gelatik_ 01.09.02, 06:55 Jeszcze takiego debila swiat nie widzial. Zydzi, Zydzi, Zydzi, 24/7, tylko to na jego glowie. Kretyn zawsze kretynem bedzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jude Re: Jude! IP: *.proxy.aol.com 01.09.02, 07:07 gelatik_ napisała: > Jeszcze takiego debila swiat nie widzial. Zydzi, Zydzi, Zydzi, 24/7, tylko to > na jego glowie. Kretyn zawsze kretynem bedzie Wiem co gadam,w Chikago mieszkam i swiatowy jezdem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: Jude! IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 01.09.02, 07:10 Gość portalu: Jude napisał(a): > gelatik_ napisała: > > > Jeszcze takiego debila swiat nie widzial. Zydzi, Zydzi, Zydzi, 24/7, tylko > to > > na jego glowie. Kretyn zawsze kretynem bedzie > Wiem co gadam,w Chikago mieszkam i swiatowy jezdem. Zyd jestem to musze byc swiatowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: Jude! IP: *.proxy.aol.com 01.09.02, 07:24 Gość portalu: Jude napisał(a): > Gość portalu: Jude napisał(a): > > > gelatik_ napisała: > > > > > Jeszcze takiego debila swiat nie widzial. Zydzi, Zydzi, Zydzi, 24/7, > tylko > > to > > > na jego glowie. Kretyn zawsze kretynem bedzie > > Wiem co gadam,w Chikago mieszkam i swiatowy jezdem. > Zyd jestem to musze byc swiatowy. Najgorsze to,ze mam zone Zoche,kurwe polska stara. Odpowiedz Link Zgłoś