Gość: |v|rowa IP: 134.174.196.* 28.10.02, 17:05 Blagam Panstwa, wyrzuccie z forum te beztekstowe watki zaczynajace sie od ISLAMIC CRIMES itp. Tylko zasmiecaja forum. Wszyscy ktorzy sie zgadzaja z ta petycja - prosze dolaczcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PULS Re: DO REDAKCJI IP: *.24.116.186.Dial1.Chicago1.Level3.net 28.10.02, 17:08 Gość portalu: |v|rowa napisał(a): > Blagam Panstwa, wyrzuccie z forum te beztekstowe watki zaczynajace sie od > ISLAMIC CRIMES itp. Tylko zasmiecaja forum. > Wszyscy ktorzy sie zgadzaja z ta petycja - prosze dolaczcie sie. -------------------------------------------------------------------------------- Autonomoia -co znaczy prawo do zycia pod dyktando okupanta.Eufemizm ktory zastapuje rzeczywiste dzialania wroga ktorymi sa calkowite zkoszarowanie i zpacyfikowanie a nawet mordowanie jezeli zajdzie taka potrzeba tubylczej ludnosci dla celow ekonomicznych i politycznych Palestyna-walka syjonistow o ziemie do tworzenia Izraela na terenach rabowanych oraz ekstermninacja palestynczykow dla utzrzymania przewagi populacji zydowskiej. Czecznia -neokolonializm o utrzymanie i eksploatacje zloz naturalnych miedzy innymi ropa i zloza uranu. Wspolnym mianownikiem tych eksterministycznych mordow na tych narodach jest zydostwo swiatowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. Re: DO REDAKCJI IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 17:12 wątków jest faktycznie dużo . Ale nie są one w żadnym wypadku idiotyczne . To fakty . Ja wiem ,ze wielbiciele czeczeńskiego bandytyzmu obawiają sie ,że watki te nieuchronnie mogą się komuś skojarzyć z dzialalnościa ich idoli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: DO REDAKCJI IP: 134.174.196.* 28.10.02, 17:17 Gość portalu: wojciech j. napisał(a): > wątków jest faktycznie dużo . Ale nie są one w żadnym wypadku idiotyczne . > To fakty . > Ja wiem ,ze wielbiciele czeczeńskiego bandytyzmu obawiają sie ,że watki te > nieuchronnie mogą się komuś skojarzyć z dzialalnościa ich idoli . To niech ich autor ujmie to w jeden MEGAWATEK skladajacy sie z wielu podwatkow. Bo ja tez moge zaraz napisac 200 watkow pod tytulem UWOLNIC ORKE i co mi kto zrobi? Dla mnie uwolnienie orki to bardzo wazna sprawa :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Przylaczam sie IP: 212.74.226.* 28.10.02, 19:45 Bardzo slusznie napisane Odpowiedz Link Zgłoś
greatwhite Nie popieram takiego zasmiecania forum ale 28.10.02, 22:00 popieram to co autor chcial powiedziec. Niestety czy wam sie to podoba czy nie, czy chcecie udawac ze tak nie jest, czy po prostu w to nie wierzycie, Islam atakuje nas, nasz sposob zycia a my udajemy ze tego nie widzimy. Nie ma dnia bez morderstwa wykonanego przez wyznawcow tej religii: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=3367261 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: Nie popieram takiego zasmiecania forum ale IP: 134.174.196.* 29.10.02, 01:47 greatwhite napisała: Islam > atakuje nas, nasz sposob zycia a my udajemy ze tego nie widzimy. Nie ma dnia > bez morderstwa wykonanego przez wyznawcow tej religii: Ja mysle, ze nie ma dnia bez morderstwa popelnionego przez "wyznawcow" wiekszosci religii swiata..... Odpowiedz Link Zgłoś
greatwhite Re: Nie popieram takiego zasmiecania forum ale 29.10.02, 01:52 Gość portalu: |v|rowa napisał(a): > greatwhite napisała: > Islam > > atakuje nas, nasz sposob zycia a my udajemy ze tego nie widzimy. Nie ma dn > ia > > bez morderstwa wykonanego przez wyznawcow tej religii: > > > Ja mysle, ze nie ma dnia bez morderstwa popelnionego przez "wyznawcow" > wiekszosci religii swiata..... Tylko Islam ostatnio robi nadgodziny i jestem pewny ze ty sobie dobrze sprawe z tego zdajesz. Poprawnosc polityczna nie zawsze wychodzi nam na zdrowie. pzdr GreatWhite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: Nie popieram takiego zasmiecania forum ale IP: *.block2.tc1.rnktel.net 29.10.02, 02:43 greatwhite napisała: > Gość portalu: |v|rowa napisał(a): > > > greatwhite napisała: > > Islam > > > atakuje nas, nasz sposob zycia a my udajemy ze tego nie widzimy. Nie > ma dn > > ia > > > bez morderstwa wykonanego przez wyznawcow tej religii: > > > > > > Ja mysle, ze nie ma dnia bez morderstwa popelnionego przez "wyznawcow" > > wiekszosci religii swiata..... > > > Tylko Islam ostatnio robi nadgodziny A to juz inna historia :). Pzd. Odpowiedz Link Zgłoś