Dodaj do ulubionych

ZYDZI ZAMORDOWALI JEZUSA CHRYSTUSA. PAMIETAJCIE

IP: *.157.179.144.Dial1.Tampa1.Level3.net 04.09.02, 14:06

****** PAMIETAJCIE ******

ZYDZI ZAMORDOWALI JEZUSA CHRYSTUSA

******* PAMIETAJCIE ******

Jews killed our Lord Jesus Christ.
There have been few methods of execution more torturous or more
excruciatingly painful than crucifixion - and the Jews mastered it.

In April 22 1967 Israel's Jews attack the intelligence
ship USS Liberty and murdered 34 American sailors
and wounded 171 others.
One Nation.....Under God, Jesus Christ.

Israel's and American obnoxious Jews
planning for war with Iraq,
Obserwuj wątek
    • sewer_ Jesus Chrystus tez byl Zydem, co z tego wynika? 04.09.02, 16:39
      Sluchaj Johny, taki tekst to slyszalem na moim weselu z drogich ust tesciowej.
      Ale nie czesto ja odwiedzam...
    • kochanka Posrany Chickago nagle w Boga wierzy? 04.09.02, 16:49

Czy to ten sam chickago ktory chce "upychac Zydow w stodole, czy to ten sam
      boga bojacy sie Chickago ktory chce ludzi zywcem zakopywac, czy to ten sam Boga
      kochajacy Chickago ktory sie cieszyl z morderstwa niewinnej kobiety?
      Wiesz co Chickago jestes najzalosniejszym stworzeniem, nie czlowiekiem, na
      ziemi.
      • Gość: jude Re: Posrany Chickago nagle w Boga wierzy? IP: *.nas2.chicago1.il.us.da.qwest.net 04.09.02, 19:45
        kochanka napisała:

>
        > Czy to ten sam chickago ktory chce "upychac Zydow w stodole, czy to ten sam
        > boga bojacy sie Chickago ktory chce ludzi zywcem zakopywac, czy to ten sam
        Boga
        >
        > kochajacy Chickago ktory sie cieszyl z morderstwa niewinnej kobiety?
        > Wiesz co Chickago jestes najzalosniejszym stworzeniem, nie czlowiekiem, na
        > ziemi.
        >
        jezeli piszesz do mnie to moj nick jest Jude.To co pisze lezy
        ci gleboko na koszernym sercu bo w kazdym watku na kazdy temat mna dupe sobie
        szczepisz.Mialas mnie nawet ignorowac no ale kurwa taka jak ty ma takie zasady
        ze nawet minute ich nie moze dotrzymac.
        W Boga swojego wierze -to gwoli informacji.Nidgy tez nie pisalem o paleniu
        zywcem nikogo.Z zyda-uwazalem i dalej uwazam mozna miec korzysc.Zabicie go
        to strata potencjalnej sily roboczej,chocby zamiatanie chodnikow.A do
        odrabiania swych dlugow maja sporo zaleglosci.
        Jeszcze raz-nigdy nie bylem i nie bede zwilennikiem wszelkiego zabijania.
        Kurwy jak gina to przez swoja glupote raczej a nie z powodow niewinnych.
        Jak juz pisalem kurestwo i zboczenstwo wszelkiego rodzaju jest mi wrogiem
        a z pedala co chodzi i innych zaraza korzysci juz zadnej nie ma.
        Sam kurew i pedalow zabijac nie bede,jednakze gdyby mi jakis zboczek corce
        mojej krzywde zrobil to wymierze sam sprawiedliwosc przy nadarzajacej sie
        okazji.
        To tyle narazie mozesz to kontemplowac i lecz sie z kurestwa aby losu Levi
        nie podzielic.
    • Gość: . Re: ZYDZI ZAMORDOWALI JEZUSA CHRYSTUSA. PAMI++++ IP: *.swipnet.se 04.09.02, 19:09
      John!
      Jak kilku zydow ukatrupilo jednego swojego-to radosna nowina.No nie`!
      Moze sie nawzajem powyrzynaja?
    • Gość: polishAM Re: ZYDZI ZAMORDOWALI JEZUSA CHRYSTUSA. PAMIETAJC IP: *.nas32.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 10.09.02, 04:08
      Sanhedryn rada zydowska skazala Jezusa Chrystusa na smierc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka