schlagbaum 06.10.05, 20:11 Kaczki sa dobre ale pieczone z jablkami. Innego, sensownego przeznaczenia dla nich nie widac. No, chyba, ze sie je z piorek obedrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Posluchajcie Religi 06.10.05, 20:18 A Tusk niedoswiadczony. Ty sie popatrz lepiej na swoje podworko. I na te jaja Schrödera wielkie jak Montgofliery. I jeszcze mowia, ze Schawan to lesbijka. Ze nie wspomne o biciu Turkow w Kreuzbergu. Take it easy Schlagie Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Posluchajcie Religi 06.10.05, 20:21 polski_francuz napisał: > A Tusk niedoswiadczony. > > Ty sie popatrz lepiej na swoje podworko. I na te jaja Schrödera wielkie jak > Montgofliery. > > I jeszcze mowia, ze Schawan to lesbijka. > > Ze nie wspomne o biciu Turkow w Kreuzbergu. > > Take it easy Schlagie > > Pozdro > > PF > Wielka koalicja w Niemczech to bedzie dobre rozwiazanie. Jezeli M zostanie kanlerzyca to bedzie to kiepski wybor ale nie bedzie katastrofa jaka moze byc wybranie Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Posluchajcie Religi 06.10.05, 20:25 wolalbm JKM, ale skoro nie ma szans, musi pasc na Kaczorka :) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Posluchajcie Religi 06.10.05, 22:36 krystian71 napisała: > wolalbm JKM, ale skoro nie ma szans, musi pasc na Kaczorka :) Chyba prawidlowo po polsku bedzie: musi pasc kaczor. A niech sobie pada. Niekoniecznie sam. Co powiesz o tym fircyku, ktorego kaczor obwozi po swiecie. Troche to glupio wyglada, ze chodzi zawsze dwa kroki za swoim masa. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Posluchajcie Religi 06.10.05, 23:44 nie wiem o kim mowisz.To jakas wazna persona,zeby sobie nia glowe zawracc? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Posluchajcie Religi 06.10.05, 22:08 Ty sprobuj mnie uspokoic, bo mam takie same obawy jak ty. Boje sie, ze Kaczor to taki Robespierre. Dobry w rozwalance, prowokacjach i niszczeniu. Niech mnie ktos kurcze uspokoi. Chociaz i u mnie nie lepiej. Sarko dostal migreny. Co znaczy po polsku, ze Chirak wspomagany przez de Villepin mu dokopuje. Szkoda, ze jestem za stary na polityke. Bo bym tu i tam zrobil porzadek:) Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Niedawno zakończyła się debata w TVN 06.10.05, 23:55 pomiedzy Tuskiem a Kaczorem. Niczego nie sugerując, ale Kaczorowi ręcę się trzęsły...( z nerwów). Pokraczny facecik z niego. wiadomosci.onet.pl/4528,,,7,temat.html no i taki warszawski vox populi na temat, nigdy nie zdementowany, nawet w formie "spieprzaj dziadu". Czyli na rzeczy coś jest: necik.org/dla_fanow_kaczora.txt Odpowiedz Link Zgłoś