24.11.05, 00:56
o co ci poszlo, do jasnej anielci, z tym watkiem? pisalam jak glupia prawie
godzine do anny, a tu nagle fru.... przez 65 wpisow trzymalas go na forum, a
tu nagle po napisaniu mojej odpowiedzi wyrzucilas. napisalam tam cos
obrazliwego?
dosyc to denerwujace, trzymanie na forum postow tego gnoja goldbauma, ktory
klamie i kreci i manipuluje, a wyrzucanie postu jak ten moj. idiotyzm.
Obserwuj wątek
    • kropka Re: do kropki 24.11.05, 01:03
      pytałam, czy skończyliście. Nikt sie nie odezwał.
      Sprawdź na Oslej.
      • dana33 Re: do kropki 24.11.05, 01:10
        a ja nie o tym watku, tylko o tym: Ilu Zydów zginęło za pomoc Polakom - ban za
        to

nic nie moglam widziec, bo mimo, ze naleze do narodu wybranego, to jak to sie u
        nas mowi, jedna dupa moge tanczyc tylko na jednym weselu: jaki pisze do anny,
        to nie moge czytac co sie dzieje na innych watkach.
        • cepimierz Re: do kropki 24.11.05, 01:15
          Oho -
          • dana33 Re: do kropki 24.11.05, 01:19
            to do mnie? nie jestem zirytowana, jestem lekko zdziwiona, ale wlasciwie to tez
            nie.
            nigdy nie sapie przez nos. i garnkow i talerzy tez nie przestawiam glosno, bo
            lubie moje talerze i szkoda mi byloby je uszkodzic.
        • grzegorz1948 Re: danus 24.11.05, 01:32
          Bedziesz miala czas kiecke uprac zeby sie nikt nie kleil no i obiad dla twojej
          strzelajacej rodzinki ugotowac
        • heraldek Kropka cie wybrala bo nalezysz do wybranych... 24.11.05, 01:32
          ...i dlatego ciesz sie ze to sie nie zdazylo
          w Auschwitz...
          • cepimierz Re: Kropka cie wybrala bo nalezysz do wybranych.. 24.11.05, 01:39
            Skąd ty człowieku tu przylazłeś? Nie masz żadnego ludzkiego pomysłu na wejście? Z tą odzywką to taki z ciebie heraldek jak z koziej rzyci trąba.

Poniał?
    • cepimierz No współczuję --- 24.11.05, 01:12
      Ośla ławka!

Ale nie przejmuj się, bo i tak nie jest źle. Pisanie co raz lepiej po polsku to też nie byle co.

Jak się to mówi: nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
      • dana33 Re: No współczuję --- 24.11.05, 01:17
        zupelnie sie nie przejmuje cepie, nie pierwszy raz i nie ostatni. na odwrot,
        doszlam do wniosku ze to lepiej byc na oslej, bo kazdy tam leci i czyta, a tu
        nie kazdy.
        szkoda mi tylko odpowiedzi do anny, bo sobie zadalam trud. ale juz jej dalam
        znac, gdzie ma szukac.
        ty sie kochanie, nie lituj nade mna. ty sie lepiej lituj nad samym soba.
        glupio marnowac zycie na szukanie watkow negatywnych o israelu. tak mysle. ale
        ostatecznie to twoje zycie, nie? kiedys myslalam, ze moze jestes elegancki
        antysemita, ale w sumie zyczliwy czlowiek. pomylilam sie. nu, ale i to tez
        przezyje, nie pierwsze i nie ostatnie rozczarowanie w moim zyciu, mialam nawet
        gorsze.
        • pauline.kaczanow Re: No współczuję --- 24.11.05, 01:22
          Ty widzialas kiedy "eleganckiego antysemite"?
          ( pomijajac stroj ? )
          • dana33 Re: No współczuję --- 24.11.05, 01:29
            jasne, cep zawsze byl. nigdy nie bluzgal, nigdy nie uzyl ani jednego
            niecenzuralnego slowa, chyba ze dogryzal jednemu, co sie pisal kahana hai a cep
            robi z tego kahane huj, ale to tez nie bylo tak strasznie wulgarne, bo
            ostatecznie co jest w h..u wulgarne?? :))))
            ja lubie cepa, mimo wszystko, taka masochistka jestem... :))))
            • cepimierz Re: No współczuję --- 24.11.05, 01:36
              dana33 napisała:

> jasne, cep zawsze byl. nigdy nie bluzgal, nigdy nie uzyl ani jednego
              > niecenzuralnego slowa, chyba ze dogryzal jednemu, co sie pisal kahana hai a cep
              >
              > robi z tego kahane huj, ale to tez nie bylo tak strasznie wulgarne, bo
              > ostatecznie co jest w h..u wulgarne?? :))))
              > ja lubie cepa, mimo wszystko, taka masochistka jestem... :))))

Dana,

Wzruszyłaś mnie. Widzę, że jesteś rozczarowana. Korespondowałaż z eleganckim antysemitą, a tu wylazł z gościa niemyty niegolony nie-antysemita.

Przykre to, ale tak bywa. Życie jest pełne rozczarowań.

Co do tej drugiej kwestii. Też się zgadzam, że nic w tym wulgarnego, zwłaszcza w pewnych okolicznościach. Ale zważ, że zawsze pisałem Kahane chui! Bo ja już mam tak, że jestem przyzwyczajony do pilnowania ortograficznej normy.

• dana33 Re: No współczuję --- 24.11.05, 01:40
                hihihi, nigdy nie wiedzialam, czy to prze h czy przez ch... widzisz, nawet sie
                od ciebie czegos ucze... :))))

nu, tylko sie nie zaplacz, cepku, bo tego bym nie przezyla.... ale jak sie
                wzruszasz, to jeszzce jest nadzieja...

ide spac w koncu, bo juz zaraz 3 w nocy, jutro w biurze przynajmniej musze
                zrobi dobre wrazenie, a oprocz tego doszlo tutaj na ten mily watek dwoch
                smierdzieli... zawsze znajda sie tacy, co z zapalem lubia psuc.
                widzisz, ja cie lubie szczegolnie ostatnio, bo sie przestales obrazac jak
                principessa... :)))) walniesz, ja oddam i potem dalej mozna sobie gadac.... tak
                to powinno byc...
                dobranoc tobie, kropce i paulince.
                • cepimierz Re: No współczuję --- 24.11.05, 01:44
                  A bo to dlatego, że spotkałem ostatnio jedną taką, i od niej sie uczę lżejszego podejścia do spraw.

Ale muszę się częściej golić.
        • cepimierz Re: No współczuję --- 24.11.05, 01:29
          Ja Ci tu z czystej życzliwości wwpisuję wyrazy współczucia i pociechy, a Ty co?

No co? No co? No co? No co? No co? No co? No co? No co? No co ja Ci zrobiłem?

Juz nie pamiętam, jak tam idzie dalej ta piosenka, może Kropka pomoże - jeśli się nie przerazi moich rymotwórczych skłonności.

A co Ty zaraz z tymi negatywnymi wątkami? W polityce pełno jest głupków. I to przez nich życie jest ciekawe. (Weź np. takiego Löppera, wątpię, żebyście mieli takiego okaza - chociaż, kto wie?). Jak idziesz z dzieciakami do ZOO to chyba nie po to, żeby im pokazywać konia, krowę czy wróbla? Tylko chyba dziobaka, żyrafę czy pytona?

• dana33 Re: No współczuję --- 24.11.05, 01:33
            spoko, cepku, myslisz ze polska sobie zrobila patent na glupkow? my mamy tez.
            swoich, zydowskich. jak nie bedziesz taki niezyczliwy, to ci bede zdawac
            sprawozdania z nastepnych miesiecy, bo bedzie ciekawie... u nas zawsze
            ciekawie, a jak przychodzi do wyborow, to bijemy rekordy swiatowe... z lewa na
            prawo, czasem po drodze wpadaja do srodka, potem leca na nowe podworka.... ty
            sie lepiej nie pytaj o szczegoly, bo nie wyjdziesz z lazienki...
            zapowiada sie doskonale...
            • cepimierz Re: No współczuję --- 24.11.05, 01:42
              OK

Czekam na wieści. Już nie mogę się doczekać, kiedy nowa partia Szarona zostanie uznana za skrajną lewicę, a do Sz. zaczną się zwracać w Knesecie per towarzyszu.
              • dana33 Re: No współczuję --- 24.11.05, 13:02
                nie, nie..... te czasy to minely.... teraz czasami w knesecie jeden wyzywa
                drugiego od hitlera.... jest postep... :))))
                tymczasem ganiaja kazda partia za swoimi, zeby nie przeszli do sharona. a nowa
                partia sharona dostala imie: kadima, czyli naprzod... a peretz, jako przywodca
                partii dostal cadillaca i ochroniarzy... :))))
                • tees1 ten Szaron to taki izraelski Kaczynski? /nt 24.11.05, 15:23
                  • dana33 Re: ten Szaron to taki izraelski Kaczynski? /nt 24.11.05, 15:42
                    nie.... nie znam dobrze kaczynskiego, slyszalam o nim rozne rzeczy, zalezy po
                    jakiej stronie stal dany opowiadacz. ale sharon wlasciwie to historia israela,
                    ktora on tez tworzyl i wie co robi. zmienil troche swoje zdanie, ale napewno
                    bedzie dobrze uwazal, zeby zabezpieczyc israelowi bezpieczne granice.
                    no i sam widzisz, postanowil oddac gaze i zrobil to mimo wielkich protestow
                    wlasnego rzadu. i jestem pewna, ze wygra wybory.
                    • dan34bratdany33 Re: ten Szaron to taki izraelski Kaczynski? /nt 24.11.05, 17:59
                      Nu faktycznie nietypowy z niego zlodziej-bo oddal.
                      Czy moze dlatego ze go zlapano na kradziezy?
                      Nu bo wiesz ze zlodzieja karza nie dlatego ze ukradl
                      tylko dlatego ze sie dal zlapac.
                      Rasowy z niego zlodziej niepowiem bo kazal sobie
                      zaplacic za niszczenie tego co tam pobudowal.
    • bam_buko dana ty znow placzesz,skarzysz i narzekaz?? 24.11.05, 14:45
      w kropce-cenzorze pomocy szukasz- marudna sie robisz
      nie myslalas o jakims dluzszym urlopie................z FS
      • dana33 Re: dana ty znow placzesz,skarzysz i narzekaz?? 24.11.05, 15:44
        tys przeczytal moj wpis poczatkowy jako placz, skarzenie sie i narzekanie?
        widac, nie rozumiesz, co czytasz, bambuczku.
    • remekk Dana "ocenia" ... 24.11.05, 15:29
      > dosyc to denerwujace, trzymanie na forum postow tego gnoja goldbauma, ktory
      > klamie i kreci i manipuluje, a wyrzucanie postu jak ten moj. idiotyzm
      Popatrz no na siebie i innych twoich pobratymców - możesz mi wierzyć wasze
      "dzieła" robia wrażenie na osobach postronnych ... .
      • dana33 Re: Dana "ocenia" ... 24.11.05, 15:45
        nastepny smierdziel...
        • dan34bratdany33 Re: Dana "ocenia" ... 24.11.05, 18:04
          dana rozrabiasz jak pijany zajac w kapusci
          a tobie sie wydalje ze walczysz o istnienie Izraela.

Kropka-choc faktycznie irytujaca ostatnie co potrzebuje
          to twoich dyplomatycznych reprymend.Poprostu nie widzisz
          ze kazdy normalny(ciucka-nerwowa)zauwazy
          ze za duzo to nawet swinie nie chca chocby
          nawet byly karmione koszernym jedzeniem.
        • explicit Re: Dana "ocenia" ... 24.11.05, 18:23
          I jeszcze jeden - Mnie tez tnie , ale co mi tam ,... :)))

uklony

==============================================================================

nastepny smierdziel...

Goldie umiejetnie obnaza brak logiki twojego belkotu , nic wiecej . Probujac
          wmowic nam ze dziecko bylo zagrozeniem dla tego bydlaka z tej odleglosci stawia
          znak rownania miedzy wami . Nie jestes lepsza od niego ,...

Widzisz ciucius , aprobata czy apatia tez zabijaja - Kto jak kto , ale Zydzi
          powinni to pamietac ,...

przysiad

==============================================================================

ale 3/4 tego watku, to wpisy tego smierdziela goldbauma, ktory po prostu
          komentuje kazdy normalny wpis moj lub innego forumowicza ktory ma inne zdanie
          niz ten gnojek, komentujac zdanie po zdaniu odpowiednio ironicznie przekrecajac
          kompletnie to co chcial powiedziec autor i manipulujac sensem wypowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka