Dodaj do ulubionych

Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjnej LPR

• telube Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 06:52
      I znow wstyd...
    • honkers Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 07:39
      Czego ten indyk się tak indyczy. W Polsce dostał 0,01% głosów poparcia więc
      nikogo nie reprezentuje i powienien siedzieć cicho, zwłaszcza po tym jak jego
      szef Jaruzelski został postawiony w stan oskarżenia.
    • abwprl1 Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 07:43
      stdz1 napisał:

> Polska hołota, ot tyle.
      Dlaczego obraża się (pluje) swoje gniazdo. Jaśnie oświecony, inaczej.
    • snikiers21 Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 09:00
      I proszę gdzie się pojawi liga polskich rodzin tam ośmieszają Poskę i naród
      Polski ale robią to po katolicku no cóż te katoliki nie mają za grosz chonoru
      jest takie przysłowie jak świni się w oczy pluje to myśli że deszcz pada a z
      bandą Giertychów jest dokładnie tak samo wy oszołomy nie wypowiadajcie się w
      moim i domnie podobnym czyli ludzi normalnym wy parchy przez was cały świat na
      nas palcami pokazuje i patrzy na nas jak na idiotów a najlepiej byście wpadli
      do cudzych sypialni patrzeli jak się odbywa stosunek i rękoma sprawdzali czy
      aby ko0bieta ma w łonie sperme.JA MAM DOSKONAŁY POMYSŁ ZAMIAST NAZYWAĆ SIĘ LPR
      ZMIEŃCIE LPZ LIGA PIEPSZONYCH ZBOCZEŃCÓW............
    • unitestates Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 09:21
      Hehe widzę po stopniu reakcji że skundlonym parszywym komunistkom sumienie
      dopieka. Zabijanie zawsze jest zabijaniem nie ważne czy w obozie czy w łonie
      matki choć dla mnie zabicie dziecka w łonie matki jest bardziej makabryczne,,,
      matki kaci.
    • hernandez Coraz bardziej przekonuje sie ze polacy nie nadaja 16.11.05, 09:35
      sie do zycia z innymi ludzmi,gdzie nas nie wpuszcza to zawsze musimy wyjsc
      przed szereg i jakos dziwnie zawsze robimy z tego powodu z ciebie conajmniej
      debili. JEszcze kilka chwil i Polacy poza polska znow nie beda sie przyznawac
      do tego ze sa polakami bo im bedzie wstyd
    • corradocatani Wolność wypowiedzi... 16.11.05, 09:37
      Jestem jak najbardziej za wolnością wypowiedzi, ale nigdy za narzucaniem swoich
      poglądów innym. Istnieje mnóstwo innych możliwości wyrażenia swoich poglądów,
      walki o nie a nie robienie cyrku z rzeczy poważnych w poważnej instytucji.
      Polskia zaściankowość i pieniactwo powodują że opinia o Polakach jest jaka
      jest. chciałbym żebyśmy skończyli z przeświadczeniem o naszej wyjątkowości i
      przestali leczyc kompleksy wyimaginowaną misją ratowania świata. Umiejmy
      znaleźć się wśród innych narodów. Pchanie kija w tryby jest skuteczną metodą
      zatrzymania mechanizmu, lecz niestety wykluczającą dalsze jego działanie.
      Pozdrawiam wszystkich dla których zdrowy rozsądek nie jest rzecza obcą.
    • novicius Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 09:47
      Jeśli matce pozwoli się na usunięcie dziecka, to nie powstrzyma się ludzi od
      zabijania się nawzajem.
      • wdakra Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 14:12
        novicius napisał:

> Jeśli matce pozwoli się na usunięcie dziecka, to nie powstrzyma się ludzi od
        > zabijania się nawzajem.

Twqierdzisz, że zakaz aborcji jest równoznaczny z powstrzymaniem ludzi od
        zabijania się nawzajem? Historia daje podstawy do przeciwnego twierdzenia.
        • arcykr Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 28.11.05, 15:01
          Jakie to podstawy?
          • wdakra Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 28.11.05, 15:30
            arcykr napisał:

> Jakie to podstawy?

Możesz sobie sprawdzić, że najbardziej krwawe reżimy zakazywały aborcji.
            • z2006 Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 02.01.06, 09:41
              Na przykład w Polsce pod okupacja wolno było Polkom dokonywać aborcję.
    • widziane_inaczej Jajogłowi Inteligenci Czerwonej UE Drżyjcie 16.11.05, 10:00
    • abhaod heil romanie, nasz ukochany wodzu 16.11.05, 10:05
      biedaczysko, zakochal sie w matce Teresie
    • wardog1 Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 10:08
      Wszystkim tym zażartym przeciwnikom aborcji
      życzę by ich 12-13 letnie córki zaszły w ćiążę
    • widziane_inaczej Widać, że w Czerwonej UE wolno tylko demoralizować 16.11.05, 10:14
      Wolno tylko demoralizować
      Okazuje się, że lewicowi demoralizatorzy mogą prezentować wszystkie wygodne im
      poglądy, nie zważając na to, że ranią one czyjeś uczucia religijne, sieją
      zgorszenie lub najzwyczajniej w świecie godzą w elementarne poczucie dobrego
      smaku. Gdy jednak znajdą się ludzie, którzy stają w obronie życia
      najniewinniejszych istot na ziemi, co zdecydowanie wykracza poza zwykłą
      prezentację poglądów, to tego już czynić nie wolno. Interesujące, że do tego
      skandalicznego aktu agresji ze strony światopoglądowo-obyczajowych ekstremistów
      doszło w przeddzień ogłoszonego przez Organizację Narodów Zjednoczonych
      Międzynarodowego Dnia Tolerancji. Tylko dla kogo/czego ma być ta tolerancja?
    • gczern Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 10:20
      Ale Wiocha, no to Polaczki zamieszali, możemy być dumni w końcu każdy naród ma
      taką władzę na jaką sam sobie zasłużył!!!! Mam tylko nadzieję że drugi taki
      incydent spowoduje wyjazd naszych "euroosłów" na walizeczkach do naszego
      kochanego kraju z wilczym biletem żeby zobaczyli jacy naprawdę są maluczcy.
    • norymberga3 Czy na forum PE nie ma już ważniejszych spraw? 16.11.05, 10:23
    • o90 trafne porownanie 16.11.05, 10:35
      mordowanie niewinnych jest badz co badz charakterystyczne i dla nazizmu i dla
      aborcji.
      po co zabijac malucha ?
      donosic urodzic oddac do adopcji.
      proste i humanitarne
      no tak niepoprawne politycznie.
      skrobanka jako metoda natykoncepcyjna to lekka przesada jednakze.
      • o90 Re: trafne porownanie 16.11.05, 10:40
        z drugiej jednak strony aborcja TAK !!! masowa
        tylko z jednym wyjatkiem wsrod postepowej lewicy.
        w ten prosty aczkolwiek niehumanitarny sposob problem lewicosowsci znika z
        powodu braku nastepnego pokolenia w rodzinach zlewaczonych.
    • waldemar.r Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 10:42
      GIERTYCH TO PAŁA STARY ŁEB A JAK ZWYKLE TA PAŁA Z RADIA MARYJA MIESZA
    • exotique Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 10:43
      A za miesiąc sie okaze, że konstytucyjnie zostanie wprowadzony zakaz sprzedaży
      i stosowania tabletek antykoncepcyjnych, prezerwatyw i wszelkich innych
      NIEMORALNYCH środków, które nie pozwalają doprowadzić do zapłodnienia kobiety.
      Przecież to morderstwo plemników. Farsa.
      A Rydzyk, Kaczory i Giertychowe plemie już zaciera rece. Wstyd Polsko, Wstyd.
      Każdy wie, na kogo oddał głos.
    • lubelskie LPR zająłby się gospodarką a nie pierdołami !!!! 16.11.05, 10:45
      przecież największymi nazistami w Polsce są członkowie Młodzierzy
      Wszechpolskiej i LPR no i część PIS !!!!
    • fervex.adult "To skandal. To cenzura! -denerwował się Maciej G" 16.11.05, 10:59
      Ale juz zakaz parady rownosci w Warszawie i Poznaniu to nie jest skandal i nie
      jest cenzura. Co za matol z tego Giertycha.
    • azjael Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 11:06
      Hołota?! Nie... to po prostu LPR (nie obrażajmy hołoty stawiając ją na tejsamej
      pozycji co tych fanatycznych debili)
    • jacek.69 Aż palce z klawiatury opadają, kiedy czytam o tych 16.11.05, 11:07
      oszołomach. Chyba przyjdzie emigrować z kraju, chociaż nie jestem komunistą,
      pedałem, Żydem, murzynem, kosmitą....
    • lucass Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 11:08
      Polska hołota? chyba nie tym razem, nie przepadam za LPR i tym podobnymi
      partiami, ale w tym wypadku sie z nimi zgadzam - aborcja jest zabojstwem dla
      wlasnej wygody a ludzie protestujacy przeciwko takiej wystawie po prostu boją
      sie prawdy...
    • mlody_junak Re: Moja pipa należy do mnie i kler o tym nie dec 16.11.05, 11:09
      hehe, smiechu po pachy:)

ascasc - gratuluje wykształcenia! wielkie powinszowania: największe wrażenie
      zrobiło na mnie to liceum:)

a potem to zaprzeczanie - ubliżasz, i nie chcesz żeby ktoś Tobie ubliżał..

śmiechu po pachy.. przez łzy..

ascasc napisał:

> > bo ty tak mowisz cymbale ?
      >
      > Daruj sobie tego "cymbala" chamie. skonczylem liceum, studia dzienne,
      > podyplomowe i wierze, ze cos jednak soba reprezentuje i nie zycze sobie, zeby
      > byle kto mi ublizal (nawet jezeli inwektywy przez ciebie rzucone mnie nie
      > ruszaja)
      >
    • ascasc Re: Moja pipa należy do mnie i kler o tym nie dec 16.11.05, 11:17
      szkoda pradu na dyskusje z toba... rozumiem, że ze swoim podejsciem do ludzi
      robisz kariere na swiecie :]

pokrzycz sobie w kosmos.
    • anna-dark [...] 16.11.05, 11:19
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • zbychowiec Re: To może moje dziecko jest twoją własnością??? 16.11.05, 11:39
        czy ja twierdze ze twoje dziecko jest moja wlasnoscia ?
        ja tylko mowie, ze nie jest twoja wlasnoscia
        ono jest jednostka autonomiczna

wbij to sobie wreszcie do tego durnego lba, bo powtarzam to juz po raz ktorys i
        palce mnie bola od pisania na klawiaturze oczywistych rzeczy
        • anna-dark Zbychowiec masz coś z rycerza - łeb zakuty!!! 16.11.05, 12:06
          A co to znaczy "jednostka autonomiczna"? Każde dziecko ma rodziców, nieprawdaż?
          Więc de facto jest związane z nimi, najczęściej z rodziną/małżeństwem (pomijam
          przypadki genetycznych eksperymentów). Zważ na fakt, że życie człowieka,
          jednostki, obywatela, liczy się od momentu urodzenia (inaczej musiałbyś dodawać
          w swoim CV jakieś 9 miesięcy, może mniej...). Sprawa ochrony zarodka lub płodu
          nie jest tak jednoznaczna, i jest w różny sposób regulowana przez ustawodastwa
          różnych krajów (co nie zmienia faktu, że także istnieją w nich grupy ludzi nie
          zgadzających się z istniejącym status quo, zresztą w Polsce także). Jesteś
          radykałem - to bądź sobie, ale nie zmuszaj innych do akceptowania twoich
          światopoglądów, zasad moralnych, etycznych, społecznych, czy religijnych.
          "Paniał???" "Capito???" ZROZUMIAŁEŚ???
          P.S. A w klawiaturę walić nie musisz jak nie chcesz. Nikt tutaj za tobą płakał
          nie będzie.
          P.S. 2. Czytaj uważnie posty innych, bo gro informacji "połykasz", lub celowo
          omijasz w procesie swojego rozumowania.
          zbychowiec napisał:

> czy ja twierdze ze twoje dziecko jest moja wlasnoscia ?
          > ja tylko mowie, ze nie jest twoja wlasnoscia
          > ono jest jednostka autonomiczna
          >
          > wbij to sobie wreszcie do tego durnego lba, bo powtarzam to juz po raz ktorys
          i
          >
          > palce mnie bola od pisania na klawiaturze oczywistych rzeczy
          • zbychowiec Re: Zbychowiec masz coś z rycerza - łeb zakuty!!! 16.11.05, 12:29
            Ciesze sie ze poprosiles/as tate do komputera (jakosc wypowiedzi sie
            poprawila) - moderator bedzie mial mniej roboty.

Odpowiadam wiec kulturalnie:
            Rodzice dziecka maja prawo i obowiazek opieki nad tym dzieckiem, ale nie maja
            PRAWA WLASNOSCI tego dziecka. Nikt nie ma prawa wlasnosci zadnego innego
            czlowieka - niewolnictwo zniesiono juz dawno temu i lepiej do tego nie wracac.
            Moje przekonania, prawda, sa moja sprawa - dopoki moje przekonania nie mowia mi
            ze na przyklad jeden czlowiek zabija innego czlowieka. Jesli widze, ze jeden
            czlowiek zabija innego czlowieka, mam prawo i OBOWIAZEK reagowac i zrobic
            wszystko, zeby mordercy nie udalo sie wykonac swojego zamiaru.

• anna-dark Tobie zaczęły dzieci pisać??? 16.11.05, 12:35
              Tobie zaczęły dzieci pisać???

zbychowiec napisał:

> Ciesze sie ze poprosiles/as tate do komputera (jakosc wypowiedzi sie
              > poprawila) - moderator bedzie mial mniej roboty.
              >
              > Odpowiadam wiec kulturalnie:
              > Rodzice dziecka maja prawo i obowiazek opieki nad tym dzieckiem, ale nie maja
              > PRAWA WLASNOSCI tego dziecka. Nikt nie ma prawa wlasnosci zadnego innego
              > czlowieka - niewolnictwo zniesiono juz dawno temu i lepiej do tego nie wracac.
              > Moje przekonania, prawda, sa moja sprawa - dopoki moje przekonania nie mowia
              mi
              >
              > ze na przyklad jeden czlowiek zabija innego czlowieka. Jesli widze, ze jeden
              > czlowiek zabija innego czlowieka, mam prawo i OBOWIAZEK reagowac i zrobic
              > wszystko, zeby mordercy nie udalo sie wykonac swojego zamiaru.
              >
              • zbychowiec Re: Tobie zaczęły dzieci pisać??? 16.11.05, 12:55
                i oczywiscie zero polemiki z tezami zawartymi w mojej wypowiedzi dotyczacymi
                tematu watku

brawo
                • anna-dark Poczytaj powyżej 16.11.05, 12:57
                  Poczytaj powyżej

zbychowiec napisał:

> i oczywiscie zero polemiki z tezami zawartymi w mojej wypowiedzi dotyczacymi
                  > tematu watku
                  >
                  > brawo
          • johndoe Re: Zbychowiec masz coś z rycerza - łeb zakuty!!! 16.11.05, 15:48
            anna-dark napisała:

> Zważ na fakt, że życie człowieka,
            > jednostki, obywatela, liczy się od momentu urodzenia (inaczej musiałbyś >dodawać
            >
            > w swoim CV jakieś 9 miesięcy, może mniej...).

40 tygodni tak naprawde. jak rozumiem zarodek, ktory ma 39,5 tygodnia nie jest jeszcze czlowiekiem, bo nie ma cv? i mozna go wyskrobac, udusic czy tez utopic w soli?

• anna-dark Nieźle GW pogrywa!!! 16.11.05, 15:21
        Nieźle GW pogrywa!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka