telube Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 06:52 I znow wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 07:39 Czego ten indyk się tak indyczy. W Polsce dostał 0,01% głosów poparcia więc nikogo nie reprezentuje i powienien siedzieć cicho, zwłaszcza po tym jak jego szef Jaruzelski został postawiony w stan oskarżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
abwprl1 Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 07:43 stdz1 napisał: > Polska hołota, ot tyle. Dlaczego obraża się (pluje) swoje gniazdo. Jaśnie oświecony, inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
snikiers21 Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 09:00 I proszę gdzie się pojawi liga polskich rodzin tam ośmieszają Poskę i naród Polski ale robią to po katolicku no cóż te katoliki nie mają za grosz chonoru jest takie przysłowie jak świni się w oczy pluje to myśli że deszcz pada a z bandą Giertychów jest dokładnie tak samo wy oszołomy nie wypowiadajcie się w moim i domnie podobnym czyli ludzi normalnym wy parchy przez was cały świat na nas palcami pokazuje i patrzy na nas jak na idiotów a najlepiej byście wpadli do cudzych sypialni patrzeli jak się odbywa stosunek i rękoma sprawdzali czy aby ko0bieta ma w łonie sperme.JA MAM DOSKONAŁY POMYSŁ ZAMIAST NAZYWAĆ SIĘ LPR ZMIEŃCIE LPZ LIGA PIEPSZONYCH ZBOCZEŃCÓW............ Odpowiedz Link Zgłoś
unitestates Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 09:21 Hehe widzę po stopniu reakcji że skundlonym parszywym komunistkom sumienie dopieka. Zabijanie zawsze jest zabijaniem nie ważne czy w obozie czy w łonie matki choć dla mnie zabicie dziecka w łonie matki jest bardziej makabryczne,,, matki kaci. Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Coraz bardziej przekonuje sie ze polacy nie nadaja 16.11.05, 09:35 sie do zycia z innymi ludzmi,gdzie nas nie wpuszcza to zawsze musimy wyjsc przed szereg i jakos dziwnie zawsze robimy z tego powodu z ciebie conajmniej debili. JEszcze kilka chwil i Polacy poza polska znow nie beda sie przyznawac do tego ze sa polakami bo im bedzie wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Wolność wypowiedzi... 16.11.05, 09:37 Jestem jak najbardziej za wolnością wypowiedzi, ale nigdy za narzucaniem swoich poglądów innym. Istnieje mnóstwo innych możliwości wyrażenia swoich poglądów, walki o nie a nie robienie cyrku z rzeczy poważnych w poważnej instytucji. Polskia zaściankowość i pieniactwo powodują że opinia o Polakach jest jaka jest. chciałbym żebyśmy skończyli z przeświadczeniem o naszej wyjątkowości i przestali leczyc kompleksy wyimaginowaną misją ratowania świata. Umiejmy znaleźć się wśród innych narodów. Pchanie kija w tryby jest skuteczną metodą zatrzymania mechanizmu, lecz niestety wykluczającą dalsze jego działanie. Pozdrawiam wszystkich dla których zdrowy rozsądek nie jest rzecza obcą. Odpowiedz Link Zgłoś
novicius Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 09:47 Jeśli matce pozwoli się na usunięcie dziecka, to nie powstrzyma się ludzi od zabijania się nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 14:12 novicius napisał: > Jeśli matce pozwoli się na usunięcie dziecka, to nie powstrzyma się ludzi od > zabijania się nawzajem. Twqierdzisz, że zakaz aborcji jest równoznaczny z powstrzymaniem ludzi od zabijania się nawzajem? Historia daje podstawy do przeciwnego twierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 28.11.05, 15:01 Jakie to podstawy? Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 28.11.05, 15:30 arcykr napisał: > Jakie to podstawy? Możesz sobie sprawdzić, że najbardziej krwawe reżimy zakazywały aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
z2006 Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 02.01.06, 09:41 Na przykład w Polsce pod okupacja wolno było Polkom dokonywać aborcję. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod heil romanie, nasz ukochany wodzu 16.11.05, 10:05 biedaczysko, zakochal sie w matce Teresie Odpowiedz Link Zgłoś
wardog1 Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 10:08 Wszystkim tym zażartym przeciwnikom aborcji życzę by ich 12-13 letnie córki zaszły w ćiążę Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Widać, że w Czerwonej UE wolno tylko demoralizować 16.11.05, 10:14 Wolno tylko demoralizować Okazuje się, że lewicowi demoralizatorzy mogą prezentować wszystkie wygodne im poglądy, nie zważając na to, że ranią one czyjeś uczucia religijne, sieją zgorszenie lub najzwyczajniej w świecie godzą w elementarne poczucie dobrego smaku. Gdy jednak znajdą się ludzie, którzy stają w obronie życia najniewinniejszych istot na ziemi, co zdecydowanie wykracza poza zwykłą prezentację poglądów, to tego już czynić nie wolno. Interesujące, że do tego skandalicznego aktu agresji ze strony światopoglądowo-obyczajowych ekstremistów doszło w przeddzień ogłoszonego przez Organizację Narodów Zjednoczonych Międzynarodowego Dnia Tolerancji. Tylko dla kogo/czego ma być ta tolerancja? Odpowiedz Link Zgłoś
gczern Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 10:20 Ale Wiocha, no to Polaczki zamieszali, możemy być dumni w końcu każdy naród ma taką władzę na jaką sam sobie zasłużył!!!! Mam tylko nadzieję że drugi taki incydent spowoduje wyjazd naszych "euroosłów" na walizeczkach do naszego kochanego kraju z wilczym biletem żeby zobaczyli jacy naprawdę są maluczcy. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 trafne porownanie 16.11.05, 10:35 mordowanie niewinnych jest badz co badz charakterystyczne i dla nazizmu i dla aborcji. po co zabijac malucha ? donosic urodzic oddac do adopcji. proste i humanitarne no tak niepoprawne politycznie. skrobanka jako metoda natykoncepcyjna to lekka przesada jednakze. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: trafne porownanie 16.11.05, 10:40 z drugiej jednak strony aborcja TAK !!! masowa tylko z jednym wyjatkiem wsrod postepowej lewicy. w ten prosty aczkolwiek niehumanitarny sposob problem lewicosowsci znika z powodu braku nastepnego pokolenia w rodzinach zlewaczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar.r Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 10:42 GIERTYCH TO PAŁA STARY ŁEB A JAK ZWYKLE TA PAŁA Z RADIA MARYJA MIESZA Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 10:43 A za miesiąc sie okaze, że konstytucyjnie zostanie wprowadzony zakaz sprzedaży i stosowania tabletek antykoncepcyjnych, prezerwatyw i wszelkich innych NIEMORALNYCH środków, które nie pozwalają doprowadzić do zapłodnienia kobiety. Przecież to morderstwo plemników. Farsa. A Rydzyk, Kaczory i Giertychowe plemie już zaciera rece. Wstyd Polsko, Wstyd. Każdy wie, na kogo oddał głos. Odpowiedz Link Zgłoś
lubelskie LPR zająłby się gospodarką a nie pierdołami !!!! 16.11.05, 10:45 przecież największymi nazistami w Polsce są członkowie Młodzierzy Wszechpolskiej i LPR no i część PIS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult "To skandal. To cenzura! -denerwował się Maciej G" 16.11.05, 10:59 Ale juz zakaz parady rownosci w Warszawie i Poznaniu to nie jest skandal i nie jest cenzura. Co za matol z tego Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
azjael Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 11:06 Hołota?! Nie... to po prostu LPR (nie obrażajmy hołoty stawiając ją na tejsamej pozycji co tych fanatycznych debili) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Aż palce z klawiatury opadają, kiedy czytam o tych 16.11.05, 11:07 oszołomach. Chyba przyjdzie emigrować z kraju, chociaż nie jestem komunistą, pedałem, Żydem, murzynem, kosmitą.... Odpowiedz Link Zgłoś
lucass Re: Strasburg: awantura na wystawie antyaborcyjne 16.11.05, 11:08 Polska hołota? chyba nie tym razem, nie przepadam za LPR i tym podobnymi partiami, ale w tym wypadku sie z nimi zgadzam - aborcja jest zabojstwem dla wlasnej wygody a ludzie protestujacy przeciwko takiej wystawie po prostu boją sie prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_junak Re: Moja pipa należy do mnie i kler o tym nie dec 16.11.05, 11:09 hehe, smiechu po pachy:) ascasc - gratuluje wykształcenia! wielkie powinszowania: największe wrażenie zrobiło na mnie to liceum:) a potem to zaprzeczanie - ubliżasz, i nie chcesz żeby ktoś Tobie ubliżał.. śmiechu po pachy.. przez łzy.. ascasc napisał: > > bo ty tak mowisz cymbale ? > > Daruj sobie tego "cymbala" chamie. skonczylem liceum, studia dzienne, > podyplomowe i wierze, ze cos jednak soba reprezentuje i nie zycze sobie, zeby > byle kto mi ublizal (nawet jezeli inwektywy przez ciebie rzucone mnie nie > ruszaja) > Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc Re: Moja pipa należy do mnie i kler o tym nie dec 16.11.05, 11:17 szkoda pradu na dyskusje z toba... rozumiem, że ze swoim podejsciem do ludzi robisz kariere na swiecie :] pokrzycz sobie w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark [...] 16.11.05, 11:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychowiec Re: To może moje dziecko jest twoją własnością??? 16.11.05, 11:39 czy ja twierdze ze twoje dziecko jest moja wlasnoscia ? ja tylko mowie, ze nie jest twoja wlasnoscia ono jest jednostka autonomiczna wbij to sobie wreszcie do tego durnego lba, bo powtarzam to juz po raz ktorys i palce mnie bola od pisania na klawiaturze oczywistych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Zbychowiec masz coś z rycerza - łeb zakuty!!! 16.11.05, 12:06 A co to znaczy "jednostka autonomiczna"? Każde dziecko ma rodziców, nieprawdaż? Więc de facto jest związane z nimi, najczęściej z rodziną/małżeństwem (pomijam przypadki genetycznych eksperymentów). Zważ na fakt, że życie człowieka, jednostki, obywatela, liczy się od momentu urodzenia (inaczej musiałbyś dodawać w swoim CV jakieś 9 miesięcy, może mniej...). Sprawa ochrony zarodka lub płodu nie jest tak jednoznaczna, i jest w różny sposób regulowana przez ustawodastwa różnych krajów (co nie zmienia faktu, że także istnieją w nich grupy ludzi nie zgadzających się z istniejącym status quo, zresztą w Polsce także). Jesteś radykałem - to bądź sobie, ale nie zmuszaj innych do akceptowania twoich światopoglądów, zasad moralnych, etycznych, społecznych, czy religijnych. "Paniał???" "Capito???" ZROZUMIAŁEŚ??? P.S. A w klawiaturę walić nie musisz jak nie chcesz. Nikt tutaj za tobą płakał nie będzie. P.S. 2. Czytaj uważnie posty innych, bo gro informacji "połykasz", lub celowo omijasz w procesie swojego rozumowania. zbychowiec napisał: > czy ja twierdze ze twoje dziecko jest moja wlasnoscia ? > ja tylko mowie, ze nie jest twoja wlasnoscia > ono jest jednostka autonomiczna > > wbij to sobie wreszcie do tego durnego lba, bo powtarzam to juz po raz ktorys i > > palce mnie bola od pisania na klawiaturze oczywistych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
zbychowiec Re: Zbychowiec masz coś z rycerza - łeb zakuty!!! 16.11.05, 12:29 Ciesze sie ze poprosiles/as tate do komputera (jakosc wypowiedzi sie poprawila) - moderator bedzie mial mniej roboty. Odpowiadam wiec kulturalnie: Rodzice dziecka maja prawo i obowiazek opieki nad tym dzieckiem, ale nie maja PRAWA WLASNOSCI tego dziecka. Nikt nie ma prawa wlasnosci zadnego innego czlowieka - niewolnictwo zniesiono juz dawno temu i lepiej do tego nie wracac. Moje przekonania, prawda, sa moja sprawa - dopoki moje przekonania nie mowia mi ze na przyklad jeden czlowiek zabija innego czlowieka. Jesli widze, ze jeden czlowiek zabija innego czlowieka, mam prawo i OBOWIAZEK reagowac i zrobic wszystko, zeby mordercy nie udalo sie wykonac swojego zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Tobie zaczęły dzieci pisać??? 16.11.05, 12:35 Tobie zaczęły dzieci pisać??? zbychowiec napisał: > Ciesze sie ze poprosiles/as tate do komputera (jakosc wypowiedzi sie > poprawila) - moderator bedzie mial mniej roboty. > > Odpowiadam wiec kulturalnie: > Rodzice dziecka maja prawo i obowiazek opieki nad tym dzieckiem, ale nie maja > PRAWA WLASNOSCI tego dziecka. Nikt nie ma prawa wlasnosci zadnego innego > czlowieka - niewolnictwo zniesiono juz dawno temu i lepiej do tego nie wracac. > Moje przekonania, prawda, sa moja sprawa - dopoki moje przekonania nie mowia mi > > ze na przyklad jeden czlowiek zabija innego czlowieka. Jesli widze, ze jeden > czlowiek zabija innego czlowieka, mam prawo i OBOWIAZEK reagowac i zrobic > wszystko, zeby mordercy nie udalo sie wykonac swojego zamiaru. > Odpowiedz Link Zgłoś
zbychowiec Re: Tobie zaczęły dzieci pisać??? 16.11.05, 12:55 i oczywiscie zero polemiki z tezami zawartymi w mojej wypowiedzi dotyczacymi tematu watku brawo Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Poczytaj powyżej 16.11.05, 12:57 Poczytaj powyżej zbychowiec napisał: > i oczywiscie zero polemiki z tezami zawartymi w mojej wypowiedzi dotyczacymi > tematu watku > > brawo Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Zbychowiec masz coś z rycerza - łeb zakuty!!! 16.11.05, 15:48 anna-dark napisała: > Zważ na fakt, że życie człowieka, > jednostki, obywatela, liczy się od momentu urodzenia (inaczej musiałbyś >dodawać > > w swoim CV jakieś 9 miesięcy, może mniej...). 40 tygodni tak naprawde. jak rozumiem zarodek, ktory ma 39,5 tygodnia nie jest jeszcze czlowiekiem, bo nie ma cv? i mozna go wyskrobac, udusic czy tez utopic w soli? Odpowiedz Link Zgłoś