Dodaj do ulubionych

DO NATRĘTNYCH AGITATORÓW

IP: proxy / *.chello.pl 23.10.02, 11:07
Rozumiem, że każdy ma prawo do własnego zdania tyle, że w pewnym momencie
natrętne jego wypowiadanie może przybrać formę tendencyjnej nagonki. Może
macie swoje powody do nienawiści, ale pomyślcie, że może to kogoś gówno
obchodzić. Co chcecie zarażać swoją nienawiścią ? Kto wam za to płaci Mossad,
Stany, a może lokalne kółko ONR u ? Dostajecie wynagrodzenie w szeklach, czy
w dolarach ? A może wy na prawdę się Arabów boicie.. jak was tak denerwują ,
to zapiszcie się do US Army i leccie na bliski wschód, leccie do Izraela
walczyć u boku swoich idoli. Jak nie, to chociaż działajcie lokalnie i
podpalcie bude z kebabami. Świeccie przykładem. bądzcie wojo_wnikami czynem a
nie słowem ! A wy co tchórze śmierdzące ? Przeprowadzacie agitke anonimowo
zza komputera ? Podjudzić i w krzaki. Bojowe z was chłopaki...
Skończcie tą farse bo po pierwsze robicie z siebie błaznów, po drugie nikomu
już nie chce się czytać tych wypocin po angielsku o kolejnych ofiarach
terorystów ( przypominam to polskie forum ). A po trzecie pamiętajcie
Kto sieje wiatr ten zbiera burzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Luki Facet, jesli ktos... IP: 141.63.88.* 23.10.02, 11:59
      ... jest tu natretnym agitatorem, to tylko Ty i Tobie podobni.
      • _miszka44 Re: Facet, jesli ktos... 23.10.02, 12:13
        Masz racje kolego, popieram. Mosad dziala i tu na tym forum. Uwazaj, bo cie
        zaraz zalatwia, oni wszystko potrafia te kanalie. Najgorsze to to, ze oni biora
        forse i w dolarach, rublach, zlotech. Im zadna forsa nie smierdzi.
        Zeby byli jewrejami ale nie to goje polaczki, sprzedawczyki.

• Gość: momento Re: Facet, jesli ktos... IP: proxy / *.chello.pl 23.10.02, 12:22
        O, to już awansowałem do roli agitatora... ciekawe czego ? Czy agitacją jest
        irytacja, że 3/4 postów jest tutaj o złych Arabach ? Arab podłożył bombe, Arab
        to, Arab tamto, Arab spierdział się w autobusie, Arab się nie myje. Kurwa co
        mnie to obchodzi !? To, że dwie chore ideologie chcą wciągnąć w swój lokalny
        konflikt cały świat, to nie znaczy, że mam się temu poddawać. Każdy ma ten
        temat swoje zdanie, ale taka agitka przekracza już granice normalnej dyskusji.
        Do czego niby agituje, ja i mi podobni... czyli niby kto ? Jak mi powiesz, że
        klakierzy terorystów to się chyba rozpłacze ze śmiechu.
        • puls Facet, trzeba miec reke na pulsie Islam pelznie do 23.10.02, 12:47
          nas.
          To wrog Chrzescijan i demokracji i zanim sie obejrzymy po faszyzmie i
          komunizmie bedzie islam.
          Arabska propaganda klamstwa drazy powoli i spojscie nawet ta swinia Lepper
          lazi w arafatce i chce do Iraku jechac.
          • Gość: momento Re: Facet, trzeba miec reke na pulsie Islam pelzn IP: proxy / *.chello.pl 23.10.02, 13:39
            Sprytne oko dostrzeże, że propaganda płynie z dwóch stron. Jedni i drudzy są
            siebie warci. A dyktatura islamska nam raczej nie grozi, nie ma co przesadzać.
            • lekarz_dyzurny Re: Facet, trzeba miec reke na pulsie Islam pelzn 23.10.02, 13:49
              Jasne. Jakby mirmat powiedział "typowa postawa gościa siedzącego na płocie". I
              gdzież by on tam sobie ręce czyms takim brudził.
              • Gość: momento Re: Facet, trzeba miec reke na pulsie Islam pelzn IP: proxy / *.chello.pl 23.10.02, 14:00
                No skoro podpierasz się tak znamienitym międzynarodowym autorytetem jak prof
                mirmat, to nie mam co nawet dyskutować...
                Powiedz lepiej swojemu koleżce mirmatowi, że jakoś Szwajcaria na siedzeniu na
                płocie źle nie wyszła, a Brazylia, też specjalnie się Adolfem nie przejmowała.
                • lekarz_dyzurny Re: Facet, trzeba miec reke na pulsie Islam pelzn 23.10.02, 14:38
                  Dlatego nie tacy jak ty pchaja bryłę świata...
                  Na marginesie: w Czechosłowacji też myslano w ten sposób i nie najlepiej na tym
                  wyszli w '38
                  • Gość: momento Re: Facet, trzeba miec reke na pulsie Islam pelzn IP: proxy / *.chello.pl 23.10.02, 14:44
                    Jest też takie powiedzenie. Przyczepiło się gówno do okrętu i myśli, że jest
                    sterem.
                    Skoro czujesz się lepiej jeśli myślisz, że popierając USA robisz wielką
                    politykę, to gratuluje samopoczucia. Jedyne co chce pokazać, to to, że polityka
                    powstaje daleko, daleko od nas i umiejętną agitacją zdobywa swoich zwolenników.
                    Dajecie się podpuszczać i tyle. Ja przynajmniej mam odwagę, się przyznać, że i
                    tak nie mam wpływu na bieg wydarzeń, więc niech przynajmniej bieg wydarzeń nie
                    ma wpływu na mnie. A jeszcze tracić nerwy ?! Nie miała baba kłopotu ...Tyle.
                    • lekarz_dyzurny Re: Facet, trzeba miec reke na pulsie Islam pelzn 23.10.02, 14:58
                      Gratuluje zdolności do samokrytyki. Mimo wszystko nie posunąłbym się do
                      nazwania gównem siebie samego. Najwyraźniej nie zauważasz że to tobie
                      najbardziej przeszkadza rzeczywistośc, i to wirtualna. Wielka polityka na forum
                      GW :))póknij sie w czółko.
                      • Gość: momento Re: Facet, trzeba miec reke na pulsie Islam pelzn IP: proxy / *.chello.pl 23.10.02, 15:06
                        Nie przeszkadza mi. Irytuje. Irytuje mnie to, że ktoś z zaciekłością fanatyka
                        wypisuje tendencyjne posty i robi tu śmietnik. A co gorsza przeczyta to wolniej
                        myślący internauta i jeszcze weźmie za dobrą monete. Doskonale rozumiem, że
                        forum GW to nie gabinet prezydencki, ale chyba trzeba by było to wytłumaczyć
                        komu innemu, bo niektórzy chyba trochę za bardzo się wczuwają w swoje wirtualne
                        role, a to na zdrowie nie wychodzi.
                        • lekarz_dyzurny Re: Facet, trzeba miec reke na pulsie Islam pelzn 23.10.02, 15:13
                          No więc czemu nie przeniesiesz sie na forum "Kwiaty doniczkowe"? Jakim prawem
                          uzurpujesz sobie prawo by decydować co powinno interesować publiczność forum?
                          • Gość: momento Re: Facet, trzeba miec reke na pulsie Islam pelzn IP: proxy / *.chello.pl 23.10.02, 15:23
                            Bo gówno wiem o kwiatach doniczkowych. A prawa do niczego sobie nie uzurpuje.
                            To raczej ty uzurpujesz sobie prawo to tego, że twoje poglądy są jedynie
                            słuszne, a reszta jest w błędzie. Jeszcze podpierasz się jakimś mirmatem. Też
                            mogę ci napisać, że alfa 1 napisał, że na Marsie jest milionowa metropolia
                            termitów. Przekonujące co ? Weź człowieku naparz sobie nerwosanu, bo się
                            jeszcze zagotujesz. Z resztą widzisz, jak się unosisz jak ktoś mówi co innego
                            niż ty myślisz. Właśnie o tym pisze. Niektórzy na tym forum zachowują się tak
                            jakby im miały wzrosnąć pobory od każdego przekonanego. Ochłoń.
      • Gość: momento Re: Facet, jesli ktos... IP: proxy / *.chello.pl 23.10.02, 12:28
        O, to już awansowałem do roli agitatora... ciekawe czego ? Czy agitacją jest
        irytacja, że 3/4 postów jest tutaj o złych Arabach ? Arab podłożył bombe, Arab
        to, Arab tamto, Arab spierdział się w autobusie, Arab się nie myje. Kurwa co
        mnie to obchodzi !? To, że dwie chore ideologie chcą wciągnąć w swój lokalny
        konflikt cały świat, to nie znaczy, że mam się temu poddawać. Każdy ma ten
        temat swoje zdanie, ale taka agitka przekracza już granice normalnej dyskusji.
        Do czego niby agituje, ja i mi podobni... czyli niby kto ? Jak mi powiesz, że
        klakierzy terorystów to się chyba rozpłacze ze śmiechu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka