nie puszcza na nich jeszcze
      wojska l samolotow moze po drugim ataku beda robili amerykanie czystke z
      zydami zasylam pozdrowienia po drugim ataku bedziemy lepiej oddychac
      • Gość: Piorun Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.proxy.aol.com 22.08.02, 02:20
        Gość portalu: grom napisał(a):

> jak mozesz siac nienawiscia zgadzam sie z toba ze zginelo wielu niewinnych
        > ludzi ale zarazem tez zginelo wielu finansowych skurwysynow mysle ze poszli
        > prosto do piekla zobacz co sie dzieje w usa afera goni afere zydowscy
        ksiegowi
        > wyrzadzili wiecej krzywdy jak ben ladin ale bush nie puszcza na nich jeszcze
        > wojska l samolotow moze po drugim ataku beda robili amerykanie czystke z
        > zydami zasylam pozdrowienia po drugim ataku bedziemy lepiej oddychac
        Drugi atak bedzie,ale na bydlo muzulmanskie i to wlasnie w rocznice
        pewna...przekonasz sie imbecylu...U S A nie popusci i rocznice wykorzysta jak
        trzeba,a ty srajku tylko czekaj w Toronto,kiedy bez pomocy U S A ,z glodu
        zdychac zaczniesz...
        • Gość: grom Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.tor.primus.ca 22.08.02, 03:22
          z glodu nie bedzimy zdychali mamy wode i ziemniaki ameryka przygotowana te
          same slogany gloszono w zssr w ciagu 5 lat imperium zla przestanie istniec co
          zrobia z zydami nie wiem moze beda ich pokazywali w zoo
          • Gość: namonik Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.nyc.rr.com 22.08.02, 04:51
            a w innym watku czytalem, ze amerykanie to glupole.
            Czy amerykanie= forumowicze tego watku.
          • Gość: namonik Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.nyc.rr.com 22.08.02, 04:52
          • Gość: namonik Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.nyc.rr.com 22.08.02, 04:52
          • Gość: namonik Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.nyc.rr.com 22.08.02, 04:54
          • Gość: namonik Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.nyc.rr.com 22.08.02, 04:54
          • Gość: namonik Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.nyc.rr.com 22.08.02, 04:55
        • Gość: Prezes Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.ces.clemson.edu 22.08.02, 17:40
          Gość portalu: Piorun napisał(a):

> Gość portalu: grom napisał(a):
          >
          > > jak mozesz siac nienawiscia zgadzam sie z toba ze
          zginelo wielu niewinnych
          >
          > > ludzi ale zarazem tez zginelo wielu finansowych
          skurwysynow mysle ze poszl
          > i
          > > prosto do piekla zobacz co sie dzieje w usa afera
          goni afere zydowscy
          > ksiegowi
          > > wyrzadzili wiecej krzywdy jak ben ladin ale bush nie
          puszcza na nich jeszc
          > ze
          > > wojska l samolotow moze po drugim ataku beda robili
          amerykanie czystke z
          > > zydami zasylam pozdrowienia po drugim ataku bedziemy
          lepiej oddychac
          > Drugi atak bedzie,ale na bydlo muzulmanskie i to
          wlasnie w rocznice
          > pewna...przekonasz sie imbecylu...U S A nie popusci i
          rocznice wykorzysta

nie strasz nie strasz, bo sie zesrasz

jak
          > trzeba,a ty srajku tylko czekaj w Toronto,kiedy bez
          pomocy U S A ,z glodu
          > zdychac zaczniesz...
    • Gość: 1234 Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.proxy.aol.com 22.08.02, 09:36
      Gość portalu: U . S . A . napisał(a):

> Cos czuje po kosciach moich reumatycznych,ze bedzie to dzien straszny dla
      > dziczy arabskiej,czuje,ze bedzie to poczatek konca,skurwialych wyznawcow
      > Benia i jego narodu po swiecie porozrzucanego...Obym sie nie mylil,SMIERC
      > SKURWYSYNOM,ktorzy rok temu tysiacom ludzi krzywde niewybaczalna uczynili !

Przy takich jak Ty to inni nie maja prawa bytu. A kto bedzie za Ciebie pracowal
      balwanie krwio pijco.. ktora to szkole skonczyles...U..lub I...
    • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 22.08.02, 09:39
      Gość portalu: U . S . A . napisał(a):

> Cos czuje po kosciach moich reumatycznych,ze bedzie to dzien straszny dla
      > dziczy arabskiej,czuje,ze bedzie to poczatek konca,skurwialych wyznawcow
      > Benia i jego narodu po swiecie porozrzucanego...Obym sie nie mylil,SMIERC
      > SKURWYSYNOM,ktorzy rok temu tysiacom ludzi krzywde niewybaczalna uczynili !

A skąd przepraszam wiesz, że to "dzicz arabska" "rok temu tysiącom ludzi
      krzywdę niewybaczalną uczyniła"? Bo według moich informacji, to wcale nie była
      żadna dzicz, a już na pewno nie arabska. Masz może jakieś lepsze źródła
      informacji?
      • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 22.08.02, 11:42
        bimi napisał:

>
        > A skąd przepraszam wiesz, że to "dzicz arabska" "rok temu tysiącom ludzi
        > krzywdę niewybaczalną uczyniła"? Bo według moich informacji, to wcale nie
        była
        > żadna dzicz, a już na pewno nie arabska. Masz może jakieś lepsze źródła
        > informacji?

Bimi, mylisz urojenia z informacjami. Wjęzyku polskim te dwa słowa mają
        zupełnie różne znaczenie.
        • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 22.08.02, 12:18
          Gość portalu: Ed napisał(a):

> Bimi, mylisz urojenia z informacjami. Wjęzyku polskim te dwa słowa mają
          > zupełnie różne znaczenie.

Co masz na myśli?
          • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 22.08.02, 12:26
            No właśnie to, że nie dysponujesz zadnymi informacjami tylko urojeniami albo
            wymysłami albo fantazjami (niepotrzebne skreslić) na temat 11.09
            • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 22.08.02, 13:57

> No właśnie to, że nie dysponujesz zadnymi informacjami tylko urojeniami albo
              > wymysłami albo fantazjami (niepotrzebne skreslić) na temat 11.09

To może mi powiesz jakimi informacjami ty dysponujesz, skąd je wziąłeś i
              dlaczego uważasz, że są prawdziwe.
              Inaczej mówiąc: Naprawdę myślisz, że to bin Laden stoi za 11 września? :)
              • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 22.08.02, 14:48
                bimi napisał:

> Gość portalu: Ed napisał(a):
                >
                > > No właśnie to, że nie dysponujesz zadnymi informacjami tylko urojeniami al
                > bo
                > > wymysłami albo fantazjami (niepotrzebne skreslić) na temat 11.09
                >
                > To może mi powiesz jakimi informacjami ty dysponujesz, skąd je wziąłeś i
                > dlaczego uważasz, że są prawdziwe.
                > Inaczej mówiąc: Naprawdę myślisz, że to bin Laden stoi za 11 września? :)

Bimi, to ty twierdziłeś, ze posiadasz informacje przeczące powszechnie
                przyjętej wersji zdarzeń. To ty wymyśliłeś te fantazje o spisku Bush-Sharon
                więc to na tobie spoczywa ciężar dowodu. Ja natomiast twierdzę, że
                Twoje "rewelacje" mogą co najwyzej posłużyć jako scenariusz do filmu
                sensacyjnego klasy C, zresztą filmów o spiskach rządu USA było juz w tamtejszej
                tandetnej kinematografii wiele.
                Wdawanie się z tobą w bezsensowne dyskusje jest ponad moją wytrzymałość.
                Zresztą co można do nich nowego dodać?
                • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 22.08.02, 16:11

> Bimi, to ty twierdziłeś, ze posiadasz informacje przeczące powszechnie
                  > przyjętej wersji zdarzeń. To ty wymyśliłeś te fantazje o spisku Bush-Sharon
                  > więc to na tobie spoczywa ciężar dowodu. Ja natomiast twierdzę, że
                  > Twoje "rewelacje" mogą co najwyzej posłużyć jako scenariusz do filmu
                  > sensacyjnego klasy C,zresztą filmów o spiskach rządu USA było juz w tamtejszej
                  > tandetnej kinematografii wiele.

Wybacz, ale ja na serio nie wiem jak brzmi "powszechnie przyjętą wersji
                  zdarzeń". Za to zapewniem cię, że jeśli mi ją podasz, to z łatwością ją
                  obalę. :)

> Wdawanie się z tobą w bezsensowne dyskusje jest ponad moją wytrzymałość.
                  > Zresztą co można do nich nowego dodać?

Podaj to, o co proszę: Podaj jaka jest "powszechnie przyjęta wersja wydarzeń"
                  11 wreśnie 2001 roku. Albo chodziaż odpowiedz 'tak' lub 'nie' na pytanie: Czy
                  to był bin Laden? :)
                  • v.c Bimi!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.02, 05:24
                    bimi napisał:

>
                    > > Bimi, to ty twierdziłeś, ze posiadasz informacje przeczące powszechnie
                    > > przyjętej wersji zdarzeń. To ty wymyśliłeś te fantazje o spisku Bush-Sharo
                    > n
                    > > więc to na tobie spoczywa ciężar dowodu. Ja natomiast twierdzę, że
                    > > Twoje "rewelacje" mogą co najwyzej posłużyć jako scenariusz do filmu
                    > > sensacyjnego klasy C,zresztą filmów o spiskach rządu USA było juz w tamtej
                    > szej
                    > > tandetnej kinematografii wiele.
                    >
                    > Wybacz, ale ja na serio nie wiem jak brzmi "powszechnie przyjętą wersji
                    > zdarzeń". Za to zapewniem cię, że jeśli mi ją podasz, to z łatwością ją
                    > obalę. :)
                    >
                    >
                    > > Wdawanie się z tobą w bezsensowne dyskusje jest ponad moją wytrzymałość.
                    > > Zresztą co można do nich nowego dodać?
                    >
                    > Podaj to, o co proszę: Podaj jaka jest "powszechnie przyjęta wersja wydarzeń"
                    > 11 wreśnie 2001 roku. Albo chodziaż odpowiedz 'tak' lub 'nie' na pytanie: Czy
                    > to był bin Laden? :)

Ja wlasnie twoja wersje w archiwum tego forum wczoraj przeczytalem. Niesamowite!
                    Tak jak ty ja naprawde ma uSA w dupie ale to co ty piszesz jest tak absurdalne
                    ze tylko kompletny kretym cos takiego mogl stworzyc. Czlowieku lecz sie i to
                    szybko bo twoja chorba jest powazna. Juz wielu debilow w zyciu spotkalem ale
                    jestes na ich czele.

• bimi Re: Bimi!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.02, 10:29
                      v.c napisała:

> > Podaj to, o co proszę: Podaj jaka jest "powszechnie przyjęta wersja
                      > > wydarzeń" 11 wreśnie 2001 roku. Albo chodziaż odpowiedz 'tak' lub 'nie'
                      > > na pytanie: Czy to był bin Laden? :)
                      >
                      > Ja wlasnie twoja wersje w archiwum tego forum wczoraj przeczytalem.
                      > Niesamowite!
                      > Tak jak ty ja naprawde ma uSA w dupie ale to co ty piszesz jest tak absurdalne
                      > ze tylko kompletny kretym cos takiego mogl stworzyc. Czlowieku lecz sie i to
                      > szybko bo twoja chorba jest powazna. Juz wielu debilow w zyciu spotkalem ale
                      > jestes na ich czele.

Co się dziwisz? Wszak jaką mogę mieć wersję, skoro nawet na tym forum
                      (fachowców) nie ma ani jednej osoby, która była by w stanie przybliżyć mi co
                      tak naprawdę się tam stało. Nikt nawet cholera nie pokwapi się aby odpowiedzieć
                      na jedno, jakże proste pytanie; czy to był ten pierdzielony bin Laden czy nie?!

Ale za to jak cza zaszydzić, że się mylę, to kurcze żaden nie zapomni... :)
                      • v.c Re: Bimi!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.02, 15:23
                        bimi napisał:

> v.c napisała:
                        >
                        > > > Podaj to, o co proszę: Podaj jaka jest "powszechnie przyjęta wersja
                        > > > wydarzeń" 11 wreśnie 2001 roku. Albo chodziaż odpowiedz 'tak' lub 'ni
                        > e'
                        > > > na pytanie: Czy to był bin Laden? :)
                        > >
                        > > Ja wlasnie twoja wersje w archiwum tego forum wczoraj przeczytalem.
                        > > Niesamowite!
                        > > Tak jak ty ja naprawde ma uSA w dupie ale to co ty piszesz jest tak absurd
                        > alne
                        > > ze tylko kompletny kretym cos takiego mogl stworzyc. Czlowieku lecz sie i
                        > to
                        > > szybko bo twoja chorba jest powazna. Juz wielu debilow w zyciu spotkalem a
                        > le
                        > > jestes na ich czele.
                        >
                        > Co się dziwisz? Wszak jaką mogę mieć wersję, skoro nawet na tym forum
                        > (fachowców) nie ma ani jednej osoby, która była by w stanie przybliżyć mi co
                        > tak naprawdę się tam stało. Nikt nawet cholera nie pokwapi się aby
                        odpowiedzieć
                        >
                        > na jedno, jakże proste pytanie; czy to był ten pierdzielony bin Laden czy
                        nie?!
                        >
                        >
                        > Ale za to jak cza zaszydzić, że się mylę, to kurcze żaden nie zapomni... :)

Przestan sie wyglupiac! Nikt nie jest az tak glupi jak ty siebie przedstawiasz.
                        Ja po przeczytaniu twoich postow o Pentagonie boje sie z toba rozmawiac. Bylaby
                        to syzyfowa praca. Jesli nie udajesz to jestes naiwnym debilem.
                        • bimi Re: Bimi!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.02, 15:27
                          v.c napisała:

> Przestan sie wyglupiac! Nikt nie jest
                          > az tak glupi jak ty siebie przedstawiasz.
                          > Ja po przeczytaniu twoich postow o Pentagonie
                          > boje sie z toba rozmawiac. Bylaby
                          > to syzyfowa praca. Jesli nie udajesz to jestes
                          > naiwnym debilem.

To nie rozmawiaj! Ktoś cię o to prosi? Nawet się ucieszę...
                  • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 23.08.02, 13:52
                    bimi napisał:

>
                    > Wybacz, ale ja na serio nie wiem jak brzmi "powszechnie przyjętą wersji
                    > zdarzeń". Za to zapewniem cię, że jeśli mi ją podasz, to z łatwością ją
                    > obalę. :)
                    >

Bimi, urlop ci wyraźnie "służy" Słoneczko mocno przypiekało a ty nie
                    posłuchałes mamy i nie ubrałeś czapeczki.
                    Bo oprócz tego, ze jesteś "bajkopisarzem" widzę, żeś takze jasnowidz, co nie
                    zna oficjalnej wersji zdarzeń, ale wie, że z łatwościa ją obali. Takich
                    gigantów Bimi, jeszcze tu nie mieliśmy.
                    • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 14:03

> bimi napisał:
                      >
                      > >
                      > > Wybacz, ale ja na serio nie wiem jak brzmi "powszechnie przyjętą wersji
                      > > zdarzeń". Za to zapewniem cię, że jeśli mi ją podasz, to z łatwością ją
                      > > obalę. :)
                      > >
                      >
                      > Bimi, urlop ci wyraźnie "służy" Słoneczko mocno przypiekało a ty nie
                      > posłuchałes mamy i nie ubrałeś czapeczki.
                      > Bo oprócz tego, ze jesteś "bajkopisarzem" widzę, żeś takze jasnowidz, co nie
                      > zna oficjalnej wersji zdarzeń, ale wie, że z łatwościa ją obali. Takich
                      > gigantów Bimi, jeszcze tu nie mieliśmy.

Wiesz, może to dlatego, że bardzo łatwo jest obalić coś, czego nie ma... :)
                      • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 23.08.02, 14:14
                        Tu Bimi, poczytaj sobie na temat samolotu, który rozbił się w Pensylwanii. Może
                        ci się coś oswieci, choc szczerze wątpie. Zaraz powiesz, ze rodziny ofiar z
                        poczucia patriotyzmu kłamały na zlecenie FBI, tak jak strazacy gaszący Pentagon.

newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=5758http://newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=5758&Strona=2
                        newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=5758&Strona=3http://newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=5758&Strona=4
                        • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 14:28

> Tu Bimi, poczytaj sobie na temat samolotu, który rozbił się w Pensylwanii.
                          > Może
                          > ci się coś oswieci, choc szczerze wątpie. Zaraz powiesz, ze rodziny ofiar z
                          > poczucia patriotyzmu kłamały na zlecenie FBI, tak jak strazacy gaszący
                          > Pentagon.

Proszę?! Dałbym głowę, że widziałem gdzieś wypowiedź jednego ze strażaków
                          gaszących Pentagon, który mówił, że żadnego samolotu tam nie było...
                          Ale to pewnie była arabska propaganda. :)

Sorry, ale nie chce mi się czytać o tym samolocie. Za to chętnie wrócił bym do
                          tej naszej dyskusji na temat tego jak on spadał. Nie wiem czy ją pamiętasz.
                          Jest tu:
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2465248
                          • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 23.08.02, 14:44
                            Nie chce ci się czytać, dobre sobie. Przeczytaj, wiele ciekawych rzeczy sie
                            dowiesz. O spadaniu samolotu też tam jest. Nie mam zamiaru wracać z tobą do
                            bezsensownych dyskusji, nie jestem specjalistą w dziedzinie lotnictwa, ale
                            dobrze pamietam takowych zapraszanych do studiów telewizyjnych w Polsce, którzy
                            nie mówili że to co się stało w Pensylwanii jest niemozliwe. Zważ tez taki
                            wypadek, który mial miejsce bodaj w Rosji parę lat temu, gdy tatuś pilot
                            wyłaczył autopilota i dał stery niepelnoletniemu synkowi. Synek
                            tak "zamieszał", że nawet obecnośc obok tatusia pilota nie uchroniła Airbusa
                            przed rozbiciem się o ziemie.
                            A jak masz watpliwosci to wyślij maila do rzecznika LOT-u, moze ci odpowie.
                            Rzecznik Marynarki Wojennej na przykład chętnie odpowiada na pytania zawarte w
                            mailach.
                            • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 15:24

> Nie chce ci się czytać, dobre sobie. Przeczytaj, wiele ciekawych rzeczy sie
                              > dowiesz. O spadaniu samolotu też tam jest. Nie mam zamiaru wracać z tobą do
                              > bezsensownych dyskusji, nie jestem specjalistą w dziedzinie lotnictwa, ale
                              > dobrze pamietam takowych zapraszanych do studiów telewizyjnych w Polsce,którzy
                              > nie mówili że to co się stało w Pensylwanii jest niemozliwe. Zważ tez taki
                              > wypadek, który mial miejsce bodaj w Rosji parę lat temu, gdy tatuś pilot
                              > wyłaczył autopilota i dał stery niepelnoletniemu synkowi. Synek
                              > tak "zamieszał", że nawet obecnośc obok tatusia pilota nie uchroniła Airbusa
                              > przed rozbiciem się o ziemie.
                              > A jak masz watpliwosci to wyślij maila do rzecznika LOT-u, moze ci odpowie.
                              > Rzecznik Marynarki Wojennej na przykład chętnie odpowiada na pytania zawarte
                              > w mailach.

Nie mówili, bo co mieli mówić? Wiem z własnego przykładu, że jakiekolwiek
                              podważanie "oficjalnej wersji wydarzeń" (czymkolwiek ona jest:)) od razu
                              spotyka się z ripostą takich jak ty. Co ciekawe nie jest to, bynajmniej riposta
                              polegająca na wyjaśnianiu niejasności; sprowadza się zaledwie do wyzwania
                              śmiałka od wariatów, tudzież nazwania niesamowicie naiwnym czy ofiarą arabskiej
                              propagandy. Albo wręcz narzędziem arabskiej propadandy... :)
                              Chyba się więc nie ma co dziwić, że nikt nie ośmiela się podważać
                              jakichkolwiek "faktów" ogłoszonych przez rząd USA? Wszyscy muszą się zadowolić
                              jedynie rzadkimi, krótkimi informacjami podważającymi to jeden, to drugi z
                              tych "oficjalnych faktów". Oczywiście wszystkie te niewygodne informacje bardzo
                              szybko giną gdzieś w szumie dzienników i nikt już do nich później drugi raz nie
                              wraca. Choć też nikt im nie zaprzeczał kiedy były publikowane.
                              Chcesz przykłady takich informacji? :)

Tak więc mam nadzieję, że nie zaboli cię jeśli jednak nie przeczytam tego
                              tekstu - wiem już wszystko co chciał bym wiedzieć i nie potrzebuję kolejnej
                              porcji sieczki dla mózgu w postaci dalszych kłamstw układających się w
                              prawdziwą całość niczym kolejne sceny holywoodzkiego dramatu politycznego.

To jak w końcu z tym bin Ladenem? :)
                              • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 23.08.02, 15:53
                                A ja jestem pewien, ze przeczytałes i nie masz nic do powiedzenia. A jeśli to
                                bełkotliwe pierdolenie o spiskach medialnych uznajesz za argument, to znów
                                oparte to jest wyłacznie na twoich majaczeniach a nie na faktach. A fakty to sa
                                zeznania świadków - bliskich pasazerów Lotu 93, którzy rozmawiali z pasażerami
                                i otrzymali informacje, że samolot został porwany, fakty to sa zapisy
                                z "czarnych skrzynek", zapisy z wież kontrolnych rozsianych na trasie lotu, to
                                są zeznania świadków, którzy widzieli spadającą maszynę. Twój bełkot na pewno
                                do kategorii "faktów" się nie zalicza.

• bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 16:06

> A ja jestem pewien, ze przeczytałes i nie masz nic do powiedzenia. A jeśli to
                                  > bełkotliwe pierdolenie o spiskach medialnych uznajesz za argument, to znów
                                  > oparte to jest wyłacznie na twoich majaczeniach a nie na faktach.

Nie przeczytałem. Na serio! :)
                                  To nie jest majaczenie - to rzeczywistość, w której obaj żyjemy. Jestem pewnie,
                                  że bez względy na narodowość czy poziom bystrości umysłu ty również to
                                  zauważyłeś. Nie da się tego nie zauważyć!

> A fakty to sa
                                  > zeznania świadków - bliskich pasazerów Lotu 93, którzy rozmawiali z pasażerami
                                  > i otrzymali informacje, że samolot został porwany, fakty to sa zapisy
                                  > z "czarnych skrzynek", zapisy z wież kontrolnych rozsianych na trasie lotu, to
                                  > są zeznania świadków, którzy widzieli spadającą maszynę. Twój bełkot na pewno
                                  > do kategorii "faktów" się nie zalicza.

Świadkom można zapłacić, albo poprosić ich żeby kłamali. Co już zdaje się nie
                                  raz od 11 września czyniono...
                                  Jeśli więc np. zapłacisz światkom za to, żeby troche pokłamali, to jak gdyby
                                  wyprodukujesz pewne "fakty". Prawda jakie to proste? :) A kiedy ma się dużo
                                  pieniędzy (tudzież waluty zwanej patriotyzmem) to jest ot wręcz banalne...
                                  A jeśli, do tego rzeczywistość przeczy temu, co mówią świadkowie...
                                  • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 23.08.02, 16:14
                                    Ty skurwiały, śmierdzący skunksie, powiedz to w twarz żonie Toda Beamera, która
                                    urodziła dziecko, ktore nigdy nie zobaczy swojego ojca.
                                    Udowodnij, że kłamała wszarzu, a jak nie potrafisz to spierdalaj na drzewo.
                                    A tu sobie przeczytaj imbecylu, co pilot Boeinga moze zrobić ze swoim samolotem.
                                    www.ofek.com.pl/8NDStronaWWW/1/skrzynka.htm
                                    • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 16:18

> Ty skurwiały, śmierdzący skunksie, powiedz to w twarz żonie Toda Beamera,która
                                      > urodziła dziecko, ktore nigdy nie zobaczy swojego ojca.
                                      > Udowodnij, że kłamała wszarzu, a jak nie potrafisz to spierdalaj na drzewo.
                                      > A tu sobie przeczytaj imbecylu, co pilot Boeinga moze zrobić ze swoim
                                      > samolotem.

Nie mów tak do mnie, pierdolony amerykański sługusie! Myślisz, że jak mnie
                                      wyzwiesz, to od razu białe zrobi się czarne? Czy to moja wina, że twój
                                      prezydent sprzedał się Żydom i zaczął mordować twych rodaków jak by byli
                                      pierdolonymi świniami?! Nie moja, prawda? Więc czep się jego, a nie mnie,
                                      wszarzu jeden!
                                      • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 23.08.02, 16:26
                                        Jeszcze za słabo cię zjebałem palancie za zarzucanie kłamstwa rodzinom ofiar.
                                        Nie mierz innych swoją parszywą miarą.
                                        Masz jakieś fakty, analizy, ekspertyzy, jak nie zamknij mordę i więcej się tu
                                        nie odzywaj łajzo. Przeczytaj mój link i dowiedz się, że jednak można Boeinga
                                        skierowac w dól i to tak skutecznie, ze mu skrzydła od przeciązeń odpadną.
                                        • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 16:31

> Jeszcze za słabo cię zjebałem palancie za zarzucanie kłamstwa rodzinom ofiar.
                                          > Nie mierz innych swoją parszywą miarą.
                                          > Masz jakieś fakty, analizy, ekspertyzy, jak nie zamknij mordę i więcej się tu
                                          > nie odzywaj łajzo. Przeczytaj mój link i dowiedz się, że jednak można Boeinga
                                          > skierowac w dól i to tak skutecznie, ze mu skrzydła od przeciązeń odpadną.

Taka kłamliwa gnida nie może mnie "zjebać", bo ja traktuje jej posty jak
                                          dżingle z CNN.
                                          Skoro tak bardzo oburza cię kiedy wspominasz ofiary 11 wrzesnia, to dlaczego
                                          nie masz pretensji do swojego prazydenta - to on zamordował członków "rodzin
                                          ofiar", o których wspominasz.
                                          • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 23.08.02, 16:39
                                            Tylko tyle masz do powiedzenia, to są twoje dowody? Już ci mówiłem, jak nic nie
                                            masz do dodania do tego bełkotu to znajdź sobie jakieś drzewo i na górę.

A propos, dowiedz się łajzo, że nadaję z Polski i nigdy w USA nie byłem.
                                            • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 16:43

> A propos, dowiedz się łajzo, że nadaję z Polski i nigdy w USA nie byłem.

Więc śmierdzisz jeszcze bardziej.
                                              • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 23.08.02, 16:54
                                                Twojego smrodu na tym forum nic nie przebije.

I co śmieszny chłopczyku masz jakąs odpowiedź na linki, ktore podałem? Chciałeś
                                                dyskutować o spadaniu Boeingów.

Tutaj krótka notka o wypadku Airbusa, o którym pisałem juz wcześniej. Nawet
                                                tatuś pilot nic nie poradził.

March 23

1994: When the teenage son of the pilot disconnected the plane's autopilot, an
                                                Aeroflot Airbus A-310 crashed near Novokuznetsk in Russia. 70 people were
                                                killed in the crash.

• bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 17:17

> 1994: When the teenage son of the pilot disconnected the plane's autopilot, an
                                                  > Aeroflot Airbus A-310 crashed near Novokuznetsk in Russia. 70 people were
                                                  > killed in the crash.

A niedawno np. zderzyły się dwa samoloty nad Szwajcarią. Wszyscy też mówili, że
                                                  to nieprawdopodobne. Nieprawdopodobnie rzeczy oczywiście się zdarzają.
                                                  Ale czy to możliwe, aby 11 wrzesnia wydarzyło się aż tyle nieprawdopodobnych
                                                  rzeczy? No jasne! A czy to możliwe, żeby 11 wrzesnia to była sprawka Busha,
                                                  który zaprzedał swój kraj Żydom? No jasne - dużo bardziej!
                                                  • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 23.08.02, 17:38
                                                    bimi napisał:

>
                                                    > > 1994: When the teenage son of the pilot disconnected the plane's autopilot
                                                    > , an
                                                    > > Aeroflot Airbus A-310 crashed near Novokuznetsk in Russia. 70 people were
                                                    > > killed in the crash.
                                                    >
                                                    > A niedawno np. zderzyły się dwa samoloty nad Szwajcarią. Wszyscy też mówili,
                                                    że
                                                    >
                                                    > to nieprawdopodobne. Nieprawdopodobnie rzeczy oczywiście się zdarzają.
                                                    > Ale czy to możliwe, aby 11 wrzesnia wydarzyło się aż tyle nieprawdopodobnych
                                                    > rzeczy? No jasne! A czy to możliwe, żeby 11 wrzesnia to była sprawka Busha,
                                                    > który zaprzedał swój kraj Żydom? No jasne - dużo bardziej!

No i co śmieszny chłopczyku. Dalej brak argumentów. Znów to pierdolenie o Bushu
                                                    i Żydach. . Wstaw sobie zamiast nich Kosmitów i będzie równie wiarygodnie.
                                                    Moze zechciej się obracać w sferze faktów. Już nie twierdzisz, że Boeinga nie
                                                    da się skierować na ziemię? Powiem ci więcej, da się nawet wyłaczyć w nim
                                                    silniki, jak ktoś bardzo chce i posiada stosowną wiedzę.

To opis katastrofy samolotu EgyptAir z 30.X.1999
                                                    "Przez kilka minut nic się nie działo. O godzinie 1.49 taśma "czarnej skrzynki"
                                                    zarejestrowała spokojny głos Gamila el-Batouti: Tawakalt ala Allah (Polecam się
                                                    Bogu). Kilką sekund później wyłączył automatycznego pilota, ujął drążek
                                                    sterowniczy i przesunął go do końca: Boeing gwałtownie zanurkował.

Kapitan natychmiast zjawił się w kabinie. - Co się dzieje?! - krzyknął.
                                                    Prawdopodobnie usiadł na fotelu pierwszego pilota i zaczął ciągnąć drążek
                                                    sterowniczy do siebie. "Czarna skrzynka" zarejestrowała jego głos: - Ciągnij ze
                                                    mną! Ciągnij ze mną! Samolot nadal spadał. Badania zapisu "czarnej skrzynki"
                                                    wykazały, że jedna z lotek ogonowych skierowana była do góry a druga w dół,
                                                    jakby el-Batouti nadal wymuszał nurkowanie samolotu, podczas gdy kapitan chciał
                                                    wyrównać lot.

W pewnym momencie samolot, który w ciągu 37 sekund spadł z dziesięciu tysięcy
                                                    metrów na pięć tysięcy, znów zaczął się wznosić. Nie wyjaśniono jeszcze, czy
                                                    zadziałały siły aerodynamiczne, czy kapitanowi udało się powstrzymać opadanie.
                                                    Sekundy później nastąpiło wyłączenie obu silników. Była to ostatnia rzecz, jaką
                                                    zarejestrowała "czarna skrzynka". Samolot zaczął spadać z zawrotną prędkością.
                                                    Prawdopodobnie w tym momencie pasażerowie stracili przytomność. Przeciążenia
                                                    nie wytrzymała też konstrukcja maszyny. Na wysokości trzech tysięcy metrów, jak
                                                    widać było na radarze, boeing rozpadł się na kawałki. O 1.52 zniknął z radaru;
                                                    wpadając w toń oceanu. Zaledwie dwie minuty po modlitwie pilota."
                                  • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 23.08.02, 18:16
                                    No przyznaję racje. Nie czytałeś. Linki zlały mi się razem i nawet nie dało się
                                    otworzyć. Poprawiam błąd.

newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=5758
                                    newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=5758&Strona=2
                                    newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=5758&Strona=3
                                    newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=5758&Strona=4
                          • v.c Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 15:28
                            bimi napisał:

>
                            > > Tu Bimi, poczytaj sobie na temat samolotu, który rozbił się w Pensylwanii.
                            >
                            > > Może
                            > > ci się coś oswieci, choc szczerze wątpie. Zaraz powiesz, ze rodziny ofiar
                            > z
                            > > poczucia patriotyzmu kłamały na zlecenie FBI, tak jak strazacy gaszący
                            > > Pentagon.
                            >
                            > Proszę?! Dałbym głowę, że widziałem gdzieś wypowiedź jednego ze strażaków
                            > gaszących Pentagon, który mówił, że żadnego samolotu tam nie było...
                            > Ale to pewnie była arabska propaganda. :)
                            >
                            > Sorry, ale nie chce mi się czytać o tym samolocie. Za to chętnie wrócił bym
                            do
                            > tej naszej dyskusji na temat tego jak on spadał. Nie wiem czy ją pamiętasz.
                            > Jest tu:
                            > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                            f=50&w=2465248"ta
                            > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2465248</a>

HEHE WOW i ty sie tym chwalisz. Ja po przeczytaniu takich swoich bredni szybko
                            pisalbym do admina z prosba o ich usuniecue. WOW! Czlowieku to jest niesamowiet!
                            • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 15:42
                              v.c napisała:

> WOW! Czlowieku to jest niesamowiet!

Dziękuję!
                              Weź jednak proszę pod uwagę, że podziękowania należą się nie tylko mnie.
                              • v.c Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 15:55
                                bimi napisał:

> v.c napisała:
                                >
                                > > WOW! Czlowieku to jest niesamowiet!
                                >
                                > Dziękuję!
                                > Weź jednak proszę pod uwagę, że podziękowania należą się nie tylko mnie.

Przestan czlowieku bo to naprawde wstyd. Czy ty zupelnie nie potrafisz
                                logicznie myslec?
                                • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 16:09
                                  v.c napisała:

> > v.c napisała:
                                  > >
                                  > > > WOW! Czlowieku to jest niesamowiet!
                                  > >
                                  > > Dziękuję!
                                  > > Weź jednak proszę pod uwagę, że podziękowania należą się nie tylko mnie.
                                  >
                                  > Przestan czlowieku bo to naprawde wstyd. Czy ty zupelnie nie potrafisz
                                  > logicznie myslec?

"Logicznie mysleć"? O co ci może chodzić?.... Hmmmm.... Acha, już wiem! Jesteś
                                  jednym z tych kretynów?! Tak myślałem...
                                  • v.c Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 16:13
                                    bimi napisał:

> v.c napisała:
                                    >
                                    > > > v.c napisała:
                                    > > >
                                    > > > > WOW! Czlowieku to jest niesamowiet!
                                    > > >
                                    > > > Dziękuję!
                                    > > > Weź jednak proszę pod uwagę, że podziękowania należą się nie tylko mn
                                    > ie.
                                    > >
                                    > > Przestan czlowieku bo to naprawde wstyd. Czy ty zupelnie nie potrafisz
                                    > > logicznie myslec?
                                    >
                                    > "Logicznie mysleć"? O co ci może chodzić?.... Hmmmm.... Acha, już wiem!
                                    Jesteś
                                    > jednym z tych kretynów?! Tak myślałem...

??????????
                                    Tak jestem agentem CIA.
                                    Ty masz jakies powazne odchylenie od normy:-(
                                    • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 16:16
                                      v.c napisała:

> ??????????
                                      > Tak jestem agentem CIA.
                                      > Ty masz jakies powazne odchylenie od normy:-(

Przestajesz być oryginalny.
                                      Chociaż - co ja bredzę; przecież nigdy oryginalny nie byłeś. :)
    • Gość: Abu Nidal Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 212.244.71.* 22.08.02, 11:48
      Nowojorczycy jednego dnia odczuli po prostu to co mieszkańcy Bejrutu, Bagradu
      czy Dżeninu czuli co dzień od lat.
      A ty USA lepiej wygrzej gdzieś dziadu swoje reumatyczne kości zamiast
      pierniczyć głupoty.
      • fredzio54 Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 22.08.02, 12:30
        Gość portalu: Abu Nidal napisał(a):

> Nowojorczycy jednego dnia odczuli po prostu to co mieszkańcy Bejrutu, Bagradu
        > czy Dżeninu czuli co dzień od lat.
        > A ty USA lepiej wygrzej gdzieś dziadu swoje reumatyczne kości zamiast
        > pierniczyć głupoty.
        Proponuje Arabow w Polsce z Dachu Placu Koltury zucic !
        cale Arabstwo 230 mil do Saudi wypedzic ich zamurowa i wode nalac !
        No Arabs no Terror ! spliwaj z Polski bo ci kija wypedze !
    • Gość: Sala Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.08.02, 13:43
      wyczytalam ze wladze wielu krajow obawiaja sie nasladownictwa 11 wrzesnia tego
      co bylo rok temu.
      Witaj ED
      Jak tam?
      Sala
      • Gość: Ed Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 22.08.02, 15:11
        Witam. Jest OK. Bimi wrócił na forum, będzie się z kogo pośmiać.
        • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 22.08.02, 16:22

> Witam. Jest OK. Bimi wrócił na forum, będzie się z kogo pośmiać.

Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni...

Ed mieszkasz może w USA? Jeśli tak, to czy nie boisz się życ w tym kraju? Nie
          boisz się, że któregoś pięknego ranka staniesz się ofiarą, którą twój rzad
          postanowił poświęcić w celu nakręcenia wojennej koniunktury w narodzie?
          Będziesz jak owca zażynana na ołtarzu boga wojny! :)
          Kurcze, stary ja bym stamtąd spierdzielał tak szybko, jak tylko się da. Tylko
          cholera jak? Bo do waszego samolotu to już nie wsiądę, choćby mnie kołem łamano.
          • Gość: grom Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.tor.primus.ca 22.08.02, 17:12
            ed jestes w bledzie najlepsze linie lotnicze sa amerykanskie woza ludzi prosto
            do biura
            • Gość: Jurek Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 5.2.1R1D* / 193.188.174.* 22.08.02, 17:37

> ed jestes w bledzie najlepsze linie lotnicze sa amerykanskie woza ludzi
              prosto
              > do biura
              -----------------------------------------------------------------------------
              Wozily, grom, wozily, gdy byly njlepsze, ale juz powoli wszystkie bankrutuja.

To zdalne sterowanie nimi do biura, zamiast na lotnisko, z zablokowanymi
              sterami, cos im nie pomoglo.

To nie byl dobry pomysl.

Chyba ze znowu cos wymysla, aby pokazywac dochod gdy jest strata, np zmienia
              kolory: czerwony to dochod, czarny (zaloba) to strata.
              • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 22.08.02, 17:44
                Gość portalu: Jurek napisał(a):

> To zdalne sterowanie nimi do biura, zamiast na lotnisko, z zablokowanymi
                > sterami, cos im nie pomoglo.

:)
                No, to faktycznie coś dziwne. Chłopaki takie cacko wymyślili, a tu proszę -
                ludzie zamiast się ucieszyć, ze w samolotach coraz więcej techniki to
                spanikowali i przestali nimi latać. Kurcze, co za kraj! Bądź tu mądry i rób
                biznes w Ameryce!
          • Gość: Prezes Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.ces.clemson.edu 22.08.02, 17:48
            bimi napisał:

>
            > > Witam. Jest OK. Bimi wrócił na forum, będzie się z
            kogo pośmiać.
            >
            > Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni...
            >
            > Ed mieszkasz może w USA?

ja mieszkam

Jeśli tak, to czy nie boisz się życ w tym kraju?

nie boje sie, bo nie mam objawow paranoi jak ty

Nie
            > boisz się, że któregoś pięknego ranka staniesz się
            ofiarą, którą twój rzad
            > postanowił poświęcić w celu nakręcenia wojennej
            koniunktury w narodzie?
            > Będziesz jak owca zażynana na ołtarzu boga wojny! :)
            > Kurcze, stary ja bym stamtąd spierdzielał tak szybko,
            jak tylko się da. Tylko
            > cholera jak? Bo do waszego samolotu to już nie wsiądę,
            choćby mnie kołem łamano
            > .

mozesz jezdzic na rowerze, twoja sprawa.
            tylko uwazaj, by ci Zydzi detek nie przedziurawili...
            • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 10:39
              Gość portalu: Prezes napisał(a):

> nie boje sie, bo nie mam objawow paranoi jak ty

Ci, co wlatywali rok temu w WTC też nie mieli objawów paranoi. Jak widać sam
              brak tych objawów nie uchronił ich od śmierci. A wystarczyło zagłosować na tego
              drugiego prezydenta - jeszcze by żyli... Wystarczyło mieć lekką paranoję na
              punkcie Busha tuż przez pójściem do urny...
          • _pollak Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 05:30
            bimi napisał:

>
            > > Witam. Jest OK. Bimi wrócił na forum, będzie się z kogo pośmiać.
            >
            > Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni...
            >
            > Ed mieszkasz może w USA? Jeśli tak, to czy nie boisz się życ w tym kraju? Nie
            > boisz się, że któregoś pięknego ranka staniesz się ofiarą, którą twój rzad
            > postanowił poświęcić w celu nakręcenia wojennej koniunktury w narodzie?
            > Będziesz jak owca zażynana na ołtarzu boga wojny! :)
            > Kurcze, stary ja bym stamtąd spierdzielał tak szybko, jak tylko się da. Tylko
            > cholera jak? Bo do waszego samolotu to już nie wsiądę, choćby mnie kołem
            łamano
            > .

Czy ty jestes powazny? Qurwa jego mac ty musisz byc pijany albo pod wplywem
            jakiegos narkotyku. O czym ty pierdolish? Jestes kretynem albo sobie z nas
            zarty robisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • bimi Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 10:36
              _pollak napisała:

> Czy ty jestes powazny? Qurwa jego mac ty musisz byc pijany albo pod wplywem
              > jakiegos narkotyku. O czym ty pierdolish? Jestes kretynem albo sobie z nas
              > zarty robisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze nie wiesz? Już wyjasniam: otóż, mój drogi pierdole o tym, że skoro 11
              września 2001 rząd USA poświęcił 3 tysiące swoich obywateli tylko po to, aby
              móc nakłamać pozostałym 200 milionom, że terroryści (kimkolwiek są) stanowią
              zagrożenie, więc należy rozpocząć wojnę z Irakiem...
              No więc skoro jeszcze niecały rok temu zrobili coś takiego, to dlaczego nie
              mieli by tego niebawem znowu powtórzyć?
              A co do żartów, to jeśli ktos tu sobie żartuje to raczej rząd Twojego kraju z
              ciebie i Twoich rodaków.
              Rozumiesz? Pewnie jeszcze nie, ale wspomnisz moje słowa....
              • _pollak Bimi! Proponuje jakies mocniejsze lekarstwo.nt 23.08.02, 15:51
                bimi napisał:

> _pollak napisała:
                >
                > > Czy ty jestes powazny? Qurwa jego mac ty musisz byc pijany albo pod wplywe
                > m
                > > jakiegos narkotyku. O czym ty pierdolish? Jestes kretynem albo sobie z nas
                >
                > > zarty robisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                >
                > Jeszcze nie wiesz? Już wyjasniam: otóż, mój drogi pierdole o tym, że skoro 11
                > września 2001 rząd USA poświęcił 3 tysiące swoich obywateli tylko po to, aby
                > móc nakłamać pozostałym 200 milionom, że terroryści (kimkolwiek są) stanowią
                > zagrożenie, więc należy rozpocząć wojnę z Irakiem...
                > No więc skoro jeszcze niecały rok temu zrobili coś takiego, to dlaczego nie
                > mieli by tego niebawem znowu powtórzyć?
                > A co do żartów, to jeśli ktos tu sobie żartuje to raczej rząd Twojego kraju z
                > ciebie i Twoich rodaków.
                > Rozumiesz? Pewnie jeszcze nie, ale wspomnisz moje słowa....
                • bimi Wspomnisz moje słowa... /nt 23.08.02, 16:10
    • fredzio54 Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 22.08.02, 17:55
      Zamach na TWC jest znak Arabskiej koltury, szacunek Luckosci !!!!
      Caly Wolny Swiat poznal ze Arabstwo i Terroryzm jest jednosc !
      • Gość: grom Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.tor.primus.ca 23.08.02, 03:17
        stoi dwuch zydow na 50 pietrze sars tawer w chicago pyta sie jeden drugiego za
        winda czekasz nie za samolotem pozdrawiam
        • Gość: jojo Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 03:23

> stoi dwuch zydow na 50 pietrze sars tawer w chicago pyta sie jeden drugiego
          za
          > winda czekasz nie za samolotem pozdrawiam
          A DWOCH innych Zydow odpowiedzialo Polackowi niedomytemu: Nie czekamy ZA
          WINDA ,tylko na winde! Nie czekamy ZA SAMOLOTEM,tylko na samolot ,CHUJU POLACKI
          NIEDOKSZTALCONY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: jojo Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 03:35

za
          Co to sars tawer ,kozle polacki niemyty ? Gabki ruskiej nie uzywales,kiedy ci
          korzenie w pysku gnijace,smierdzialy? Czym chcesz zaimponowac? Pyskiem swoim
          dziurawym ? Zaimponuj bydlako-biedaku,kuzynom swoim z Rzeszowszczyzny,tylko nie
          zapomnij kondoma im amerykanskiego wyslac,aby wiecej Maryskom waszym,JOLOPA
          tobie podobnego po pijaku nie splodzili....
        • _helga Re: Zbliza sie rocznica september 11-th 23.08.02, 05:29

za

Hmmmmm.... DWUCH.... SARS TAWER.... Juz wiem!!!!!! IQ88!!!!!! Jak sie masz!!!!
          Stabilnie, jak widze?
          • Gość: Abu Nidal Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 212.244.71.* 23.08.02, 09:05
            Marszczyfredzio mówi o wolności - ubaw po pachy co ty jebany lamusie możesz
            wiedzieć o wolności skoro jak sam twierdzisz jesteś podporą najbardziej
            rasistowskiego i kolonialnego państwa na świecie
            • Gość: Fredzio Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.daimler-benz.com 23.08.02, 11:18

> Marszczyfredzio mówi o wolności - ubaw po pachy co ty jebany lamusie możesz
              > wiedzieć o wolności skoro jak sam twierdzisz jesteś podporą najbardziej
              > rasistowskiego i kolonialnego państwa na świecie
              Arabczek marsz z Naszej polski z Diwanem Koza i Wiebloda !
              imsi ja kalb arabija chantriszija ! mut kuli Arabija !
              • Gość: Abu Nidal Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 212.244.71.* 23.08.02, 12:45
                Jakiej naszej Polski rasistowska świnio, ty z polski wyjechałeś i nigdy nie
                wrócisz
                • Gość: Fredzio Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.daimler-benz.com 23.08.02, 13:00

> Jakiej naszej Polski rasistowska świnio, ty z polski wyjechałeś i nigdy nie
                  > wrócisz
                  Wroce aby Arabstwo El Kaidy wrogi swiata wypedzic !
                  Arabu wez Wiebloda i splywaj ! Ruch imszi
                  • Gość: Abu Nidal Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 212.244.71.* 23.08.02, 13:41
                    Wypędzić to ty możesz palancie wszy i pluskwy z własnych gaci, do tego się
                    nadajesz cwelu
                    • Gość: Fredzio Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.daimler-benz.com 23.08.02, 13:59

> Wypędzić to ty możesz palancie wszy i pluskwy z własnych gaci, do tego się
                      > nadajesz cwelu
                      Wypedze cie jak Hamasow i Jihadow
                      zasznuruje cie rece i zasloni ci oczy, ale dam ci do picja, jestem dobry
                      cZlawiek
                      • Gość: Abu Nidal Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 212.244.71.* 23.08.02, 14:16
                        Dobry to ty cwelu jestes w robieniu lachy, a wypędzić możez własne wszy łonowe
                        • Gość: Fredzio Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.daimler-benz.com 23.08.02, 15:59

> Dobry to ty cwelu jestes w robieniu lachy, a wypędzić możez własne wszy łonowe
                          Ja nniale Egipckie wszy co juz mnie az do dzisj Griza.
                          powiedz achmed dalczego zyjecie z baranami razem w Sipialni
                          Abu Chmar !
                          • Gość: Abu Nidal Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: 212.244.71.* 23.08.02, 16:59
                            Cwelu, powiedz czy to prawda że w waszym wojsku jest kika batalionów pedałów
                            którzy życie by za siebie oddali i w wolnych chwilach pakują się w dupala?
                            • Gość: Fredzio Re: Zbliza sie rocznica september 11-th IP: *.daimler-benz.com 23.08.02, 17:19

> Cwelu, powiedz czy to prawda że w waszym wojsku jest kika batalionów pedałów
                              > którzy życie by za siebie oddali i w wolnych chwilach pakują się w dupala?
                              slyszalem ze uwas jest bo nie Kobiet unasw wojsku sa Zolnierki i arabow
                              Szturmuja ! nawet od kobiet uciekaja !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka