_helga 06.09.02, 01:27 Bijecie sie? A trupy sa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sala Re: Co slychac? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.09.02, 01:37 Ja prawie na tarczy ale asow jeszcze nei wyjmuje. Asy na koniec. Co slychac? Wymyslilas cos? Zostalam mianowana pierwszym kablem forum i Rzeczpospolitej. Zajrzyj na watek Szana Tova.I Forum o Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom3 Re: Co slychac? IP: cache* / 10.26.72.* 06.09.02, 01:42 Duzo szczescia i slodyczy dla dowch cipek grom zyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Co slychac? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.09.02, 01:45 BACZNOSC! ODMASZEROWAC. NIE TA RANGA DUPO WOLOWA PONIZEJ PULKOWNIKA NIE ROZMAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Co slychac? 06.09.02, 01:47 gdybys wiedziala kim ja jestem to nawet na generala bys slociutka nie spojrzala pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa rekina Re: Co slychac? IP: *.proxy.aol.com 06.09.02, 01:50 grom3 napisał: > gdybys wiedziala kim ja jestem to nawet na generala bys slociutka nie > spojrzala pozdrawiam Hi hi hi ! Prawym jajcem moim,mozesz byc w najlepszym wypadku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Co slychac? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.09.02, 01:56 Jajco to wrazliwe miejsce i gorzej jak zacznie nawalac..... Cos ci sie stalo w jajco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa rekina Re: Co slychac? IP: *.proxy.aol.com 06.09.02, 01:59 Gość portalu: Sala napisał(a): > Jajco to wrazliwe miejsce i gorzej jak zacznie nawalac..... > Cos ci sie stalo w jajco? ja mam 3 jajca,jak jedno zbucznieje,zostana 2 jeszcze,,,,,do pary ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Co slychac? IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.02, 01:49 _helga napisała: > Bijecie sie? A trupy sa? A we Wrocławiu to spokojnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Co slychac? 06.09.02, 01:52 W toronto jest cholernie goraco ide wziasc prysznic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa rekina Re: Co slychac? IP: *.proxy.aol.com 06.09.02, 01:55 grom3 napisał: > W toronto jest cholernie goraco ide wziasc prysznic pozdrawiam Nie mecz sie pod prysznicem,ja cie moge olac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Co slychac? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.09.02, 02:07 Doktorz rzuc no fachowym medycznym okiem nawatek o Urbanie i Jankowskim. To mi pachnie syndroma paranoides. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Co slychac? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.09.02, 02:07 Doktorz rzuc no fachowym medycznym okiem nawatek o Urbanie i Jankowskim. To mi pachnie syndroma paranoides. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa rekina Re: Co slychac? IP: *.proxy.aol.com 06.09.02, 02:12 lubie kasac focze dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Co slychac? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.09.02, 02:29 To se kup pluszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
drf : Co slychac? Co widac ? 06.09.02, 01:57 www.spinner.com/floor.jhtml?url=%2Fhome%2F_main.jhtml&_requestid=1459756 pzdr drf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Co slychac? - Helga IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.09.02, 02:41 zauwazylas co jest zamiast Tampy??? whitehouse.gov Jajka centralne:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Co slychac? - Helga 06.09.02, 04:51 Gość portalu: Sala napisał(a): > zauwazylas co jest zamiast Tampy??? > whitehouse.gov > > Jajka centralne:))))) > pan prezydent to pan prezydent, a tampa to tampa. Zadzwon sobie na numer dostepowy 813-769-2024 to tez bedziesz z tampy. Odpowiedz Link Zgłoś
sanatorium_psychiatryczne najlepsze lekarstwo drF..................... HUMOR 06.09.02, 03:50 W KONCENTRACIE /uzywac ostroznie - ryzyko eksplozji/ ............. przeksztalca Boga Apisa w zwyklego byka i odwrotnie znizka dla studentow,emerytow i forumowiczow pozdrowienia dla kolezanek ze Swidra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piorun Re: Co slychac? IP: *.244.178.57.Dial1.NewYork2.Level3.net 06.09.02, 03:59 Wywloki arabskie,niedlugo zaczna zdychac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Piorun!!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.09.02, 04:02 Piorun! Zycze Ci zebys zlapal tego gnojka i dostal kilka milionow dolcow! I wtedy pojdziemy na piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Co slychac?Piorunku... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.09.02, 04:04 Przyjmij sobie za cel posiadac maniery Margaret Tchatcher. Iron Maggie. On byla cieta ale wyzywac nie musiala. A co do gnojka IBN L. to zycze ci zebys go zlapal jak najszybciej. Trzymam kciuki. Sala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piorun Re: Co slychac?Piorunku... IP: *.proxy.aol.com 06.09.02, 04:30 Gość portalu: Sala napisał(a): > Przyjmij sobie za cel posiadac maniery Margaret Tchatcher. Iron Maggie. > On byla cieta ale wyzywac nie musiala. > A co do gnojka IBN L. to zycze ci zebys go zlapal jak najszybciej. > Trzymam kciuki. > Sala He he ?Ja tego skurwysyna juz nie musze lapac,Allach go juz sandalem jak muche z ziemia zrownal,a Allach to mr. Bush ! Odpowiedz Link Zgłoś