arap1 10.09.05, 18:29 WSZYSCY....BRAWO.....moze rottler olbo ktos z was podskarze....kogo nazywali tym imieniem????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cepimierz Re: kto widzial film CZTERYCH PANCERNYCH I PIES 10.09.05, 19:03 A. Nie wiadomo, o co chodzi B. "podskarze" Wniosek: 100% kacap (i na dobitkę nieortograficzny). Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech podskaRze?? 10.09.05, 21:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22011692&a=22012462 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: podskaRze?? 10.09.05, 22:33 Kurcze ja juz z toba bedac na fleku wiecej nie pisze, bo zaraz sie wyda:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: podskaRze?? 10.09.05, 22:53 polski_francuz napisał: > Kurcze ja juz z toba bedac na fleku wiecej nie pisze, bo zaraz sie wyda:) ---------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Szarik 10.09.05, 19:56 sie pies nazywal. Allez Arap przestan juz przezywyac ludzi. Popraw jeszcze polszczyzne i sie troche opanuj i bedziesz dobrym kolega forumowym. Moja tez po dluzszym nieuzywaniu jesyka rdzewieje. To jednak piekny jezyk i warto sie nim umiec dobrze poslugiwac. Czytaj do poduszki Kwiaty Polski Tuwima. I na jezyk i na poprawienie obyczajow. I wez od czasu do czasu Nowy Testament. Jasne, ze trzeba oko za oko. Ale na mily Bog - nie caly czas. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 20:22 arap1 napisał: > WSZYSCY....BRAWO.....moze rottler olbo ktos z was podskarze....kogo nazywali > tym imieniem????? Chodzi o ten film gdzie czterech pancernych i ich pies wygrali wojne 1939-1945? Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 21:07 a to powiedzonko bylo popularne w 67 wczasie rozruchow studentow w POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 21:15 Ty mi wytlumacz o co chodzi bo ja nic nie rozumiem. Jaki zwiazek miedzy 4- pancernymi, marcem 68 roku, twoimi bojami forumowymi...tylko spokojnie i systematycznie i nie wszystko naraz. PF Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 21:28 polski_francuz napisał: > Ty mi wytlumacz o co chodzi bo ja nic nie rozumiem. Jaki zwiazek miedzy 4- > pancernymi, marcem 68 roku, twoimi bojami forumowymi...tylko spokojnie i > systematycznie i nie wszystko naraz. > > PF O.K francuz...masz race 68...poniewaz wtedy byl popularny serjal 4pancernych..iwtych czasach byli rozruchy studentow..milicja miala tak zwany rezerw O.R.M.O tz ochotnicza rezerwa milicji obywatelskiej chodzili piatkami,4 ormo i milicjant...tak ich w narodzie przezwali (czterych pancernych ipies) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 21:33 Rozumiem teraz. Nie znalem tego, bo zaczalem studia juz w 69. I jedyne reformy, ktora mnie dotknely to praktyki robotnicze i zwiekszona dyscyplina na wykladach. Moze tez tzw marcowi docenci. ORMO nie bylo lubiane fakt. Alez ty jestes silny w wyzwiskach. Izaak Babel moglby ci pozazdroscic! PF Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:00 polski_francuz napisał: > Rozumiem teraz. Nie znalem tego, bo zaczalem studia juz w 69. I jedyne reformy, > > ktora mnie dotknely to praktyki robotnicze i zwiekszona dyscyplina na > wykladach. Moze tez tzw marcowi docenci. > > ORMO nie bylo lubiane fakt. > > Alez ty jestes silny w wyzwiskach. Izaak Babel moglby ci pozazdroscic! > > PF mozliwe w kwietniu wyjechalem..malo nie posiedzialem..mozliwe ze nieliczylem sie juz obywatelem P.L...nie wiem albo szczescie nienawisc do komuny we wszystkich warstwach spoleczenstwa ...zwlaszcza do zakutych przedstawiceli rzadu Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:14 W kwietniu 68 roku? Powiedz cos o sobie wtedy. Jak chcesz oczywiscie. Przyznam sie z z czerwonym beretem jeszcze nie rozmawialem. Paietam, ze wasz szef to byl gen. Rozlubirski. Nam chlopakom straszniescie imponowali. PF Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:08 polski_francuz napisał: > I jedyne reformy, ktora mnie dotknely to praktyki robotnicze .. -------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:11 A ja na budowie 2 razy. Droge tez ale dopiero na 3 czy 4 roku na obozie ZSP. Fajne dziewczyny byly... PF Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:15 polski_francuz napisał: > A ja na budowie 2 razy. Droge tez ale dopiero na 3 czy 4 roku na obozie ZSP. -------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:32 Inne grupy chyba tez drogi budowaly. Nie pamietam juz. Nas bylo 300 na roku. Kupa luda. PF Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:43 polski_francuz napisał: > Inne grupy chyba tez drogi budowaly. Nie pamietam juz. Nas bylo 300 na roku. > Kupa luda. ----------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:46 Tak, tak inzynierski...Ja bylem na technologii. Mimo,ze moglem wybrac co chcialem bo dobrze mi egzamin wstepny poszedl. A budowy byly w N. Rudzie i Klodzku. PF Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:51 To jednak gdzie indziej. W moim przypadku to była PŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:54 To jeszcze nie jednoznaczne. Bo sa dwie PS. PF Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:57 polski_francuz napisał: > To jeszcze nie jednoznaczne. Bo sa dwie PS. ----------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:59 Wojtek litosci...napisz mi na priva. Nie kojarze. PF Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 23:14 polski_francuz napisał: > Wojtek litosci...napisz mi na priva. Nie kojarze. -------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 23:18 Dzieki, jak odbiore dam ci znac. Poki co ide spac. Dobranoc PF Odpowiedz Link Zgłoś
jabez Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:45 polski_francuz napisał: > Inne grupy chyba tez drogi budowaly. Nie pamietam juz. Nas bylo 300 na roku. > Kupa luda. > > PF Mnie "skierowali " na poligon w Werdrzynie . Czy byl tam ktos ? Wiem ze jest jakis adres chyba rezerwa , nie jestem pewien . Bylo nas tylko szesciu . Odpowiedz Link Zgłoś
jabez Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:53 jabez napisał: > polski_francuz napisał: > > > Inne grupy chyba tez drogi budowaly. Nie pamietam juz. Nas bylo 300 na ro > ku. > > Kupa luda. > > > > PF > > Mnie "skierowali " na poligon w Werdrzynie . > Czy byl tam ktos ? > Wiem ze jest jakis adres chyba rezerwa , nie jestem pewien . > Bylo nas tylko szesciu . "Wcielili "mnie jak to bywalo jako "bazanta" do jednostki w Opolu . Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:47 skrobalem przez miesiac szpachelka zapaprane farba olejna plytki PCV na budowie. Gdyby przed malowaniem ktos te plytki okryl chocby Trybuna Ludu, tez moglbym budowac drogi i cosby po mnie konstruktywnego pozostalo:) Po takie skrobaniu lokatorzy rzecz jasna pierwsze co musieli wymieniac plytki na nowe.:) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: kto widzial film JA !!! 10.09.05, 22:55 I jak to sie stalo, ze po takich demoralizacjach mozemy dobrze pracowac!:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
borrek Re: kto widzial film CZTERYCH PANCERNYCH I PIES 10.09.05, 21:15 Zdjecia 4 pancernych nie mam ale mam zdjecie psa Szarika w bardzo dobrym humorze. www.armyrecognition.com/News/january_2004/images/Merkava_Main_Battle_tank_Israel_01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś