ogorek_zielony 24.11.05, 17:34 Mili gawdziarze, przybledy i dostojni tfurcy opinii publicznej, Otoz oznajmiam co nastepuje. Jam jest Ogorek. I sie przed niczym nie cofne. Ogorek Zrobil Trzy Nieregularne Kroki w Tyl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borrek Re: Jam jest Ogorek 24.11.05, 19:10 Ogorek, caluj nas wszystkich psa w nos albo w pomarszczona dupe. I co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ogorek_zielony Re: Jam jest Ogorek 24.11.05, 19:13 borrek napisał: > Ogorek, caluj nas wszystkich psa w nos albo w pomarszczona dupe. > I co ty na to? Wolalby w swieza umyta buzie. Szczegolne Was Borrek. Ogorek Zrobil Usta W Dziobek Odpowiedz Link Zgłoś
borrek Re: Jam jest Ogorek 24.11.05, 19:23 Sam nie wiem co powiedziec.Dam obrazek. www.cagle.com/working/051118/ares.gif Odpowiedz Link Zgłoś
ogorek_zielony Re: Jam jest Ogorek 24.11.05, 19:47 borrek napisał: > Sam nie wiem co powiedziec.Dam obrazek. > <a href="www.cagle.com/working/051118/ares.gif" Spojrz mi po prostu gleboko w oczka i sie zarumien. Ja jestem takze Osama. Ogorek Szybko Polubil Borrka Odpowiedz Link Zgłoś
ogorek_zielony Re: Kutwa, po antymuslimie, kolejny wariat na for 24.11.05, 19:52 lortea napisał: > Czy ktoś ma zdjęcie rośliny "justicia lorteae"? Jeśli ma to byłbym wdzięczny za podesłanie mi na maila. > Zapraszam na forum Polska-Rosja. Ja mam. Ale, ze boje Ci dac, bo mnie moglbys pogryzc. Czy moge Ci to zdjecie wyslac zapakowane w plastikowa bombe? Ogorek Napiety jak Strusia Struna Odpowiedz Link Zgłoś
borrek Re: Kutwa, po antymuslimie, kolejny wariat na for 24.11.05, 19:53 2005.11.24 16:34 Zamach na bazarze w HilliWedług wstępnych doniesień, co najmniej 14 osób zginęło w wybuchu samochodu-pułapki na bazarze w irackim mieście Hilla. Obrazek. www.cagle.com/working/050701/matson.gif Odpowiedz Link Zgłoś
ogorek_zielony Re: Kutwa, po antymuslimie, kolejny wariat na for 24.11.05, 19:57 borrek napisał: > 2005.11.24 16:34 > Zamach na bazarze w HilliWedług wstępnych doniesień, co najmniej 14 osób zginęł > o > w wybuchu samochodu-pułapki na bazarze w irackim mieście Hilla. > Obrazek. > www.cagle.com/working/050701/matson.gif My Ogorrek dzialamy sprawnie i w pelni nieomylnego zaskoczenia. Asta la vista lortea. Ogorek Zna Arabski Odpowiedz Link Zgłoś
borrek Re: Kutwa, po antymuslimie, kolejny wariat na for 24.11.05, 20:00 cagle.msnbc.com/working/050421/booth.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ogorek_zielony Re: Kutwa, po antymuslimie, kolejny wariat na for 24.11.05, 20:04 borrek napisał: > cagle.msnbc.com/working/050421/booth.jpg A Kindom for a pony! Pytanie: z jakiej sztuki sztuki Szekspira jest ten cytat? Kurrturalny Ogorrek Odpowiedz Link Zgłoś
borrek Re: Kutwa, po antymuslimie, kolejny wariat na for 24.11.05, 20:23 ogorek_zielony napisał: > borrek napisał: > > > cagle.msnbc.com/working/050421/booth.jpg > > A Kindom for a pony! > > Pytanie: z jakiej sztuki sztuki Szekspira jest ten cytat? > > Kurrturalny Ogorrek Nie wiem.Dawno nie bylem w teatrze.A jak bylem to widzialem sztuke pt."Na szkle malowane".Maryla Rodowicz tez spiewala. Odpowiedz Link Zgłoś
ogorek_zielony Re: Kutwa, po antymuslimie, kolejny wariat na for 24.11.05, 20:42 borrek napisał: > ogorek_zielony napisał: > > > borrek napisał: > > > > > cagle.msnbc.com/working/050421/booth.jpg > > > > A Kindom for a pony! > > > > Pytanie: z jakiej sztuki sztuki Szekspira jest ten cytat? > > > > Kurrturalny Ogorrek > > Nie wiem.Dawno nie bylem w teatrze.A jak bylem to widzialem sztuke pt."Na szkle > malowane".Maryla Rodowicz tez spiewala. To Maryla Rodowicz jeszcze zyje? Ale na pewno jest w skansenie dla dinozaurow? Ogorek Dino XII Odpowiedz Link Zgłoś
rhabarberbarbarabarbarbarenbar Re: Kutwa, po antymuslimie, kolejny wariat na for 24.11.05, 20:45 ogorek_zielony napisał: >> To Maryla Rodowicz jeszcze zyje? > Ale na pewno jest w skansenie dla dinozaurow? > > Ogorek Dino XII A gdzie sie podzialy Twoje maniery, cucumber ? To ty nie wiesz, ze kobiety sie nie starzeja lecz dojrzewaja z czasem ? Jak dobre wino a calkiem inaczej niz warzywka. Odpowiedz Link Zgłoś
ogorek_zielony Re: Kutwa, po antymuslimie, kolejny wariat na for 24.11.05, 21:42 > ogorek_zielony napisał: > > >> To Maryla Rodowicz jeszcze zyje? > > Ale na pewno jest w skansenie dla dinozaurow? > > > > Ogorek Dino XII > > A gdzie sie podzialy Twoje maniery, cucumber ? > To ty nie wiesz, ze kobiety sie nie starzeja lecz dojrzewaja z czasem ? > Jak dobre wino a calkiem inaczej niz warzywka. Z calym respektem, Bacha, ale kto Ci powiedzial ze Maryla do kobieta? A wszstko o kobitach i kobietach wiem. Szczegolnie, ze sa jak dobre wino. Zadurzyc sie mozna, Bacha. Ogorek Peka W Szwach Odpowiedz Link Zgłoś