Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 00:31 Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eric Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 04.10.02, 00:39 Gość portalu: jojo napisał(a): > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . Nie podszywaj sie chuju miekki pod mlodszego brata mojego .To nie post w jego stylu napisany.Spierdalaj chamie pod lampe i tam morde otworz szeroko,moze ci pies bezdomny w nia naszczy ,z litosci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 04.10.02, 00:44 Gość portalu: jojo napisał(a): > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie w pelni pod tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 00:52 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie > w pelni pod tym. No pewnie !!! He he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 00:54 Gość portalu: jojo napisał(a): > > To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie > > w pelni pod tym. > No pewnie !!! He he he No widzisz ciulu ,fajnie ze sie zgadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:01 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie > > > w pelni pod tym. > > No pewnie !!! He he he > No widzisz ciulu ,fajnie ze sie zgadzasz. Nie z toba chuju zwiedniety,tylko z Eric-iem !!! Smierdzielu jeden ojca nieznajacy,z mixtura miedzynarodowej spermy na rogowkach oczu twoich od urodzenia splesniona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:05 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie > > > > w pelni pod tym. > > > No pewnie !!! He he he > > No widzisz ciulu ,fajnie ze sie zgadzasz. > Nie z toba chuju zwiedniety,tylko z Eric-iem !!! Smierdzielu jeden ojca > nieznajacy,z mixtura miedzynarodowej spermy na rogowkach oczu twoich od > urodzenia splesniona !!! Tryskasz ciulu nienawiscia do wszystkich Polakow ,co sie ozwierciedla w twoich postach. Mowiac krotko - jestes rasistowski smiec ! Pewnie jak jakis inny debil obraza Zydow ,to wijesz sie po podlodze ,ale ciulowi nie przyjdzie do tepej glowy ze swoim pisaniem obraza wielu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo jestes smiec pokroju jewhatera i wojo na tym forum IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:06 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie > > > > > w pelni pod tym. > > > > No pewnie !!! He he he > > > No widzisz ciulu ,fajnie ze sie zgadzasz. > > Nie z toba chuju zwiedniety,tylko z Eric-iem !!! Smierdzielu jeden ojca > > nieznajacy,z mixtura miedzynarodowej spermy na rogowkach oczu twoich od > > urodzenia splesniona !!! > Tryskasz ciulu nienawiscia do wszystkich Polakow ,co > sie ozwierciedla w twoich postach. Mowiac krotko - jestes > rasistowski smiec ! Pewnie jak jakis inny debil obraza > Zydow ,to wijesz sie po podlodze ,ale ciulowi nie przyjdzie > do tepej glowy ze swoim pisaniem obraza wielu ludzi. Trzech pierdolcow sie dobralo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: jestes smiec pokroju jewhatera i wojo na tym IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:10 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje si > e > > > > > > w pelni pod tym. > > > > > No pewnie !!! He he he > > > > No widzisz ciulu ,fajnie ze sie zgadzasz. > > > Nie z toba chuju zwiedniety,tylko z Eric-iem !!! Smierdzielu jeden oj > ca > > > nieznajacy,z mixtura miedzynarodowej spermy na rogowkach oczu twoich > od > > > urodzenia splesniona !!! > > Tryskasz ciulu nienawiscia do wszystkich Polakow ,co > > sie ozwierciedla w twoich postach. Mowiac krotko - jestes > > rasistowski smiec ! Pewnie jak jakis inny debil obraza > > Zydow ,to wijesz sie po podlodze ,ale ciulowi nie przyjdzie > > do tepej glowy ze swoim pisaniem obraza wielu ludzi. > Trzech pierdolcow sie dobralo A ty czwartym polpierdolcem jestes,bo tej trojcy nawet do piet nie dorastasz ! Smierdzielu przez psy na Greenpoint obrzygiwany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: jestes smiec pokroju jewhatera i wojo na tym IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:12 Gość portalu: Stan napisał(a): > > Trzech pierdolcow sie dobralo > A ty czwartym polpierdolcem jestes,bo tej trojcy nawet do piet nie dorastasz ! > Smierdzielu przez psy na Greenpoint obrzygiwany ! jojo pluje ci w twarz ,a ty dalej ze deszcz pada. Kurwa - brak slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.revalhotels.com 05.10.02, 14:40 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie > w pelni pod tym. Jezeli w niemczech zydy to byly takie same pojeby jak tutaj na forum to ja coraz bardziej zaczynam rozumiec hitlera . Oj zydy ,zydy trza uczyc sie na bledach . prowokujecie , wyzywacie ,obrazacie a potem sie dziwicie ,ze od czasu do czsu ktos wam wpierdol spusci . Ja mysle ,ze pora nastepnego wpierdol zbliza sie milowymi krokami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 01:11 Gość portalu: jojo napisał(a): > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . ............................................................. zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a a co lubisz ? drF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:14 Gość portalu: drF napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > ............................................................. > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a > a co lubisz ? > > drF Lubie pisac ,ze Polacke to glupie cwele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 01:19 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: drF napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > ............................................................. > > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a > > a co lubisz ? > > > > drF > Lubie pisac ,ze Polacke to glupie cwele ................................................................ nienawidzisz Polakow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:20 Gość portalu: drF napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: drF napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > ............................................................. > > > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a > > > a co lubisz ? > > > > > > drF > > Lubie pisac ,ze Polacke to glupie cwele > ................................................................ > nienawidzisz Polakow ? Pisze tu od dawna ,to chyba widac przeciez !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:17 Gość portalu: drF napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > ............................................................. > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a > a co lubisz ? > > drF Panie Dr.F ! Niech Pan nie wierzy w to,ze ja ten watek zaczalem .!!! To jakis cham bezczelny z AOL-u korzystajacy,pod mojego szlachetnego nick-a sie podszywa.Ten kolomyjowaty falszerz,jako Stan ,tu na forum naszym ,raz na jakis czas madrosciami swoimi przeblyskuje,szmaciarz jeden.Ja jojo ,nie dam sie przez tego popapranca skompromitowac !!! Never !!! Pzdr. panie dr.F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:19 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: drF napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > ............................................................. > > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a > > a co lubisz ? > > > > drF > Panie Dr.F ! Niech Pan nie wierzy w to,ze ja ten watek zaczalem .!!! To jakis > cham bezczelny z AOL-u korzystajacy,pod mojego szlachetnego nick-a sie > podszywa.Ten kolomyjowaty falszerz,jako Stan ,tu na forum naszym ,raz na jakis > czas madrosciami swoimi przeblyskuje,szmaciarz jeden.Ja jojo ,nie dam sie przez > > tego popapranca skompromitowac !!! Never !!! Pzdr. panie dr.F. W sowich wypowiedziach juz zes sie dawno skompromitowal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:27 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: drF napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > ............................................................. > > > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a > > > a co lubisz ? > > > > > > drF > > Panie Dr.F ! Niech Pan nie wierzy w to,ze ja ten watek zaczalem .!!! To ja > kis > > cham bezczelny z AOL-u korzystajacy,pod mojego szlachetnego nick-a sie > > podszywa.Ten kolomyjowaty falszerz,jako Stan ,tu na forum naszym ,raz na j > akis > > czas madrosciami swoimi przeblyskuje,szmaciarz jeden.Ja jojo ,nie dam sie > przez > > > > tego popapranca skompromitowac !!! Never !!! Pzdr. panie dr.F. > W sowich wypowiedziach juz zes sie dawno skompromitowal !!! Zamilcz murarzu i lopate z cementu zaschnietego wydrap,bo jutro z betoniarki niczego nie wygrzebiesz i na nowe onuce dla dzieciakow swoich nie zarobisz,a zima ciezka na Podhalu tego roku bedzie,myszy i sowy juz podobno pod strzeche chalupki twojej,juz sie pochowaly !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:28 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: drF napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > ............................................................. > > > > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a > > > > a co lubisz ? > > > > > > > > drF > > > Panie Dr.F ! Niech Pan nie wierzy w to,ze ja ten watek zaczalem .!!! > To ja > > kis > > > cham bezczelny z AOL-u korzystajacy,pod mojego szlachetnego nick-a si > e > > > podszywa.Ten kolomyjowaty falszerz,jako Stan ,tu na forum naszym ,raz > na j > > akis > > > czas madrosciami swoimi przeblyskuje,szmaciarz jeden.Ja jojo ,nie dam > sie > > przez > > > > > > tego popapranca skompromitowac !!! Never !!! Pzdr. panie dr.F. > > W sowich wypowiedziach juz zes sie dawno skompromitowal !!! > Zamilcz murarzu i lopate z cementu zaschnietego wydrap,bo jutro z betoniarki > niczego nie wygrzebiesz i na nowe onuce dla dzieciakow swoich nie zarobisz,a > zima ciezka na Podhalu tego roku bedzie,myszy i sowy juz podobno pod strzeche > chalupki twojej,juz sie pochowaly !!! Zima bedzie ciezka . Indianie juz trzeci rok chrust zbieraja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 01:30 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: drF napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > ............................................................. > > > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a > > > a co lubisz ? > > > > > > drF > > Panie Dr.F ! Niech Pan nie wierzy w to,ze ja ten watek zaczalem .!!! To ja > kis > > cham bezczelny z AOL-u korzystajacy,pod mojego szlachetnego nick-a sie > > podszywa.Ten kolomyjowaty falszerz,jako Stan ,tu na forum naszym ,raz na j > akis > > czas madrosciami swoimi przeblyskuje,szmaciarz jeden.Ja jojo ,nie dam sie > przez > > > > tego popapranca skompromitowac !!! Never !!! Pzdr. panie dr.F. > W sowich wypowiedziach juz zes sie dawno skompromitowal !!! ............................................ wiec jak to jest z tymi sowami? jaki sen miales wczoraj ? opowiedz... drF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:33 Gość portalu: drF napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: drF napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > ............................................................. > > > > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a > > > > a co lubisz ? > > > > > > > > drF > > > Panie Dr.F ! Niech Pan nie wierzy w to,ze ja ten watek zaczalem .!!! > To ja > > kis > > > cham bezczelny z AOL-u korzystajacy,pod mojego szlachetnego nick-a si > e > > > podszywa.Ten kolomyjowaty falszerz,jako Stan ,tu na forum naszym ,raz > na j > > akis > > > czas madrosciami swoimi przeblyskuje,szmaciarz jeden.Ja jojo ,nie dam > sie > > przez > > > > > > tego popapranca skompromitowac !!! Never !!! Pzdr. panie dr.F. > > W sowich wypowiedziach juz zes sie dawno skompromitowal !!! > ............................................ > wiec jak to jest z tymi sowami? > jaki sen miales wczoraj ? opowiedz... > drF He he ,panie dr.F ! Fajnie Pan tego durnia zalatwia ! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:34 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: drF napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: drF napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > > ........................................................... > .. > > > > > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl > /a > > > > > a co lubisz ? > > > > > > > > > > drF > > > > Panie Dr.F ! Niech Pan nie wierzy w to,ze ja ten watek zaczalem > .!!! > > To ja > > > kis > > > > cham bezczelny z AOL-u korzystajacy,pod mojego szlachetnego nick > -a si > > e > > > > podszywa.Ten kolomyjowaty falszerz,jako Stan ,tu na forum naszym > ,raz > > na j > > > akis > > > > czas madrosciami swoimi przeblyskuje,szmaciarz jeden.Ja jojo ,ni > e dam > > sie > > > przez > > > > > > > > tego popapranca skompromitowac !!! Never !!! Pzdr. panie dr.F. > > > W sowich wypowiedziach juz zes sie dawno skompromitowal !!! > > ............................................ > > wiec jak to jest z tymi sowami? > > jaki sen miales wczoraj ? opowiedz... > > drF > He he ,panie dr.F ! Fajnie Pan tego durnia zalatwia ! Pzdr. Tak jest ,czuje sie ten duren jojo ,zalatwiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 01:26 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: drF napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > ............................................................. > > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a > > a co lubisz ? > > > > drF > Panie Dr.F ! Niech Pan nie wierzy w to,ze ja ten watek zaczalem .!!! To jakis > cham bezczelny z AOL-u korzystajacy,pod mojego szlachetnego nick-a sie > podszywa.Ten kolomyjowaty falszerz,jako Stan ,tu na forum naszym ,raz na jakis > czas madrosciami swoimi przeblyskuje,szmaciarz jeden.Ja jojo ,nie dam sie przez > > tego popapranca skompromitowac !!! Never !!! Pzdr. panie dr.F. .............................................................. jezeli nawet sie podszywa pod Ciebie / to wpadl do dołka który sam wykopał...;) z wyrazami sympatii :)/ pzdr drF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:27 Gość portalu: drF napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: drF napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > ............................................................. > > > zalozmy iz tak jest jak piszesz /... kimkolwiek bys nie byl/a > > > a co lubisz ? > > > > > > drF > > Panie Dr.F ! Niech Pan nie wierzy w to,ze ja ten watek zaczalem .!!! To > jakis > > cham bezczelny z AOL-u korzystajacy,pod mojego szlachetnego nick-a sie > > podszywa.Ten kolomyjowaty falszerz,jako Stan ,tu na forum naszym ,raz na > jakis > > czas madrosciami swoimi przeblyskuje,szmaciarz jeden.Ja jojo ,nie dam sie > przez > > > > tego popapranca skompromitowac !!! Never !!! Pzdr. panie dr.F. > .............................................................. > jezeli nawet sie podszywa pod Ciebie / to > wpadl do dołka który sam wykopał...;) > z wyrazami sympatii :)/ > pzdr drF hej ,nie pisz o mnie w trzeciej osobie !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:24 Gość portalu: jojo napisał(a): > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . grunt to dobrze zaklac na Polacke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:26 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > grunt to dobrze zaklac na Polacke Zreszta co jak co ,ale ja jojo, klac potrafie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:30 Gość portalu: jojo napisał(a): > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jako od ogolu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:31 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jako od ogolu !!! I tak nastepny w kolejce jest jewhater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:39 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jako od ogolu !!! > I tak nastepny w kolejce jest jewhater WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY TU TERAZ W TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO WYTLUMACZ DLA DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FORUM ,ROK TEMU ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrFCK Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 01:41 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jako od ogolu !!! > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY TU TERAZ W > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO WYTLUMACZ DLA > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FORUM ,ROK TEMU > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie ? YES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:42 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jako od ogolu !!! > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY TU TERAZ W > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO WYTLUMACZ DLA > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FORUM ,ROK TEMU > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie ? Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:43 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jako od ogolu > !!! > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY TU TERAZ W > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO WYTLUMACZ > DLA > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FORUM ,ROK TE > MU > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie ? > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! Interes nie wypalil bo zsypek zmienil plec ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:45 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jako od > ogolu > > !!! > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY TU TER > AZ W > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO WYTL > UMACZ > > DLA > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FORUM ,R > OK TE > > MU > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie ? > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > Interes nie wypalil bo zsypek zmienil plec ??? ODPOWIEDZ NA PYTANIE,KARALUCHU JEDEN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:48 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze > ich > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jak > o od > > ogolu > > > !!! > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY T > U TER > > AZ W > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO > WYTL > > UMACZ > > > DLA > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FOR > UM ,R > > OK TE > > > MU > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie > ? > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > Interes nie wypalil bo zsypek zmienil plec ??? > ODPOWIEDZ NA PYTANIE,KARALUCHU JEDEN !!! I bedziesz w kazdym poscie i przy kazdym watku mnie testowal ? Dopoki nie zrobisz testu , nikt nie bedzie wiedzial czy to jojo ? Osobiscie nie mam zamiaru uganiac sie za toba . I wiesz o co mi chodzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:52 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pie > prze > > ich > > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za grani > ca. > > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatk > u, > > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polako > w jak > > o od > > > ogolu > > > > !!! > > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTE > SMY T > > U TER > > > AZ W > > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM ( > ?),TO > > WYTL > > > UMACZ > > > > DLA > > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TY > M FOR > > UM ,R > > > OK TE > > > > MU > > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,n > o nie > > ? > > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > > Interes nie wypalil bo zsypek zmienil plec ??? > > ODPOWIEDZ NA PYTANIE,KARALUCHU JEDEN !!! > I bedziesz w kazdym poscie i przy kazdym watku mnie testowal ? Dopoki > nie zrobisz testu , nikt nie bedzie wiedzial czy to jojo ? Osobiscie nie > mam zamiaru uganiac sie za toba . I wiesz o co mi chodzi !!! To nie podszywaj sie wiecej ,robaczku marny,bo ci KRUKI ogonek oddziobia i ryjkiem do tylu pelzac zaczniesz !!! Ponial pan,panie Kwasnyryjkowski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly robaczek jojo Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 04.10.02, 01:56 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke > . Pie > > prze > > > ich > > > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za > grani > > ca. > > > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez w > yjatk > > u, > > > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na foru > m . > > > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od P > olako > > w jak > > > o od > > > > ogolu > > > > > !!! > > > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! > JESTE > > SMY T > > > U TER > > > > AZ W > > > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGO > NEM ( > > ?),TO > > > WYTL > > > > UMACZ > > > > > DLA > > > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M > NA TY > > M FOR > > > UM ,R > > > > OK TE > > > > > MU > > > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pami > eta,n > > o nie > > > ? > > > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > > > Interes nie wypalil bo zsypek zmienil plec ??? > > > ODPOWIEDZ NA PYTANIE,KARALUCHU JEDEN !!! > > I bedziesz w kazdym poscie i przy kazdym watku mnie testowal ? Dopoki > > nie zrobisz testu , nikt nie bedzie wiedzial czy to jojo ? Osobiscie nie > > mam zamiaru uganiac sie za toba . I wiesz o co mi chodzi !!! > To nie podszywaj sie wiecej ,robaczku marny,bo ci KRUKI ogonek oddziobia i > ryjkiem do tylu pelzac zaczniesz !!! Ponial pan,panie Kwasnyryjkowski ? A ty odpieprz sie od Polakow . Jhatera i s-ke rob co chcesz , ale od nas sie odpieprz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Masz niefarta. 05.10.02, 06:27 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jako od > ogolu > > !!! > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY TU TER > AZ W > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO WYTL > UMACZ > > DLA > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FORUM ,R > OK TE > > MU > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie ? > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > Interes nie wypalil bo zsypek zmienil plec ??? Interes wyszedl bo byl dobry. Za to ty jestes niedobrym, oj niedobrym Bezimiennym Matolem. Ktorego skleroza meczy i zapomnial jak sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo HHHHHEEEEEEELLLLLLGGGGGGGGGGAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 05.10.02, 20:02 _helga napisała: > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > Interes nie wypalil bo zsypek zmienil plec ??? > > > Interes wyszedl bo byl dobry. Za to ty jestes niedobrym, oj niedobrym > Bezimiennym Matolem. Ktorego skleroza meczy i zapomnial jak sie nazywa. Nie jestem nim .Zreszta guzik mnie obchodzi jakis matol .jojo pluje na wszystko co polskie ,ale tobie to nie przeszkadza ,co? Pewnie jeszcze cieszy jak tego obludnika co sie podpisuje drFrojd .Kurwa co z was za ludzie !!! Naskakujcie temu chujowi ,naskakujcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: HHHHHEEEEEEELLLLLLGGGGGGGGGGAAAAAAAAA!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 05.10.02, 20:06 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > > Interes nie wypalil bo zsypek zmienil plec ??? > > > > > > Interes wyszedl bo byl dobry. Za to ty jestes niedobrym, oj niedobrym > > Bezimiennym Matolem. Ktorego skleroza meczy i zapomnial jak sie nazywa. > > Nie jestem nim .Zreszta guzik mnie obchodzi jakis matol .jojo pluje na > wszystko co polskie ,ale tobie to nie przeszkadza ,co? Pewnie jeszcze cieszy > jak tego obludnika co sie podpisuje drFrojd .Kurwa co z was za ludzie !!! Naska > kujcie temu chujowi ,naskakujcie !!! A ty Helga to jestes dobrym polacke ??? jojo ci mniej pluje w twoja polska twarz ze cie to nie razi co on wypisuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: MMMMMMAAAAATTTTTOOOOLLLL!!!!!!!!!!! 06.10.02, 00:04 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > > Interes nie wypalil bo zsypek zmienil plec ??? > > > > > > Interes wyszedl bo byl dobry. Za to ty jestes niedobrym, oj niedobrym > > Bezimiennym Matolem. Ktorego skleroza meczy i zapomnial jak sie nazywa. > > Nie jestem nim .Zreszta guzik mnie obchodzi jakis matol .jojo pluje na > wszystko co polskie ,ale tobie to nie przeszkadza ,co? Pewnie jeszcze cieszy > jak tego obludnika co sie podpisuje drFrojd .Kurwa co z was za ludzie !!! Naska > kujcie temu chujowi ,naskakujcie !!! Matol ktory pluje na wszystko co polskie to ty. Najpierw piszesz posta jako jojo, a potem na joja plujesz ze tego posta wlasnie. Kurwa, po co to robisz!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: MMMMMMAAAAATTTTTOOOOLLLL!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:12 _helga napisała: > Matol ktory pluje na wszystko co polskie to ty. A przytoczyc post joja ? Najpierw piszesz posta jako > jojo, a potem na joja plujesz ze tego posta wlasnie. > Kurwa, po co to robisz!??? Zeby go calkowicie zdyskredytowac na forum . Napisalem mu zeby nie czepial sie Polakow jako ogolu i nie bedzie sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: MMMMMMAAAAATTTTTOOOOLLLL!!!!!!!!!!! 06.10.02, 00:16 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Matol ktory pluje na wszystko co polskie to ty. > > A przytoczyc post joja ? > > Najpierw piszesz posta jako > > jojo, a potem na joja plujesz ze tego posta wlasnie. > > Kurwa, po co to robisz!??? > > Zeby go calkowicie zdyskredytowac na forum . Napisalem mu zeby nie czepial sie > Polakow jako ogolu i nie bedzie sprawy Na razie dyskredytujesz glownie siebie. To twoje posty podpisywane jako jojo sa pelne nienawisci do polski i polakow. Masz z tym jakis problem, to pisz pod swoim nikiem a nie cudzym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: MMMMMMAAAAATTTTTOOOOLLLL!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:19 _helga napisała: > Na razie dyskredytujesz glownie siebie. To twoje posty podpisywane jako jojo sa > > pelne nienawisci do polski i polakow. Masz z tym jakis problem, to pisz pod > swoim nikiem a nie cudzym. Ja jestem jednym z jojow na forum . Znikne gdy ten odpieprzy sie od Polski . A czy reszta , to ich pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: MMMMMMAAAAATTTTTOOOOLLLL!!!!!!!!!!! 06.10.02, 00:28 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > > Na razie dyskredytujesz glownie siebie. To twoje posty podpisywane jako jo > jo sa > > > > pelne nienawisci do polski i polakow. Masz z tym jakis problem, to pisz po > d > > swoim nikiem a nie cudzym. > > Ja jestem jednym z jojow na forum . Znikne gdy ten > odpieprzy sie od Polski . A czy reszta , to ich pytaj Acha. A czy na przyklad inny twoj nik to Konkret, ktorego forum Kraj ma za kretyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:44 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jako od ogolu > !!! > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY TU TERAZ W > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO WYTLUMACZ > DLA > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FORUM ,ROK TE > MU > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie ? > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! ODPOWIEDZ NA PYTANIE,KARALUCHU JEDEN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drFröjd Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 01:49 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jako od ogolu > !!! > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY TU TERAZ W > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO WYTLUMACZ > DLA > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FORUM ,ROK TE > MU > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie ? > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=3163398&a=3163670 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 01:52 Gość portalu: drFröjd napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jako od > ogolu > > !!! > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY TU TER > AZ W > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO WYTL > UMACZ > > DLA > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FORUM ,R > OK TE > > MU > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie ? > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=3163398&a= > 3163670"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=31 > 63398&a=3163670</a> Tez w skurwialy sposob popierasz rasistow na tym forum ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 02:00 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze > ich > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jak > o od > > ogolu > > > !!! > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY T > U TER > > AZ W > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO > WYTL > > UMACZ > > > DLA > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FOR > UM ,R > > OK TE > > > MU > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie > ? > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > f=50&w=3163398&a="target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html > ?f=50&w=3163398&a=</a> > > 3163670"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f > =50&w=31 > > 63398&a=3163670</a> > Tez w skurwialy sposob popierasz rasistow na tym forum ??? Pragne ci zwrocic uwage skurwielu,ze prawdziwy jojo,nigdy do tego czlowieka na ty sie nie zwracal !!! Za bardzo GO szanuje !!! A ty ??? Sam sie pogrzebales chamie niemyty,nie tedy droga do szczytow popularnosci prowadzi ! Zaloz lopate pod ramie i...do roboty chamie ! Takich jak ty ,tez tu nam potrzeba,mury do gory stawiac nalezy,no nie ,chlopku niedorobku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 02:04 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pie > prze > > ich > > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za grani > ca. > > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatk > u, > > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polako > w jak > > o od > > > ogolu > > > > !!! > > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTE > SMY T > > U TER > > > AZ W > > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM ( > ?),TO > > WYTL > > > UMACZ > > > > DLA > > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TY > M FOR > > UM ,R > > > OK TE > > > > MU > > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,n > o nie > > ? > > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > > <a href="<a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,3 > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html > ?</a> > > > f=50&w=3163398&a="target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.h > tml > > ?f=50&w=3163398&a=</a> > > > 3163670"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.h > tml?f > > =50&w=31 > > > 63398&a=3163670</a> > > Tez w skurwialy sposob popierasz rasistow na tym forum ??? > Pragne ci zwrocic uwage skurwielu,ze prawdziwy jojo,nigdy do tego czlowieka na > ty sie nie zwracal !!! Za bardzo GO szanuje !!! A ty ??? Sam sie pogrzebales > chamie niemyty,nie tedy droga do szczytow popularnosci prowadzi ! Zaloz lopate > pod ramie i...do roboty chamie ! Takich jak ty ,tez tu nam potrzeba,mury do > gory stawiac nalezy,no nie ,chlopku niedorobku ? Szczyt popularnosci byc rasista jojo ??? buahahahaha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: SLUCHAJ OSLE JEDEN ! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 02:13 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke > . Pie > > prze > > > ich > > > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za > grani > > ca. > > > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez w > yjatk > > u, > > > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na foru > m . > > > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od P > olako > > w jak > > > o od > > > > ogolu > > > > > !!! > > > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! > JESTE > > SMY T > > > U TER > > > > AZ W > > > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGO > NEM ( > > ?),TO > > > WYTL > > > > UMACZ > > > > > DLA > > > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M > NA TY > > M FOR > > > UM ,R > > > > OK TE > > > > > MU > > > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pami > eta,n > > o nie > > > ? > > > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="www2.gazeta. > pl/forum/794674,3"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3</a> > > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794 > 652.html > > ?</a> > > > > > f=50&w=3163398&a="target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794 > 652.h > > tml > > > ?f=50&w=3163398&a=</a> > > > > 3163670"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794 > 652.h > > tml?f > > > =50&w=31 > > > > 63398&a=3163670</a> > > > Tez w skurwialy sposob popierasz rasistow na tym forum ??? > > Pragne ci zwrocic uwage skurwielu,ze prawdziwy jojo,nigdy do tego czlowiek > a na > > ty sie nie zwracal !!! Za bardzo GO szanuje !!! A ty ??? Sam sie pogrzebal > es > > chamie niemyty,nie tedy droga do szczytow popularnosci prowadzi ! Zaloz lo > pate > > pod ramie i...do roboty chamie ! Takich jak ty ,tez tu nam potrzeba,mury d > o > > gory stawiac nalezy,no nie ,chlopku niedorobku ? > Szczyt popularnosci byc rasista jojo ??? buahahahaha !!! A gdzie ty CAPIE po amerykansku smiac sie nauczyles ? W Harlem,od dzieci murzynskich,kiedy na widok oczu twoich zezowatych i walonek,ze smiechu powstrzymac sie nie potrafily,az czkawki podostawaly ? Biedne male czarnuszki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrFCK ...aly ??? IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 02:01 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze > ich > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polakow jak > o od > > ogolu > > > !!! > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTESMY T > U TER > > AZ W > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM (?),TO > WYTL > > UMACZ > > > DLA > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TYM FOR > UM ,R > > OK TE > > > MU > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,no nie > ? > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > f=50&w=3163398&a="target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html > ?f=50&w=3163398&a=</a> > > 3163670"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f > =50&w=31 > > 63398&a=3163670</a> _______________________________________________________________ > Tez w skurwialy sposob popierasz rasistow na tym forum ??? DO MNIE MOWISZ ? TAKIM TONEM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: ...aly ??? IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 02:03 Gość portalu: DrFCK napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pie > prze > > ich > > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za grani > ca. > > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatk > u, > > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polako > w jak > > o od > > > ogolu > > > > !!! > > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTE > SMY T > > U TER > > > AZ W > > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM ( > ?),TO > > WYTL > > > UMACZ > > > > DLA > > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TY > M FOR > > UM ,R > > > OK TE > > > > MU > > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,n > o nie > > ? > > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > > <a href="<a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,3 > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html > ?</a> > > > f=50&w=3163398&a="target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.h > tml > > ?f=50&w=3163398&a=</a> > > > 3163670"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.h > tml?f > > =50&w=31 > > > 63398&a=3163670</a> > _______________________________________________________________ > > Tez w skurwialy sposob popierasz rasistow na tym forum ??? > DO MNIE MOWISZ ? TAKIM TONEM ? Majestat urazony ? Pytaniem na pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: © Re: ...aly ??? IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 02:07 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: DrFCK napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke > . Pie > > prze > > > ich > > > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za > grani > > ca. > > > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez w > yjatk > > u, > > > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na foru > m . > > > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od P > olako > > w jak > > > o od > > > > ogolu > > > > > !!! > > > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! > JESTE > > SMY T > > > U TER > > > > AZ W > > > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGO > NEM ( > > ?),TO > > > WYTL > > > > UMACZ > > > > > DLA > > > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M > NA TY > > M FOR > > > UM ,R > > > > OK TE > > > > > MU > > > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pami > eta,n > > o nie > > > ? > > > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="www2.gazeta. > pl/forum/794674,3"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3</a> > > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794 > 652.html > > ?</a> > > > > > f=50&w=3163398&a="target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794 > 652.h > > tml > > > ?f=50&w=3163398&a=</a> > > > > 3163670"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794 > 652.h > > tml?f > > > =50&w=31 > > > > 63398&a=3163670</a> > > _______________________________________________________________ > > > Tez w skurwialy sposob popierasz rasistow na tym forum ??? > > DO MNIE MOWISZ ? TAKIM TONEM ? > Majestat urazony ? Pytaniem na pytanie ? Metoda wiru Metodę wiru często stosował francuski okultysta Yram w czasie I wojny światowej. Całkowicie przez zbieg okoliczności w Stanach Zjednoczonych równocześnie w taki sam sposób podróżował astralnie Prescott Hall, członek Amerykańskiego Stowarzyszenia Badań Parapsychicznych. Opisał on swoje doświadczenia w "Journal of the American Society for Psychical Research" w 1916 roku. Co ciekawe, Yram sam odkrył tę metodę, natomiast Prescott Hall otrzymał ją w postaci duchowych przesłań przekazywanych przez medium spirytystyczne Minnie Keeler. (...) Gdy już jesteś gotów do podróży, usiądź wygodnie w ciepłym zaciemnionym pomieszczeniu. Powinieneś siedzieć na tyle prosto, aby nie zakłócić cyrkulacji krwii, ponieważ ciśnienie krwi odgrywa ważną rolę. Nie krzyżuj rąk ani nóg. (...) Następnie adept powinien się koncentrować na głębokim oddychaniu i relaksie. (...) Kiedy już jesteś wystarczająco zrelaksowany i oddychasz równomiernie, wizualizuj jeden z następujących scenariuszy: 1. Wyobraź sobie, że jesteś w środku ogromnego stożka. Przeciśnij się na sam wierzchołek, a potem wyskocz stamtąd. 2. Wizualizuj wir i zobacz, jak się w nim obracasz. Zbliżając się do centrum wiru zobacz, jak stajesz się kropeczką, która się rozrasta, gdy wyłaniasz się z wiru. Po kilkakrotnym okrążeniu zobacz siebie, jak wirując wychodzisz na zewnątrz wiru i na zewnątrz swojego ciała. 3. Ten scenariusz podobny jest do poprzedniego. Zobacz, jak twoje ciało unosi się niczym deska surfingowa na ogromnej fali. Kiedy fala opada, zobacz jak mkniesz wraz z nią i wychodzisz z ciała. 4. Wizualizuj siebie kurczowo trzymającego się środka dużego zwoju liny. Kiedy lina rozwija się, zobacz, jak równocześnie wyciągany jesteś ze swojego ciała. 5. Wizualizuj siebie unoszącego się w zbiorniku wody, który powoli się napełnia. Kiedy napełnił się całkowicie, znajdujesz w jego boku dziurkę i przeciskając się przez nią, opuszczasz ciało. 6. Wizualizuj siebie przeglądającego się w lustrze. Wpatrując się bacznie we własne odbicie, wizualizuj swoją świadomość wchodzącą w widziany przez ciebie obraz. 7. Wizualizuj siebie siedzącego na dużym, parującym, miękkim kawałku materału. Zobacz siebie stopniowo stającego się parą wodną i opuszczającego ciało fizyczne, w miarę jak para się unosi. ------------------------------------------------------------------------------- - [R.Webster "Podróże astralne - jak pokonać czas i przestrzeń w doświadczeniach poza ciałem. Praktyczny podręcznik."] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: ...aly ??? IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 02:05 Gość portalu: DrFCK napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pie > prze > > ich > > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za grani > ca. > > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatk > u, > > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od Polako > w jak > > o od > > > ogolu > > > > !!! > > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! JESTE > SMY T > > U TER > > > AZ W > > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGONEM ( > ?),TO > > WYTL > > > UMACZ > > > > DLA > > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M NA TY > M FOR > > UM ,R > > > OK TE > > > > MU > > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pamieta,n > o nie > > ? > > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > > <a href="<a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,3 > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html > ?</a> > > > f=50&w=3163398&a="target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.h > tml > > ?f=50&w=3163398&a=</a> > > > 3163670"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.h > tml?f > > =50&w=31 > > > 63398&a=3163670</a> > _______________________________________________________________ > > Tez w skurwialy sposob popierasz rasistow na tym forum ??? > DO MNIE MOWISZ ? TAKIM TONEM ? A jak pieprzony rasista obraza caly narod to dupa nie boli ,tylko teraz migrenka dokucza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf Re: ...aly ??? IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 02:20 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: DrFCK napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke > . Pie > > prze > > > ich > > > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za > grani > > ca. > > > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez w > yjatk > > u, > > > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na foru > m . > > > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie od P > olako > > w jak > > > o od > > > > ogolu > > > > > !!! > > > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWASZ ! > JESTE > > SMY T > > > U TER > > > > AZ W > > > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTES EGO > NEM ( > > ?),TO > > > WYTL > > > > UMACZ > > > > > DLA > > > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICKLY-M > NA TY > > M FOR > > > UM ,R > > > > OK TE > > > > > MU > > > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to pami > eta,n > > o nie > > > ? > > > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="www2.gazeta. > pl/forum/794674,3"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3</a> > > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794 > 652.html > > ?</a> > > > > > f=50&w=3163398&a="target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794 > 652.h > > tml > > > ?f=50&w=3163398&a=</a> > > > > 3163670"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794 > 652.h > > tml?f > > > =50&w=31 > > > > 63398&a=3163670</a> > > _______________________________________________________________ > > > Tez w skurwialy sposob popierasz rasistow na tym forum ??? > > DO MNIE MOWISZ ? TAKIM TONEM ? > A jak pieprzony rasista obraza caly narod to dupa nie boli ,tylko teraz migrenk > a dokucza ??? Metoda wizuaizacji 2 Ta metoda zaczyna się dokładnie tak samo, jak poprzednia Technika Wizualizacji. Ćwicz wizualizowanie czterech scen do czasu, gdy wyraźnie zobaczysz w swoim umyśle conajmniej dwie z nich. Z chwilą gdy potrafisz to już robić szybko i sprawnie, połóż się na podłodze i zamknij oczy. Możesz podłożyć pod głowę poduszkę. Pamiętaj, że powinieneś mieć na sobie luźne ubrania i w pokoju powinno być wystarczająco ciepło. Mając zamknięte oczy wyobraź sobie "kopię" samego siebie unoszącą się w przestrzeni około metra nad tobą. Ta kopia jest pod każdym względem doskonała. Ma na sobie takie same ubrania i wygląda pod każdym względem identycznie jak ty. Wizualizując ten obraz w swoim umyśle stopniowo przekonasz się, że staje się on coraz bardziej konkretny i prawdziwy. Zadaj sobie pytanie: "który z tych dwóch to ja ?". Zawahasz się na chwilę, ale potem uświadomisz sobie, że prawdziwy "ty" to naturalnie ten leżący na podłodze. Zapytaj siebie: "a jśli prawdziwy ja to ten unoszący się ?" Na chwilę w twoim umyśle znów zrodzi się wątpliwość. Przewrwij na kilka minut, wyobrażając sobie własnego sobowtóra, a następnie sprawdź, czy potrafisz nakłonić swoją świadomość do stworzenia obrazu samego siebie. Kiedy do tego dojdzie, pojawi się on nagle i znów poczujesz chwilę niepewności. Na tym etapie musisz być spokojny i zrelaksowany, w przeciwnym razie twoja świadomość natychmiast powróci do ciała fizycznego. ------------------------------------------------------------------------------- - [R.Webster "Podróże astralne - jak pokonać czas i przestrzeń w doświadczeniach poza ciałem. Praktyczny podręcznik."] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: ...aly ??? IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 02:24 Gość portalu: drf napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: DrFCK napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich po > lacke > > . Pie > > > prze > > > > ich > > > > > > > > > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,cz > y za > > grani > > > ca. > > > > > > > > > > Obrazam was gnoje goje wszystkich > bez w > > yjatk > > > u, > > > > > > > > > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na > foru > > m . > > > > > > > > > Ja wlasciwie chce jednego ,odpieprz sie > od P > > olako > > > w jak > > > > o od > > > > > ogolu > > > > > > !!! > > > > > > > > I tak nastepny w kolejce jest jewhater > > > > > > > WSZYSCY TU WIEDZA,ZE ZA JOJO I EGONA SIE PODSZYWA > SZ ! > > JESTE > > > SMY T > > > > U TER > > > > > AZ W > > > > > > > TROJKE ! JA JOJO,dr.F i TY CYMBALE ! JEZELI JESTE > S EGO > > NEM ( > > > ?),TO > > > > WYTL > > > > > UMACZ > > > > > > DLA > > > > > > > DR.F ,JAKI INTERES NA TYM FORUM Z ZSYPKIEM ,QUICK > LY-M > > NA TY > > > M FOR > > > > UM ,R > > > > > OK TE > > > > > > MU > > > > > > > ZALOZYC PROBOWALES !!!??? Pan dr.F,z pewnoscia to > pami > > eta,n > > > o nie > > > > ? > > > > > > Odpieprz sie od Polakow i Polski !!! > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="<a href="ht > tp://www2.gazeta."target="_blank">www2.gazeta.</a> > > pl/forum/794674,3"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3</a > 62 > > > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3035 > 3,794 > > 652.html > > > ?</a> > > > > > > > f=50&w=3163398&a="target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3035 > 3,794 > > 652.h > > > tml > > > > ?f=50&w=3163398&a=</a> > > > > > 3163670"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3035 > 3,794 > > 652.h > > > tml?f > > > > =50&w=31 > > > > > 63398&a=3163670</a> > > > _______________________________________________________________ > > > > Tez w skurwialy sposob popierasz rasistow na tym forum ??? > > > DO MNIE MOWISZ ? TAKIM TONEM ? > > A jak pieprzony rasista obraza caly narod to dupa nie boli ,tylko teraz > migrenk > > a dokucza ??? > Metoda wizuaizacji 2 > > Ta metoda zaczyna się dokładnie tak samo, jak poprzednia Technika > Wizualizacji. Ćwicz wizualizowanie czterech scen do czasu, gdy wyraźnie > zobaczysz w swoim umyśle conajmniej dwie z nich. Z chwilą gdy potrafisz to już > robić szybko i sprawnie, połóż się na podłodze i zamknij oczy. Możesz podłożyć > pod głowę poduszkę. Pamiętaj, że powinieneś mieć na sobie luźne ubrania i w > pokoju powinno być wystarczająco ciepło. Mając zamknięte oczy wyobraź > sobie "kopię" samego siebie unoszącą się w przestrzeni około metra nad tobą. > Ta kopia jest pod każdym względem doskonała. Ma na sobie takie same ubrania i > wygląda pod każdym względem identycznie jak ty. Wizualizując ten obraz w swoim > umyśle stopniowo przekonasz się, że staje się on coraz bardziej konkretny i > prawdziwy. Zadaj sobie pytanie: "który z tych dwóch to ja ?". Zawahasz się na > chwilę, ale potem uświadomisz sobie, że prawdziwy "ty" to naturalnie ten > leżący na podłodze. Zapytaj siebie: "a jśli prawdziwy ja to ten unoszący > się ?" Na chwilę w twoim umyśle znów zrodzi się wątpliwość. Przewrwij na kilka > minut, wyobrażając sobie własnego sobowtóra, a następnie sprawdź, czy > potrafisz nakłonić swoją świadomość do stworzenia obrazu samego siebie. Kiedy > do tego dojdzie, pojawi się on nagle i znów poczujesz chwilę niepewności. Na > tym etapie musisz być spokojny i zrelaksowany, w przeciwnym razie twoja > świadomość natychmiast powróci do ciała fizycznego. > > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > > [R.Webster "Podróże astralne - jak pokonać czas i przestrzeń w doświadczeniach > poza ciałem. Praktyczny podręcznik."] Mam nadzieje Panie dr.F ,ze ta menda astrachanska,ma juz dosyc na dzisiejsza noc !!! Pzdr.Pana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF dobranoc Mr Jojo IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 02:28 milych snow drf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: dobranoc Mr Jojo IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 02:38 Gość portalu: drF napisał(a): > milych snow > drf Good night dr.F !!! United we stand ! OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf YES n/t IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 02:50 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=741459&a=3163799 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: © __________________________________________________ IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 01:34 • Ja jojo nienawidze polski i polakow adres: *.proxy.aol.com Gość: jojo 04-10-2002 00:31 odpowiedz na list odpowiedz cytując Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . • Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow adres: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net Gość: Eric 04-10-2002 00:39 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: jojo napisał(a): ) Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich ) niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. ) Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, ) czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . Nie podszywaj sie chuju miekki pod mlodszego brata mojego .To nie post w jego stylu napisany.Spierdalaj chamie pod lampe i tam morde otworz szeroko,moze ci pies bezdomny w nia naszczy ,z litosci . • Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow adres: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net Gość: jojo 04-10-2002 00:44 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: jojo napisał(a): ) Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich ) niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. ) Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, ) czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie w pelni pod tym. • Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow adres: *.proxy.aol.com Gość: jojo 04-10-2002 00:52 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: jojo napisał(a): ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich ) ) niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. ) ) Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, ) ) czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . ) ) To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie ) w pelni pod tym. No pewnie !!! He he he • Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow adres: *.proxy.aol.com Gość: jojo 04-10-2002 00:54 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie ) ) w pelni pod tym. ) No pewnie !!! He he he No widzisz ciulu ,fajnie ze sie zgadzasz. • Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow adres: *.proxy.aol.com Gość: jojo 04-10-2002 01:01 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: jojo napisał(a): ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie ) ) ) w pelni pod tym. ) ) No pewnie !!! He he he ) No widzisz ciulu ,fajnie ze sie zgadzasz. Nie z toba chuju zwiedniety,tylko z Eric-iem !!! Smierdzielu jeden ojca nieznajacy,z mixtura miedzynarodowej spermy na rogowkach oczu twoich od urodzenia splesniona !!! • Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow adres: *.proxy.aol.com Gość: jojo 04-10-2002 01:05 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: jojo napisał(a): ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie ) ) ) ) w pelni pod tym. ) ) ) No pewnie !!! He he he ) ) No widzisz ciulu ,fajnie ze sie zgadzasz. ) Nie z toba chuju zwiedniety,tylko z Eric-iem !!! Smierdzielu jeden ojca ) nieznajacy,z mixtura miedzynarodowej spermy na rogowkach oczu twoich od ) urodzenia splesniona !!! Tryskasz ciulu nienawiscia do wszystkich Polakow ,co sie ozwierciedla w twoich postach. Mowiac krotko - jestes rasistowski smiec ! Pewnie jak jakis inny debil obraza Zydow ,to wijesz sie po podlodze ,ale ciulowi nie przyjdzie do tepej glowy ze swoim pisaniem obraza wielu ludzi. • jestes smiec pokroju jewhatera i wojo na tym forum adres: *.proxy.aol.com Gość: jojo 04-10-2002 01:06 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: jojo napisał(a): ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje sie ) ) ) ) ) w pelni pod tym. ) ) ) ) No pewnie !!! He he he ) ) ) No widzisz ciulu ,fajnie ze sie zgadzasz. ) ) Nie z toba chuju zwiedniety,tylko z Eric-iem !!! Smierdzielu jeden ojca ) ) nieznajacy,z mixtura miedzynarodowej spermy na rogowkach oczu twoich od ) ) urodzenia splesniona !!! ) Tryskasz ciulu nienawiscia do wszystkich Polakow ,co ) sie ozwierciedla w twoich postach. Mowiac krotko - jestes ) rasistowski smiec ! Pewnie jak jakis inny debil obraza ) Zydow ,to wijesz sie po podlodze ,ale ciulowi nie przyjdzie ) do tepej glowy ze swoim pisaniem obraza wielu ludzi. Trzech pierdolcow sie dobralo • Re: jestes smiec pokroju jewhatera i wojo na tym adres: *.proxy.aol.com Gość: Stan 04-10-2002 01:10 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: jojo napisał(a): ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) To oczywiscie pisala falszywka ,czkolwiek podpisuje si ) e ) ) ) ) ) ) w pelni pod tym. ) ) ) ) ) No pewnie !!! He he he ) ) ) ) No widzisz ciulu ,fajnie ze sie zgadzasz. ) ) ) Nie z toba chuju zwiedniety,tylko z Eric- iem !!! Smierdzielu jeden oj ) ca ) ) ) nieznajacy,z mixtura miedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . __________________.__________________________ IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 01:40 Metoda medytacji Fakt, że można podróżować astralnie podczas medytacji, może się wydawać dziwny, ale naprawdę jest to jeden z łatwiejszych sposobów opuszczania ciała, ponieważ nie wymaga wysiłku i przebiega bez zakłóceń. Wielokrotnie opisywano przypadki osób, które mimowolnie odbywały podróż astralną, jednocześnie medytując. Niektóre starsze metody wychodzenia poza ciało wymagają determinacji i wiele zachodu, natomiast medytacja nie pociąga za sobą takich utrudnień. Wystarczy usiąść w wygodnym krześle, zamknąć oczy i odpoczywać, myśląc o czymś przyjemnym. Po kilku minutach zacznij progresywnie relaksować wszystkie mięśnie swojego ciała, aż poczujesz się bezwładny i bezwolny niczym szmaciana lalka. Jesteś teraz fizycznie odprężony. Wycisz umysł i pozwól swojej świadomości na bezruch i pustkę. Możesz doznać dziwnych wrażeń, na przykład lekki powiew wiatru. Ja czasami doświadczam delikatnego szumu w uszach, ale nie jest to nieprzyjemne uczucie. W twojej świadomości mogą się pojawiać jakieś kształty i postacie. Przyjrzyj się im, ale nie pozwól im od nowa zaczynać twoich procesów myślenia. Kiedy już ciało fizyczne i świadomy umysł są całkowicie zrelaksowane, leż spokojnie i czekaj. Może poczujesz, że powiększa ci się głowa. Może się również okazać, że się ruszasz: delikatnie kołyszesz się z boku na bok albo doznajesz potężnej wibracji. Wibracja odczuwana jest jako niekontrolowane drżenie lub dygotanie, którego nie sposób powstrzymać. Niełatwo jest nie myśleć o tym, co się dzieje. Jednak spróbuj, gdyż te oznaki świadczą o tym, iż twoja świadomość wkrótce opuści ciało fizyczne. Nagle, a będzie to trwało zaledwie chwilę, zostaniesz uwolniony z ciała. Prawdopodobnie uniesiesz się kilka metrów ponad ciałem fizycznym. Pomyśl teraz, dokąd chcesz się udać albo gdzie chciałbyś być. Po prostu coś wymyśl i wyobraź to sobie w umyśle. Nie analizuj tego, o czym myślisz lub co widzisz. Popłyń wraz z tymi myślami i sprawdź, dokąd cię zabiorą. Może zobaczysz kogoś, kto jest albo był dla ciebie kimś szczególnym. Może odwiedzisz swojego byłego nauczyciela. Niewykluczone, że zwiedzisz miejsce, które zawsze pragnąłeś zobaczyć. Możesz ujrzeć siebie takim, jaki jesteś teraz, albo starszego lub młodszego. Będzie to fascynujące i niezwykle cenne doświadczenie - taka trójstronna rozmowa z samym sobą, przy czym spośród tych pozostałych postaci "ciebie" jedna może być na przykład o 20 lat młodsza, a druga o 20 lat starsza w stosunku do twojego obecnego wieku. Obserwuj wszystko jak najdokładniej. Nie rozmyślaj zanadto nad doświadczeniem, które właśnie przeżywasz. Możesz je ocenić później. Kiedy czujesz, że jesteś gotów, nakaż sobie powrót do ciała fizycznego. Przerwij na minutę lub dwie, po czym policz do pięciu i otwórz oczy. Pomyśl o tym, co zrobiłeś. Ta metoda bywa zwodnicza. Czy miałeś wrażenie podróży mentalnej, czy była to podróż astralna ? Czy widziałeś wszystko w jasnym kolorze ? Czy bez trudu komunikowałeś się z ludźmi, których poznałeś podczas podróży ? Czy postrzegałeś, wyczuwałeś zapach i smak i czułeś conajmniej tak żywo jak wówczas, gdy jesteś w ciele fizycznym ? Jeśli tak, twoja podróż astralna była udana. Jeśli nie jesteś pewien, powtórz metodę medytacji kilka razy. Jak w każdym innym przypadku, praktyka prowadzi do perfekcji. Któregoś dnia zastosujesz medytację i nagle uświadomisz sobie, że odbywasz podróż astralną. Zaskoczenie związane z tym odkryciem prawdopodobnie sprowadzi cię znowu w teraźniejszość, ale od tej pory nie będziesz wątpić w prawdziwość tej metody. Istnieje wiele metod medytacji i jeśli znasz inną technikę, na przykład wpatrywanie się w płomień świecy albo powtarzanie mantry, powinieneś nadal ją stosować, tyle że ostatecznym celem będzie używanie jej jako odskoczni do doświadczeń poza ciałem. ------------------------------------------------------------------------------- - [R.Webster "Podróże astralne - jak pokonać czas i przestrzeń w doświadczeniach poza ciałem. Praktyczny podręcznik."] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 __________________.__________________________ IP: *.cm-upc.chello.se 05.10.02, 14:04 Gość portalu: . napisał(a): > Metoda medytacji > > Fakt, że można podróżować astralnie podczas medytacji, może się wydawać > dziwny, ale naprawdę jest to jeden z łatwiejszych sposobów opuszczania ciała, > ponieważ nie wymaga wysiłku i przebiega bez zakłóceń. Wielokrotnie opisywano > przypadki osób, które mimowolnie odbywały podróż astralną, jednocześnie > medytując. Niektóre starsze metody wychodzenia poza ciało wymagają > determinacji i wiele zachodu, natomiast medytacja nie pociąga za sobą takich > utrudnień. > > Wystarczy usiąść w wygodnym krześle, zamknąć oczy i odpoczywać, myśląc o czymś > przyjemnym. Po kilku minutach zacznij progresywnie relaksować wszystkie > mięśnie swojego ciała, aż poczujesz się bezwładny i bezwolny niczym szmaciana > lalka. > > Jesteś teraz fizycznie odprężony. Wycisz umysł i pozwól swojej świadomości na > bezruch i pustkę. Możesz doznać dziwnych wrażeń, na przykład lekki powiew > wiatru. Ja czasami doświadczam delikatnego szumu w uszach, ale nie jest to > nieprzyjemne uczucie. W twojej świadomości mogą się pojawiać jakieś kształty i > postacie. Przyjrzyj się im, ale nie pozwól im od nowa zaczynać twoich procesów > myślenia. > > Kiedy już ciało fizyczne i świadomy umysł są całkowicie zrelaksowane, leż > spokojnie i czekaj. Może poczujesz, że powiększa ci się głowa. Może się > również okazać, że się ruszasz: delikatnie kołyszesz się z boku na bok albo > doznajesz potężnej wibracji. Wibracja odczuwana jest jako niekontrolowane > drżenie lub dygotanie, którego nie sposób powstrzymać. Niełatwo jest nie > myśleć o tym, co się dzieje. Jednak spróbuj, gdyż te oznaki świadczą o tym, iż > twoja świadomość wkrótce opuści ciało fizyczne. > > Nagle, a będzie to trwało zaledwie chwilę, zostaniesz uwolniony z ciała. > Prawdopodobnie uniesiesz się kilka metrów ponad ciałem fizycznym. > > Pomyśl teraz, dokąd chcesz się udać albo gdzie chciałbyś być. Po prostu coś > wymyśl i wyobraź to sobie w umyśle. Nie analizuj tego, o czym myślisz lub co > widzisz. Popłyń wraz z tymi myślami i sprawdź, dokąd cię zabiorą. > > Może zobaczysz kogoś, kto jest albo był dla ciebie kimś szczególnym. Może > odwiedzisz swojego byłego nauczyciela. Niewykluczone, że zwiedzisz miejsce, > które zawsze pragnąłeś zobaczyć. Możesz ujrzeć siebie takim, jaki jesteś > teraz, albo starszego lub młodszego. Będzie to fascynujące i niezwykle cenne > doświadczenie - taka trójstronna rozmowa z samym sobą, przy czym spośród tych > pozostałych postaci "ciebie" jedna może być na przykład o 20 lat młodsza, a > druga o 20 lat starsza w stosunku do twojego obecnego wieku. > > Obserwuj wszystko jak najdokładniej. Nie rozmyślaj zanadto nad doświadczeniem, > które właśnie przeżywasz. Możesz je ocenić później. > > Kiedy czujesz, że jesteś gotów, nakaż sobie powrót do ciała fizycznego. > Przerwij na minutę lub dwie, po czym policz do pięciu i otwórz oczy. Pomyśl o > tym, co zrobiłeś. Ta metoda bywa zwodnicza. Czy miałeś wrażenie podróży > mentalnej, czy była to podróż astralna ? Czy widziałeś wszystko w jasnym > kolorze ? Czy bez trudu komunikowałeś się z ludźmi, których poznałeś podczas > podróży ? Czy postrzegałeś, wyczuwałeś zapach i smak i czułeś conajmniej tak > żywo jak wówczas, gdy jesteś w ciele fizycznym ? Jeśli tak, twoja podróż > astralna była udana. > > Jeśli nie jesteś pewien, powtórz metodę medytacji kilka razy. Jak w każdym > innym przypadku, praktyka prowadzi do perfekcji. Któregoś dnia zastosujesz > medytację i nagle uświadomisz sobie, że odbywasz podróż astralną. Zaskoczenie > związane z tym odkryciem prawdopodobnie sprowadzi cię znowu w teraźniejszość, > ale od tej pory nie będziesz wątpić w prawdziwość tej metody. > > Istnieje wiele metod medytacji i jeśli znasz inną technikę, na przykład > wpatrywanie się w płomień świecy albo powtarzanie mantry, powinieneś nadal ją > stosować, tyle że ostatecznym celem będzie używanie jej jako odskoczni do > doświadczeń poza ciałem. > > > ----------------------------------------------------------------------------- -- > - > > [R.Webster "Podróże astralne - jak pokonać czas i przestrzeń w doświadczeniach > poza ciałem. Praktyczny podręcznik."] ........................................................... dla orientacji www.fourmilab.ch/earthview/satellite.html www.fourmilab.ch/cgi-bin/uncgi/Earth www.dxlc.com/solar/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf Polifonii ci sie zachcialo ? IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 02:05 Metoda wiru Metodę wiru często stosował francuski okultysta Yram w czasie I wojny światowej. Całkowicie przez zbieg okoliczności w Stanach Zjednoczonych równocześnie w taki sam sposób podróżował astralnie Prescott Hall, członek Amerykańskiego Stowarzyszenia Badań Parapsychicznych. Opisał on swoje doświadczenia w "Journal of the American Society for Psychical Research" w 1916 roku. Co ciekawe, Yram sam odkrył tę metodę, natomiast Prescott Hall otrzymał ją w postaci duchowych przesłań przekazywanych przez medium spirytystyczne Minnie Keeler. (...) Gdy już jesteś gotów do podróży, usiądź wygodnie w ciepłym zaciemnionym pomieszczeniu. Powinieneś siedzieć na tyle prosto, aby nie zakłócić cyrkulacji krwii, ponieważ ciśnienie krwi odgrywa ważną rolę. Nie krzyżuj rąk ani nóg. (...) Następnie adept powinien się koncentrować na głębokim oddychaniu i relaksie. (...) Kiedy już jesteś wystarczająco zrelaksowany i oddychasz równomiernie, wizualizuj jeden z następujących scenariuszy: 1. Wyobraź sobie, że jesteś w środku ogromnego stożka. Przeciśnij się na sam wierzchołek, a potem wyskocz stamtąd. 2. Wizualizuj wir i zobacz, jak się w nim obracasz. Zbliżając się do centrum wiru zobacz, jak stajesz się kropeczką, która się rozrasta, gdy wyłaniasz się z wiru. Po kilkakrotnym okrążeniu zobacz siebie, jak wirując wychodzisz na zewnątrz wiru i na zewnątrz swojego ciała. 3. Ten scenariusz podobny jest do poprzedniego. Zobacz, jak twoje ciało unosi się niczym deska surfingowa na ogromnej fali. Kiedy fala opada, zobacz jak mkniesz wraz z nią i wychodzisz z ciała. 4. Wizualizuj siebie kurczowo trzymającego się środka dużego zwoju liny. Kiedy lina rozwija się, zobacz, jak równocześnie wyciągany jesteś ze swojego ciała. 5. Wizualizuj siebie unoszącego się w zbiorniku wody, który powoli się napełnia. Kiedy napełnił się całkowicie, znajdujesz w jego boku dziurkę i przeciskając się przez nią, opuszczasz ciało. 6. Wizualizuj siebie przeglądającego się w lustrze. Wpatrując się bacznie we własne odbicie, wizualizuj swoją świadomość wchodzącą w widziany przez ciebie obraz. 7. Wizualizuj siebie siedzącego na dużym, parującym, miękkim kawałku materału. Zobacz siebie stopniowo stającego się parą wodną i opuszczającego ciało fizyczne, w miarę jak para się unosi. ------------------------------------------------------------------------------- - [R.Webster "Podróże astralne - jak pokonać czas i przestrzeń w doświadczeniach poza ciałem. Praktyczny podręcznik."] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: כשחעקךק reklama rp IP: *.cm-upc.chello.se 04.10.02, 10:23 www.rp-productions.com/roman.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku widzicie, nie tylko muzułmanie potrafią nienawidzi IP: *.mofnet.gov.pl 04.10.02, 15:37 fanatycy wszystkich religii są równie źli, bo każda religia jest źródłem zła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrV widzicie, nie tylko muzułmanie potrafią niena IP: *.cm-upc.chello.se 05.10.02, 16:32 doku... a pamietasz sylwester 1964 na Kicu ? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Doku, masz na mysli chrzescijan? 05.10.02, 19:06 Gość portalu: doku napisał(a): > fanatycy wszystkich religii są równie źli, bo każda religia jest źródłem zła. Tego postu wyzej nie napisal jojo tylko Bezimienny Matol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek jojo to typowe zydowskie BYDLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 15:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF PIES LANCUCHOWY ? ZAPLUTY KARZEL ?? IP: *.cm-upc.chello.se 05.10.02, 16:35 www.marx2mao.org/Stalin/ML50.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Nie zwykly rasistowski kundel !!! IP: *.proxy.aol.com 05.10.02, 20:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.we.client2.attbi.com 05.10.02, 20:44 Gość portalu: jojo napisał(a): > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . WIELKIE osiagniecie !! Dumny chyba z siebie jestes bardzo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ja jojo nienawidze polski i polakow IP: *.proxy.aol.com 05.10.02, 23:21 Gość portalu: kluba1 napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Pisze tak ,bo olewam wszystkich polacke. Pieprze ich > > niewazne gdzie sa ,czy w kraju ,czy za granica. > > Obrazam was gnoje goje wszystkich bez wyjatku, > > czemu daje wyraz w moim pisaniu na forum . > > WIELKIE osiagniecie !! Dumny chyba z siebie jestes bardzo!! wlasciwie nie bo nie jestem zydem......wasz jojo Odpowiedz Link Zgłoś
_helga To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polakow 06.10.02, 00:08 To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polakow. Widac bardzo go to gnebi, wiec o tym pisze. Tylko sie wstydzi podpisac wlasnym nikiem, to uzywa cudzych. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2610479 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:16 _helga napisała: > To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polakow. Widac bardzo go to gnebi, wiec > > o tym pisze. Tylko sie wstydzi podpisac wlasnym nikiem, to uzywa cudzych. > > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=50&w=2610479"ta > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2610479</a> > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak 06.10.02, 00:18 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polakow. Widac bardzo go to gnebi, > > wiec > > > > o tym pisze. Tylko sie wstydzi podpisac wlasnym nikiem, to uzywa cudzych. > > > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a> > f=50&w=2610479"ta > > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2610 > 479</a> > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:21 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polakow. Widac bardzo go to g > nebi, > > > > wiec > > > > > > o tym pisze. Tylko sie wstydzi podpisac wlasnym nikiem, to uzywa cudz > ych. > > > > > > <a href="<a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,3 > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html > ?</a> > > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a > 62 > > f=50&w=2610479"ta > > > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w > =2610 > > 479</a> > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:24 Gość portalu: jojo napisał(a): > Osiol ten ,wykorzystuje fakt posiadania mojego serwera,zreszta nie on tylko ! Odpieprz sie od nas , a skurwiel jewhater bedzie nastepny na liscie nekania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:42 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Osiol ten ,wykorzystuje fakt posiadania mojego serwera,zreszta nie on tylk > o ! > Odpieprz sie od nas , a skurwiel jewhater bedzie nastepny > na liscie nekania Czys ty osle z wieprza dupy na ciemie swoje bezmozgowe spadl ? Ty mnie nekales ? Sam sie durniu nekales,bo nie wiedziales,ze twoje wypociny,do kosza na smieci wszyscy wyrzucali !!! Jelopie jeden z Greenpointu. A we flaszke czystej i peto kaszanki ,zaopatrzyles sie juz na dzien jutrzejszy ? Masz jakis garnitur i krawat na parade ? Nie ? To idz w kalesonach sieroto jedna bezmozgowa,latwiej cie rozpoznam i jajkiem zgnitym w czolo plaskie cie zdziele !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.10.02, 00:45 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Osiol ten ,wykorzystuje fakt posiadania mojego serwera,zreszta nie on > tylk > > o ! > > Odpieprz sie od nas , a skurwiel jewhater bedzie nastepny > > na liscie nekania > Czys ty osle z wieprza dupy na ciemie swoje bezmozgowe spadl ? Ty mnie nekales > ? > Sam sie durniu nekales,bo nie wiedziales,ze twoje wypociny,do kosza na smieci > wszyscy wyrzucali !!! Jelopie jeden z Greenpointu. A we flaszke czystej i peto > kaszanki ,zaopatrzyles sie juz na dzien jutrzejszy ? Masz jakis garnitur i > krawat na parade ? Nie ? To idz w kalesonach sieroto jedna bezmozgowa,latwiej > cie rozpoznam i jajkiem zgnitym w czolo plaskie cie zdziele !!! Ot i caly jojo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:22 _helga napisała: > Pozdrawiam! Probuje mu wytlumaczyc zeby pisal co chce, nawet te paszkwile, ale > niech pisze pod wlasnym nikiem. Ja zalozylem tylko ten watek . jojo nawazyl sobie piwa u wilu osob . Czy nie przeszkadza ci ze on pluje na Polakow jako ogol . jojo odpieprz sie od nas bo nie roznisz sie wtedy niczym od jewhatera !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:27 Przeciez ja nie zyd tylko polski sokol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:29 Gość portalu: jojo napisał(a): > Przeciez ja nie zyd tylko polski sokol A co to za roznica ??? Bardzo ublizasz Polakom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:31 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Przeciez ja nie zyd tylko polski sokol > > A co to za roznica ??? Bardzo ublizasz Polakom I nie mam na mysli ostatnich postow o paszportach itd. Wiem ze to inny chuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:34 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Przeciez ja nie zyd tylko polski sokol > > > > A co to za roznica ??? Bardzo ublizasz Polakom > > I nie mam na mysli ostatnich postow o paszportach itd. > Wiem ze to inny chuj To bylem ja bo ja naprawde sram na polski paszport....wasz jojo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:30 Gość portalu: jojo napisał(a): > Przeciez ja nie zyd tylko polski sokol Chyba ten czarny sokol co smietnikach chodzi i kracze: kra! kra ! kra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:33 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Przeciez ja nie zyd tylko polski > sokol > > > > Chyba ten czarny sokol co smietnikach chodzi i kracze: kra! kra ! kra > ! Urodzilem sie w Sokolce kolo Bialegostoku....i jestem sokolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.10.02, 00:34 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Przeciez ja nie zyd tylko polski > > > sokol > > > > > > > > > > Chyba ten czarny sokol co smietnikach chodzi i kracze: kra! kra ! > > kra > > ! Urodzilem sie w Sokolce kolo Bialegostoku....i jestem sokolem Widzisz jojo namnozylo sie ciebie . Ja prosze tylko o jedno . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:38 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Przeciez ja nie zyd tylko polski > > > > > sokol > > > > > > > > > > > > > > > > > > Chyba ten czarny sokol co smietnikach chodzi i kracze: kra! > kra ! > > > > kra > > > ! Urodzilem sie w Sokolce kolo Bialegostoku....i jestem sokolem > > > Widzisz jojo namnozylo sie ciebie . Ja prosze tylko o > jedno . Widziales kure co znosi tylko jedno Jojo? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak 06.10.02, 00:35 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > > Pozdrawiam! Probuje mu wytlumaczyc zeby pisal co chce, nawet te paszkwile, > ale > > niech pisze pod wlasnym nikiem. > > Ja zalozylem tylko ten watek . jojo nawazyl sobie piwa > u wilu osob . Czy nie przeszkadza ci ze on pluje na > Polakow jako ogol . jojo odpieprz sie od nas bo nie > roznisz sie wtedy niczym od jewhatera !!! Ty zalozyles tylko ten watek. Acha. Postem zawierajacym goraco nienawistny tekst pod adresem Polski i Polakow. Poprzednimi razami tez tylko zakladales jeden watek? To twoje posty zawieraja daleko posuniete uogolnienia oraz nienawisc w stosumku do polski i polakow. Jestes gorszy niz jehater, bo on sie przynajmiej sam pod swoimi postami podpisuje. A ty sie podpisujesz cudzymi nikami:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:40 _helga napisała: > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > > > Pozdrawiam! Probuje mu wytlumaczyc zeby pisal co chce, nawet te paszk > wile, > > ale > > > niech pisze pod wlasnym nikiem. > > > > Ja zalozylem tylko ten watek . jojo nawazyl sobie piwa > > u wilu osob . Czy nie przeszkadza ci ze on pluje na > > Polakow jako ogol . jojo odpieprz sie od nas bo nie > > roznisz sie wtedy niczym od jewhatera !!! > > Ty zalozyles tylko ten watek. Acha. Postem zawierajacym goraco nienawistny > tekst pod adresem Polski i Polakow. Poprzednimi razami tez tylko zakladales > jeden watek? To twoje posty zawieraja daleko posuniete uogolnienia oraz > nienawisc w stosumku do polski i polakow. Jestes gorszy niz jehater, bo on sie > przynajmiej sam pod swoimi postami podpisuje. A ty sie podpisujesz cudzymi > nikami:( > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.10.02, 00:42 Gość portalu: jojo napisał(a): > > Helga spierdalaj ty polski kurwiszonie! Naucz sie cytowac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.10.02, 00:41 _helga napisała: > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > > > Pozdrawiam! Probuje mu wytlumaczyc zeby pisal co chce, nawet te paszk > wile, > > ale > > > niech pisze pod wlasnym nikiem. > > > > Ja zalozylem tylko ten watek . jojo nawazyl sobie piwa > > u wilu osob . Czy nie przeszkadza ci ze on pluje na > > Polakow jako ogol . jojo odpieprz sie od nas bo nie > > roznisz sie wtedy niczym od jewhatera !!! > > Ty zalozyles tylko ten watek. Acha. Postem zawierajacym goraco nienawistny > tekst pod adresem Polski i Polakow. Nie Poprzednimi razami tez tylko zakladales > jeden watek? To twoje posty zawieraja daleko posuniete uogolnienia oraz > nienawisc w stosumku do polski i polakow. Jestes gorszy niz jehater, bo on sie > przynajmiej sam pod swoimi postami podpisuje. A ty sie podpisujesz cudzymi > nikami:( Juz pisalem i nie bede sie powtarzal . To co pisal tu jewhater to przechodzilo ludzkie pojecie i to co pisze tu jojo tez przechodzi . Z tym ze jojo wyglada na reformowalnego a jewhater tylko do odstrzalu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To Bezimienny Matol nienawidzi Polski i Polak IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:43 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > Pozdrawiam! Probuje mu wytlumaczyc zeby pisal co chce, nawet te > paszk > > wile, > > > ale > > > > niech pisze pod wlasnym nikiem. > > > > > > Ja zalozylem tylko ten watek . jojo nawazyl sobie piwa > > > u wilu osob . Czy nie przeszkadza ci ze on pluje na > > > Polakow jako ogol . jojo odpieprz sie od nas bo nie > > > roznisz sie wtedy niczym od jewhatera !!! > > > > Ty zalozyles tylko ten watek. Acha. Postem zawierajacym goraco nienawistny > > > tekst pod adresem Polski i Polakow. > > > Nie > > > > Poprzednimi razami tez tylko zakladales > > jeden watek? To twoje posty zawieraja daleko posuniete uogolnienia oraz > > nienawisc w stosumku do polski i polakow. Jestes gorszy niz jehater, bo on > sie > > przynajmiej sam pod swoimi postami podpisuje. A ty sie podpisujesz cudzymi > > > nikami:( > > > Juz pisalem i nie bede sie powtarzal . To co pisal tu jewhater > to przechodzilo ludzkie pojecie i to co pisze tu jojo > tez przechodzi . Z tym ze jojo wyglada na reformowalnego > a jewhater tylko do odstrzalu . POCALUJ MNIE W JA -JA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Po czym poznac kto jest kim IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.10.02, 00:47 jojo pisze zawsze pod cytatem , nie zostawia linijki odstepu. jojo stawia zle znaki interpunkcyjne . tak jak ja teraz . tu jest wiecej osob podpisujacych sie jojo !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo HELGA Sprawdz poczte IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.10.02, 00:52 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > jojo pisze zawsze pod cytatem , nie zostawia linijki odstepu. > > jojo stawia zle znaki interpunkcyjne . tak jak ja teraz . > > tu jest wiecej osob podpisujacych sie jojo !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: Po czym poznac kto jest kim IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:55 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > jojo pisze zawsze pod cytatem , nie zostawia linijki odstepu. > > jojo stawia zle znaki interpunkcyjne . tak jak ja teraz . > > tu jest wiecej osob podpisujacych sie jojo !!! :- ) Tak jak ja najprawdziwszy z prawdziwych jojo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: Po czym poznac kto jest kim IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.10.02, 00:56 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > jojo pisze zawsze pod cytatem , nie zostawia linijki odstepu. > > > > jojo stawia zle znaki interpunkcyjne . tak jak ja teraz . > > > > tu jest wiecej osob podpisujacych sie jojo !!! :- > ) > > Tak jak ja najprawdziwszy z prawdziwych jojo! Jestes chuj nie jojo Odpowiedz Link Zgłoś
_helga POWTARZAM JESZCZE RAZ 06.10.02, 00:51 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > Pozdrawiam! Probuje mu wytlumaczyc zeby pisal co chce, nawe > t te > > paszk > > > wile, > > > > ale > > > > > niech pisze pod wlasnym nikiem. > > > > > > > > Ja zalozylem tylko ten watek . jojo nawazyl sobie piwa > > > > u wilu osob . Czy nie przeszkadza ci ze on pluje na > > > > Polakow jako ogol . jojo odpieprz sie od nas bo nie > > > > roznisz sie wtedy niczym od jewhatera !!! > > > > > > Ty zalozyles tylko ten watek. Acha. Postem zawierajacym goraco nienaw > istny > > > > > tekst pod adresem Polski i Polakow. > > > > > > Nie > > > > > > > > Poprzednimi razami tez tylko zakladales > > > jeden watek? To twoje posty zawieraja daleko posuniete uogolnienia or > az > > > nienawisc w stosumku do polski i polakow. Jestes gorszy niz jehater, > bo on > > sie > > > przynajmiej sam pod swoimi postami podpisuje. A ty sie podpisujesz cu > dzymi > > > > > nikami:( > > > > > > Juz pisalem i nie bede sie powtarzal . To co pisal tu jewhater > > to przechodzilo ludzkie pojecie i to co pisze tu jojo > > tez przechodzi . Z tym ze jojo wyglada na reformowalnego > > a jewhater tylko do > odstrzalu . > > > > POCALUJ MNIE W JA -JA ! Jeszcze raz powtarzam. Nawet z dyskusji z tego watku wynika, ze podszywaczy jest wiecej niz jeden. Przynajmniej dwoch. Na zmiane piszecie skrajnie antypolskie teksty podszywajac sie pod jojo. To jest gorsze niz to, co robi jewhater, bo on czyni to co czyni na wlasny rachunek, a wy jak knajacy, na cudzy:( Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, a wtedy sie moze okazac, ze te antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE PISZECIE, NA ZMIANE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.10.02, 00:53 _helga napisała: > Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, a wtedy sie moze okazac, ze te > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE PISZECIE, NA ZMIANE!!!!!! > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , nie bedzie mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:58 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, a wtedy sie moze okazac, ze te > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE PISZECIE, NA ZMIANE!!!!!! > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , nie bedzie > mnie . Helga mam dwoch serwerow ten powyzej i AOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 01:01 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, a wtedy sie moze okazac, > ze te > > > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE PISZECIE, NA ZMIANE!!!!!! > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , nie bedzie > > > mnie . > > > > Helga mam dwoch serwerow ten powyzej i AOL Ten powyzej to Juno for free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 01:05 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, a wtedy sie moze oka > zac, > > ze te > > > > > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE PISZECIE, NA ZMIANE! > !!!!! > > > > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , nie bedzie > > > > > > mnie . > > > > > > > > > > Helga mam dwoch serwerow ten powyzej i AOL > Ten powyzej to Juno for free jarmulke Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ 06.10.02, 01:02 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, a wtedy sie moze okazac, > ze te > > > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE PISZECIE, NA ZMIANE!!!!!! > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , nie bedzie > > > mnie . > > > > Helga mam dwoch serwerow ten powyzej i AOL Wiem ze jest wiecej. Ale mam wrazenie ze jeden sie wlasnie wycofuje. Czyli zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Wszystko po staremu, od paru miesiecy: ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 01:04 _helga napisała: > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, a wtedy sie moze oka > zac, > > ze te > > > > > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE PISZECIE, NA ZMIANE! > !!!!! > > > > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , nie bedzie > > > > > > mnie . > > > > > > > > > > Helga mam dwoch serwerow ten powyzej i AOL > > > Wiem ze jest wiecej. Ale mam wrazenie ze jeden sie wlasnie wycofuje. Czyli > zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Wszystko po staremu, od paru miesiecy > : > ( > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Tego debila mozna poznac po tym, ze IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.10.02, 01:07 Gość portalu: jojo napisał(a): > > zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Wszystko po staremu, od paru > miesiecy > > : > > ( > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Tego debila mozna poznac po tym, ze IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 01:12 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Wszystko po staremu, od par > u > > miesiecy > > > : > > > ( > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 01:11 _helga napisała: > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, a wtedy sie moze oka > zac, > > ze te > > > > > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE PISZECIE, NA ZMIANE! > !!!!! > > > > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , nie bedzie > > > > > > mnie . > > > > > > > > > > Helga mam dwoch serwerow ten powyzej i AOL > > > Wiem ze jest wiecej. Ale mam wrazenie ze jeden sie wlasnie wycofuje. Czyli > zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Wszystko po staremu, od paru miesiecy > : > ( > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ 06.10.02, 01:29 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, a wtedy sie moz > e oka > > zac, > > > ze te > > > > > > > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE PISZECIE, NA ZM > IANE! > > !!!!! > > > > > > > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , nie bedzie > > > > > > > > > > mnie . > > > > > > > > > > > > > > > > > Helga mam dwoch serwerow ten powyzej i AOL > > > > > > Wiem ze jest wiecej. Ale mam wrazenie ze jeden sie wlasnie wycofuje. Czyli > > > zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Wszystko po staremu, od paru > miesiecy > > : > > ( > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 01:34 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, a wtedy si > e moz > > e oka > > > zac, > > > > ze te > > > > > > > > > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE PISZECIE, > NA ZM > > IANE! > > > !!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , nie bedzie > > > > > > > > > > > > > > > mnie . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Helga mam dwoch serwerow ten powyzej i AOL > > > > > > > > > Wiem ze jest wiecej. Ale mam wrazenie ze jeden sie wlasnie wycofuje. > Czyli > > > > > zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Wszystko po staremu, od par > u > > miesiecy > > > : > > > ( > > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ 06.10.02, 01:45 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, a wte > dy si > > e moz > > > e oka > > > > zac, > > > > > ze te > > > > > > > > > > > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE PISZE > CIE, > > NA ZM > > > IANE! > > > > !!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , nie bedzi > e > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mnie . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Helga mam dwoch serwerow ten powyzej i AOL > > > > > > > > > > > > Wiem ze jest wiecej. Ale mam wrazenie ze jeden sie wlasnie wycof > uje. > > Czyli > > > > > > > zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Wszystko po staremu, o > d par > > u > > > miesiecy > > > > : > > > > ( > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 02:01 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > Proponuje zebyscie sie przestali podszywac, > a wte > > dy si > > > e moz > > > > e oka > > > > > zac, > > > > > > ze te > > > > > > > > > > > > > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO WY JE > PISZE > > CIE, > > > NA ZM > > > > IANE! > > > > > !!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , nie > bedzi > > e > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mnie . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Helga mam dwoch serwerow ten powyzej i AOL > > > > > > > > > > > > > > > Wiem ze jest wiecej. Ale mam wrazenie ze jeden sie wlasnie > wycof > > uje. > > > Czyli > > > > > > > > > zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Wszystko po stare > mu, o > > d par > > > u > > > > miesiecy > > > > > : > > > > > ( > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ 06.10.02, 02:15 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > Proponuje zebyscie sie przestali podszy > wac, > > a wte > > > dy si > > > > e moz > > > > > e oka > > > > > > zac, > > > > > > > ze te > > > > > > > > > > > > > > > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO TO W > Y JE > > PISZE > > > CIE, > > > > NA ZM > > > > > IANE! > > > > > > !!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy jojo , > nie > > bedzi > > > e > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mnie . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Helga mam dwoch serwerow ten powyzej i > AOL > > > > > > > > > > > > > > > > > > Wiem ze jest wiecej. Ale mam wrazenie ze jeden sie wla > snie > > wycof > > > uje. > > > > Czyli > > > > > > > > > > > zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Wszystko po > stare > > mu, o > > > d par > > > > u > > > > > miesiecy > > > > > > : > > > > > > ( > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 03:02 Ty helga moge isc z toba do wanny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 03:30 Gość portalu: jojo napisał(a): > Ty helga moge isc z toba do wanny? grzybice miedzy palcami nog spryskaj sobie azotoxem najpierw durniu,a potem do wody sie pakuj,abys ryb zywcem nie zaczadzil,smierdzielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 03:49 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Ty helga moge isc z toba do wanny? > grzybice miedzy palcami nog spryskaj sobie azotoxem najpierw durniu,a potem do > wody sie pakuj,abys ryb zywcem nie zaczadzil,smierdzielu Ty glupku mnie chodzilo o to zeby utopic tego kurwiszona a nie do wanny zebym jaszcze jakiego syfilisa jojowatego zlapal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 03:55 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Ty helga moge isc z toba do wanny? > > grzybice miedzy palcami nog spryskaj sobie azotoxem najpierw durniu,a pote > m > do > > wody sie pakuj,abys ryb zywcem nie > zaczadzil,smierdzielu > > > > Ty glupku mnie chodzilo o to zeby utopic tego kurwiszona a nie do wanny > > zebym jaszcze jakiego syfilisa jojowatego zlapal syfilis cie nie zaatakuje ponownie,urodziles sie z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 03:58 Gość portalu: nie jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Ty helga moge isc z toba do wanny? > > > grzybice miedzy palcami nog spryskaj sobie azotoxem najpierw durniu,a > pote > > m > > do > > > wody sie pakuj,abys ryb zywcem nie > > > zaczadzil,smierdzielu > > > > > > > > > > Ty glupku mnie chodzilo o to zeby utopic tego kurwiszona a nie do > wanny > > > > zebym jaszcze jakiego syfilisa jojowatego zlapal > syfilis cie nie zaatakuje ponownie,urodziles sie z nim tak jak ja wasz prawdziwy jojo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 03:27 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Proponuje zebyscie sie przestali p > odszy > > wac, > > > a wte > > > > dy si > > > > > e moz > > > > > > e oka > > > > > > > zac, > > > > > > > > ze te > > > > > > > > > > > > > > > > > > > antypolskie teksty sie skoncza. BO > TO W > > Y JE > > > PISZE > > > > CIE, > > > > > NA ZM > > > > > > IANE! > > > > > > > !!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdziwy j > ojo , > > nie > > > bedzi > > > > e > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mnie . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Helga mam dwoch serwerow ten powyz > ej i > > AOL > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Wiem ze jest wiecej. Ale mam wrazenie ze jeden si > e wla > > snie > > > wycof > > > > uje. > > > > > Czyli > > > > > > > > > > > > > zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Wszystk > o po > > stare > > > mu, o > > > > d par > > > > > u > > > > > > miesiecy > > > > > > > : > > > > > > > ( > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: POWTARZAM JESZCZE RAZ 06.10.02, 06:26 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: nie jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Proponuje zebyscie sie przest > ali p > > odszy > > > wac, > > > > a wte > > > > > dy si > > > > > > e moz > > > > > > > e oka > > > > > > > > zac, > > > > > > > > > ze te > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > antypolskie teksty sie skoncz > a. BO > > TO W > > > Y JE > > > > PISZE > > > > > CIE, > > > > > > NA ZM > > > > > > > IANE! > > > > > > > > !!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jesli nie zacznie ich pisac prawdz > iwy j > > ojo , > > > nie > > > > bedzi > > > > > e > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mnie . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Helga mam dwoch serwerow ten > powyz > > ej i > > > AOL > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Wiem ze jest wiecej. Ale mam wrazenie ze jed > en si > > e wla > > > snie > > > > wycof > > > > > uje. > > > > > > Czyli > > > > > > > > > > > > > > > zostal Bezimienny Matol i prawdziwy jojo. Ws > zystk > > o po > > > stare > > > > mu, o > > > > > d par > > > > > > u > > > > > > > miesiecy > > > > > > > > : > > > > > > > > ( > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jojo TEN WATEK TO PODPUCHA !!! IP: *.152.174.242.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.10.02, 01:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: TEN WATEK TO PODPUCHA !!! IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 01:15 Moja zona to ropucha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: TEN WATEK TO PODPUCHA !!! IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 01:22 Gość portalu: jojo napisał(a): > Moja zona to ropucha! ...a ja mam morde od ucha do ucha Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: TEN WATEK TO PODPUCHA !!! 06.10.02, 01:30 Gość portalu: jojo napisał(a): > Moja zona to ropucha! Spadaj matole:( Napij sie lecytynki i przypomnij sobie jak sie nazywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia14/88 ARBEIT MACHT FREI!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.10.02, 14:18 TACY JAK TY SĄ POTRZEBNI,BYM NIEUSTAWAŁ W NIENAWIŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: ARBEIT MACHT FREI!!!! IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 14:35 Zjedz moj chuj polski dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś