felusiak1 04.01.06, 07:43 12 z 13 odcietych gornikow uratowano. Chwila radosci dla 12 rodzin w tym zdewastowanym kraju, ktory wlasnie rozpoczal swoj upadek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
club66 Breaking news 04.01.06, 09:00 Tylko jeden gornik przezyl. W kosciele, gdzie rodziny celebrowaly na wiadomosc o "uratowanych" gornikach doszlo do rekoczynow... Odpowiedz Link Zgłoś
annahidalgo Re: Breaking news 04.01.06, 09:09 club66 napisał: "Tylko jeden gornik przezyl. W kosciele, gdzie rodziny cebrowaly na wiadomosc o "uratowanych" gornikach doszlo do rekoczynow... Opowiedz lub wyslij mnie na linki, prosze. Dzieci ani malzonka wokol mnie nie ma wiec nie ma mi kto wlaczyc CNN, to powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 POMYLKA SZPIEGA! 04.01.06, 10:13 Jakis ciec podsluchal z otwartego glosnika w Centrum Kryzysowym wstepny meldunek czlonka ekipy ratowniczej, ze "znalezli dwunastu gornikow i badaja obecnie ich stan" - i pobiegl z tym do rodzin i mediow! W niespelna 20 minut potem ratownicy ustalili, ze zyje tylko jeden, a i to znajduje sie w stanie krytycznym i sprecyzowali informacje. No, ale nieodpowiedzialni gorliwcy (scoop) juz to roztrabili! NB Wczoraj Moskwa podala, ze $230.00 za 1000 m3 gazu to "cena rynkowa". Dzis podala, ze sie pomylila i ze cena rynkowa gazu wynosi...$95.00! :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: POMYLKA SZPIEGA! 04.01.06, 16:48 meerkat1 napisał: > Jakis ciec podsluchal z otwartego glosnika w Centrum Kryzysowym wstepny > meldunek czlonka ekipy ratowniczej, ze "znalezli dwunastu gornikow i badaja > obecnie ich stan" - i pobiegl z tym do rodzin i mediow! > > W niespelna 20 minut potem ratownicy ustalili, ze zyje tylko jeden, a i to > znajduje sie w stanie krytycznym i sprecyzowali informacje. > > No, ale nieodpowiedzialni gorliwcy (scoop) juz to roztrabili! --- wreszcie okresliles felusiaka ja nalezy,... brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annahidalgo Re: ???? 04.01.06, 11:11 krystian71, Jak nieczesto, to jadowite stworzenie odpowiedzialo na moje pytanie. Nie dziw sie mojej niewiedzy, mam od diabla i troche zawodowych i prywatnych spraw do zajmowania sie. Poza poczytywaniem Menchester Guardian i zagladaniem na Reuters kiedy nie musze spedzac lunch z kolegami, nie mam dostepu do informacji o swiecie na czas (to co lapie na GW lub PBS to raczej plotki); za tydzien mialabym jakas opinie ale do tego czasu ten watek zniknie. Czasami lapie cos na kanalach wlaczonych przez rodzine, ale tym razem nie zalapalam. No moze poza tym, ze ta katastrofalna kopalnia olewalala byla regulacje federalne (zlapalam to wczoraj o piatej nad ranem na PBS). Bylam tym tak zdziwiona,ze zaplulam sobie spodnice ze smiechu. To co powyzej nie ma nic wspolnego z moimi wyrazami wspolczucia dla rodzin ofiar tej katastrofy. W takich sytuacjach serce biegnie duzo szybciej niz analiza i moje serce juz dobieglo do tych ludzi kiedy analiza wciaz siedzi w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ???? 04.01.06, 12:08 to nie dla ciebie te znaki zapytania. Rano skoro swit nasza TV podala,ze wyciagneli ich zywych,ze kazdy mial przy sobie mala butle z tlenem i pochlaniacz zanieczyszczen,wiec sie ucieszylem i zadumalem nad rozwojem techniki i BHP w tym waszym raju. Takie wiadomosci zawsze mnie obchodza, gdybys nie wiedziala,po pradziadkach i dziadkach plynie w moich zylach czarna gornicza krew,i dobrze jeszcze pamietam gornicze buczki i syreny i uroczyste pozegnanie babci z dziaf\dkiem przed kazda szychta i powitanie po kazdym powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej To pic na wodę. 04.01.06, 11:06 W Stanach nie zdarzają się katastrofy. Ludzie żyją szczęśliwie i dostatnio. Dlatego tak wielu Polaków kocha ten wspaniały kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Cud w USA 04.01.06, 11:07 12 nie żyje (mam lepsze dane), 1 uratowano owszem Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Cud w USA 04.01.06, 16:45 jak zwykle bredzisz news.yahoo.com/s/ap/20060104/ap_on_re_us/mine_explosion Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Cud w USA 04.01.06, 16:52 felusiak1 napisała: > 12 z 13 odcietych gornikow uratowano. > Chwila radosci dla 12 rodzin w tym zdewastowanym kraju, ktory wlasnie > rozpoczal swoj upadek Byles kiedys w kopalni pod ziemia ? Malo tam miejsca na cuda. Taki duzy chlopiec nie powinien w cudsa wierzyc. Nawet w usa. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 [...] 04.01.06, 20:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Cud w USA 04.01.06, 20:57 dlaczego takich brzydkich slow uzywasz,szlagi cie przeciez nie obrazil i w jednym zreszta racji nie ma.Gornicy to bardzo religijny ludek, w Polsce swoja Barborke sw,stawiaja gdzie sie tylko da, a wiara jak to mowia czyni cuda, niestety nie w tym wypadku, nasza TV podala rano te sama wersje co ty Odpowiedz Link Zgłoś
sly2015 Re: Cud w USA 04.01.06, 21:09 Szmundas to kawal frycowego g...a wiec sie nie dziw za duzo !!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Cud w USA 05.01.06, 01:13 krystian71 napisała: Gornicy to bardzo religijny ludek, w Polsce swoja > Barborke sw,stawiaja gdzie sie tylko da, a wiara jak to mowia czyni cuda, Ostatni jaki pamietam to przypadel Alojzego Piatka, ktory zjadl trzonek lopaty popijajac moczem ale przezyl. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Cud w USA 05.01.06, 01:16 schlagbaum napisał: >> > Ostatni jaki pamietam to przypadel Alojzego Piatka, www.goscniedzielny.wiara.pl/index.php?grupa=6&art=1133897587&dzi=1104786574&katg= Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Cud w USA 05.01.06, 01:17 stare z nas pryki musza byc szlagi,bo alojzego piontka ja tez pamietam:( Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Cud w USA 05.01.06, 01:44 krystian71 napisała: > stare z nas pryki musza byc szlagi,bo alojzego piontka ja tez pamietam:( Czujesz sie "starym prykiem" ? Mi to jak dotad do glowy nie przychodzi. Pod wzgledem osobistym i zawodowym miniony rok byl moim najlepszym w zyciu a nie sadze, ze ostatnie slowo zostalo juz powiedziane. Nie czuje sie ramolem choc czasem loguje sie jako Dotard Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Cud w USA 04.01.06, 22:51 felusiak1 napisała: > Tak podaly media a ja za nimi. --- Teraz juz wiesz ze czasami nalezy uzywac wlasny rozum nie koniecznie wierzyc w to czym napchali ci leb ludzie z New American Century. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Cud w USA 05.01.06, 00:29 jennifer5 napisała: >> > Teraz juz wiesz ze czasami nalezy uzywac wlasny rozum nie koniecznie wierzyc w > to czym napchali ci leb ludzie z New American Century. Nie badz taka sroga wobec felusiakowej. Ona robi co moze. Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: Cud w USA 04.01.06, 17:01 Tow.Felusiak to zywy dowod na sukces Ameryki - gdyby tacy ludzie nie wyjechali z Polski to dzisiaj byloby zupelnie inaczej ... Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Cud w USA 04.01.06, 20:22 Chamie jeden masz tu sam sobie poczytaj www.editorandpublisher.com/eandp/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1001804359 Read the timeline, dick. Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: Cud w USA 04.01.06, 20:32 To jest po angielsku - sam sobie poczytaj ... Nie zapomnij ogacic domku na zime ... hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Cud w USA 04.01.06, 21:00 jesli nie umiesz po angielsku do zapisz sie na kursy. Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: Cud w USA 04.01.06, 21:04 Obecnie jestem juz na kursie - budowa domkow ze sklejki ... super kurs! Odpowiedz Link Zgłoś
club66 Ucz sie pilnie 04.01.06, 21:09 liroj napisała: > Obecnie jestem juz na kursie - budowa domkow ze sklejki ... super kurs! Ucz sie pilnie, bedziesz mial duzo pracy w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: Ucz sie pilnie 05.01.06, 04:58 liroj napisała: > A nie na wolnym kontynencie? Na wolnym kontynencie wiekszosc ma samodzielne lokum (no chyba ze, ku uciesze lewactwa jakis huragan walnie i rozwali cale miasto). Ty natomiast mozesz przysluzyc sie rodakom w budowie 3 mln mieszkan i skrocic ich oczekiwanie na wymarzone M z 20 lat do 10. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Felusiak pajacu ograniczony ! 05.01.06, 00:05 Sam sie zblazniles durniu nadymajac sie "amerykanskim cudem" Rzucanie na lewo i prawo "chamami nic ci nie pomoze. Zrobiles z siebie po raz kolejny durnia i musisz z tym zyc. Sam sobie zasluzyles, Chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: Felusiak pajacu ograniczony ! 05.01.06, 14:51 To typowy prymitywny i chitry na szmal emigrant ... w Stanach takich miliony! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 A oto prawdziwy cud w USA! :-))) 05.01.06, 16:11 Bezrobocie w tym walacym sie bushevickim KC-ecie spadlo do najnizszego poziomu od pieciu lat! A przeciez mial sie nie utrzymac ten kraj! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: A oto prawdziwy cud w USA! :-))) 05.01.06, 16:34 Tak, szczegolnie dzieki starszym paniom na pol etacie w fast fudzie ... zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
l_murcielago Re: A oto prawdziwy cud w USA! :-))) 05.01.06, 16:43 meerkat1 napisał: > Bezrobocie w tym walacym sie bushevickim KC-ecie spadlo do najnizszego poziomu > od pieciu lat! > > A przeciez mial sie nie utrzymac ten kraj! :-))) Wciaz jest jeszcze wyzsze niz bylo w PRLu a i ten padl na buziuchne. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: A oto prawdziwy cud w USA! :-))) 08.01.06, 15:36 a benzyna w USA juz prawie 2 PLN za litr!!! SIE NIE UTRZYMA TEN KRAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: A oto prawdziwy cud w USA! :-))) 08.01.06, 15:40 w polsce prawie za dolara. jest gorzej :)))) he,he z zalozeniem,ze nikt nie musi tyle setek km codziennie do pracy przejezdzac Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: A oto prawdziwy cud w USA! :-))) 08.01.06, 15:43 meerkat1 napisa?: > a benzyna w USA juz prawie 2 PLN za litr!!! Ale za to Szewrolety rdzewieja jak dawniej! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 liroj dumny i blady :-))) 09.01.06, 08:01 "Ale za to Szewrolety rdzewieja jak dawniej!" [zwlaszcza na Kubie:-)))] -zawazyl liroj, sfrustrowany wlasciciel Corvette [w przyszlym zyciu moze:-)))))] -------------------------------------------------------------------------------- LIS NIE MOGAC DOSIEGNAC WINOGRON POCIESZAL SIE, ZE SA MALE I KWASNE!(Lafontaine) Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: liroj dumny i blady :-))) 09.01.06, 20:03 Mirkat, nie wiesz jakim wuzkiem pomykam wiec zbastuj z ta Corvette ... czy Ty kogos jeszcze nie zbluzgales na tym forum (mowie tylko o tych co tu pisza, oczywizda)? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: liroj dumny i blady :-))) 09.01.06, 20:51 wUzek twoj niestey rownie marny jak ortografia! Moze se w koncu na Matiza uskladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: Felusiak pajacu ograniczony ! 08.01.06, 15:40 schlagbaum napisa?: > Sam sie zblazniles durniu nadymajac sie "amerykanskim cudem" > Rzucanie na lewo i prawo "chamami nic ci nie pomoze. > > Zrobiles z siebie po raz kolejny durnia i musisz z tym zyc. > > Sam sobie zasluzyles, Chamie. Hehehe, do dzis mnie to smieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 i jak ciebie szlakbaum nie kochac 08.01.06, 21:04 typowo niemiecka precyzja. Efficiency is not funny. Purposely. Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Nie udało się uratować 12 górników ['] 04.01.06, 17:40 wiadomosci.onet.pl/1223326,12,item.html Serwis Wyborczej, zainteresowanej kampanią przeciwko polskiemu górnictwu podaje na wszelki wypadek tę wiadomość na możliwie odległej stronie 8( wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3096210.html Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Przeczytalem wiadomosc 04.01.06, 21:05 78m to jest nic .Jezeli mieli aparaty tlenowe to znaczy niebezpieczenstwo bylo znane.A wiec smierc z czyjes glupoty.Moze maja oni teraz tak jak w PRL WEGIEL WEGIEL i jeszcze raz Wegiel przed oczami? Czesc ich pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
club66 Re: Przeczytalem wiadomosc 04.01.06, 21:11 grzegorz1948 napisał: > 78m to jest nic .Jezeli mieli aparaty tlenowe to znaczy niebezpieczenstwo bylo > znane.A wiec smierc z czyjes glupoty. W szkole, w ktorej pobierales nauki, gasnice wisialy dla ozdoby... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: clubb plupp66 04.01.06, 21:30 Nie dla ozdoby czasami glupich kolegow walilem gasnicami po lbach.Juz sie zagoilo? Odpowiedz Link Zgłoś
club66 Re: clubb plupp66 04.01.06, 21:35 grzegorz1948 napisał: > Nie dla ozdoby czasami glupich kolegow walilem gasnicami po lbach.Juz sie > zagoilo? Mozliwe, ze teraz z glupoty umieszczaja sprzet ratowniczy na statkach, maski tlenowe w samolotach, etc. Starosc nie radosc, dzieciecy mozdzek tobie powraca;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: clubb plupp66 04.01.06, 23:18 Zebys glupio sie nie czul to na kopalniach normalnie uzywa sie pochlaniaczy CO ktore filtruja 45-60minut.Nie widzialem tylko na szkoleniach mowili ze w zaglebiu jaworznickim mieli juz aparaty tlenowe bo tam w pokladach znajdowaly sie tzw kieszenie dwutlenku wegla.Kazdy gornik taki pochlaniacz musial miec w zasiegu reki a lepiej powiedziec powieszony na karku.Jezeli Urzad Gorniczy zlapal kogos kto nie mial go pod reka to byly kary pieniezne. Teraz wiesz cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: Przeczytalem wiadomosc 04.01.06, 21:12 Stany to trzeci swiat - kiedys Hlasko pisal o kopalnich w Wirginii ... smutek! Te "aparaty tlenowe" to zwykle menazki na zupe ... Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa felusiak dal d........ale dalej gryzie 05.01.06, 00:10 wyglada ze on pracowal w polsce przynajmniej na poziomie kw pzpr Odpowiedz Link Zgłoś
graybar Felusiak czas na zmiane Twego motta 05.01.06, 00:51 ""Czlowiek uczy sie mowic dwa lata, naukamilczenia zabiera 50 lat"" No wiec milcz chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Felusiak byl w ZSMP a ojciec w ORMO ... zenad 09.01.06, 08:23 coz, nie kazdy mogl miec ojca ZOMO-wca jak ty, liroj. Srednie wyksztalcenie ZOMO-wca w 1968: trzy klasy szkoly podstawowej i dwa dni na UW! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 A USA CORAZ GORZEJ! :-((( 09.01.06, 08:25 W rejonie Washington D.C., benzyna juz NAWET NIE 2 PLN za litr! SIE NIE UTRZYMA TEN KRAJ! :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 WIERSZYK GORNICZY Z CZASOW PRL 09.01.06, 08:29 KIEDY KAZDY MIAL POSADE, CHOC NIEWIELU...PRACE! BYLY DWA WOLY BRACIA BUGDOLY A PSTROWSKI W NIEBIE WZIAL ICH DO SIEBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Kuplety Meerkata z 2005 [very non-PC!] :-))) 09.01.06, 16:34 (spiewac na melodie "Bo nie zna zycia kto nie sluzyl w marynarce" [USA! :-)))] GDY W NIEMCZECH POZIOM ZYCIA SPADA DO DEPRESJI PAMIETAJ! BUSH JUZ SZUKA W CONDIE SWEJ SUKCESJI A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ: NIECH ZYJE NAM WOLODIA IJLICZ! [2x] GDY W FIEDERACJI RUSKIEJ EMERYCI GNIJA PAMIETAJ: W GUANTANAMO H O O Y E LEPIEJ ZYJA! A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ: NIECH ZYJE NAM WOLODIA IJLICZ! [2x] GDY 600 ZLOTYCH MASZ ZA SWA EMERYTURE WIEDZ: W MIESCIE LODZI WIECEJ DADZA ZA TWA 'SKORE'! A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY NAD POPRAWA LOSU LUDZI GEORGE BUSH TYRA TO NA OSLODE DOOPE LIZE MU JACQUES CHIRAC A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY PUTIN GROZI, ZE BUDUJE "M-TOPOLE" BUSH MOWI: 'JA TAM SWOJSKIE "TOMAHAWKI" WOLE!' A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY Z OBRZYDZENIA CHCESZ SE RZYGNAC JUZ NA STARCIE PATRZ! PUTIN ROBI EMERYTOM "WIELKIE ZARCIE"! A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY ONZ-tu SLYCHAC OSTATNIE RZEZENIA POMNIJ, ZE ONNAN NIE MA KASY DO STRACENIA! A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY KAZDY BUC UNIE SPOKO BIERZE POD CH..A ZEFIREK SLODKI BUSHA JACHTEM LEKKO BUJA A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY SLYSZYSZ, ZE WYSYCHA W USA SZMALU RZEKA TO WIEDZ, ZE NIEMCZECH ONA DAWNO PLYNIE W SCIEKACH! :-))) A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY W GUANTANAMO TERRORYSTOW WSZYSTKO BOLI POMNIJ MAHMUCIE: IRAK ULEGL LUDU WOLI! :-))) A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY COFFE ONNAN KORUMPUJE I OKRADA PREZYDENT BUSH BOGATA GOSPODARKA WLADA! A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY WATPISZ, CZY PONIESIE ONNAN KARE ZA TO WIEDZ, ZE KAJDANKI JUZ SZYKUJE PROKURATOR! A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY SCHROEDEROWI NIE CHCE RANO STANAC FIUTEK BUSH MOWI: "TO JEST WLASNIE RUSKIEJ RURY SKUTEK!" :-))) A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY KANCLERZYCA RANO DUMNIE KRZYCZY: "HURRA" WIEDZ, ZE U BUSHA W SPRAWIE GITMO NIC NIE WSKORA! A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY PRACIE CI OBLAZI AZ DO SAMEJ KOSCI PAMIETAJ, ZE W KOREI JEDZA TYLKO OSCI! :-((( A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ: NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] GDY MARTWI CIE, ZE IRAN USA PODSKAKUJE UWAZAJ! KHAMENEI RYCHLO WYKITUJE! A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ: NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis] c.d.n. Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: Felusiak byl w ZSMP a ojciec w ORMO ... zenad 09.01.06, 17:02 Widze, ze ryjesz tu od rana ... skad u Ciebie tyle jadu, amigo? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Liroj ma najnowsza odmiane szympansiej grypy!!! 09.01.06, 19:46 Dla kogo rano, dla kogo pozny wieczor. Nie uczyli cie lirojku w przedszkolu przy Komitecie Gminnym PZPR o ruchu obrotowym Ziemi? Wot, zalko! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: A oto prawdziwy cud w USA! :-))) 08.01.06, 16:09 Wole produkty bardziej zaawansowane technicznie - uwierz mi ... pewnie nie przyjdzie Ci to latwo? Coz, byt okresla swiadomosc, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Wyrazy Podziekowania 08.01.06, 21:07 Wszystkim dyskutantom, ktorzy z glebi serca raczyli nazwac mnie imionami wlasnymi serdecznie dziekuje, a w szczegolnosci mojemu ukochanemu szlakbaumowi, ktor kiedys powiedzial byl cos o garnku i czyms tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Wyrazy Podziekowania 08.01.06, 21:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=34376573&a=34418178 Odpowiedz Link Zgłoś
gieroj_asfalta Re: Wyrazy Podziekowania 08.01.06, 23:21 Felusiaku, Ty zawsze bedziesz nam swiecil na tym Forum! Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Wyrazy Podziekowania 08.01.06, 23:23 felusiak1 napisała: > Wszystkim dyskutantom, ktorzy z glebi serca raczyli nazwac mnie > imionami wlasnymi serdecznie dziekuje, a w szczegolnosci mojemu > ukochanemu szlakbaumowi, ktor kiedys powiedzial byl cos o garnku i czyms tam > jeszcze. Kontakt z rzeczywistoscia straciles jak widac nie tylko w ocenie sytuacji politycznej. A teraz poszukam sobie jakiegos kata w ktorym bede mogl zaplakac nad okrutnoscia losu ktory cie tak straszenie doswiadcza. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroj_asfalta Re: Wyrazy Podziekowania 08.01.06, 23:48 Pozwol, ze podam Ci chusteczke chawtowana (osobiscie) ...))) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Wyrazy Podziekowania (dla gieroja! :-) 09.01.06, 08:08 "TE CHUSTECZKE HAFTOWANA NA ONUCEM K.. WZIAL NA ONUNEM K..WZIAL ZEBYS SOBIE, K..., NIE MYSLALA ZEM CIE, K..., W SERCU MIOL!" KIEDY SZLIMY DO ATAKU UCIEKAL JANKESKI WROG UCIEKAL JANKESKI WROG TERA NOSZE, K..., TRZY MEDALE ALE NIE MAM K..., NOG! [i w dodatku zaden medal nie jest <chlebowy>! :-((((] Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Grzegorz1948 09.01.06, 08:21 Niech zgadne.. W 1948 twoj tata glosowal "3 x TAK" i jak zobaczyl co sie stalo, to sie tak zdenerwowal, ze gumowego pochlaniacza zapomnial nalozyc i mial wypadek przy pracy? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 szlakbaum i jak ci dogodzic? 09.01.06, 20:08 zbesztac - ZLE podziekowac - ZLE idz ty do lazienki chlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Cud w USA 08.01.06, 22:51 przeczytałem cały ten wątek wielopostowy i dawno tak nie uśmialem się. Odpowiedz Link Zgłoś
felixx Cud w USA - umierali inaczej ,nie jak ci w Rosji 08.01.06, 23:13 Pisali wiersze,poematy milosne dla rodzin,nawet piosenki - niedlugo ukaze sie pierwsze CD z ich tworczoscia,pozniej jakas ksiazka i na koncu obowiazkowo Holywood i film. W TV kilka razy dziennie odkrywaja nowa dzialalnosc zasypanych i niestety martwych. Swiat bedzie o nich pamietal w przeciwienstwie do Rosjan, Chinczykow czy Polakow ktorzy ginac w kopalniach krzyczeli prawdopodobnie ,walczac o zycie i zapomnieli o poezji. Odpowiedz Link Zgłoś